FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.132
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Red_Star_Forever kaže...

sta da kazem osim!!!arcada i to sve zbog ovih klinaca sto pstavljaju ove klipove....umesto da bude otezano ...tipa da ne bude golova ko kisa nego u RL,ea je pocela da me nervira....umesto taj deo da poprave oni nastavljaju po starom...gameplay ubrzan,pace i ove godine vodi glavnu rec,finese sut isto tako ,znacu umesto fudbala dobili smo ko ce vise dati golova......i nemoj samo da neko kaze ovo je stari biuld ili tako nesto ,jer ce ispasti smesan.....

Pace ne vodi glavnu rijec, a i ovaj video ne predstavlja bas nekaj, osim zadnje tekme sve je igrao protiv kompa.... Za finesse, cross i lob pass sam vam rekao....

14 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

sta da kazem osim!!!arcada i to sve zbog ovih klinaca sto pstavljaju ove klipove....umesto da bude otezano ...tipa da ne bude golova ko kisa nego u RL,ea je pocela da me nervira....umesto taj deo da poprave oni nastavljaju po starom...gameplay ubrzan,pace i ove godine vodi glavnu rec,finese sut isto tako ,znacu umesto fudbala dobili smo ko ce vise dati golova......i nemoj samo da neko kaze ovo je stari biuld ili tako nesto ,jer ce ispasti smesan.....

Pace ne vodi glavnu rijec, a i ovaj video ne predstavlja bas nekaj, osim zadnje tekme sve je igrao protiv kompa.... Za finesse, cross i lob pass sam vam rekao....

nista se nemoze reci preko videa, to moras sam osjetiti kad primis kontroler i pocnes igrati :D znam iz izkustva sa pes 14, mislio sam da ce biti zvjer kad ono jad i bijeda, pa opet jad...fifa rulz

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...
DangerouS kaže...
exorc1st kaže...

Imam jedno pitanje, kada kupim igru Fifa 14 u nekom game shopu, jel uz onaj papir manual dobijam key za Origin ili key koji se aktivira nakon instalacije igre?

Ako je key za Origin,disk necu koristit nego cu samo download igru sa njihovog servisa? {#}

To ti je CD-key i mislim da ti je on isti, za skidanje igre s origina i za instalaciju s diska.

Nemoraš koristiti disk, samo odeš u Origin i u meniju gore lijevo imaš Redeem product. Staviš kod unutra i skineš preko Origina igru. Makar brže je preko diska.

A ako bi instalirao sa diska da li ce mi pri pokretanju igre automatski skinuti i uvijek paliti Origin ?

Mislim da ne možeš igru pokrenuti bez Origina, provjeravat će ti konekciju i da li si spojen na njega.

Moći ćeš offline igrati čini mi se. Nisam iskreno instalirao još Origin igru s diska pa ne znam, ali trebalo bi ti instalirati automatski Origin ako ga nemas na kompu.

Imam Origin na kompu tako da kada dobijem igru samo cu otvoriti box i upisati key u origin i sacekati koji sat da se skine. {#}

DVD cu ostaviti po strani.

Možeš i tako, ako imaš 4mbita trajat će download kojih 5h :)

Red_Star_Forever sam svoje tvrdnje pobija :P

Čekaj da probaš igru pa onda sudi. Ljudi se masovno žale jer je igra usporena, meni se sviđa tako da će sporiji igrači doći više do izražaja. 

12 godina
neaktivan
Fifa 14

ja msm da te pita key kad ides diskom instalirat, jer ja koliko se sjecam me pito za fifu 12 i poslije je skido nekih 15 min, a nikad nisam redeemo kod tak da sta je bolje?? i zanima me jel treba ic u sign in to ea servers u fifi da mos igrat online jer u demu je on nes oko konekcije radio.?

edit: malo glupo ispala recenica :D

Forza Fiume!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 19:52 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

ja sam upravo kupio sa eplati.com i došlo me 255kn to je obična verzija sa 4 zlatna paketića nema one od 24

odi na origin i doplati 10 eura ako ti treba ta 24 paketića..

17 godina
Encyanix kaže...

Ja sam preordo na originu fifu 14 al nisam dobio 4 paketica?

Ove godine igra se prodaje u 4 verzije tako da je ok što nisi dobio nikakav paketić... očito si kupio takvu verziju ali kako rekoh sve se da ispraviti ako to želiš. Imaš post iznad, kako...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Encyanix kaže...

Ja sam preordo na originu fifu 14 al nisam dobio 4 paketica?

Ove godine igra se prodaje u 4 verzije tako da je ok što nisi dobio nikakav paketić... očito si kupio takvu verziju ali kako rekoh sve se da ispraviti ako to želiš. Imaš post iznad, kako...

Na originu postoje samo 2 verzije, standard s 4 paketa i ultimate s 24 paketa. Mislim da nema ona bez paketa, barem ne na mom origin storeu.

Ak nisi dobio 4 paketića, sigurno si dobio posebno FUT kod, potraži ga, moraš ga redeamat. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:22 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ček koliko ste vi platili preko ove brazilske stranice, jedni kažu 185kn, a drugi 155kn

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:25 (bjong).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bjong kaže...

ček koliko ste vi platili preko ove brazilske stranice, jedni kažu 185kn, a drugi 155kn

meni je ispalo 153kn, vjerojatno se tečaj mjenjao ili nešta..uglavnom super je prošlo, još sat vremena i igra je skinuta :)) fino 100kn u džep ( ako ne i 150kn jer je na g2ply 316kn sa 4 packa), to cu popiti ili kupiti još nes packova za te pare...živio proxy  {#}

:))) :)))
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 20:45 (strbi).
15 godina
neaktivan
Fifa 14

ja sam gledao na tom nuuvemu ispada oko 20€... samo sto ja nemam paypala, ne mogu sa maestro karticom nikako kupit... ako netko ima volje da kupi ja cu mu kupiti paysafecard od 200kn :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
strbi kaže...
bjong kaže...

meni je ispalo 153kn, vjerojatno se tečaj mjenjao ili nešta..uglavnom super je prošlo, još sat vremena i igra je skinuta :)) fino 100kn u džep ( ako ne i 150kn jer je na g2ply 316kn sa 4 packa), to cu popiti ili kupiti još nes packova za te pare...živio proxy  {#}

PM!!!! šta ćeš ti moć već igrat?!

Forza Fiume!
16 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
strbi kaže...
bjong kaže...

PM!!!! šta ćeš ti moć već igrat?!

Naravno da ne može igrati. Ja sam uzeo FIFU 14 UE preko Meksičkog origina i imam igru već par dana i naravno da ju još uvijek ne mogu igrati.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
12 godina
neaktivan
Fifa 14

i dal će se dobit 4 packa ak se igra kupi u nekoj trgovini?? meni iskreno nisu tak bitni, samo pitam :))

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

IGN 9/10

5 0 hvala 2
14 godina
Fifa 14

Bome mi se sviđa ta cijena od 150 kuna preko Brazilaca. Za 100 ušteđenih kuna fino uzmem FIFA coinse Movieu za rođendan. Isprobat ću ipak malo punu verziju za slučaj da nisu mijenjali pace pa onda tamo uzeti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

IGN 9/10

Nekad je popularna bila emisija, slikom na sliku:

17 godina
neaktivan
bjong kaže...

Ni manje ni više nego 160.87KN preko Visa kartice.

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Mozete li mi poslati link od prodavnice gdje je najjeftinije za uzeti Fifa 14?

I kako ide to preko tih brazilskih stranica, ja sam iz BiH, imam Visa electron karticu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 21:40 (eagle05).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Dolazi patch za konzole (vrlo vjerojatno za PC kao svaki put dosad).

Rješit će overpowered headere i finesse:

http://gyazo.com/819e54146ca1c6d67e273463f7753673.png

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Sad planiram ponistit prednarudzbu na eplati i uzeti na nuuvemu... 50kn je dosta. Uzmem si pointes za to...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

zelim se ovim putem zahvalit kolegi Dangerous na tutorijalu kako kupit preko brazilske stranice. sve proslo u redu. platio sam 160 kn, dobio 4 gold paketica i igra ceka u originu preload. hvala jos jednom :)

2 0 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Evo moji timovi za sad:

Englezi, Taljani, Njemci 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Bolje da si jedan posteni team napravio nego ovako od svega po malo jedino englezi kompletirani. Stigne se sve napraviti, jos nije igra niti izasla :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izvinjavam se ako nisam pratio temu u zadnjih par dana, al dal to mene oci varaju ili opet nema Cro u FIFI 14????

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
Fifa 14

Naravno da nema kad Šuker nije prodao licencu iz nekog cudnog razloga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Naravno da nema kad Šuker nije prodao licencu iz nekog cudnog razloga.

Kretenizam u svojem najboljem izdanju. Siguran sam da je EA nudio dobre novce..al to je ta naša Hrv pohlepa...samo bi krali, dobivali vise nego sta treba i tako to...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
Fifa 14

Ove godine nema naše repke ni u PES-u. Odjel marketinga HNS-a očito ne kuži popularnost tih igara.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Velik igrac, los covjek.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Velik igrac, los covjek.

stavi glup, umjesto loš

17 godina
Đapa club kaže...
KiCo77 kaže...

Velik igrac, los covjek.

stavi glup, umjesto loš

ili dodaj još i glup... dobar čovjek ne krade..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice