FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
Kill Frenzy kaže...
francy kaže...

Čini mi se da je igra katastrofalno optimizirana.. prvi put sam igrao na high bez problema.. sada šteka i na low postavkama. 

Konf: 

AMD Phenom II X4 3,00 GhZ

ATI Radeon HD 4670 512 MB

3 GB RAM.

Znam da je grafička u krizi ali opet ne može na low i medium štekat.

katastrofalno?

pogledaj si pc(bez uvrede) pa onda komentiraj.

i da s tom grafickom u 2013 može štekat a da je i dalje dobro optimizirana

ta kartica i kad je izašla nije bila nešto posebno

Pretjerujes, FIFA je jedna od najnezahtjevnijih igara.... lijepo se mozes naigrat cak i na laptopima koji nisu gamerski itd. Ja osobno nisam primjetio razliku izmedu FIFE 13 i 14 sto se tice zahtjevnosti, vise manje je isto. HD 4670 bi trebala biti dovoljna barem za low-med... kakvo stekanje za ovaj tip igre.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
ja moram uz riva tuner a imam hd 5670 1 gb ddr5 da upotrebim taj programcic da bi igra isla kako treba.........
12 godina

Kako sve više igram sve više mi se sviđa :)
btw. jel tko primjeito krivo bacanje auta? i sudac kod puštanja prednosti je katastrofa xD

14 godina
Fifa 14

FIFA očajno radi na ATI karticama, uglavnom je lutrija. 3 godine biseri iz EA-a ne mogu riješiti problem. Onak, ko da ATI ima 5% tržišta pa nije tak bitno. Ili si kupite Nvidiju ili istrpite probleme sa performansama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
jovial kaže...

imam pitanje za sve koji igraju fifa demo,

ne znam je li do kamere ili šta, ali dok je igra očito napredovala u odnosu na 13, nikako se ne mogu naviknuti na teren. Čak nije ni da je toliko malen (osim 16-erca koji izgleda ko da je na maloogometnom igralištu) već mi se čini da su igrači nekako neprirodno veliki. 

ne znam kako da objasnim točno, ko da je neko uzeo onaj dječji šah pa na njega stavio figure iz "normalnog" šaha ako me razumijete. može li mi netko reći je li primijetio štogod slično ili je stvar u meni?

I meni se tako čini,  što se tiče veličine igrača.  Nije do kamere, mijenjao sam sve živo ( kamera ) ,ali opet imam osjećaj da su preveliki.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

FIFA očajno radi na ATI karticama, uglavnom je lutrija. 3 godine biseri iz EA-a ne mogu riješiti problem. Onak, ko da ATI ima 5% tržišta pa nije tak bitno. Ili si kupite Nvidiju ili istrpite probleme sa performansama.

Meni na 5750 radi savrseno. Imao sam prije toga 4650 i isto je radilo u redu.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
picija21 kaže...

Nisam fan Fife,ali skinuo sam kao i svake godine da probam i opet mi nikako,ali bas nikako ne leži.

Ima dosta zanimljivih stvari i sve,nekih razlika u odnosu na 13 ali izgleda će opet biti nekoliko tekmi i uninstall,sve je super,ali ono najvažnije što meni nikako da legne je gameplay i tako unazad par serijala,jednostavno mi je nekako prenapuhano...

Meni je nakon prelaska sa PES-a, kojeg sam godinama igrao, trebalo dobrih tjedan-dva da se priviknem na tad aktualnu FIFU 11. Doslovno sam se prisiljavao da igram jer niti mi je bilo zabavno niti mi je leglo od prve. Ali na kraju nisam požalio.

Ma nema šanse... jednostavno mi ne leži...

Fifa mi se neopisivo više svidja od PES-a zadnje 2-3 godine unazad samo u nekim segmentima...animacije,cut scene i još nekih dobrih detalja u kojim joj PES ne može posoliti.

Dosta više nekih poteza (samo mislim da su malo sa tim pretjerali jbt gledajuci po yt najbolje golove i te zezancije ljudi kao da igraju FIFU Street a ne pravi nogomet,takav imam osjecaj,prodju sa igračom na te neke poteze pola terena i daju gol,presmiješno).
Komentatori na FIFI su mi vrh,pogotovo ovo što sam čuo na 14 DEMO,to mi je ostavilo baš super utisak,oduševljen sam.Vidim i da su navijači fino uradjeni,,svaka čast...i u tim nekim segmentima PES se ne može mjeriti sa Fifom,ali vidjet ćemo ovaj novi....što sam vidio do sad razne klipove,slike itd.ostavlja bez daha...

Kod Fife sve uredno,jedino što mi se ne svidja taj gameplay nekako,prejednostvano je,sad sad npr.dodješ do gola,nekako mi ne prikazuje nogomet onako kako bi to trebalo u stvarnosti izgledati(već sam naveo animacije,ti neki pokreti igrača,dosta različiti šuteva i sl,je baš predobro u FIFI ali nije to to...u prošloj su npr.usrali,brzina igrača kao da imaju motor u guzici,a i u ovoj mi se baš ne svidja,igrač se sad sad okrene itd.)

Meni bi najbolje bilo sastaviti PES i FIFU zajedno :D
Iz PES-a bi uzeo gameplay,samo bi iz FIFE ubacio u njega taj veći izbor npr.šuteva,pojedine pokrete igrača koji izgledaju realnije,ali ne baš sve jer ima i dosta toga pretjeranog...i to bi bilo to,ostavio bi stadione iz PES-a,komentatore i ostalo bi pobrao iz FIFE i to bi bilo savršeno...ma da ovaj PES14 kako se čini dosta mi vuče i na FIFU kad se gleda iz daljeg gameplay,msm ona fizika,neki pokreti igrača,šutevi neki i dodavanja itd.tako da mislim da će biti nešto puno drugačije i bolje nego zadnjih par serijala.

14 godina
DangerouS kaže...
Hexfire kaže...

Meni na 5750 radi savrseno. Imao sam prije toga 4650 i isto je radilo u redu.

Kao što kažem, lutrija. Nekima na istim karticama sa istim driverima radi nekima ne. Ako upišeš u google ATI microstuttering FIFA 11/12/13 pronađeš hrpu ljudi sa tim problemom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
jovial kaže...

imam pitanje za sve koji igraju fifa demo,

ne znam je li do kamere ili šta, ali dok je igra očito napredovala u odnosu na 13, nikako se ne mogu naviknuti na teren. Čak nije ni da je toliko malen (osim 16-erca koji izgleda ko da je na maloogometnom igralištu) već mi se čini da su igrači nekako neprirodno veliki. 

ne znam kako da objasnim točno, ko da je neko uzeo onaj dječji šah pa na njega stavio figure iz "normalnog" šaha ako me razumijete. može li mi netko reći je li primijetio štogod slično ili je stvar u meni?

Prvi glas? Jesi siguran da ne igraš fifa street

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 19:23 (movie).
13 godina
neaktivan

Moram da kazem par stvari posle dva sata igranja sa ortakom 1 na 1 na ps3:

1.Osecaj je pet puta bolji nego protiv retardiranog kompa (zasto retardiran?jednostavno ne volim protiv vestacke inteligencije da igram ,nije mi to to)

2.Pace i ona lopta preko odbrane prolazi ali malo sutra (jer cim ti dignes loptu tvoja odbrana je pravilno postavljena ili je preseces ili tvoj CB je tu to da pokupi glavom ili se desi da prodje ali je tvoj odbramebi igrac u duelu sa napdacem koji ako je lepo primi moj odbrambeni pravi pritisak i samim tim ga usporava ili se desi da je napadac lose primi ili mu pobegne i ja je polupim.)

3.Finese shoot uspeva ako se namestis kako treba (sta znaci uspeva?uspeva da sutnes ostru a da li ce uci ?oa ne ulazi svaki put kazem jeste ona ostra ali ne naci da ces svaki put dati gol)

4.Sad mi se svidja kad das loptu iza odbrane tj kad trazis rupu kao gol mandzukica u beogradu je lepo odradjeno tacno se vidi taj ulazak igraca,ili ako neko gleda barsu pa ona cuvenu lopta xavi-a  izmedju dva odbramena igraca a za to trebas da izgradis takvu situaciju sto nije ni malo lako.

5.Skills-e sada tezi tj lakse za rukovanje ali za uspeh pa ne uspeva stalno pobegne ponekad lopta a kada ga predjes to zaista ima neku posebnu tezinu.

6.Centarsutevi sa strane sada ostriji i ako imas tipa Ibru ili Lewandoskog postoji velika sansa za gol,mada kad udari glavom ne bude bas svaki put gol,nekad je ili sutne slabo nekad prejako a nekad je odbrambeni pokupi.

Mislim da je sve ovo super ali kao sto je neko vec rekao da postoji mogucnost zbog decurlije koja se zalila na brzinu gamelaya i na ujedno tromost jer ne mogu tako cesto da rade skills bude to uradjeno po njihovom zahtevu ...ocito deca vole arkadu ( 

, ovo sam stavio jedan od klipova da pokazem zasto zele da vrate brzinu i da ne budu tromi jer oni ne mogu bez arkade.)

A posto su tako i prosle godine uradili nije iskljuceno i ove godine to da urade demo super a full katastrofalan.

Takodje i Pes 14 smo igrali i ja sam blago receno jos u soku,iskreno nisam se nadao od konamija da pnudi ovako dobar fudbal,jednom sam rekao osecaj koji sam imao dok pikam sa drugarima pes 6 se sad taj isti osecaj vratio ,znacci veliki come back KOANMI-A!Ove godine ce biti extra dva super fudbala ,sta ima bolje od toga a sta ce se vise igrati ...to cemo videti..

I zasta mislim da je glupo sada da uporedjujem ova dva fudbala jer su totalno razlicita a oba su extra....

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Takodje i Pes 14 smo igrali i ja sam blago receno jos u soku,iskreno nisam se nadao od konamija da pnudi ovako dobar fudbal,jednom sam rekao osecaj koji sam imao dok pikam sa drugarima pes 6 se sad taj isti osecaj vratio ,znacci veliki come back KOANMI-A!Ove godine ce biti extra dva super fudbala ,sta ima bolje od toga a sta ce se vise igrati ...to cemo videti..

I zasta mislim da je glupo sada da uporedjujem ova dva fudbala jer su totalno razlicita a oba su extra....

Daj mi reci čime si šokiran? Onim fliper brzim i preciznim dodavanjima koji se lijepe igračima za noge i kako baš svi loptu primaju na isti način? Loptu primaju kao da imaju magnet na nozi?

Možda si šokiran onim centaršutevima koji izgledaju kao udarci ili činjenicom da ne možeš napraviti tri brza dodavanja iz tri dodira već igrač uvijek prije toga prvo mora štopati loptu da bi je dodao? Možda si šokiran fizikom lopte koja mi izgleda kao iz nekih prošlih vremena.

Pogle kako se lopta ponaša pri udaru u mrežu i kako nakon toga skakuće po golu? Izgleda grozno i priznajem šokantno. No jednako je šokantno i bacanje golmana rukom. Majstor baca bolje od bacaća diska a sam čin i ove godine izgleda poprilično bizarno da ne kažem nerealno...Sve u svemu igra izgleda bolje nego do sada ali daleko je to od ozbiljnog nogometa.. Uz pivu dvije sasvim zadovoljavajuće kad te alkohol primi pa ti je svejedno po čemu nabijaš...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 19:50 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Daj ne baljezgaj Movie i priznaj da nisi ni igrao PES demo ili se pokori kralju koji se vratio {#}

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Daj mi reci čime si šokiran? Onim fliper brzim i preciznim dodavanjima koji se lijepe igračima za noge i kako baš svi loptu primaju na isti način? Loptu primaju kao da imaju magnet na nozi?

Možda si šokiran onim centaršutevima koji izgledaju kao udarci ili činjenicom da ne možeš napraviti tri brza dodavanja iz tri dodira već igrač uvijek prije toga prvo mora štopati loptu da bi je dodao? Možda si šokiran fizikom lopte koja mi izgleda kao iz nekih prošlih vremena.

Pogle kako se lopta ponaša pri udaru u mrežu i kako nakon toga skakuće po golu? Izgleda grozno i priznajem šokantno. No jednako je šokantno i bacanje golmana rukom. Majstor baca bolje od bacaća diska a sam čin i ove godine izgleda poprilično bizarno da ne kažem nerealno...Sve u svemu igra izgleda bolje nego do sada ali daleko je to od ozbiljnog nogometa.. Uz pivu dvije sasvim zadovoljavajuće kad te alkohol primi pa ti je svejedno po čemu nabijaš...

Ajde movie evo ti mi npr. objasni šta se uspalite kada se govori protiv FIFA-e u ovom slučaju ili u onoj drugoj temi protiv PES-a. Šta vam obitelj radi u EA-u ili KONAMI-ju. Ne budite djeca, to je samo nogomet i dosta vas napada ljude čim kažu nešto negativno. Ja osobno igram i jednu i drugu igricu i svaka je imala nedostataka, FIFA je daleko od savršenstva kakvim ju neki prikazuju kao i PES. Smirite te doživljaje i uživajte u igrici. Na ovom forumu osim za ove dvije igrice se jedino još toliko napada kada netko nešto loše kaže protiv onog Comodo Internet Security-a. Nije mi jasno šta neki imaju uopće od toga što se svađaju u ime ta dva pohlepna izdavača igrica a o tome govori dovoljno koliko poštuju mišljenje igrača da već 3. FIFA-u za redom prednost kod faula traje pola sata osobno sam čitao da se već godinama igrači žale a oni niti u ovom demu to nisu popravili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:14 (PlayMaker10).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Daj movie šuti molim te,na svaku se ti moraš nadovezati!!
Pusti PES kraju,nije ovo tema za PES,a drugo ako ga ne voliš ne moraš svima odgovararati i biti ljubomoran na ovako velik napredak PES-a svi kažu da je po ovome do sad viđenome vrh a ti ga tu nešto sereš,nek svatko igra šta mu se sviđa i točkaa...a ubijedjen sam da će se PES ove godine puno više igrati jer pokazuje velik napredak,dok je FIFA pa skoro na istome,a i ti ćeš biti jedan od tih koji će PES najvjerovatnije potajno igrati,neće imati obraza priznati poraz,pa zato ne laprdaj!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:15 (picija21).
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
Fifa 14

najsmiješnija stvar od svega je to što je movie odigrao tisuće utakmica u UT modu FIFA-e koji je arkadna sprdačina koja nema veze sa nogometom i realnošću, a onda se sprda sa gameplayem PES-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:17 (antimadridista).
Moj PC  
8 3 hvala 2
13 godina
neaktivan

movie,ja volim fifu tj kako da kazem nju obozavamali kada neko drugi napravi dobru simulaciju onda to i kazem,ne stidim se toga,igrali smo na manual postavkama i nije fliper fudbal kada igras 1 na 1,kazem totalno drugaciji u odnosu na fifu 14 mad anju smo vise peglali jer smo oboje vise zeleli fifu 14 a zastoe sada to je diskutabilno pitanje a mozda i nije a to je da sam ga svaku drao jer nije umeo da se bolje i brze prilagodi koliko toliko kao ja...ali to ne znaci da je pes los cak naprotiv malo pre me zvao i zeza da li igram pes posto mi sprema revans sutra ili tokom ovih dana kada budem isao kod njega jer on ima konzolu a ja ne.....ne zelim uopste ovde dauporedjujem dva fudbala koja su extra a jedino mogu da kazem da je pes 14 totalno durgo fudbal u odnosu na pes 13 ali bas ono dibiduz totalno.....

sve je super samo sto ti skilovi tesko sada prolaze a ovo je ipak reklama za decu da se malo ponadaju mada kako se pise mozda zaista poslusaju decu da ubrtzaju gameplay i pogorsaju ono sto je super u demo verziji...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:19 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

najsmiješnija stvar od svega je to što je movie odigrao tisuće utakmica u UT modu FIFA-e koji je arkadna sprdačina koja nema veze sa nogometom i realnošću, a onda se sprda sa gameplayem PES-a.

Ovo je sustina cele price i samog Movievog mozga.

14 godina
Fifa 14

Eto Pirat, a fino sam ti rekao da banaš movie dok igre ne izađu i riješio si se muke. Sad ćeš opet morati brisati postove.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

A da ne govorim ovaj teren od FIFA-e koji bliži dimenzijama futsala nego normalnog nogometa. NK Rijeci prigovaraju zbog 2 m na Kantridi a ovdje si od gola do gola za 5 sekundi. Za to su se sve žalili ljudi na EA forumima ali oni nikako da povećaju taj teren. Slažem se da bi nogomet bio jako lijep kad bi rezultati bili kao ovdje(4:3, 5:2 i sl.) ali tako u nogometu baš i nije. Ponavljam igram i jednu i drugu ali to su samo neki od nedostataka. PES isto ima hrpu nedostataka koje su nadam se popravili jer na žalost demo na PC-u nije izašao. Ali ponavljam to su samo igrice.

2 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

http://www.moddingway.com/file/36885.html

* New Teams Added

- Argentina
- Brazil
- England
- Germany
- France
- Spain
- Italy
- Juventus
- Inter
- Napoli
- Real Madrid
- Atlético Madrid
- Ajax
- Galatasaray
- Fenerbahce
- Chelsea
- Liverpool
- Arsenal
- Manchester United
- River Plate
- Bayern Munich
- FC Porto
- Benfica

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:52 (milanji).
Moj PC  
9 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
skinuo stavio i radi...EXTRA!!!
12 godina
neaktivan
milanji kaže...

http://www.moddingway.com/file/36885.html

* New Teams Added

- Argentina
- Brazil
- England
- Germany
- France
- Spain
- Italy
- Juventus
- Inter
- Napoli
- Real Madrid
- Atlético Madrid
- Ajax
- Galatasaray
- Fenerbahce
- Chelsea
- Liverpool
- Arsenal
- Manchester United
- River Plate
- Bayern Munich
- FC Porto
- Benfica

- We don´t have FIFA 14 faces and we are not able to use FIFA 13 ones since their have changed. So this Mod only includes generic faces for players of new teams added. 

- New players stats are based on FIFA 13 stats.

steta...  dobro nisu mogli imat lica, malo mi je zao sto nisu pravi statsi ali isto prolazi

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 21:11 (kresix).
13 godina
neaktivan
ko da je za demo u ovom trenutku pa bitno.....svaka cast na trudu i nije lose ,sto je dobar osecaj kada se igra po snegu......
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Planiram uzeti do kraja mjeseca a izričito zbog fife, HD 6850 xfx DDR5 pa ako mi možete reći da li je to ikakav pomak na bolje u odnosu na HD 4870 (ipak je ta a ne 4670). Stvarno se ne razumijem u konfiguraciju kompjutera i u kvalitetu i jačinu jednostavno me to ne zanima samo želim da mi Fifa na 1650:1050 radi na High bez trzanja :) . Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
predji na nVidiu,ja planiram da uzmem gtx 650 ili 660....
14 godina
Fifa 14

Meni na HD4850 radi na ultra high sa 1920x1080... Kupio sam ju kad je GTA IV izasao.. sa ove tvoje 2 neam iskustva.. ali po nekoj logici je 4870>4850

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Zakaj PES fanboyi posjećuju ovu temu? Movie je u pravu, hardcore PES fanovi po internetu proglašuju ovaj PES14 forim od 13ice. 

Uglavnom, u ovoj temi nema mjesta PESu. Imate temu za tu igru pa tamo komentirajte.

Pazite kaj radite s ovim moddingom i ostalim glupostima kad izađe full igra, da ne bi popili ban na originu.  

4 4 hvala 1
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ne znam šta da ti kažem ovo mi je bilo i u fifi 12 isto tako pa sam uzeo novi procesor i matičnu pa je bilo uredu sve do sada.. već fifa 13 nije radila bajno. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako po snijegu? Imam taj mod i nema nikakvog snijega...

13 godina
neaktivan
nije uopste do moda nego u onom fajlu gde namestas za vreme poluvremena ja sam stavio umesto 6 je meni 10 a tamo gde pise waether stavis na 2 i stalno ti je sneg kad igras,kad stavis na 1 je kisa stalno,kad je nula stalno je sunce....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice