FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
lovac82 kaže...
movie kaže...
k1klop kaže...

Vjerovali ili ne ali postoje  gamepadi za pc, znam da nitko nije cuo ali evo i to se desilo.

Postoje ali niti jedan nije niti do koljena originalnom PS3.

Kako kome, ne kazem da je DS3 sranje jer nije ali X360 kontroler mi je bolji (ja kazem mi je bolji, dakle iz moje perspektive, a ti kazes opcenito kao da je svima DS3 bolji kontroler). Osim toga..... taj DS3 kontroler moze raditi i na PC-u bez problema.

Meni iskreno x360 gamepad for windows je majka za PC igre...jer 99% igra je samo ubaci gamepad udji u igri i ne brini oko konfiguriranja, te ovog te ono...nego ravno u igru...i sve je namjesteno onako kako treba i "ergonomski" najbolje...opet kazem MENI...PS2 kontroler mi je i dalje najbolji kontroler sta se tice PS-a...vidit cemo ove nove od Xbone i PS4

Odkad sam kupio prvi x360 gamepad, preporodio sam se, da sam uzeo jos jedan. I ne mislim mjenjat za nista..istina trebalo mi je malo vremena da se naviknem na ljevu gljvu koja je gore i na malo siri raspored ABXY al sve u svemu kad sam se naviko sad ide ko sat :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Fifa 14

slažem se da je xbox360 kontroler najbolji za PC :)

2 1 hvala 0
17 godina
picija21 kaže...

Možeš koristiti i gamepad od PS3 na PC-u

Znam, ali uz određene kemije a to mi se ne da raditi... što se tiče ovog x360 imao sam ga cijeli jedan dan i vratio nazad u kutiju i prodajem ga. Prvo nezgrapan je za držati i kad je toplo ruke se znoje a on samo curi iz prstiju.

Svaki PS gamepad a isto tako i logitechov je blago zaobljen pa ljepše stoji u ruci i bolje ga mogu primiti te mi ne curi iz prstiju. Drugo gljive su premalene i pod prstom ih ne osjetim da ne kažem kako mi isto kližu . Jednostavno niakko mi ne stoji u ruci i ne želim se frustrirati njime. Navika je gadna stvar. Znao sam da mi neće odgovoarati i svejedno ga idem kupiti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 1:22 (movie).
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Samo preporučam da probaš još par dana proživljavati frustracije, znam kak ti je.

Bio sam prvi za popljuvat taj gamepad i izdržao sam par dana.

Znaš kamo vodi post- odličan mi je i nebi ga sada zamijenio za drugi..

16 godina
Fifa 14

Moj brat je godinama igrao nogomet na tipkovnici, nije niti pomisljao igrati na gamepad-u...... i eto, jednog dana sam kupio dva X360 kontrolera i prvi dan sam ga bezuspjesno pokusavao nagovoriti da se ostavi tipkovnice, medutim, sutra sam mu objasnio da je iskustvo igranja bolje zbog ergonomije i kretanja igraca itd. Ugl, uzeo on kontroler u ruke i trebalo mu je negdje 4-5 dana da se privikne, od tog dana vise nikada nije niti pomislio na tipkovnicu (ofc kada je u pitanju FIFA), doduse, tada je igrao na assisted, a danas igra 100% na manualu :)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 1:43 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja se ponovno slazem sa moviem{#} Kad igram neke druge igre na pc taj xbox kontroler mi je za deset, a kad hocu igrat fifu ili pes nekako sam izgubljen sa njime. Nije do kontrolera vec kao sto movie kaze navika je to. Netko se prilagodi, ja ne mogu nikako. Sto se tice demoa fife... svakako zasluzuje + Spojio ps2 kontroler i odigrao sat vremena. Utakmice mi djeluju puno zanimljivije nego na 13. Svida mi se sto je sada sporije i tek kad se zaigra osjeti se ta razlika naspram 13. Ne vjerujem da cu kupiti za ps3 jer sam vec odlucio uzeti pes, ali mozda uzmem fifu za pc. Kao sto sam jos ranije pisao PES za ps3, a FIFA za ps4. Najbolja kombinacija do 2015 kad ocekujem totalno ludilo na novim konzolama, a nadam se i za vas pc jahace{#}

Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Fifa 14

evo i mojeg viđenja dema na ps3-gameplay usporen ali još uvijek brz ali se lijepo da poriktati sa sliderima,grafika 20% bolja od 13-ice,kontrola lopte savršena više se nelijepi za nogu,korneri opasniji,udarci fantastični,nabacivanja malo prebrza i moja najveća zamjerka obrana stoji previsoko na centru tj. lako za kontranapade ,sve u svemu veliki napredak.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

po nekim komentarima mislim da je fifa za pc dosta uzdrmana konkurencijom jer svi pricaju posle prve odigrane u takmice u pes-u 14 da su ostali zateceni pozitivno,znam da je nije izaslo za pc demo ali je pes sa novim enginom radio za sve platforme isto,tako da je ovo dobro tj dobra je zdrava konkurencija da se ovi iz EA-a ne opuste previse,da su kojem slucajem novi engine izbacili i za pc a zasto nisu samo oni znaju mislim da ce im biti vise stete nego koristi...sto ne mora da znaci to je samo moje razmisljanje....

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 9:33 (Red_Star_Forever).
13 godina
Red_Star_Forever kaže...

po nekim komentarima mislim da je fifa za pc dosta uzdrmana konkurencijom jer svi pricaju posle prve odigrane u takmice u pes-u 14 da su ostali zateceni pozitivno,znam da je nije izaslo za pc demo ali je pes sa novim enginom radio za sve platforme isto,tako da je ovo dobro tj dobra je zdrava konkurencija da se ovi iz EA-a ne opuste previse,da su kojem slucajem novi engine izbacili i za pc a zasto nisu samo oni znaju mislim da ce im biti vise stete nego koristi...sto ne mora da znaci to je samo moje razmisljanje....

da su izbacili za PC igru sa novim enginom koji mjesec prije izlaska novih konzola, ne bi se radi fife konzole prodavale, a to im nije cilj.

13 godina
neaktivan
ok,samo sam izneo neko svoje vidjenje jer nove konzole tek treba da zazive kao i taj novi engine......malo mi je to ono zbrda zdola a pitanje kolika ce mu cena biti na trzistu sigruno nece biti kao za stare koznole....
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Očito je problem kod mene bio na relaciji Origin-Fifa. Evo uspio sam pokrenuti preko jedne stvarčice koja ne zahtjeva Origin.. ipak po ulasku u igru mi se spoji na origin tako da mogu uploadati golove. 

Ovo je meni jedan veliki korak naprije u Fifi nisam očekivao nešto previše jer Fifa 13 mi je bila super, sada su popravili sve što je falilo i sad je odlično. Usporili su malo igru što mi se dodatno sviđa. 

Jedini minus : Kupovanje nove grafičke {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Probo sam demo...

Jbt kad prođem bo boku branič me uvjek magično stigne?

Trava mi je čudna isto. Al inače zadovoljan sam dosta, igra je sporija i tromija od 13. Ostaje joiš vidjet kakav će biti Pes 14.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Dali tko zna gdje je igru najbolje kupiti za ps3

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14

Nisu ni fifini golmani savrseni, jedan sut iz fore i op...

http://www.easports.com/media/play/video/170412519

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Nazalost nakon jos par odigranih utakmica mogu potvrdit da su ubacaji na drugu op

malo sam vise poceo ubacivat i lewa je silovo piquea u skoku nekako ai skace pre rano i reus mi je par puta zabio ispred alvesa

i korneri takoder svaki treci mi je gol

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 11:46 (kresix).
14 godina
Fifa 14

Preletio sam malo po FIFA 14 forumu da vidim kak je reakcija ljudi i nekima ovakva brzina paše, a neki su protiv toga i traže od EA da se igra ubrza.

Neki lik čak tvrdi da je isprobao noviji build FUT-a i da je u njemu "ispravljena" tromost igrača i sporost igre jer su kaže EA, igrači to tražili. 

FIFA 13 demo je po defaultu također bio znatno sporiji od pune igre, pa ako vam ovo paše i već ste krenuli raditi preorder, moj savjet vam je da ipak pričekate.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisam fan Fife,ali skinuo sam kao i svake godine da probam i opet mi nikako,ali bas nikako ne leži.

Ima dosta zanimljivih stvari i sve,nekih razlika u odnosu na 13 ali izgleda će opet biti nekoliko tekmi i uninstall,sve je super,ali ono najvažnije što meni nikako da legne je gameplay i tako unazad par serijala,jednostavno mi je nekako prenapuhano...

13 godina
neaktivan
pazi kad sam znao da ce ubrazti u finalnoj verziji igru.......
13 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Nisu ni fifini golmani savrseni, jedan sut iz fore i op...

http://www.easports.com/media/play/video/170412519

{#}

14 godina
picija21 kaže...

Nisam fan Fife,ali skinuo sam kao i svake godine da probam i opet mi nikako,ali bas nikako ne leži.

Ima dosta zanimljivih stvari i sve,nekih razlika u odnosu na 13 ali izgleda će opet biti nekoliko tekmi i uninstall,sve je super,ali ono najvažnije što meni nikako da legne je gameplay i tako unazad par serijala,jednostavno mi je nekako prenapuhano...

Meni je nakon prelaska sa PES-a, kojeg sam godinama igrao, trebalo dobrih tjedan-dva da se priviknem na tad aktualnu FIFU 11. Doslovno sam se prisiljavao da igram jer niti mi je bilo zabavno niti mi je leglo od prve. Ali na kraju nisam požalio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Preletio sam malo po FIFA 14 forumu da vidim kak je reakcija ljudi i nekima ovakva brzina paše, a neki su protiv toga i traže od EA da se igra ubrza.

Neki lik čak tvrdi da je isprobao noviji build FUT-a i da je u njemu "ispravljena" tromost igrača i sporost igre jer su kaže EA, igrači to tražili. 

FIFA 13 demo je po defaultu također bio znatno sporiji od pune igre, pa ako vam ovo paše i već ste krenuli raditi preorder, moj savjet vam je da ipak pričekate.

nema više popravaka igra je gotova a i sam producent igre je rekao da brzinu gameplaya nisu dirali već 5 godina

17 godina
DadoZG kaže...

Samo preporučam da probaš još par dana proživljavati frustracije, znam kak ti je.

Bio sam prvi za popljuvat taj gamepad i izdržao sam par dana.

Znaš kamo vodi post- odličan mi je i nebi ga sada zamijenio za drugi..

Ma sve pet...gamepad je kvalitetno napravljen i uopće ne sumnjam da se većini sviđa. No kako sam rekao, navika je gadna stvar a kad si u godinama navike teško mijenjaš.

Netko je u jednom postu rekao da ja tvrdim da je ovaj ili onaj najbolji na svijetu. Ja ništa ne tvrdim i govorim iz svoje perspektive. Ono što je meni dobro ne mora biti drugom dobro i obrnuto i baš me briga kako kotira kod većine. Meni je bitno kako se ja osjećam dok igram i držim ga u ruci.. zbog tog gamepada nikad nisam želio imati xbox a imao sam sve konzole koje su se pojavile na tržištu...

14 godina
ak75 kaže...

nema više popravaka igra je gotova a i sam producent igre je rekao da brzinu gameplaya nisu dirali već 5 godina

Onda očito nisi igrao demo i full verziju prošle godine.

13 godina
neaktivan
on ocito nije ni video na yt kako je brza fifa 12 donekle a pogotovo fifa 13 fut kao da su svi na speed-u..
13 godina
neaktivan

Vjeruj mi znam sta su dugorocne navike tipa PES i PS2 controler, al sve sam to uspio prevazic i sad igram FIFU, imam xbox360 i xbox360 mi sjeda kao šamar budali :) I ja sam se bio "Prisiljavoa" igrat FIFU upocetku, jer nakon navike od PES-a bilo mi je sve cudno, al sam se prisiljavao jer mi je sve to sta je FIFA sa 2009 verzijom donijela bilo jako dobro i bolje od PES-a...inace nebi...i nisam ni ja pozalio...od FIFE 2009 dosad sam na FIFI i mislim ostat i dalje...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
ak75 kaže...
Hexfire kaže...

I Sanader je reko da nije ukro pare!

15 godina
neaktivan
Fifa 14

E da i zvuk lopte je fantastičan, ono kad ju pukneš, dodaješ itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

odlična je fifa ove godine, jedino sto su ubacaji i korneri OP kao sto je vec netko napisao...skoro svaki ubacaj gol, isto kao i svaki drugi korner

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

odlična je fifa ove godine, jedino sto su ubacaji i korneri OP kao sto je vec netko napisao...skoro svaki ubacaj gol, isto kao i svaki drugi korner

Meni paše... ionako sam u fifi 13 više golova zabio glavom nego nogom..

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ne znam čime? Sad sam malo igrao i kad se sve pogleda fifa je i dalje generaciju ispred, bar... grafički igra nije ništa napredovala a novi engine? Trave i dalje nema kao ni na fifinom demou? Gledalište potpuno isto kao na fifinom demou? Brzina igre u potpunosti ista. Nije to ništa sporije od fifinog demoa. Igrači puno lakše primaju i kontroliraju loptu nego u fifinom demou. Gameplay unaprijeđen ali daleko je to od fife13... sve u svemu, tko voli pes bit će zadovoljan a tko voli fifu i dalje će je igrati. Nemam niti jedan razlog iz viđenog i odigranog da mijenjam igru.. stalno se priča o nekim revolucijama. Ovo nije nikakva revolucija već samo evolucija jer u igri nisam vidio ništa što već nisam vidio u fifi prije dvije godine...

Samo bih dodao kako pesom nisam razočaran ali sam razočaran grafikom. Na tom polju sam ipak očekivao više..

edit: evo nakon još par tekmi mogu definitivno reći kako su dodavanja nerealno brza, centaršutevi isto nerealno brzi, gušt zabijenog gola nikakva, lopta se čudno ponaša u mreži. Definitivno fizika lopte razočaravajuća..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 13:21 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice