FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14

Izgleda da ću biti jedini biser koji neće igrati fifu. Skinio sa origina samo se instaliralo pokrene mi launcher odaberem postavke i odem na play i onda samo ostane kako je. Ako ima itko ikakav savjet hvala

Imam AMD Phenom 955 Quad Core 3.3 Ghz Ati Radeon HD 4670 512 MB i 3 GB rama evo maloprije sam ušao u fifu 13 i sve radi na kraju sam je obrisao međutim ovo i dalje ne radi. Molim vas za bilo kakvu pomoć. I Directx je instaliran

13 godina
neaktivan
francy kaže...

Izgleda da ću biti jedini biser koji neće igrati fifu. Skinio sa origina samo se instaliralo pokrene mi launcher odaberem postavke i odem na play i onda samo ostane kako je. Ako ima itko ikakav savjet hvala

Imam AMD Phenom 955 Quad Core 3.3 Ghz Ati Radeon HD 4670 512 MB i 3 GB rama evo maloprije sam ušao u fifu 13 i sve radi na kraju sam je obrisao međutim ovo i dalje ne radi. Molim vas za bilo kakvu pomoć. I Directx je instaliran

I u mene isti problem! {#} {#} {#}

14 godina
neaktivan
Fifa 14

meni ne radi ono za 6 minuta tekma i skip intro..instalirao sam u fifa 14 main folder ali nece

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
meni je polazalo nesto dircet x i ja iskljucio d3d override i nastavio sa instalacijom i posle sve radi kako treba i kasnije ukljucio d3d i sa tim radi najnormlanije...
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Mislim da su ipak ovi finesse udarci malo prejaki...Ali kako su rekli trebali bi popravit to.

http://www.easports.com/fifa/football-club/videos/ugc/170299682

To mi je bio prvi udarac da sam proba bas finesse i odma je uslo. Nakon toga sa 20 m opet Neymar, ali ovaj put precka...Igrano je na World Class.

Inace prije ovog gola nisam zabio nijedan u 3 obicne utakmice, tek sam u onoj prvoj iz Ultimate teama da 2 nakon kornera i to jer mi se pari da protivnik uopce ne skace tako da mi je ovo prvi gol iz igre.

Sve u svemu ima dosta promjena i bas sam se ugodno iznenadio kako sve dobro izgleda. Samo se nadam da nece nesto zabrljat kad izađe cijela igra i da finesse shoot ne bude prejak...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
17 godina
francy kaže...

Koji OS koristiš i imaš li instaliran onaj microsoft net framework koji je potreban te zadnji direct x.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 19:31 (movie).
12 godina
neaktivan

Imam windows 7 64 bit

Za framework neznam i imam zadnji direct x 9 tj. instalirao sam ovaj što sam dobio uz demo.. našao sam ga u folderu igre

13 godina
neaktivan
movie kaže...
francy kaže...

Koji OS koristiš i imaš li instaliran onaj microsoft net framework koji je potreban te zadnji direct x.

Win7 32bit, imam i imam.

13 godina
Fifa 14

Probao sam demo i oduševilo me, mislio sam da će biti isto njesra kao i 13, ali nije. 

Čekam da izađe PES, izgleda mi, bez ljutnje bolje od fife, ali to je samo stvar ukusa. 

Sve u svemu, imamo dvije odlične igre i možemo samo uživati.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 1 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Win7 32bit, imam i imam.

A koja grafulja?  Probaj u opcijama grafičke sve postavke vratiti na nulu.  Možda te nešto smeta.  Recimo meni se ruši grafika ako imam u opcijama grafičke i igre podignut AA. Isključim ga pa ga kontrolira ili igra ili grafička i sve je u redu. Ako to radi oboje onda se kolje i ne radi mi igra kako treba. Možda je i kod vas nešto takvog. Probaj isključiti kako sam rekao sve u opcijama grafičke pa probaj ako radi vraćati jednu po jednu opciju koju si imao upaljenu da vidiš što ti smeta..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 19:45 (movie).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Jel microsoft framework 4.0 zadnji.. i koji direct x trebam skinuti.

0 0 hvala 0
17 godina
francy kaže...

Jel microsoft framework 4.0 zadnji.. i koji direct x trebam skinuti.

Kad sam s origina skidao fifu prije početka skidanja navedeno je da će mi skinuti najnoviji framework i direct x a sad koji je, ne znam . Kroz maglu mi je nekako 3.5 ali ja imam win 8 pa ti nebi htio krivo reći..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 19:48 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Napokon sam i ja isprobao demo. Cekam danas kao budala kraj radnog vremena...Sto reci? Ostao sam paffff u pozitivnom smislu. Jednostavno nisam mogao vjerovati koliko su poboljsali animacije igraca...Uzivam u svakom pokretu, dodavanju, pucanju itd. Brzina gameplay-a je optimalna samo da nesto ne zeznu u finalnoj verziji. Mislim da je ovo nešto najbolje sto sam igrao do sad, kada je u pitanju virtualni nogomet(cak i one spike oko starih pesova padaju u vodu tj., nemaju vise smisla).

E sada...kada usporedimo sve ono sto smo gledali na raznoraznim klipovima, tocno se može vidjeti da to ne predstavlja ma bas nista...Ja ni na jednom clipu nisam vidio (a kamo li osjetio), ono sto sam vidio kada sam probao demo.

Ne smijem ni pomisliti kako ce izgledati FIFA 14 NEX GEN. ili ako odem malo dalje FIFA 15. Konkurencija se mora debelo potruditi da stignu a kamo li prestignu ovo sto je EA  odradila za novu sezonu.

Da ne ponavljam +/- jer je ekipa sve vec navela. Moja ocjena 9.5/10

Mozda sam malo pre-euforican, ali ovo je neki moj dojam na prvu...vidjet ce mo kasnije kada se smire strasti...za sada {#}

Uživaj teee! Pozzz! {#}

l'architetto
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

NOVI VIDEO: FUT14 Gameplay :)

Lajkajte pls video :) Thanks!

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

meni ne radi ono za 6 minuta tekma i skip intro..instalirao sam u fifa 14 main folder ali nece

kako da sredim to? premalo mi je 3 min poluvrijeme

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Meni se demo većinom svidio, samo me malo nervira njihovo tromije zaustavljanje, teže je kontrolirati loptu ali je zato i realnije,    ali za sad najgori mi je travnjak, čini mi se da uopće nema trave, valjda to neće tako ostati u finalnoj verziji, NADAM SE.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Kako uploadat gol, uopce nemam opcije (tj. prozirna ikona je od uploada, kad stisnem Y nista se ne desi)

Taman zabio lijep drop kick gol s kojih 30m... 

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

A sranja, sad ponovno uđem u Fifu i nis se nije spremilo, ponovno tutoriali, podesavanje kontroli i sve -.-"

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Rayz00 kaže...

Win7 32bit, imam i imam.

A koja grafulja?  Probaj u opcijama grafičke sve postavke vratiti na nulu.  Možda te nešto smeta.  Recimo meni se ruši grafika ako imam u opcijama grafičke i igre podignut AA. Isključim ga pa ga kontrolira ili igra ili grafička i sve je u redu. Ako to radi oboje onda se kolje i ne radi mi igra kako treba. Možda je i kod vas nešto takvog. Probaj isključiti kako sam rekao sve u opcijama grafičke pa probaj ako radi vraćati jednu po jednu opciju koju si imao upaljenu da vidiš što ti smeta..

Hvala na trudu ali ugasio sam aa, spustio na medioum, ugasio aero themu i opet nista. Ako uspijes ista saznat javi na pm ili u temu, redovno u pratim. Ako upisem problem u Google ne izbaciva nista kao da nitko nema taj problem. Jos cu malo pretraziti i nadati se nekom rjesenju jer ako mi demo ne radi a fifu sam narucio ko zna sta ce biti s njom :(

13 godina
neaktivan
malo pre sam stavio na svoj led televizor od 107 cm ,,ajoj brate pa ovo je ludnica koliko je mocno,znate sta?pa nista ova igra nije dobra a znate zasto?zarazna je
16 godina
neaktivan
Zadovoljan sam s demo-om, malo je teža igra nego 13 (i to je dobro). Jedino što sam primjetio da ne štima je skretanje kod šprinta, nekad dopušta da se oktrenem 90° iako šprintam (u 13 je moguće kod šprinta skrenuti samo par stupnjeva) što je malo nerealno.
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

A sranja, sad ponovno uđem u Fifu i nis se nije spremilo, ponovno tutoriali, podesavanje kontroli i sve -.-"

Da, uvijek je tako, malo glupo ali jbga :) Nemoj gasit DEMO :D

Tomislav95 kaže...
Zadovoljan sam s demo-om, malo je teža igra nego 13 (i to je dobro). Jedino što sam primjetio da ne štima je skretanje kod šprinta, nekad dopušta da se oktrenem 90° iako šprintam (u 13 je moguće kod šprinta skrenuti samo par stupnjeva) što je malo nerealno.
Zavisi s kojim igračem igraš, u real life ima dosta situacija di se igrači sa odličnim agility-em okreću pri punom šprintu za 90 stupnjeva :)
Rayz00 kaže...
movie kaže...
Rayz00 kaže...

Win7 32bit, imam i imam.

Hvala na trudu ali ugasio sam aa, spustio na medioum, ugasio aero themu i opet nista. Ako uspijes ista saznat javi na pm ili u temu, redovno u pratim. Ako upisem problem u Google ne izbaciva nista kao da nitko nema taj problem. Jos cu malo pretraziti i nadati se nekom rjesenju jer ako mi demo ne radi a fifu sam narucio ko zna sta ce biti s njom :(

Napravi novi account na windowsu i probaj preko tog account igrati :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:43 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
malo pre sam stavio na svoj led televizor od 107 cm ,,ajoj brate pa ovo je ludnica koliko je mocno,znate sta?pa nista ova igra nije dobra a znate zasto?zarazna je

??

šta ti blejiš?

15 godina
neaktivan
Fifa 14

evo .ini file za 8 minuta poluvrijeme (onaj sto je prije par stranica bio u necijem postu)

http://www.putlocker.com/file/3CC1F9CAD7265D26

staviti .ini file u /fifa14demo/game

EDIT:

Hvaka Dreammakeru za txt od ini file-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 20:33 (Smece2).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ok kratki dojmovi i od mene;

dakle 

pozitivno

- ritam igre, puno je sporije

- udarci, puno realnije i fluidnije

- kontrola lopte, puno prirodnije

negativno

- suci, čisti prekršaj ne vidi kada obrambeni po stajnoj nozi pokupi igrača nakon šta ga je ovaj već prešao - ovo mi se nije dešavalo stalno ali pripazit ću u buduće da li se ponavlja

- veličina terena - dimenzije terena nemaju veze sa stvarnim dimenzijama. preusko, prekratko

- trava - ne znam jel samo meni ili je svima, ali teren izgleda ko biljarski stol, trave uopće nema

uglavnom, uistinu izgleda nova igra po gameplayu u odnosu na fifu 13 međutim bojim se da dimenzije terena neće dozvolit "realniju" simulaciju, treba još odigrat i vidit kako funkcionira

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Meni sve super, al kaj su to s travom napravili pobogu... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Probao i ja prije posla 2 utakmice. Igrao sa xbox kontrolerom, a sa njim ne znam bas najbolje igrati nogomet pa prije nego dam neku ocjenu sacekat cu da veceras odigram sa ps2 kontrolerom. Onako ukratko, neke stvari izgladaju bolje, a trava je katastrofa. Mislim da ja vec imam "fifa next gen" sindrom jer nakon par videa fife za nove konzole tesko da me sta graficki moze zadovoljiti kad znam da za koji mjesec izlazi nesto puno bolje. One boje i trava za nove konzole...vauu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14

Sad sam odigrao par tekmi na PS3. Ne znam ali nekako mi je veći gušt na konzoli jer su sportske igre kao stvorene za konzole plus nezamijenjivi PS3 gamepad. Baš je bio gušt..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 21:08 (movie).
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
Smece2 kaže...

evo .ini file za 8 minuta poluvrijeme (onaj sto je prije par stranica bio u necijem postu)

http://www.putlocker.com/file/3CC1F9CAD7265D26

staviti .ini file u /fifa14demo/game

EDIT:

Hvaka Dreammakeru za txt od ini file-a

Neradi za ultimate team :/ tamo ostaje 3min

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
KiCo77 kaže...

Da, uvijek je tako, malo glupo ali jbga :) Nemoj gasit DEMO :D

Tomislav95 kaže...
Zavisi s kojim igračem igraš, u real life ima dosta situacija di se igrači sa odličnim agility-em okreću pri punom šprintu za 90 stupnjeva :)
Rayz00 kaže...
movie kaže...
Rayz00 kaže...

Win7 32bit, imam i imam.

Napravi novi account na windowsu i probaj preko tog account igrati :)

Napravio novu account, opet ništa. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice