FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fifa 14

Eto'o je imao u Fifi 13 84 overall i to je bilo pretjerano. Sad su mu to digli na 85 {#} Vidal i dalje na 85 a zaslužio je bar 86, Marchisio trebao dobiti 84 a ostao na 85. Buffonu smanjili na 86 što nema smisla itd. Sviđa mi se što su Giovincu smanjili skroz do 78. Još se nadam da su mu i pace smanjili pa da ne bude OP igrač sa 78 overallom. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...

Ima jako puno nasih igraca koliko vidim. MOzda cu odmah na pocetku probat sloziti hrvatsku ekipu... Zanimljivo, Dudu je tu, Srna... fino, fino...

i to obadva 4* skill moves 

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ovo pitanje je možda glupo jer ne pratim često ovu temu, ali zanima me da li će biti Hrvatska u FIFI 14? Znam da je bilo nekih priča da je zbog Šukera Hrvatska izostavljena iz FIFE 13 jer je tražio više para za licencu a EA nije dao, zna netko? (oprostite ako netko već pričao o ovom)

0 0 hvala 0
14 godina
PESgen kaže...

Ovo pitanje je možda glupo jer ne pratim često ovu temu, ali zanima me da li će biti Hrvatska u FIFI 14? Znam da je bilo nekih priča da je zbog Šukera Hrvatska izostavljena iz FIFE 13 jer je tražio više para za licencu a EA nije dao, zna netko? (oprostite ako netko već pričao o ovom)

Koliko mi je poznato to je sve ostalo po istom. Nije bilo spomenuto da se Hrvatska vraća. Možda Brend malo popusti sad kad ispadnemo iz top 10.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
DangerouS kaže...

@movie

Nisi me skužio, meni sad FUT još nije dosadio, a puno sam coinsa podjelio već, preko 2milje, sprašio još 2 na pakete i sad sam na nekih 5 :) 

Jesam, samo sam se zezao...

17 godina
aswada kaže...

ako imas puno vise pobjeda od poraza onda sa citerima spaja stalno jer oni imaju samo pobijede. ja sam igrao fut od kad je izasla fifa 13 i mogao sam igrat seasons do 1. mjeseca. od tad me stalno spajalo sa citerima jer sam imao jako puno vise pobijeda od poraza(i sad imam) pa sam do 5. mjeseca igro samo kup jer nisam mogao seasons.

Kako sam rekao, fut sam počeo igrati negdje polovicom prvog mjeseca i od tada sam odigrao preko 1100 tekmi. Imam debelo više pobjeda nego poraza ali s prevarantima me stvarno rijetko spajao. Puno češće sam doživljavao izlazak iz igre likova koji gube nego što sam vidio ove koji varaju... zašto je to tako, ne znam..

15 godina
Fifa 14
u 18.00h novi Career Mode video.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 1 hvala 4
17 godina
dreammaker kaže...

Šokantno koliko ovo izgleda dobro... izgleda da će i ova godina biti u znaku fife i novih rekorda.. jednostavno nevjerojatno koliko su dobar posao obavili treću godinu za redom..

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Šokantno koliko ovo izgleda dobro... izgleda da će i ova godina biti u znaku fife i novih rekorda.. jednostavno nevjerojatno koliko su dobar posao obavili treću godinu za redom..

{#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Pa 365 dana su radili samo taj trailer, naravno da izgleda spektakularno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Žalosno je da neki već nekoliko godina ni trailer ne mogu složiti a kamo li igru... no to je problem neke druge teme a ne ove...

Prezadovoljan sam viđenim i jedva čekam demo da iz prve ruke iskusim neponovljiv osjećaj vrhunskog nogometa...

16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Žalosno je da neki već nekoliko godina ni trailer ne mogu složiti a kamo li igru... no to je problem neke druge teme a ne ove...

Prezadovoljan sam viđenim i jedva čekam demo da iz prve ruke iskusim neponovljiv osjećaj vrhunskog nogometa...

I ja. Nikad više neću PES kupiti. Jedva čekam Fifu i to ne zbog spektakularnog trailera, ne zbog neponovljivo dobrog gameplaya, ne zbog toliko revolucionarnih promjena uvedenih iz inačice u inačicu, već samo zbog moviea. 

Mene si uspio okrenuti na Fifu, nadam se da ćeš i ostale i da ćemo svi uživati u novom FUTu koji nam ove godine donosi toliko zanimljivih novosti. Fuj PES i njegovi loši traileri (?!)

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Fifa 14

NOVI VIDEO!

FUT13 GAMEPLAY + FUT14 SAVJETI!

Like, share, subscribe! Thanks! :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 20:18 (DangerouS).

4 0 hvala 1
14 godina
DangerouS kaže...

NOVI VIDEO!

Evo ti par savjeta. Ako ne znaš izgovoriti neku riječ na engleskom onda zašto ju uopće ideš koristiti? Koristi hrvatski izraz. Ovako ti to ne ispada baš najsretnije rješenje. I nije mi baš jasno da li su ti savjeti za one koji već FUT igraju ili za one koji će ga sad igrati prvi put. Ovi prvi već znaju sve to što pričaš, osim eventualno da si pripaze na te chemistry boostere. Ako su pak za one koji nisu dosad igrali FUT, onda ti je malo nespretno početi video sa web appom, jer netko tko FUT nije igrao nema pojma o ćemu ti pričaš. Al sve u svemu, ok ti je video. Fali ti malo prakse i bolje pripreme.

17 godina
dreammaker kaže...

I ja. Nikad više neću PES kupiti. Jedva čekam Fifu i to ne zbog spektakularnog trailera, ne zbog neponovljivo dobrog gameplaya, ne zbog toliko revolucionarnih promjena uvedenih iz inačice u inačicu, već samo zbog moviea. 

Mene si uspio okrenuti na Fifu, nadam se da ćeš i ostale i da ćemo svi uživati u novom FUTu koji nam ove godine donosi toliko zanimljivih novosti. Fuj PES i njegovi loši traileri (?!)

Drago mi je kaj si se konačno počeo dobro zahebavati... no za fut si u pravu. Igrajući fut izgubio sam osjećaj za nogometom no on je kao droga. Traži još i još i ne mogu si pomoći. Znao sam po osam sati dnevno sjediti za web appsom a da igru niti ne pokrenem. Samo trgovina, slaganje momčadi i gledanje u istu a onda navečer probanje iste... mod je nevjerojatan... živa zaraza..

13 godina
Fifa 14

Sta cemo mi kao moci krenut slagat ekipu za FIFU 14 vec od 15.09 ? 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

NOVI VIDEO!

odličan video

subscribed.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...

NOVI VIDEO!

Evo ti par savjeta. Ako ne znaš izgovoriti neku riječ na engleskom onda zašto ju uopće ideš koristiti? Koristi hrvatski izraz. Ovako ti to ne ispada baš najsretnije rješenje. I nije mi baš jasno da li su ti savjeti za one koji već FUT igraju ili za one koji će ga sad igrati prvi put. Ovi prvi već znaju sve to što pričaš, osim eventualno da si pripaze na te chemistry boostere. Ako su pak za one koji nisu dosad igrali FUT, onda ti je malo nespretno početi video sa web appom, jer netko tko FUT nije igrao nema pojma o ćemu ti pričaš. Al sve u svemu, ok ti je video. Fali ti malo prakse i bolje pripreme.

Na koje riječi točno misliš? Nije da se izvlačim, ali engleski mi inače dobro ide, ali mikrofon mi je od slušalica koje koštaju 30kn tako da mi je glas dosta prigušen i ne čuje se čisto pa zvuči kao da pričam kroz nos {#}
Naglasio sam u videu da će na web app 15.9. moći oni koji su igrali FUT13 i uglavnom su savjeti vezani za web app i što raditi prije nego igra full izađe. 
Što se tiče objašnjenja, jbga nemogu u svakom videu objašnjavati detalje oko igre. Rekao sam i napisao u napomeni da će web app moći igrati oni koji su igrali FUT13 samo. A što je web app nisam imao vremena objasniti pošto je video relativno kratak.

Inače, radim cijeli kanal i videe iz hobija tako da mi nije prioritet snimati svaki video nekoliko puta samo zato jer nisam nešto rekao :) Da sam Youtube partner, kupio bi bolji mikrofon i bolje pripremio tekst, ali nema potrebe trenutno. Ali hvala na kritici! :)

I da, ak možete gledati video preko ovog linka jer onaj koji sam gore stavio je https pa ne registrira poglede :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 20:18 (DangerouS).
14 godina
DangerouS kaže...

Na koje riječi točno misliš? Nije da se izvlačim, ali engleski mi inače dobro ide

Upalo mi je u oko "cede kej" i kasnije "kontrakti". Key se ne izgovara tako, a imamo sasvim finu riječ ugovor za ovo drugo. Eto, dobronamjerna kritika.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...

Na koje riječi točno misliš? Nije da se izvlačim, ali engleski mi inače dobro ide

Upalo mi je u oko "cede kej" i kasnije "kontrakti". Key se ne izgovara tako, a imamo sasvim finu riječ ugovor za ovo drugo. Eto, dobronamjerna kritika.

Aha, "ce de kij" iskreno nisam previse razmisljao o izgovoru razmisljao sam o tome što reći jer sam sve u komadu snimio osim zadnjih 30ak sec :) U sljedećim videima ću u više dijelova pa bude preciznije.

Nisam htio prevoditi nazive tipa "ugovori" pošto se u igri vodi contracts. Ali svejedno hvala na kritici! :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 21:00 (DangerouS).
16 godina
aswada kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

Ako se igra na konzolama, puno je lakše kupovati dobre igrače, tako da to nije nikakav hendikep, naravno Messi i Ronaldo su preskupi, ali i to je moguče uz dosta igre. Na pc-u je velika razlika što prevladavaju cheateri i igranje je nemoguče, a trade u večini slučajeva nema smisla jer je market sheban. Tako da prebacivanje coinsa nema smisla i bilo bi preglupo da to naprave.

Ja igram i na računalu i na PS3 i ono što složim na računalu za 6 mjeseci na konzoli ne mogu složiti za dvije godine tako da se ne slažem s tobom. Što se marketa tiče, ista stvar. Na konzoli je gotovo nemoguće da ćeš naletjeti na nešto povoljno a skupo prodati dok na računalu na takve kombinacije naletim par puta dnevno. Na računalu uz malo dobre volje, mašte, prepoznavanja što se trenutno traži te puno slobodnog vremena možeš čuda zaraditi dok na PS3 to ne drži vodu.  Svi oni potezi koji su mi na računalu donijeli coinse na PS3 ne vrijede ili jako slabo pale..

Isto tako, osobno nisam imao problema cheaterima... fut sam počeo igrati prvi put u 1 mjesecu i do danas ne znam je li me igra spojila s 10 prevaranata. No dobro, to je očito početnička sreća...

ako imas puno vise pobjeda od poraza onda sa citerima spaja stalno jer oni imaju samo pobijede. ja sam igrao fut od kad je izasla fifa 13 i mogao sam igrat seasons do 1. mjeseca. od tad me stalno spajalo sa citerima jer sam imao jako puno vise pobijeda od poraza(i sad imam) pa sam do 5. mjeseca igro samo kup jer nisam mogao seasons.

Ček, ček, ček... ja se sad osjećam pomalo glupasto, o kakvim se to varalicama radi? Što točno rade? Igram FUT dosta, ali nikada se nisam opterećivao s takvim stvarima niti sam mislio da postoje varalice... Vjerojatno zato što nikada do sada nisam obilazio forume, pa bih molio pojašnjenje oko toga. Hvala.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
ovo je dobar video za one koji prvi put igraju fifu i ujedno fut ,sto se mene ice ne treba posto imam oko desetak slozenih timova u futu tako da ono ,svaka cast na ideji i samo jedno pitanje preko cega si snimao i da li to igras preko PS3 ili PC-a?hvala
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
ovo je dobar video za one koji prvi put igraju fifu i ujedno fut ,sto se mene ice ne treba posto imam oko desetak slozenih timova u futu tako da ono ,svaka cast na ideji i samo jedno pitanje preko cega si snimao i da li to igras preko PS3 ili PC-a?hvala

Ako mi vjeruješ, puno ljudi me pita, zapravo većina kako zaraditi coinse ili traže nekakvu malu donaciju tipa 10-20k, a nisu početnici. Tako da mislim da na našim prostorima ljudi još nisu skroz u "FUTu" i treba im ovako savjeta sastrane da se naviknu na igru, a vjerujem da će većina kasnije i sama shvatiti još načina zarade i kako sistem funckionira. Ja uglavnom govorim općenito stvari jer nemogu objašnjavati metodu u sitnicu, tipa kupujte tog i tog igrača jer takve metode ne rade uvijek. 

Inače, igram preko PCa i snimam s Frapsom. Jedan video od 1minute zauzima 1GB tako da jedna tekma mi zauzima 10ak GB, u ovom gore videu je 10ak tekmi tako da treba dosta rezanja i ostalih sitnica koje oduzimaju vrijeme. 

16 godina
Fifa 14

Ja bih volio da se u karijeru uvedu neke znacajnije promjene, ne samo graficke, recimo da kad igrac pređe 30 godina da mu automatski ne padaju ocjene brzinom svjetlosti, da to zavisi od toga kolko igra, da nekim "novim nadada" ne rastu ocjene tek tako, da sve zavisi od njihovog doprinosa ekipi, da dobre igre igraca zaista znace pa recimo vidis da je neki igrac pomeo jednu sezonu da bude lov na njega u transfer periodu, ako su mu slabe ocjene da skoce i slicno (u prevodu, da kupujes igrace vise po njihovim igrama, a ne ocjenama)...

Kartoni treba da imaju bitniju ulogu, isto sudije, znam odigrat utakmicu bez ijednog faula, ne bi bilo lose da ako protivnik gubi se kao iznervira i udara po nogama kad stigne, posebno u derbi utakmicama {#}

Licno bih volio da se moze i sklonit konacna ocjena igraca, pa da sam prosudis po njegovim ocjenama kakav je, ili bar da ti skaut treba bar mjesec dana nadgledat igraca da bi dobio njegovu ukupnu ocjenu...

Uglavnom vjerovatno nista od svega toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
partwish kaže...

Ček, ček, ček... ja se sad osjećam pomalo glupasto, o kakvim se to varalicama radi? Što točno rade? Igram FUT dosta, ali nikada se nisam opterećivao s takvim stvarima niti sam mislio da postoje varalice... Vjerojatno zato što nikada do sada nisam obilazio forume, pa bih molio pojašnjenje oko toga. Hvala.

To su ti oni likovi koji ti izađu iz igre prije nego je igra i počela ili nakon par sekundi...

edit: vidim da se netko ne slaže samnom pa molim da onda čovjeku pomogne i objasni mu tko su varalice. Možda sam ja nešto krivo shvatio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 22:19 (movie).
13 godina
neaktivan
dal je moguce da ja odnesem juce monitro na popravku i kad se vratim namesti mi da radi ali mi zato ne radi zvuk na monitoru koji imama...o boze zar toliko glupih mjastora ima a ja sam jos gluplji sto sam poslao oca da ide po njega....

Sta je sa nekim ocenama ,ova EA nije normalna al zaista...
14 godina
neaktivan

Mislim da je on u Bundesligi dosta igrao RM, čak je dobio RM TOTS karticu, a one se dobivaju na poziciji di je igrač najviše igrao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice