Danas dan bez poraza,7 utakmica = 7 pobjeda,konacno osvojena divizija 1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako svi mozete igrati taj D1. Ja od citera ne mogu nikako. A i kad nije onako divlja ekipa zbrda zdola opet mi se link disconnecta.
Sada sam bacio oko 700k na packove i dobio .i.
Moja 1. gold ekipa od kako sam poceo sve ispocetka:
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#edINX4annJgpP:pc
Vratio sam se u DIV 1 i definitvno cu gradit club sa igracima iz LBBVA lige...Formacija 4-4-2 mi nudi savrsen balans. Nevjerovatno sta se dobije kada recimo, imate dva klasicna CDM, koja pretvorite u CM da vam igraju u ovoj formaciji. Idealno kada zelite zatvoriti tekmu.
Primjetio sam da nisam nista losiji nego prije, dok sam imao zvjezde od igraca iz Barclays PL, samo treba sve dobro izracunati.
Ako netko misli da je ovo rupa od ekipa neka se javi pa da odigraMo koju prijateljsku. Lijep pozzz i NEEE se zivcirati kada osjetite da vam EA preuzima redateljsku palicu, nego pokusajte nadmudriti i njih i protvnika skupa...meni par puta uspjelo trazite igrace koji znaju cuvati loptu.
Velis da igras od pocetka bze icega. A vec ima mascherana koji je oko 10k, Higuaina i ostale. A fino si onda trgovao.
Kako svi mozete igrati taj D1. Ja od citera ne mogu nikako. A i kad nije onako divlja ekipa zbrda zdola opet mi se link disconnecta.
ja sam se izrelegirao do div 5 sa forfeit matchom, onda sam od div 5 došao do div 1 i jučer sam i div 1 normalno igrao, a prije nisam od čitera mogao isto
Sada sam bacio oko 700k na packove i dobio .i.
Potrosio jos 100k i u paketicu dobio adlera 85 totw i nuera :P
Velis da igras od pocetka bze icega. A vec ima mascherana koji je oko 10k, Higuaina i ostale. A fino si onda trgovao.
Sta si ti? Nevjerni Toma???Mascherana sam platio oko 7,600 coins-a, Higuaina 2,600. Do DIV 2 sam dosao sa pretezito silver mexikancima
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fe6yYRZRnJdW8:pc i to na nacin da sam svaku osvojio pa i ovu drugu kada sam kompletirao gold ekipu. Uostalom, zasto je ovo toliko cudno poslije nekoliko osvojenih offline i online sezona i kupova, i malo dobrog trade-a...Evo, da ti bude jos cudnovatije, izbrisao sam club u vrijednosti 400000 coinsa samo u igracima i 100000 na racunu...da nisam ni trepnuo. Dva klika i bio je izbrisan... sve zbog imena cluba koji mi se nije svidjao i blage zasicenosti. Sta kazes Toma???
ime kluba promjenis u katalogu...

mene je to zeznulo, nije mi prihvaćao ništa što sam ukucao morao sam prihvatit neko generic ime što mi je fifa ponudila -.-
Konačno sam uspio posložiti momčad iz jednog kluba!
Svaka cast...
Svaka cast...
Još da prsti prate kvalitetu igrača, gdje bi mi bio kraj...
Znam, ali tog jokera nisam pametno iskoristio ili bolje receno, tu sam se za**bo, bolje da nikada nisam u katalogu ni vidio tu mogucnost da promjenim ime cluba. Sjecam se da sam slucajno listao katalog jer mi se nakupilo xp, rekoh da iskoristim i kupim neke kopacke, lopte i stare dresove i slucajno ugledam promjenu imena kluba u UT-u i bas se ugodno iznenadim. Nije mi bilo jasno kako mi je to promaklo. Ali eto kazem, nisam to pametno iskoristio.
Pozz novi sam na pc gameingu ali igrao sam fifu dugi niz god na ps2, ugl zanima me ako mi netko moze moze ukratko objasnit kako funkcionira igranje fife online, moze li se igrat 1v1 a da nije neki cup i liga? Da li se treba registrirat na neku stranicu jer prilikom instalacije fife me nigdje nije pitalo nikakav key code.
Hvala.
jel neko zna zašto mi laga mi na laptopu Asus N55SF, windows 7, i3 2330m 2,2GHz, gt555m 2GB GDDR5 VRAM, 4GB RAM
super izgleda ali ja nebi mogao igrati sa tako sporim krilima
super izgleda ali ja nebi mogao igrati sa tako sporim krilima
Po meni to je i najveći problem ove igre. Sve se svodi na brzinu i super preciznu dugu loptu. Igram danas s likom koji ima messia, ronalda, benzemu, di mariju i ostalu ekipu koja jede malu djecu. Prvo poluvrijeme ima nula udaraca po golu i posjed lopte oko 35%. Nije napravio dva dodavanja, dupli pas, odigrao trokut, bilo što. Samo duge na brzance pa jedan na jedan. Koji je smisao takve momčadi? Na kraju sam ga dobio pa mogu reći lagano a ima duplo bržu i bolju momčad.
Ne umišljam si da sam nešto odigrao, lik je stvarno užasan ali vraćam se na početak priče. Igra mu se svodi na brzinu, jedan na jedan i dugu loptu. Jebesh takav nogomet Vrlo vjerojatno protiv dobrog igrača neću nešto napraviti ali igram za svoju dušu pa makar svaku izgubio..
Kakav je IF Silva? Jedan yt reviewer je rekao da mu je to igrac mjeseca (Najzabavniji).
Kakav je IF Silva? Jedan yt reviewer je rekao da mu je to igrac mjeseca (Najzabavniji).
Danas sam ga uzeo i s njim sam odigrao tek par tekmi. Nije baš tako spor. Puno se kreće i odličan je za suradnju. Udarac po golu i centaršut iznenađujući. E sad netko tko zna s igračem čuda radit vjerojatno bi s njim radio čuda. Znaš da ja tako ne znam igrati niti igram. Dobio sam ga gotovo 200k jeftinije od prvog sljedećeg pa rekoh, idem probati. Ako mi ne paše valjda ću ga lako riješiti, no u ovih par tekmi jako sam zadovoljan. No jednako me oduševio i milner.
Nema previše sape ali odlično radi u polju. Bacit ćemo par tekmi da uigram momčad... Htio sam posložiti momčad da su joj sve linije zelene. Baš me interesiralo ima li to ikakvog smisla a ovo je bio jedini način da to isprobam.. Pikiram sada na IF sagnu na mjestu CB. Onda bih na gol vratio llorisa i probao tako igrati. Mislim da bi to bila zadnja nadogradnja a onda peri deri do nove fife...
Ljudi,ovako nije mi htjela raditi fifa,ali bilo je i drugih problema i odlucio sam se na reinstall windowsa,sve je proslo kako treba,instalirao sam Win8,ali sad imam problem,ne radi mi desni analog u Fifi 13,e sad nije to prvi put da mi se javlja,tako je bilo i u 12,pa i u 13 prije,ali sam to jednostavno rijesio,da u onom registriyu nazovem gamepad: Xbox controller 360 for Windows i kopirma buttondatasetup.ini i u My Documents/Fifa 13 i to bi radilo kako treba,ali razlika je bila sto onda mi nije radilo precizno,dakle gore,dolje,lijevo,desno je zezalo,a sad mi desni analog ne reagira nikako,jel ima netko nesto slicno i jel zna rjesenje??
Ljudi,ovako nije mi htjela raditi fifa,ali bilo je i drugih problema i odlucio sam se na reinstall windowsa,sve je proslo kako treba,instalirao sam Win8,ali sad imam problem,ne radi mi desni analog u Fifi 13,e sad nije to prvi put da mi se javlja,tako je bilo i u 12,pa i u 13 prije,ali sam to jednostavno rijesio,da u onom registriyu nazovem gamepad: Xbox controller 360 for Windows i kopirma buttondatasetup.ini i u My Documents/Fifa 13 i to bi radilo kako treba,ali razlika je bila sto onda mi nije radilo precizno,dakle gore,dolje,lijevo,desno je zezalo,a sad mi desni analog ne reagira nikako,jel ima netko nesto slicno i jel zna rjesenje??
Nije provokacija ali kupovina normalnog gamepada rješava sve probleme. Ja imam logitech f510 i užitak mi je igrati. Vidim, većina ima xboxov i isto su prezadovoljni. Dalje nema smisla istraživati kad s ova dva igra radi na zadovoljstvo svih korisnika..
zasto kupiti novi,ako imam original od PS2??
za mene daleko najbolji gamepad(izuzev od PS3) i dok ne krepa ne kupujem novi...
EDIT: naglasavam da je dosad radio besprijekorno,namjestanja svega 5 minuta,ali sad nakon reinstalla winsa nece..
evo uspio sam sad da proradi preko ovog x360cemu.ini,jedini problem je sto mi je opet desni analog(lijevo je gore,desno je dolje i te gluposti),zna netko kako treba izmjeniti ono da radi tocno kako treba??
Evo da se malo pohvalim, upravo osvojio turnir sa EA foruma, nagrada nije prevelika, 100k, ovo je više radi prestiža :D
http://forum.ea.com/uk/posts/list/135/2288646.page
A koliko čujem, još jedan kolega sa foruma je osvojio turnir večeras, jel tako?
zasto kupiti novi,ako imam original od PS2??
Da, imaš ali koliko vidim ne radi.... bar ne onako kako bi ti htio..
Evo da se malo pohvalim, upravo osvojio turnir sa EA foruma, nagrada nije prevelika, 100k, ovo je više radi prestiža :D
http://forum.ea.com/uk/posts/list/135/2288646.page
A koliko čujem, još jedan kolega sa foruma je osvojio turnir večeras, jel tako?
haha, to smo se mi nešto dogovorili ?? ja jednoga ti drugoga
savršen tajming, nema šta, balkanci rulaju
evo moga -- http://forum.ea.com/uk/posts/list/75/2311896.page
Bok svima!
FIFA-eXpert je gaming portal namjenjen svim ljubiteljima ove igre, uostalom i samo ime mu to sugerira.
Sajt smo osnovali 20.12.2009 tj. dosli na ideju za osnivanje.
10.01.2010pustili smo sajt Online.
Do sada smo organizirali ligaska i turnirska natjecanja iskljucivo na PlayStation 3 konzoli.
Odigrano je do sad 10 sezona ligaskih natjecanja, s tim da su neke sezone sadrzavale i 3 Lige!
Turnira je odrzano cak 29 s tim da je svaki imao svoju tematiku.
U nekim turnirima sudjelovalo je i po [b]32 igraca, [/b]i to su bili najbolji turniri po sistemu Lige Prvaka i Svijetskog Prvenstva.
Takodjer imamo i FIFA Virtual Pro Klub gdje je odigrano oko 1000 utakmica, vjerojatno i vise jer nam je klub samo u FIFI 12 odigrao oko 800 utakmica.
Dobrodosli su svi "Balkanci", jer i do sad su nastupali Hrvati, Bosanci, Srbi, Crno-Gorci a bio je i pokoji Slovenac i Makedonac.
Sredinom 7. mjeseca 2012 godine odlucili smo se na rekonstrukciju sajta, kako bi osvjezili izgled portala, te izmjenili strai forum i ubacili novi Forum koji je puno funkcionalniji i brzi od prethodnika.
05.08.2012. Sajt je ponovno pusten Online, te se polako pripremamo za FIFU 13, Portal je ispunjen vijestima o nadolazecoj inacici FIFE, te ce biti redovno azuriran od strane FeX Crewa!
Za sad smo odrzavali samo natjecanja na PS3 Konzoli, no ukoliko se nadje dovoljno zainteresiranih ljudi koji bi igrali ligaske i turnirske utakmice putem PCa ili Xboxa pokrenuli bismo i organizaciju turnira i liga i za te clanove.
Tko igra FIFU, tko zeli pratiti najnovije vijesti definitivno mora posjetiti http://www.fifa-expert.com te nas lajkajte i na Facebooku - http://www.facebook.com/pages/FIFA-EXpert-Hrvatska/119329988117984?fref=ts
S postovanjem, FeX Crew Team!