FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Ako naletim na nekog uradim mu alt + tab, obično kad ja imam vremena za igrat UT citeri spavaju tako da i to djelomično rješava ptobleme sa quiterima

17 godina
Foster kaže...

Momci imam meni veoma vazno pitanje. Naime osvojio sam diviziju 1 i naravno dobio coinse i gold pack. U Gold packu sam dobio Brunu Cesara (crnog), Aquilania i Alvara. Ako mi mozete samo reci koliko vrijedi svaki od njih jer ih namjeravam prodat. 

Pa odeš na market, pogledaš po koliko se prodaju i staviš toliko ili nešto niže ako želiš odmah prodati. Kaj je to neki problem? Nemoj se ljutiti ali meni to ne izgleda kao važno pitanje, već glupo...

13 godina
FIFA 13

Ovaj kup cak i nije frka osvojit, samo sta ima McGeadya ko u prici i mozes ga slikat ako iams malo sporiju obranu. Ali odlicno mi ide. Proso dva kola sada popusio. Do navecer budem osvojio barem jednom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ovaj kup cak i nije frka osvojit, samo sta ima McGeadya ko u prici i mozes ga slikat ako iams malo sporiju obranu. Ali odlicno mi ide. Proso dva kola sada popusio. Do navecer budem osvojio barem jednom.

Držim ti fige!  Kaj si išao slagati irce samo zbog ovog kupa?

13 godina
FIFA 13

Skupio neku bronze ekipicu. Iso sam realtivno na dobar passing a u obrani na brzinu. Igram na attacking, te high pressure. Jest da me ako je sve gold znaju natrpati ko zivotinju :) Ali nedam se. Prvu pobijedio 4:2, bilo bi vise da lik nije izaso u 35minuti :D A u polufinalu popusio od nekog lika sa Ultra brzom ekipom i samo okomite mi je tuko.

Da sam imo para i da sam razmisljo pokupovo bi longove, keanove i ostale pi+darije cim sam vidio taj kup pa ga osovjio sa pol snage, ovako ce biti malo teze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Prezalosna je ova fifa i ljudi koj irade na njoj i koji ju igraju. Da ja vodim 2-1 protiv gold ekipe. I da izgubim 3-2. Jer iz nekog cudnog razloga moja 3 obrambena stooje na centru. Makar sam tih zadnjih 10min stavio defensive ne vjerujem jednostavno. Da igram pas igru vise od 60% u nogama. Pucam, felsam cuda radim ali isus i 11 apostola igra. Prehebeno strasno. Zao mi je para sta sam spicio na ove irce, nadam se da cu uspjet osvojit samo zbog paketica za kojega nemam para, jer D1 se ne moze igrat, kupovi su smece... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Prezalosna je ova fifa i ljudi koj irade na njoj i koji ju igraju. Da ja vodim 2-1 protiv gold ekipe. I da izgubim 3-2. Jer iz nekog cudnog razloga moja 3 obrambena stooje na centru. Makar sam tih zadnjih 10min stavio defensive ne vjerujem jednostavno. Da igram pas igru vise od 60% u nogama. Pucam, felsam cuda radim ali isus i 11 apostola igra. Prehebeno strasno. Zao mi je para sta sam spicio na ove irce, nadam se da cu uspjet osvojit samo zbog paketica za kojega nemam para, jer D1 se ne moze igrat, kupovi su smece... 

odigraj singleplayer cup taj

13 godina
FIFA 13

Hvala Boobz na savjetu. Evo u pola sata spicio preko 30 golova primio niti jednog i osvojio. Steta da se ne dobiva svaki puta paketic. Ali i ovako je 10k dobro. Jos par puta da ga skinem pa da sam egzistenciju rijesio :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ovo mi se često događa. Vodim, zadnja minuta i uvijek čudesno ispadne moja obrana u zadnjem napadu i primam gol. Neki dan sam izgubio od lika 4-3. Ja pucao po golu dvadesetak puta on 4 od 4. Posjed lopte preko 60% u moju korist.  Za popisditi...  Svaki udarac gol. Ne znam koliko moraš biti dobar da bi to ostvario?  No ako je fifa na tvojo strani sve je moguće.  Istina, osjetio sam i ja kako to izgleda kad ti fifa kaže da pobjeđuješ. Bilo mi žao lika. Odličan igrač.

Ne mogu mu se oduprijeti ali dvije kontre i zabijem dva gola a on ne može niti na prazan. Mogli bi u opcije staviti, tu neku pomoć za one koji to žele a za one koji žele igrati pa tko bolji da to može ugasiti.  Ovo fakat nema smisla..

Samo bih još dodao, danas sam nakupovao igrača za preko 100k coinsa i nisam još niti jednog prodao. Nađem cecha za 8000 i ne mogu ga prodati a nudim ga po daleko najnižoj cijeni?  Danas mi je loš dan za trgovinu...

edit:  navodne, prve fotke fife14

http://www.examiner.com/slideshow/fifa-14-screenshots?slide=59325181#slide=59325176

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 22:03 (movie).
13 godina
FIFA 13

Otici ce, samo sta su svi sad na onom kupu i iricima. Tako da ne brini. Od ponedjeljka se sve vraca na staro. Ja sad potrosio 15k na onaj zlatni paketic, dobio dobrih igraca sve stavio na trade pa cu vidit sta ce bit iz toga. Ne dira me uopce, pikam bronze paketice vec tjedna dana i nikako da mi neki IF izleti. Sad cu jos jednom osvojiti onaj kup pa da sibnem jos jedan paketic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

odigrao ovo maloprije i pitam se kako je uopće moguće, jel skripting ili koji k...finale kupa, ipak je morao doć do finala pobjedama pa ipak zna igrat

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 23:41 (BoobZ).
15 godina
FIFA 13

Tko god isao radit engleski tim ovo je najbolja kombinacija.. Jako brz i jak napad, odlicna veza sa jakim yaya tureom i obrana vrhunska.. isprobo sam sve žive kombinacije al ova je najubovitija ;)

Engleski Tim

Evo par mojih misljenja nakon sto sam isprobao dosta kombinacija.

LW Hazard/Bale = Bale malo brzi al dosta jaci u duelima.

ST Aguero/Baloteli = Baloteli.  Aguero je brz i dosta dobar dribler ali baloteli em sto je jak dosta je brz i ljepo moze sa glavom zabiti gol.

RW Ben Afra/Walcott/Sturridge = Sturridge + Walcott.  Sturridge isto jako brz i jak momak te walcott koji je jako jako brz al slab, al dobitna kombinacija sturridge do 75min i onda ubaciti walcotta, a Ben afta iskljucivo za igrace koji vole 5 move skills.
LB Evra/Clichy = Evra. Jest da je clichy masu brz ali ipak jako slab u duelima.. a Evra jest malo sporiji ali dosta cvrsci sto je po meni dosta vazno u obrani.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Tko god isao radit engleski tim ovo je najbolja kombinacija.. Jako brz i jak napad, odlicna veza sa jakim yaya tureom i obrana vrhunska.. isprobo sam sve žive kombinacije al ova je najubovitija ;)

Engleski Tim

Evo par mojih misljenja nakon sto sam isprobao dosta kombinacija.

LW Hazard/Bale = Bale malo brzi al dosta jaci u duelima.

ST Aguero/Baloteli = Baloteli.  Aguero je brz i dosta dobar dribler ali baloteli em sto je jak dosta je brz i ljepo moze sa glavom zabiti gol.

RW Ben Afra/Walcott/Sturridge = Sturridge + Walcott.  Sturridge isto jako brz i jak momak te walcott koji je jako jako brz al slab, al dobitna kombinacija sturridge do 75min i onda ubaciti walcotta, a Ben afta iskljucivo za igrace koji vole 5 move skills.
LB Evra/Clichy = Evra. Jest da je clichy masu brz ali ipak jako slab u duelima.. a Evra jest malo sporiji ali dosta cvrsci sto je po meni dosta vazno u obrani.

Daj mi reci kakav ti je vidić s obzirom na brzinu? Evo, upravo sam ga kupio pa da ga isprobam. Ako ne budem zadovoljan leti dalje...

Meni odgovara ova postava s kojom igram. Još tu rotiram par igrača i to je to... više me ništa ne interesira. Samo uigravanje postojećeg

http://www.futhead.com/fifa/squads/7489964/#squad-player

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 1:46 (movie).
13 godina
FIFA 13

Long i Mcgeady dosli. Sad ide puno lakse :D 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

5 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ja sma ocito toliki baksuz da to niej svijet vidio. Nakon setnje do finala, jest da su protivnici bili banana, dodem u finale da bi im svima boosto fitness i moral i oni se jedva krecu. Jedva hodaju, McGeady koji ima 93 pace ne moze se maknut. Gledam i ne vjerujem. Povedem 1-0 gubim 3-1 i nekako iz kornera za 3-2. I od tada nista. Pucam ovaj vadi iz raslja. Skarice sa pola metra frajer skida. Pa jel to mene neko tamo zdere u tom EA.u ili sta.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ja sma ocito toliki baksuz da to niej svijet vidio. Nakon setnje do finala, jest da su protivnici bili banana, dodem u finale da bi im svima boosto fitness i moral i oni se jedva krecu. Jedva hodaju, McGeady koji ima 93 pace ne moze se maknut. Gledam i ne vjerujem. Povedem 1-0 gubim 3-1 i nekako iz kornera za 3-2. I od tada nista. Pucam ovaj vadi iz raslja. Skarice sa pola metra frajer skida. Pa jel to mene neko tamo zdere u tom EA.u ili sta.

ako te tješi nisi jedini. najgluplje mi je kad dodam loptu i pogodim igrača u petu i on padne

13 godina
FIFA 13

Ovo je zadnji put da sam kupio FIFU, gadi mi se!

Ja imam 83 Gold Squad, a neki tamo 69 Silver i on mene vodi 3-0. {#}

Na golu Cech, a uopće se ne baca. 

Je*em ti takvu kompaniju kad oni moraju pomagati drugima samo da bi kupili i bili zadovoljni njihovom igrom.

Jedva čekam PES i novi engine. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 2 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Losing 3:0.. blames the goalkeeper 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Evo upravo je server pao pri mom vodstvu od 5-1 u polufinalu i popusio sam cijeli kup :D Bravo EA.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Losing 3:0.. blames the goalkeeper 

ako si igrao protiv bronze igrača valjda si skuzio da tvoja ekipa ne trči, ne mogu 3 pasa spojit itd...ja sa bronze saudijcima razvalio full bpl pa ako to ima logike onda ga yebi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 15:28 (BoobZ).
17 godina
FIFA 13

Je li netko probao u formaciji 4-1-2-1-2 na CAM-u rooneya ili van persiea. Da im bezveze ne mijenjam pozicije ako to ne drži vodu a igra me dođe skupo. Nekako si mislim probati na CAM baciti persiea, hmm...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
movie kaže...

Je li netko probao u formaciji 4-1-2-1-2 na CAM-u rooneya ili van persiea. Da im bezveze ne mijenjam pozicije ako to ne drži vodu a igra me dođe skupo. Nekako si mislim probati na CAM baciti persiea, hmm...

Van Persie da, super je meni bio, sa Rooney-em nisam bio zadovoljan općenito, možda će tebi biti dobar ako ti odgovara kao ST

EDIT: http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/153794423 hahahahahha

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 18:41 (BoobZ).
17 godina
BoobZ kaže...

Van Persie da, super je meni bio, sa Rooney-em nisam bio zadovoljan općenito, možda će tebi biti dobar ako ti odgovara kao ST

Meni kao ST nekako najviše odgovaraju u paru aguero i balotelli dok persie i rooney uglavnom griju klupu. Ma ne znam ni sam.  Najbolje sam igrao kad sam imao 18 igrača i znao sam tko igra a tko klupu grije. sad kad imam 31 igrača htio bih da svi igraju a to se onda pretvara u cirkus.  Svaka tekma drugi sastav i svaki dan sam sve lošiji... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:13 (movie).
13 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Meni kao ST nekako najviše odgovaraju u paru aguero i balotelli dok persie i rooney uglavnom griju klupu. Ma ne znam ni sam.  Najbolje sam igrao kad sam imao 18 igrača i znao sam tko igra a tko klupu grije. sad kad imam 31 igrača htio bih da svi igraju a to se onda pretvara u cirkus.  Svaka tekma drugi sastav i svaki dan sam sve lošiji... 

prodaj tko ti ne odgovara i doviđenja, imaš one kartice za fitness i dosta

17 godina
BoobZ kaže...

prodaj tko ti ne odgovara i doviđenja, imaš one kartice za fitness i dosta

Imam ih uvijek u rezervi tridesetak komada, samo kad igram online svaka tekma me košta preko tisuću coinsa a zaradim po tekmi max 600 coinsa... neću ni tako daleko dogurati niti doći do neke količine coinsa.. dvije podjednake momčadi su mi se činile logičan i jeftiniji izbor no skužio sam nakon nekog vremena da tako gubim igrački osjećaj jer stalno šaram...

13 godina
FIFA 13

Zasto me nece sa nikim nigdje spojiti ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Zasto me nece sa nikim nigdje spojiti ? 

Provalili te?

13 godina

klasika...suck my balls EA

13 godina
FIFA 13

Ne mogu vise, jednostavno ovo nije normalno. Polufinale opet. lik ima 2 puta jacu ekipu. Moji 2 puta usporeniji. 1-1. Ponu produzeci. Ovaj bez problema trpa. Njemu Given brani ko lud. Nema smisla.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice