Ja se kladim da su navecer oko 00:00 do 3 najgori igraci online.. jednostavno jucer cijeli dan igrao ili diskonekt ili sam izgubio, a navecer 7 pobjeda za redom, evo i sad me opet lose krenulo vec 1draw i 2 losa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krećem i ja danas nakon duže pauze igrat Fifu.
Ja se kladim da su navecer oko 00:00 do 3 najgori igraci online.. jednostavno jucer cijeli dan igrao ili diskonekt ili sam izgubio, a navecer 7 pobjeda za redom, evo i sad me opet lose krenulo vec 1draw i 2 losa..
Kolko ti imas contracta da si iso igrati i kad vidis DC i kad ne vidis...
Prije cca. 1 h sam lika ubio u pojam..
Evo i slika..
edit:nesto nece..stavio sam u bmp kreten
Kakav talent...neko daje TD svima hahaha...mora da je neki PESovac u rage modu...ili bi trebao svratit do vrapca...odkad se ne vidi tko ti stavlja TU i TD svi odjednom dobili muda i krila...vec kad to radi, bar nek napise kad je vec toliki mudonja...faca iza ekrana i internetske zice...takvi zasluzuju da posjete koj put gulag...neukusno i pokvareno...
baš sam otvorio ovaj pack od 25k, yaya toure neloše za početak
opet imaju problema sa trade pileom, nemozes kupljene iteme stavit u klub
i novi turnir ima povodom kineske nove godine
Kakav talent...neko daje TD svima hahaha...mora da je neki PESovac u rage modu...ili bi trebao svratit do vrapca...odkad se ne vidi tko ti stavlja TU i TD svi odjednom dobili muda i krila...vec kad to radi, bar nek napise kad je vec toliki mudonja...faca iza ekrana i internetske zice...takvi zasluzuju da posjete koj put gulag...neukusno i pokvareno...
Čime se ti živciraš...
Čime se ti živciraš...
Nije zivcirat...al kakva je to osoba, odnosno kukavica, da na tako jadan nacin to radi...ja osobno kad god sam nekom nesto trebao rec, rekao bi u lice, pa sat bilo bilo...a ne se kukavicki ko neka pi*ka skrivao...o tome se radi :)
Uspio sam danas odigrat cijelu sezonu FUT seasons :O
EDIT: srce mi je skoro stalo sad, otvorim pack i vidim ronaldo. Kad ono rolando. psmtr i neznam dal ima netko sa foruma da mu se klub zove HNK TORCIDA, ako ima, da bog da umro u mukama smece citersko
Uspio sam danas odigrat cijelu sezonu FUT seasons :O
EDIT: srce mi je skoro stalo sad, otvorim pack i vidim ronaldo. Kad ono rolando. psmtr i neznam dal ima netko sa foruma da mu se klub zove HNK TORCIDA, ako ima, da bog da umro u mukama smece citersko
hahaha sta je bilo
Nije bilo ništa, nego je čiter a mrzim ih sve iz dna duše pa imam lijepe želje za njih :D
Hahahaha Pesovci nam davaju TD
Dragi Pesovci radije kupite Pes original, pa da malo prodaja Psa poraste jer ovo dosada je sramota
Omjer ce i tad bit 12:1 hahah :D A jadan, mora da je frustriran sta mu svetinja "nevalja"...al svaako ima velika muda kad daje TD-e al nece ni zucnut...nisam znao da, em sta se nemogu pomirit sa tim da je fifa bolja, pesovci nemaju muda :D
Bilo kako bilo...nek ga cini sretnim to sta daje TD-e i sta sve ne:D haha
Igrao sam prije sa likom koji ima pola igraca TOTY...CR-a messia, falca..odnosno napad i vezni red...i dobio ga 3:2...ronaldo mi zakucao dva gola van 16..i nesto se vrtio sa messiem al nista bitno niti strasno..
jeli vama ovako ili samo meni, prodao sam igrače expired piše ali nisam dobio coinse
ista stavr, prodao sam osborna za 200 k a coinsa nemaaaa!!!!
valjda ce se to doci uskoro, nadam se.
jeli vama ovako ili samo meni, prodao sam igrače expired piše ali nisam dobio coinse
ista stavr, prodao sam osborna za 200 k a coinsa nemaaaa!!!!
valjda ce se to doci uskoro, nadam se.
evo meni se vratilo doće ti uskoro, barem meni je
Dali se isplati otvorit ovaj promotivni pack? Jeli se da bar vratit uloženo ako ništa drugo?
Imam samo 35k i brončani tim pa nebi volija da popušim tek tako na pack.
Dali se isplati otvorit ovaj promotivni pack? Jeli se da bar vratit uloženo ako ništa drugo?
Imam samo 35k i brončani tim pa nebi volija da popušim tek tako na pack.
Nemoj, nije vrijedno para..a šansa da osvojis nesto pametno...i nije velika...
Omjer ce i tad bit 12:1 hahah :D A jadan, mora da je frustriran sta mu svetinja "nevalja"...al svaako ima velika muda kad daje TD-e al nece ni zucnut...nisam znao da, em sta se nemogu pomirit sa tim da je fifa bolja, pesovci nemaju muda :D
Bilo kako bilo...nek ga cini sretnim to sta daje TD-e i sta sve ne:D haha
Igrao sam prije sa likom koji ima pola igraca TOTY...CR-a messia, falca..odnosno napad i vezni red...i dobio ga 3:2...ronaldo mi zakucao dva gola van 16..i nesto se vrtio sa messiem al nista bitno niti strasno..
Trebalo bi šukera pitati iz kojih je relevantnih izvora crpio svoje bedastoće kada je rekao da svi ozbiljni igrači igraju pes? Kakva budala!
Ma šuker to najbolje zna...on dnevno pegla po 8h PES...zna valjda sta valja a sta ne:) hahaha...
PES tema se priblizava tek 3k, a ovdje smo na 8k i nesto..mora da je tamo pusto...a i bio sam neki dan citao malo..svaki drugi post "zasto mi nezeli upalit pes, zasto ovo, zasto mi nezeli nakon ovog patcha/updatea/moda" mi takvih problema tu nemamo:D
Kako osvojit div1 kad mi evo 2 puta zaredom dolazi chiter na predzadnju utakmicu i onda ispocetka
Majku im kukavicku u Seasons...zabim liku gol u 2. minuti , i on izadje a ja nista ne dobim...djubrad kukavicka...
Majku im kukavicku u Seasons...zabim liku gol u 2. minuti , i on izadje a ja nista ne dobim...djubrad kukavicka...
Stoka, jučer smo u pro clubsu četiri utakmice zaredom zabili u prvih 5 minuta i svaku tekmu su izašli pa smo se morali dogovorit da odugovlačimo prvih 5 minuta -.-
Ja liku zabjem gol u prvom napadu i on izađe a ja uredno dobio nekih 500 coinsa i tri boda? To mi se dogodilo zadnjih dana tri puta i svaki put sam dobio tri boda...
Kako osvojit div1 kad mi evo 2 puta zaredom dolazi chiter na predzadnju utakmicu i onda ispocetka
Riješi sve prije predzadnje utakmice...
Ja liku zabjem gol u prvom napadu i on izađe a ja uredno dobio nekih 500 coinsa i tri boda? To mi se dogodilo zadnjih dana tri puta i svaki put sam dobio tri boda...
Ne misli na UT seasons. Nego na obični seasons. U običnom seasonsu ne dobiješ ništa jer ti dopuštaju izlazak u prvih pet minuta bez posljedica, ako je veliki lag ili bilošta.
ja se nikad ne trudim zabiti gol prvih 5 minuta, radije držim loptu to vrijeme... tako mi se znalo dogoditi da bi u prvih 5 min kreirao akciju i imao prazan gol, al znam što nakon gola slijedi pa sam zastao i odgađao udarac, normlalno, lik uzme loptu i u kontri zabije gol, sedma minuta.
Nemogu se odlucit izmedu njih dvojice.
Hazard je 87 rated ali total stats su mu manji za cak 30 od Balea.
LM pozicija.
4 | Hazard |
---|---|
2 | Bale |