FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Kakve su ovo gluposti. Pique prije par sati kosto niti 20k - 25k sad je vec na 40-45k skocio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
CroChef kaže...
CroatianRacer kaže...

decki kako se moze npr , tocnije di da posaljem zahtjev da moj gol bude za goal of the week? 

http://www.facebook.com/easportsfifa/app_427093874015061

tnx

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
FIFA 13

Kakav gol zabijem sa Villom sa ruba sesnaest i upload pise sve ok. Dodem da pogledam i postam ovdje i nema ga. Pa jel je moguce da ne mogu niti to napraviti normalno i jos to imas ogranicenje na samo 5 videa. 

EDIT: Napokon i meni u packu uletilo nesto dobro. Maicon. Vidim da cijena ide od 100k pa na dalje :D 

EDIT2: Zahvaljujem se maiconu koji je otiso za 180k i napravio da mogu ovo stvorit :D 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iZoVvfE4nIrur:pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 2:59 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

koji je najbolji CAM u futu. Dvoumim se dali da uzmem Silvu, Nasrija ili Matu.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kakav gol zabijem sa Villom sa ruba sesnaest i upload pise sve ok. Dodem da pogledam i postam ovdje i nema ga. Pa jel je moguce da ne mogu niti to napraviti normalno i jos to imas ogranicenje na samo 5 videa. 

spremis ga u igri i kasnije uploadas

14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Silva :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
strbi kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Mata je car za FK :)

13 godina
FIFA 13

Ja ne znam sta ja moram imati odzada u obrani da ne dobivam glupe golove. Onaj Gervinho botina alava nezna loptu pogodit u arsenalu ali u FIFI je hebeni apolon sta se tice nogometa. Pa kako mi ovo na zivce ide. Imam Piquea ali isto tako mogu imati i VIdu ili Simunica... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja imam Ogbonnu i lik ubija. Da mogu, 4 bi ih stavio u zadnji red
Pričam i serem bezveze
13 godina
FIFA 13

Ma Ogbonna je prejak igrac i u Torinu. Fizicki je jak, ali tehnicki je zaostao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
strbi kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Santi Cazorla, kratko i jasno, 5* weak foot ima jedini od svih nabrojanih plus longshot taker, nemožeš fulat s njim

15 godina
SimeKZ kaže...

Ma Ogbonna je prejak igrac i u Torinu. Fizicki je jak, ali tehnicki je zaostao. 

80 pace, 80 defending i 81 heading... meni za CB-a dovoljno, nije da ću driblat s njim do drugog peterca.

Pričam i serem bezveze
13 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne znam sta ja moram imati odzada u obrani da ne dobivam glupe golove. Onaj Gervinho botina alava nezna loptu pogodit u arsenalu ali u FIFI je hebeni apolon sta se tice nogometa. Pa kako mi ovo na zivce ide. Imam Piquea ali isto tako mogu imati i VIdu ili Simunica... 

Pa nije Gervinho baš neki, ja sam ga prodao nakon par utakmica, osim pace-a nema ništa pametno

14 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Pa nije Gervinho baš neki, ja sam ga prodao nakon par utakmica, osim pace-a nema ništa pametno

{#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

imam i ja gervinha , nije los, bent isto nije los, sad sam kupio Dembu Ba, Davida Luiza, Azpilicuetu i Santona, ova dvojica LB i RB Kidaju, sad cu isprobat Ba i Luiza :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Cijeli FUT se temelji na PACE-u, može imat 60 rating, ali ako ima 90 PACE bolji je od nekog sa 80 i 60 pace.

13 godina
Jabulani kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Cijeli FUT se temelji na PACE-u, može imat 60 rating, ali ako ima 90 PACE bolji je od nekog sa 80 i 60 pace.

Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne.

13 godina
BoobZ kaže...
Jabulani kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne. Ja ne igram ultra defensive + counter attack.

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
BoobZ kaže...
Jabulani kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne. Ja ne igram ultra defensive + counter attack.

90% se temelji na paceu, ja igram formaciju 4-3-2-1 i na krilima imam 2 opcije, 1- sinclair i gervinho 2. sturridge i ben arfa , cesto znam mjenjat na poluvremenu sinclair-gervinho jer sinclair je brz ko metak al ocito malo stamine ima, dok gervinho je po meni izdrzljiviji i jaci od sinclaira, ali i dalje sam kod toga da i u fif 13 90% drzi pace, mada je promjenjeno s obzirom kako je bilo u 12-ci da jedan rvp je bolji napadac od konea, to stoji.

13 godina
FIFA 13

Joj taj Sturridge, njega koda je slago Veli Jože. Frajer je terminator + 90 pace, nemas ga. Previse su neki igraci slozeni. Pa nitko nebi trebao imati veci pace od 75 u toj igri i onda igraj. Ja igram lijepo od noge do noge. Pogotovo sada kad imam kvalitetnu ekipu, ali nema vajde iz toga. Frajer okine Trokut + L2 i samo gazi. Moze odozada bit 4 apostola i Isus na golu, ali ne pomaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Joj taj Sturridge, njega koda je slago Veli Jože. Frajer je terminator + 90 pace, nemas ga. Previse su neki igraci slozeni. Pa nitko nebi trebao imati veci pace od 75 u toj igri i onda igraj. Ja igram lijepo od noge do noge. Pogotovo sada kad imam kvalitetnu ekipu, ali nema vajde iz toga. Frajer okine Trokut + L2 i samo gazi. Moze odozada bit 4 apostola i Isus na golu, ali ne pomaze.

trebali bi obrambeni presjeć loptu glavom, moji presjeku, pa onda imam prostora za kontru, neka ubacuju koliko hoće

13 godina
neaktivan
FIFA 13

U mojoj ekipi su vecinom svi spori, jedino preko 90 ima Farfan. Igram 4-5-1 pa pokosavam igrat na posjed i dodavanje lopte oko 16 i probat nekako odigrat do Gomeza koji je jako spor ali odlican poacher. Jbg. kad me netko predje onda se nadam da ce jedan od bekova uspit presjeci napad.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
BoobZ kaže...
zoki.zlikowski kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.

Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?

pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons

Ima? Tko?

ja sam u prvoj/drugoj diviziji zadnjih tjedana , a frend  je osvojio prvu diviziju 5-6 puta mislim i u top 100 je dosta dugo vremena  

13 godina
FIFA 13

Koja je fora u tom Seasonu ? Ja sam igro to malo sa MIlanom digno se jendu ili dvije divizje gore i stao... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fora je da tu nešto znači i overall igrača, a ne samo pace
Pričam i serem bezveze
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Decki evo jedan u polufinalu gold cupa - http://www.xfire.com/video/5cec71/

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Fora je uc u prvu divizju i imat 0-1-5 i kad ti Felipe Santana siluje igrace poput Torresa, Ville, Fabregasa, Navasa. Zanimljivo mi je igrat kad Reus je Bozanstvo i leti medu igracima i trpa mi ko 3-4 komada ko od sale. Mislim da ispadam iz prve divizije koju sam osvojio zadnji put ima par tjedana vec.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dZelja kaže...
zoki.zlikowski kaže...
BoobZ kaže...
zoki.zlikowski kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.

Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?

pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons

Ima? Tko?

ja sam u prvoj/drugoj diviziji zadnjih tjedana , a frend  je osvojio prvu diviziju 5-6 puta mislim i u top 100 je dosta dugo vremena  

Koji nick ima frend?
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam u 4 diviziji ali igram jako malo seasons, svaku diviziju sam prosao iz prvog puta..u FUT-u sam u prvoj diviziji, sada se prebacujem na seasons dok ne osvojim prvu diviziju

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja sam u 4 diviziji ali igram jako malo seasons, svaku diviziju sam prosao iz prvog puta..u FUT-u sam u prvoj diviziji, sada se prebacujem na seasons dok ne osvojim prvu diviziju

Na čemu igraš?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice