Kakve su ovo gluposti. Pique prije par sati kosto niti 20k - 25k sad je vec na 40-45k skocio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
decki kako se moze npr , tocnije di da posaljem zahtjev da moj gol bude za goal of the week?
tnx
Kakav gol zabijem sa Villom sa ruba sesnaest i upload pise sve ok. Dodem da pogledam i postam ovdje i nema ga. Pa jel je moguce da ne mogu niti to napraviti normalno i jos to imas ogranicenje na samo 5 videa.
EDIT: Napokon i meni u packu uletilo nesto dobro. Maicon. Vidim da cijena ide od 100k pa na dalje :D
EDIT2: Zahvaljujem se maiconu koji je otiso za 180k i napravio da mogu ovo stvorit :D
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iZoVvfE4nIrur:pc
koji je najbolji CAM u futu. Dvoumim se dali da uzmem Silvu, Nasrija ili Matu.
Kakav gol zabijem sa Villom sa ruba sesnaest i upload pise sve ok. Dodem da pogledam i postam ovdje i nema ga. Pa jel je moguce da ne mogu niti to napraviti normalno i jos to imas ogranicenje na samo 5 videa.
spremis ga u igri i kasnije uploadas
Silva :)
Mata je car za FK :)
Ja ne znam sta ja moram imati odzada u obrani da ne dobivam glupe golove. Onaj Gervinho botina alava nezna loptu pogodit u arsenalu ali u FIFI je hebeni apolon sta se tice nogometa. Pa kako mi ovo na zivce ide. Imam Piquea ali isto tako mogu imati i VIdu ili Simunica...
Ma Ogbonna je prejak igrac i u Torinu. Fizicki je jak, ali tehnicki je zaostao.
Santi Cazorla, kratko i jasno, 5* weak foot ima jedini od svih nabrojanih plus longshot taker, nemožeš fulat s njim
Ma Ogbonna je prejak igrac i u Torinu. Fizicki je jak, ali tehnicki je zaostao.
80 pace, 80 defending i 81 heading... meni za CB-a dovoljno, nije da ću driblat s njim do drugog peterca.
Ja ne znam sta ja moram imati odzada u obrani da ne dobivam glupe golove. Onaj Gervinho botina alava nezna loptu pogodit u arsenalu ali u FIFI je hebeni apolon sta se tice nogometa. Pa kako mi ovo na zivce ide. Imam Piquea ali isto tako mogu imati i VIdu ili Simunica...
Pa nije Gervinho baš neki, ja sam ga prodao nakon par utakmica, osim pace-a nema ništa pametno
Pa nije Gervinho baš neki, ja sam ga prodao nakon par utakmica, osim pace-a nema ništa pametno
imam i ja gervinha , nije los, bent isto nije los, sad sam kupio Dembu Ba, Davida Luiza, Azpilicuetu i Santona, ova dvojica LB i RB Kidaju, sad cu isprobat Ba i Luiza :D
Cijeli FUT se temelji na PACE-u, može imat 60 rating, ali ako ima 90 PACE bolji je od nekog sa 80 i 60 pace.
Cijeli FUT se temelji na PACE-u, može imat 60 rating, ali ako ima 90 PACE bolji je od nekog sa 80 i 60 pace.
Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne.
Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne. Ja ne igram ultra defensive + counter attack.
Ima i boljih od Gervinha u BPL-u sa istim ili većim pace-om, a puno boljim shootingom i driblingom, npr Assaidi, a i nije baš da se sve temelji na pace-u, ne kužim kako sam onda sa Falcaom zabio preko 100 golova i sada sa Van Persiem zabijam, a pace je ispod 80 obojici. Želiš reći da su Kone ili Esswein bolji od te dvojice? Meni ne. Ja ne igram ultra defensive + counter attack.
90% se temelji na paceu, ja igram formaciju 4-3-2-1 i na krilima imam 2 opcije, 1- sinclair i gervinho 2. sturridge i ben arfa , cesto znam mjenjat na poluvremenu sinclair-gervinho jer sinclair je brz ko metak al ocito malo stamine ima, dok gervinho je po meni izdrzljiviji i jaci od sinclaira, ali i dalje sam kod toga da i u fif 13 90% drzi pace, mada je promjenjeno s obzirom kako je bilo u 12-ci da jedan rvp je bolji napadac od konea, to stoji.
Joj taj Sturridge, njega koda je slago Veli Jože. Frajer je terminator + 90 pace, nemas ga. Previse su neki igraci slozeni. Pa nitko nebi trebao imati veci pace od 75 u toj igri i onda igraj. Ja igram lijepo od noge do noge. Pogotovo sada kad imam kvalitetnu ekipu, ali nema vajde iz toga. Frajer okine Trokut + L2 i samo gazi. Moze odozada bit 4 apostola i Isus na golu, ali ne pomaze.
Joj taj Sturridge, njega koda je slago Veli Jože. Frajer je terminator + 90 pace, nemas ga. Previse su neki igraci slozeni. Pa nitko nebi trebao imati veci pace od 75 u toj igri i onda igraj. Ja igram lijepo od noge do noge. Pogotovo sada kad imam kvalitetnu ekipu, ali nema vajde iz toga. Frajer okine Trokut + L2 i samo gazi. Moze odozada bit 4 apostola i Isus na golu, ali ne pomaze.
trebali bi obrambeni presjeć loptu glavom, moji presjeku, pa onda imam prostora za kontru, neka ubacuju koliko hoće
U mojoj ekipi su vecinom svi spori, jedino preko 90 ima Farfan. Igram 4-5-1 pa pokosavam igrat na posjed i dodavanje lopte oko 16 i probat nekako odigrat do Gomeza koji je jako spor ali odlican poacher. Jbg. kad me netko predje onda se nadam da ce jedan od bekova uspit presjeci napad.
Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.
Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?
pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons
Ima? Tko?
ja sam u prvoj/drugoj diviziji zadnjih tjedana , a frend je osvojio prvu diviziju 5-6 puta mislim i u top 100 je dosta dugo vremena
Koja je fora u tom Seasonu ? Ja sam igro to malo sa MIlanom digno se jendu ili dvije divizje gore i stao...
Fora je uc u prvu divizju i imat 0-1-5 i kad ti Felipe Santana siluje igrace poput Torresa, Ville, Fabregasa, Navasa. Zanimljivo mi je igrat kad Reus je Bozanstvo i leti medu igracima i trpa mi ko 3-4 komada ko od sale. Mislim da ispadam iz prve divizije koju sam osvojio zadnji put ima par tjedana vec.
Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.
Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?
pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons
Ima? Tko?
ja sam u prvoj/drugoj diviziji zadnjih tjedana , a frend je osvojio prvu diviziju 5-6 puta mislim i u top 100 je dosta dugo vremena
Koji nick ima frend?
ja sam u 4 diviziji ali igram jako malo seasons, svaku diviziju sam prosao iz prvog puta..u FUT-u sam u prvoj diviziji, sada se prebacujem na seasons dok ne osvojim prvu diviziju
ja sam u 4 diviziji ali igram jako malo seasons, svaku diviziju sam prosao iz prvog puta..u FUT-u sam u prvoj diviziji, sada se prebacujem na seasons dok ne osvojim prvu diviziju
Na čemu igraš?