FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Jel vi imate problema sa spajanjem na server? Odem u trade na UT i piše da se nemre spojit na server. Kaj se događa?

14 godina
neaktivan
FIFA 13
Meni Xbox nikada nikakvih problema sa serverom. Nikad mi se nije dogodilo da je protvinik prekinuo, a da nisam dobio utakmicu (osim u prvih pet minuta).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
Meni Xbox nikada nikakvih problema sa serverom. Nikad mi se nije dogodilo da je protvinik prekinuo, a da nisam dobio utakmicu (osim u prvih pet minuta).

MA ne znam, možda je do mene. NE igram puno taj UT, al evo sad zaigro. Oću kupit igrača i ne da server. Jel moram se prethodno negdje manualno konektirat? nemam pojma, prije je samo od sebe sve šljakalo.

Provjerim jel treba update napravit, i veli da je sve ažurirano. 

13 godina
Lepi_Borko kaže...
zoki.zlikowski kaže...

MA ne znam, možda je do mene. NE igram puno taj UT, al evo sad zaigro. Oću kupit igrača i ne da server. Jel moram se prethodno negdje manualno konektirat? nemam pojma, prije je samo od sebe sve šljakalo.

Provjerim jel treba update napravit, i veli da je sve ažurirano. 

danas šteka

15 godina
neaktivan
FIFA 13
Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 0:53 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
svaki dan sam sve više razočaran ovom fifom,

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
v3cos kaže...
svaki dan sam sve više razočaran ovom fifom,

I know that feel Bro.

15 godina
Re: Fifa 13
Jel moguće da još ne rade serveri?
Pričam i serem bezveze
13 godina

fino, samo promijeni LW i RW u LF i RF, košta 150 coinsa pa je šteta da ti imaju 7 chem

15 godina
FIFA 13

više se veselim protivniku od 85 overall nego od 70-ak

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Zna netko ko je deno111 cini mi se. Zelim mu smrt u najvecim mukama i da bude pokopan u bunkerima u albaniji jer za nista drugo nije.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zna netko ko je deno111 cini mi se. Zelim mu smrt u najvecim mukama i da bude pokopan u bunkerima u albaniji jer za nista drugo nije.

Šta je bilo ? xD

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
FIFA 13

4-5-1 i bunker. Ja igram 4-3-3 i ne mogu doc na njegovih 16m. Nema sanse, probo sma iz daljine nesto sa Callejhonom ali nejde nikako. Villa i Sanchez koda ih nema jer lopta do boka nije niti mogla doc. Nista, igra se vrtila na sredini, sve dok Sinji Kagawa tako nekako se izrod zove primi loptu i roka u gol i od tada centra vidit. Totalno ubija car igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Može mala anketa da vidimo gdje stojimo mi Bugovci u FIFI? Pitanje je gdje se nalazite trenutno:

15 FUT Div 1
2 FUT Div 2
0 FUT Div 3+
1 Season Div 1 ili 2
2 Season Div 3+

0 0 hvala 0
15 godina
FUT DIV 1 i Seasons DIV 3
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

4-5-1 i bunker. Ja igram 4-3-3 i ne mogu doc na njegovih 16m. Nema sanse, probo sma iz daljine nesto sa Callejhonom ali nejde nikako. Villa i Sanchez koda ih nema jer lopta do boka nije niti mogla doc. Nista, igra se vrtila na sredini, sve dok Sinji Kagawa tako nekako se izrod zove primi loptu i roka u gol i od tada centra vidit. Totalno ubija car igre.

4-5-1 je vise ofenzivna postava... imas 2 ofenzivna veznjaka, 2 krila i jednog CM.

Dok npr. 4-3-3 ima cenralna veznjaka... 

14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
FUT DIV 1 i Seasons DIV 3

Je li FUT lakši od Seasona kad si dogurao do prve lige tamo?

13 godina
FIFA 13

To je bila tolika ofenziva da je torres stajo sam u napadu sve iza linije centra. Dobra je ta ofenziva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zoki.zlikowski kaže...

Je li FUT lakši od Seasona kad si dogurao do prve lige tamo?

Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
FIFA 13

a sto se tice ovih boost pointsa, ja sam iskoristio znaci za svoj level 1000x5 i 1000x10 i vise se nemoze , znaci sad tek kad dodem na neznam koji level mogu ponovo kupit takvo nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroatianRacer kaže...

a sto se tice ovih boost pointsa, ja sam iskoristio znaci za svoj level 1000x5 i 1000x10 i vise se nemoze , znaci sad tek kad dodem na neznam koji level mogu ponovo kupit takvo nesto?

Da

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo da se i ja pohvalim s jednim golcicem :D http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/145394245

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 19:01 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa kaj je s ovom fifom, u zadnjih 40 utakmica u koje sam usel u futu odigral sam jednu. Samo ekipa izlazi, pol njih valjda neki cheateri ili kaj ja znam. Ide mi vise na zivce to, izgubio sam volju za futom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Da, moglo bi se reći da je u FUT-u potrebno manje 'skilla' za biti uspješan, pogotovo radi preizraženog pace-a.

Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

U životu nisam igrao igru preko neta koja ima toliko problema sa konekcijom. Sada sam odigrao par utakmica i to je nemoguče da je svaka lagala iako je latency bar pokazivao tri zele crtice. Nevjerujem da je do T-coma jer sam dosada igrao puno online igara i nijedna nije imala toliko problema, ustvari skoro da uopče nisu imale.

1 0 hvala 0
13 godina
zoki.zlikowski kaže...
The Unforgiven kaže...

Je li ikad itko čuo za nekog s ovih prostora da je u div 1 u Seasonu? Ili barem div2?

pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons

14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
zoki.zlikowski kaže...
The Unforgiven kaže...

pa ima dečkiju s foruma u prvoj diviziji u seasons

Ima? Tko?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

decki kako se moze npr , tocnije di da posaljem zahtjev da moj gol bude za goal of the week? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

decki kako se moze npr , tocnije di da posaljem zahtjev da moj gol bude za goal of the week? 

http://www.facebook.com/easportsfifa/app_427093874015061

15 godina
zoki.zlikowski kaže...

Ne čini mi se da je ta Div1 tako neostvariv cillj, ja koji sam prosječan igrač držim treću diviziju već nekih 6-7 sezona, uvijek mi malo fali do druge, a siguran sam da ima puno boljih igrača od mene na ovom forumu, a tek o HR da ne pričam

btw, pitanje, mogu li se ikako odraditi eas fc challenges prijašnji, ili možeš samo onog koji je taj dan aktivan?

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 22:48 (The Unforgiven).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice