Koji su to pacijenti, da do sada nisu mogli restartati servere ili nešto već napraviti, da sam gazda EA tvrtke, svima plaće 50% dolje za ovaj mjesec, pa da vidimo sljedeći put koliko će im trebat da srede taj server.
bas zato i nisi gazda ea tvrtke
Koji su to pacijenti, da do sada nisu mogli restartati servere ili nešto već napraviti, da sam gazda EA tvrtke, svima plaće 50% dolje za ovaj mjesec, pa da vidimo sljedeći put koliko će im trebat da srede taj server.
Budimo realni, netko će platiti za ove greške u koracima. Mislim da mnogi ovdje nisu svjesni količine novaca koja proizlazi iz ovog proizvoda. Imaju sreče što trenutačno vlada velika zaluđenost FUT-om, inače bi odavno izgubili igrače. Bojim se da ako 2K napravi dobar nogomet ide EA u vječna lovišta baš kao i njihov NBA live.
sigurno postoji dobar razlog za ovo i sigurno su opet hakeri u pitanju, jedino mi nije jasno zašto se ne dijele banovi
Pozdrav, imam problem sa Fifom 13.Znaci imam nvidia geforce 9800gt i igra strasno laga, procesor je uredu.Eh sad gledam neki ljudi igraju na medium-max settings, i to sa slabijom konfiguracijom nego ja.Pa imam pitanje je li netko zna rijestit ovaj problem ?
Pa vec su odavno trebali banove podijelit. Ali oni drze do te FIFE ko do WC.e skoljke. Pa da ne mozes napraviti stabilne servere nije mi jasno i da se takva tvrtka ne moze rijesiti hakera me i dalje fascinira.
Pozdrav, imam problem sa Fifom 13.Znaci imam nvidia geforce 9800gt i igra strasno laga, procesor je uredu.Eh sad gledam neki ljudi igraju na medium-max settings, i to sa slabijom konfiguracijom nego ja.Pa imam pitanje je li netko zna rijestit ovaj problem ?
Koji je to procesor? Kakve su ti postavke za igru? Kolko RAM-a?
Proradio FUT.
Koji je to procesor? Kakve su ti postavke za igru? Kolko RAM-a?
Procesor je AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30GHz
2GB RAM-a
Koliko sam gledo po netu sa ovim bi trebo igrat barem na medium.
Ovaj tjedan cu uzet ADM Phenom II x4 965 Box Black Edition 3.4GHz i 8GB RAM-a, pa bi trebalo radit.
upravo sam odigrao najludju utakmicu fife do sada (racunajuci i sve prethodne fife koje sam igrao :D)
vodim 1-0 , totalna dominacija udarci u okvir 10-0 , tip dobija nekakav smjesni penal kojeg realizira 1-1, sljedeci njegov napad moja se obrana iz nekoga cudnoga razloga RASTVARA primam i drugi gol iz dva njegova pokusaja :D , i tako on nekako zabije jos dva , dakle 4 njegova udarca - 4 gola
gubim 1-4 unatoc totalnoj dominaciji :D bacam sve karte u napad , ultra attacking + counter attack (negdje u 60toj min), unatoc tome sto prakticki igram bez ikakve obrane te sto cjelo vrijeme sprijecavam njegove kontre izjednacim nekako na 4-4 , te duboko u sudackoj nadoknadi zabijam sa giovincom za 5-4 , ni sam nisam mogao vjerovati...
scenarij kao iz nekoga teskoga trash filma :D
Ajd konačno da i meni nešto u packu upadne, Nasri u 4-2-3-1 formaciji. Kolko otprilike vrijedi?
Momci trenutno vam je od 01 do 02 sata happy hour premium gold jumbo paketiči ...požurite ako želite,akcija traje još 35 min.
Momci trenutno vam je od 01 do 02 sata happy hour premium gold jumbo paketiči ...požurite ako želite,akcija traje još 35 min.
Nemojte trošiti coinse na paketiče, jednostavno se neisplati. Ionak su sve cijene jako pale i svi igrači su sada povoljni(više, manje), tako da je ovo bacanje coinsa u nepovrat. Naravno otvarajte ako ima microsoft pointse, ali inače ne preporučam.
upravo sam odigrao najludju utakmicu fife do sada (racunajuci i sve prethodne fife koje sam igrao :D)
vodim 1-0 , totalna dominacija udarci u okvir 10-0 , tip dobija nekakav smjesni penal kojeg realizira 1-1, sljedeci njegov napad moja se obrana iz nekoga cudnoga razloga RASTVARA primam i drugi gol iz dva njegova pokusaja :D , i tako on nekako zabije jos dva , dakle 4 njegova udarca - 4 gola
gubim 1-4 unatoc totalnoj dominaciji :D bacam sve karte u napad , ultra attacking + counter attack (negdje u 60toj min), unatoc tome sto prakticki igram bez ikakve obrane te sto cjelo vrijeme sprijecavam njegove kontre izjednacim nekako na 4-4 , te duboko u sudackoj nadoknadi zabijam sa giovincom za 5-4 , ni sam nisam mogao vjerovati...
scenarij kao iz nekoga teskoga trash filma :D
Kako mislis Ultra attacking i Counter attack? To je na istoj tipku, ili je Counter attack (dolje) ili Pressing (gore).
i sta si dobio dosad?
Kako mislis Ultra attacking i Counter attack? To je na istoj tipku, ili je Counter attack (dolje) ili Pressing (gore).
Ovo prvo mjenjas na D-padu sa tipkama lijevo-desno a counter attack i ostale taktike sa tipkama gore - dole (isto na D-padu)
i sta si dobio dosad?
david silva je najvrijedniji bio :) njega sam prodao za 70 000....
i sta si dobio dosad?
koliko si potrošio na packove? ja mislim da je to bacanje coinsa...okej dobio ja jesam Yaya Tourea u packu al ostali su bili žali Bože..
i sta si dobio dosad?
koliko si potrošio na packove? ja mislim da je to bacanje coinsa...okej dobio ja jesam Yaya Tourea u packu al ostali su bili žali Bože..
potrošio sam preko 200 000 sigurno. iskreno već mi je i dosadio malo UT..eo upravo sam stavio cijelu ekipu prodavat pa kad sve prodam ić ću sastavljat hrvatsku momčad
kupio jucer orginal igru u tisak media centru i nakon instalacije mi steka kod acaunta, u čemu je problem
????
Kupio sam FIFU 13 na jednom cdkey shopu, i aktiviro na originu, medjutim kad udjem u igru, i kliknem da igram online, traži mi opet cd key da ukucam, ukucam svoj cd key koji sam dobio i piše da je već aktivirana igra, u čemu je problem?
Koju formaciju više preporučate, 4-4-2 ili 4-2-2-2 za Premier ligu UT mod. Nekako sam bliži drugoj, ali bi rado imao Garetha Bale-a u ekipi pa tu nastaje dilema.
dosta je packova, otvorio kojih 40k i nista... ljevpro
Sad idemo na trade, vecinom ce silver igraci/dresovi biti u igri.
Koju formaciju više preporučate, 4-4-2 ili 4-2-2-2 za Premier ligu UT mod. Nekako sam bliži drugoj, ali bi rado imao Garetha Bale-a u ekipi pa tu nastaje dilema.
Ja kod sebe (Ligue 1) koristim 4-2-2-2 al ja uvijek stavim defensive i counter-attack i sto je minimalno moguce zracnih lopti (pod tim mislim na ubacaje u 16 m) te mi igra lezi. A ako si tip koji dosta koristi kocku (na x360 je X) onda ne preporucam jer ipak CAM sa lijeve i desne strane nisu dobri za ubacaje i cesto im ode stamina ako ces letat po terenu uz aut liniju. Sad je na tebi da odlucis.
piše da moram bit online,a nemogu online,a internet dela sve dela...
registriral se i sve
dosta je packova, otvorio kojih 40k i nista... ljevpro
Sad idemo na trade, vecinom ce silver igraci/dresovi biti u igri.
Otvorio gold packova za 60ak tisuća, najskuplji igrač kojeg sam dobio bio je silver... prodao ga za 10K... sad grcam u contractima, dresovima i ostalim glupostima;)
Igram a likom polufinale Gold Cupa online, i sad 2:2 je...87 minuta, dolazi kao da pucanja konekcije, odnosno prekida se utakmica...nisam dobio ni pobjedu, ni poraz niti remi, al nisam ni nastavio u finale. Kojom forom je on izaso van da se to desi? Kill proces? Ugasio komp?, iscupao kabel od struje? Kako je uspio zavarat sistem ?
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dG6uKOk8nIoX8:pc
Prodajem cijeli tim ako je netko zainteresiran neka mi pošalje poruku u inbox. Možete dati ponudu pa se dogovorimo.
Igram a likom polufinale Gold Cupa online, i sad 2:2 je...87 minuta, dolazi kao da pucanja konekcije, odnosno prekida se utakmica...nisam dobio ni pobjedu, ni poraz niti remi, al nisam ni nastavio u finale. Kojom forom je on izaso van da se to desi? Kill proces? Ugasio komp?, iscupao kabel od struje? Kako je uspio zavarat sistem ?
pa vjerovatno isti cheat kao sta gase i odmah na ulazu, zbog toga ne igram division vise