- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Seks.
bit će jeftinih igrača iz tih jumbo packova
jel vas sad origin zaje**va...meni nece u online mod
jel vas sad origin zaje**va...meni nece u online mod
da, i meni nece
Dobra im akcija a necu je moc niti iskoristit :D
Da ni ja, šta mislite kolika će biti cijena Mesija?
A nebi smjela biti vise od dvije milje. Posto sam skuzio da su poslije onog update.a, maintenca sta su radili cijene dosta pale. Sad se i Xabi Alonso moze nac ispod 50k.
A nebi smjela biti vise od dvije milje. Posto sam skuzio da su poslije onog update.a, maintenca sta su radili cijene dosta pale. Sad se i Xabi Alonso moze nac ispod 50k.
wtf ja ga kupio kad sam igrao sa španjolcima za 25 u 4-3-3
Ala šta je sad s tim originom......sad je našo crknut.
pa ljudi ovo je strasno vise gledamo i pisemo po forumima kada ce doci i kada ce se srediti fifini serveri nego sto igramo ovo nema u pm
Alonso se može nači i za 15K, ali vratimo se na temu ova EA je opća sramota i količina gafova je uistinu prevelika. Volio bih da se nađe skupina ljudi sa viškom vremena koja će ih tužiti. Naravno zvuči glupo i nerealno, ali u FUT-u neki koriste pravi novac, a uz to svaka vrsta aukcije pa i ona u virtualnom svijetu mora imati neki značaj. Mislim da postoji milju "rupa" u zakonu s kojima se krši ova vrsta transakcije/aukcije. Uspjeli su pravi novac zamaskirati microsoft pointsima koji ih onda štite od razočaranih kupaca jer novac ima drugačiji naziv i pretvara se u poene. Neznam koliko su moje tvrdnje istinite/neistinite, ali ovaj način poslovanja je krađa.
Alonso se može nači i za 15K, ali vratimo se na temu ova EA je opća sramota i količina gafova je uistinu prevelika. Volio bih da se nađe skupina ljudi sa viškom vremena koja će ih tužiti. Naravno zvuči glupo i nerealno, ali u FUT-u neki koriste pravi novac, a uz to svaka vrsta aukcije pa i ona u virtualnom svijetu mora imati neki značaj. Mislim da postoji milju "rupa" u zakonu s kojima se krši ova vrsta transakcije/aukcije. Uspjeli su pravi novac zamaskirati microsoft pointsima koji ih onda štite od razočaranih kupaca jer novac ima drugačiji naziv i pretvara se u poene. Neznam koliko su moje tvrdnje istinite/neistinite, ali ovaj način poslovanja je krađa.
nazovimo to malverzacijama
Svaka dva dana nešto ne valja. sad zamisli situaciju da ti svaka dva dana po sat i po auto ili mobitel ili nekaj ne radi, dobio bi povrat novaca odmah ili neki koji radi. a ovdje nemres nis, mozes se laganini hebat i lupat glavom u stol dok oni to ne poprave.
Jel hoče tko kupiti Falcaa? Kada se serveri vrate nazad, neka mi se javi u index...
Neka mi lijepo objasne kako s toliko love koliko oni imaju nešto svako malo ne radi? To je kao da tvrtke poput BMW-a ili Mercedes-a prodaju skupe aute i auto svaka dva dana rikne usred vožnje.
Samo zbrojite cijenu igre + koliko ljudi je kupilo, nema šanse da su 10% od toga uložili u igru.
Jel hoče tko kupiti Falcaa? Kada se serveri vrate nazad, neka mi se javi u index...
inbox*
Neka mi lijepo objasne kako s toliko love koliko oni imaju nešto svako malo ne radi? To je kao da tvrtke poput BMW-a ili Mercedes-a prodaju skupe aute i auto svaka dva dana rikne usred vožnje.
Samo zbrojite cijenu igre + koliko ljudi je kupilo, nema šanse da su 10% od toga uložili u igru.
Upravo zato je i sva ta količina problema neshvatljiva, ajde da je riječ o nekoj "desetoj" firmi, ali EA je neki standard, ali ovo što rade je nepodnošljivo. Pisao je neki frajer na forumu kako osobno zna ljude koji rade u Vancouveru i da je sve jako dobro, ali da nemaju tim ljudi od njih barem 5-6 koji bi održavali 0-24h FUT mod nego ga drže kao i svaki drugi fifa 13 mod.
BoobZ-hvala na ukazanoj grešci
Baš simpa što još uvijek mislite da je EA imalo briga za vas nakon što ste već dali pare.
nece sigurno nocas rijesiti problem kao da gledam
Normalno da neće popravit večeras, imaju vjerovatno pametnijeg posla, gledanje filmova ili tako nešto.
Baš simpa što još uvijek mislite da je EA imalo briga za vas nakon što ste već dali pare.
Osobno nemislim da ih je briga, ali ih treba biti briga, hoče li taj isti kupac uzeti njihov proizvod sljedeče godine. F1 2010 sam kupio, ali sam preskočio 2011 i sada kupio 2012 kod kojeg je codemasters reagirao sa 10 patcheva zbog velike pobune fanova. Isti problem će se desiti i EA sportsu sljedeče godine, ako ne i ove. Kratkoročno su zaradili ogroman novac, ali dugoročno ovi problemi im nejdu u korist i jedino ih spašava nedostatak konkurencije.
igrica perfektna, serveri za **rac...ma ebem ti EA....ako uskoro ne srede sve sa FIFA-om, iduce godine ju ne kupujem...i na to mislim ovo sa serverima, te arena crash (to jest zabrejka u areni i moras izaci), te seasons online crni ekran nakon jedne tekme!! fuck you EA
ista stvar svaka sitnica koja me bude vezala na EA vise nikada dinara im nedam nalet ih bilo drvetom i kamenom
nešto si mislim da ovaj crash ima neke veze s onim IF plavim Messi-em..garant su probali hakirat
Da ni ja, šta mislite kolika će biti cijena Mesija?
Na PC su jucer bila dva InForma za 15mil
Ovaj ce vjerovatno biti jos skupilji.
(Btw. ovih 86 u ovr je zbog rekorda, 86 golova)
sta mislite kada da se ocekuje da proradi origin
Since you can't get on FUT right now to find him in packs, we’re randomly giving away an 86 Messi to three lucky FUTers on Facebook & Twitter!
SHARE this to let your friends know and leave a COMMENT too! Selection period ends on Tuesday at 7pm UK!
link ako se netko osjeća sretnim - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151291265834759&set=a.10150356070489759.371415.76974959758&type=1
Koji su to pacijenti, da do sada nisu mogli restartati servere ili nešto već napraviti, da sam gazda EA tvrtke, svima plaće 50% dolje za ovaj mjesec, pa da vidimo sljedeći put koliko će im trebat da srede taj server.
Since you can't get on FUT right now to find him in packs, we’re randomly giving away an 86 Messi to three lucky FUTers on Facebook & Twitter!
SHARE this to let your friends know and leave a COMMENT too! Selection period ends on Tuesday at 7pm UK!
link ako se netko osjeća sretnim - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151291265834759&set=a.10150356070489759.371415.76974959758&type=1
auyebote, 3 Messi-a, jadni se pretrgli od darežljivosti virtualnih kartica