FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel imao netko ovakav error FIFACrashDump_CL1199158? Evo pojavio mi se u career modu pred kraj druge sezone poslije utakmice dok idem kroz tjedan samo izbaci odjednom.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Koja je to fora sa Santanom i Luizom ? Mislim da imas raket u guzici ne mozes ih proc. Bzvz sma ocito bacio novce na Pedra o Sancheza posto koliko god finta ja lupim oni su neprelazni. A vezni red da ne pricam sa igracima. Imam essiena, songa i artetu ali oni koda su od plastike. Svi imaju full moral i condition ali ne moezs nista. Cim vidim ekipu sa luizom gasim jer nema smisla igrat. Jos kad mi igra ultra defensive onda bi ga zagutio. Ovaj FUT nema smisla. Ako vec postoji pace i ako si brzi pa valjda ga mogu pretrcat a ne da on mene ulovi na 20m i jos mi onako preko one stvari uzme loptu. Hebem ti takvu igru.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Koja je to fora sa Santanom i Luizom ? Mislim da imas raket u guzici ne mozes ih proc. Bzvz sma ocito bacio novce na Pedra o Sancheza posto koliko god finta ja lupim oni su neprelazni. A vezni red da ne pricam sa igracima. Imam essiena, songa i artetu ali oni koda su od plastike. Svi imaju full moral i condition ali ne moezs nista. Cim vidim ekipu sa luizom gasim jer nema smisla igrat. Jos kad mi igra ultra defensive onda bi ga zagutio. Ovaj FUT nema smisla. Ako vec postoji pace i ako si brzi pa valjda ga mogu pretrcat a ne da on mene ulovi na 20m i jos mi onako preko one stvari uzme loptu. Hebem ti takvu igru.

Zbog ovakvih stvari FUT i postaje los. Hebem ti takav nacin igranja

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
13 godina
FIFA 13

To sam karikiro, ne ugasim. Ali znam da kraj njega nece nitko proc. Nisam nikad napravio namjerni DNF, osim kad mi EA server se ugasi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bSicK1HTnIm8D:pc

Evo moj tim sa Luizom i Santanom pa sam uspio sada izgubti tri tekme zaredom.

13 godina
FIFA 13

To onda moras bit nadaren da izgubis... Pa ta dvojica su neprelazna.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

hehe nitko nije neprelazan

14 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Da, ali samo ako znaš igrati, a ako znaš igrati ne igraš fut :P.

13 godina
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

Da, ali samo ako znaš igrati, a ako znaš igrati ne igraš fut :P.

evo upravo igrao protiv "neprelazne" gospode, hitman je Torres

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/144738026

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma to za Luiza je pretjerano, dobar je onoliko koliko košta, možda bi i bio skuplji da je rare, ali ima boljih braniča u igrici, ali i koštaju više. Neki dan sam igrao protiv frajera koji je imao BPL ekipu, obrana Kompany, Luiz(stoperi, bekova se ne sječam), IF Fellaini(CDM) i u napadu Aguero i Balloteli pa sam ga dobio 5-1, a da nije izašao bio bi i veći skor. Sve zavisi o igraču nekad ja nakantam likove za momčadima koje vrijede 300K+, a nekada me dobije lik sa ekipom ispodprosjeka. Ovu ekipu koju sada imam je reda, radi, ali nemogu reči da nisu dobri, Pato i Welliton čine odličan napad, a i ostatak dobro funkcionira makar je to jeftin tim od jedno 65K. Jedino gdje kaskam je u obrani sa tri igrača. Imao sam niz od jedno 7 pobjeda da bi sada nekim čudom nanizao 3 poraza zaredom i par neriješenih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 1:08 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
ima li išta ljepše nego pobjedit u 90-toj minuti 2:1,a imat uz to slabiju ekipu i 2 šuta u okvir gola i moj golman 19 obrana u tekmi?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ima, i to pobijediti nekog napuhanog frajera koji samo fintira :D Sad igram protiv lika koji ima ekipu od vise milijuna golda. 82minuta sjurim se sa Pedrom napravim onu fintu da si lupi loptu iza leda i opalim iz mrtvog kuta u kraj prve stative u gol. DO kraja se vidjelo da siluje bzvz preko Robinha i finte radi, ali nije mu bilo spasa. Sta mi se penju ti sa takvim divljim ekipama i onda kao nesto znaju a zapravo su niko i nista. A do ekipa su dosli kako i igraju.

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram na Xboxu i nema cheatera, barem ja do sad (200 tekmi) nisam naišao niti na jednog. Ne znam kako je na PC-u.

0 0 hvala 0
14 godina
virtualAThome kaže...

Igram na Xboxu i nema cheatera, barem ja do sad (200 tekmi) nisam naišao niti na jednog. Ne znam kako je na PC-u.

Definicija cheatera je dosta široka u ovoj temi. Nekima je cheater svatko tko ima barem jednog IF igrača, Messija u napadu, momčad vrijednu milijun ili više itd.

13 godina
FIFA 13

Pa nego sta je. Ne moguce je u ovo kratko vrijeme skupiti tolike milijune koliko oni dodu. Neka caka postoji a da nije samo igranje. 

Evo ti debilnog primjera. Igram zadnju tekmu u diviziji i imam 10 bodova znaci pobjeda me spasava. Udemo u igru, frajer izade van i ne registrira se utakmica ali bitno da sam ja ispo iz lige, makar gore pise jos jedna tekma za odigrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa nego sta je. Ne moguce je u ovo kratko vrijeme skupiti tolike milijune koliko oni dodu. Neka caka postoji a da nije samo igranje. 

Evo ti debilnog primjera. Igram zadnju tekmu u diviziji i imam 10 bodova znaci pobjeda me spasava. Udemo u igru, frajer izade van i ne registrira se utakmica ali bitno da sam ja ispo iz lige, makar gore pise jos jedna tekma za odigrat.

Moguće je skupit bez frke. Igrao sam fut samo 2-3 tjedna za ozbiljno i skupio oko pola milijuna para. Druga je stvar što se ljudima neda gnjavit sa preprodajom na AH, ali oni kojima se da nikako nisu cheateri zbog toga.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

E ekipica, inače igram PES, normalno i FIFA mi je ok, svaka ima svoje prednosti, svoje mane, no ono što me najviše zanima je Online mode. Na pesu ima jaku puno nekažnjenih čitera, koji prekidaju vezu kad gube itd, tekma ti bude zabilježena ko da ni nisi igro, kakva je situacija s tim na FIFI?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
madridista kaže...

E ekipica, inače igram PES, normalno i FIFA mi je ok, svaka ima svoje prednosti, svoje mane, no ono što me najviše zanima je Online mode. Na pesu ima jaku puno nekažnjenih čitera, koji prekidaju vezu kad gube itd, tekma ti bude zabilježena ko da ni nisi igro, kakva je situacija s tim na FIFI?

mislim da je i ovdje takva situacija, no nevjerujem da će ih itko ikada kaznit...

14 godina
madridista kaže...

U seasons modu u pravilu funkcionira u redu. Ako izađeš iz igre protivnik dobije 3 boda. Moguće je izaći bez kazne u prvih 5 minta utakmice. Npr, ako vidiš da je lag velik.

U jednom drugom modu, FUT, slično Pesovoj online master ligi, izgleda da ima više cheatera. Bar po komentarima u temi ovdje. I EA se baš ne trga od posla da ih zaustavi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 17:26 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel itko kupio koji Jumbo packet? Ja uzea 3 i najbolji igraci mi Giroud, De Sanctis i to su mi jedini rare playeri za 45000 coinsa, ludilo stvarno...Eto jedino sta vrijedi je kartica CF>ST koja ide za oko 7000, ali sve u svemu smece.

Inace trejdanjem se zaradi vise nego igranjem, u par dana sam doša sa par tisuca na oko 100k, a ima bi negdi oko 130k da nisam sad kupija ove neisplative paketice...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kako uspijete naic na neke dobre ponude, sta trejdate. Samo igrace ili i ostale stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Kako uspijete naic na neke dobre ponude, sta trejdate. Samo igrace ili i ostale stvari.

ja igrače i one squad fitnesse

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja silver dresove... samo pojedinci u nistavaju biznis s svojim losim cijenama...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja najviše zarađujem trade-om, imam nekih 250K i dvije ekipe te dosta igrača na prodaji. Vjerovatno bi imao i više da nisam sam išao fiksirati cijenu Pepe-u u formaciji 4-1-2-1-2 pa mu je naglo pala u par dana i tu sam ispušio puno coinsa. Ako netko u budučnosti misli fiksirati cijene nekih kartica neka mi se javi pa ako je isplativo možemo raditi zajedno. Dosta ekipe tako zarađuje na EA forumima jer kolektivno se skupi par njih i napravi fiksaciju cijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:10 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

U 12 se nikad nisam usudio upuštati u ta fiksiranja cijena. Da je ovo igra u kojoj je više manje isti pritok igrača/itema, onda bi i imalo smisla. Ali ovako kad se može lako dogoditi da se najednom nađe duplo više istog igrača na tržištu, dosta je riskantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Evo kupio par igraca prema FUtheadu po full jeftinoj cijeni u 4-3-3 formaciji. Valjda ce otic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Evo kupio par igraca prema FUtheadu po full jeftinoj cijeni u 4-3-3 formaciji. Valjda ce otic.

Zahebi Futhead, govorim ti za tvoje dobro, ravnaj se po ovome...http://www.ultimatedb.nl/

Database koji prate transfere u realnom vremenu, najbolji način da vidiš kako se kreču cijene jer Futhead zna kasniti.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupujte Falcaa iz Atletica, cijena će mu rasti, sve ispod 35K se isplati uzeti i staviti za 45-50K, pratim forume i dosta ljudi to radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 15:14 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
16 godina
FIFA 13

Ima li koja dobra dušica da proda za razumnu svotu CAM > CM modifier ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice