FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.240.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
Re: FIFA 13

i ja bih trebao Vejna Runija ako netko ima...

13 godina
FIFA 13

Daj covjece napisi Wayne Rooney... Ko ce te znat ako je neki divlji igrac...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja gledam sta ce Runje liku {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Ja gledam sta ce Runje liku {#}

Venjo Runje

12 godina
SimeKZ kaže...

Daj covjece napisi Wayne Rooney... Ko ce te znat ako je neki divlji igrac...

malo podbadam {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel i vi nemožete igrati UT? Izgleda da su se serveri srušili.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

izgleda zna li ko kada ce poceti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

I šta sad sa svim aukcijama trenutnim. DIgli su mi zivac sad posteno, bidao sam na delpha i imao sam najveći bid od 7k i istekla je aukcija i mislio sam da je moje, kad sam refrešao nema ga više, pa refrešam pa se niš ne pojavljuje, pa je opet tu i sad neam pojma kaj s njim. Na futhedu je cijena od 30k, makar mislim da ide do 50 trenutno. I sad piše da je gotova aukcija i zelena kvačica, no nemogu ništa s njim, a na uskličniku piše da dodjem poslije da vidim kako je prošlo. nabijem ih

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Uff, Ultimate Team nešto opasno pao. pa i web app..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Danas su mi u packu za 7500 "rare" kartice bile: badge od Valencie, dres od Liverpoola i neki random silver igrač sa 69 overall. 

Well played EA, well played.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

I šta sad sa svim aukcijama trenutnim. DIgli su mi zivac sad posteno, bidao sam na delpha i imao sam najveći bid od 7k i istekla je aukcija i mislio sam da je moje, kad sam refrešao nema ga više, pa refrešam pa se niš ne pojavljuje, pa je opet tu i sad neam pojma kaj s njim. Na futhedu je cijena od 30k, makar mislim da ide do 50 trenutno. I sad piše da je gotova aukcija i zelena kvačica, no nemogu ništa s njim, a na uskličniku piše da dodjem poslije da vidim kako je prošlo. nabijem ih

Još se i žališ, a bidao, dobio si ga za samo 7K. Kada serveri budu online dobit ćeš ga i sve će biti uredu. Ja sam uspio uzet Pata u 4-1-2-1-2 formaciji(10k), Pepea za 25K(ide za 34k), Hummelsa za 25k(4-1-2-1-2) itd. No čitam, neki frajeri su popljugali neke IF kartice za pišljivih 10k-20k, a vrijede Santi Cazorla i Enrique preko 100K. Uglavnom ti si dobio Delpha, tako da te boli briga, sada ga prodaš za 50K i mirna Bosna.

EDIT: Jel probao netko 100-200K potrošiti na packove, odnosno zaredom kupovati pa vidjeti hoče li dobiti Messija ili Ronalda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 23:05 (Đapa club).
14 godina
Đapa club kaže...

EDIT: Jel probao netko 100-200K potrošiti na packove, odnosno zaredom kupovati pa vidjeti hoče li dobiti Messija ili Ronalda.

Ja ali ne sa coinsima. jedno 20 zaredom, ukupno 30-40. Nikakav messi...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Đapa club kaže...

Jesi barem dobio nekoga tko vrijedi više od 100K?

14 godina
Đapa club kaže...
KiCo77 kaže...
Đapa club kaže...

Jesi barem dobio nekoga tko vrijedi više od 100K?

Najbolji su mi Fabregas, Villa, Di Maria, Čech, nista vise od 50k :(

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže..

Još se i žališ, a bidao, dobio si ga za samo 7K. Kada serveri budu online dobit ćeš ga i sve će biti uredu. Ja sam uspio uzet Pata u 4-1-2-1-2 formaciji(10k), Pepea za 25K(ide za 34k), Hummelsa za 25k(4-1-2-1-2) itd. No čitam, neki frajeri su popljugali neke IF kartice za pišljivih 10k-20k, a vrijede Santi Cazorla i Enrique preko 100K. Uglavnom ti si dobio Delpha, tako da te boli briga, sada ga prodaš za 50K i mirna Bosna.

Žalio sam se zato jer nisam uopće bio siguran dal je moj ili nije. u jednom trenutku je pisalo da je moj, u drugom da nije i tako stalno. Zato sam živce izgubio, ali sve u svemu da, mogu bit sretan jer sam upravo zbog tih grešaka zaradio dobrih 50k na njemu. 

15 godina
FIFA 13

izgleda da i sa seasons nešto ne valja, 2 puta mi nije upisalo pobjedu, prvi puta protivnik prekinuo u 40-toj min. drugi puta izbacilo neki error i nikome ništa (a imao sam 3:1).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Goldmember kaže...

izgleda da i sa seasons nešto ne valja, 2 puta mi nije upisalo pobjedu, prvi puta protivnik prekinuo u 40-toj min. drugi puta izbacilo neki error i nikome ništa (a imao sam 3:1).

Bila je već takva situacija prije 2-3 tjedna. Trebalo im je 2-3 dana da poprave.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlican TOTW... Iniesta, Ibrakadabra, Valdes, Lewandowski, Dante...

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobijem utakmicu 7-3 sinoć na ut  i registrira mi  da sam izgubio 3-0  pu gada,a baš mi je trebalo za preć u prvu ligu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

ja, i najboljesto sam dobio je Kaka... katastrofa

15 godina
FIFA 13

znači ja sam još dobar, dobio IF mullera prije nekih mjesec dana :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
FIFA 13

dobro koji qurac od jučer navečer ne radi mi FUT uopce, Error 500, servers down... omfg poludit cu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kako da namjestim da igram s dpadom na xbox kontroleru.

Rikno mi je analog pada mogu ubit neko vrijeme...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

U setingsima namjestis samo prebacis taktike i gluposti na gljivu(ako ti to ne treba) i onda zamjenis sa gljivom i igras sa dpadom

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
CroChef kaže...

U setingsima namjestis samo prebacis taktike i gluposti na gljivu(ako ti to ne treba) i onda zamjenis sa gljivom i igras sa dpadom

hvala!

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Konačno FUT proradio :D

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Najbolja tekma ikada... 8 golova na poluvremenu (5-3 za njega) i na kraju ga dobijem 6-5

Igraci su cijelo vrijeme trcali ko navijeni, ono samo sprintamo i ja i on hahahah svakih 5 minuta(ingame) je bio gol u prvom polvremenu. tako se i nastavilo u drugom samo sa moje strane a on nije zabijao vise, zadnjih 20 minuta je ocajnicki pokusavao. fulao je prazan gol glavom sa metra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:17 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

odigram jednu tekmu H2H seasons normalnu, a na iducoj kada ucitava je black screen i tako stalno... neznam kada vise misle to srediti....sad ak ocu igrat online moram se okrenut FUT-u, idem slagati nove momcadi, skroz nov klub..da krenem sa broncanima ili odmah sa zlatnima? koja je formacija najjeftinija, a najbolja?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

FIFA 13 koju sam platio da radi, ne radi već 2 tjedna. Ne znam šta nisam probao, od WMP do .NET 4. Evo koji je signature:

Problem Event Name: CLR20r3

Problem Signature 01: fifaconfig.exe

Problem Signature 02: 1.0.0.0

Problem Signature 03: 5025a01f

Problem Signature 04: System.Drawing

Problem Signature 05: 2.0.0.0

Problem Signature 06: 4a275e83

Problem Signature 07: 7af

Problem Signature 08: 6c

Problem Signature 09: System.ArgumentException

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1050

Ako se ikome išta slično dogodilo ili zna riješiti problem neka se slobodno javi. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

najbolja formacija je ona koja ti najbolje paše, ja sam probao od 3412 do 41212 koja je najskuplja i bolje igram sa 3412 koja dođe 400. ovisi o tebi kakav stil igre preferiraš, i počni sa bronze jer je lakše održavanje, ali ako si dobar u tradeu možeš i sa zlatnima počet. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice