ja sa u 4 diviziji.kako ti je nick?
unforgiven1909
igram s cote'd'ivoire uglavnom...
ja sa u 4 diviziji.kako ti je nick?
unforgiven1909
igram s cote'd'ivoire uglavnom...
Fifa ima nogomet ali grafika je ocajna, face ne lice na nista moraju to sredit.
Sta ce ti grafika ako je igrivost na visokoj razini. Zapravo grafika uopce nije za bacit, grafika i fizika su odlične.
na koju foru si uspio uopce usporedivati nogometnu simulaciju, sa akcijom?
Iz krajnosti u krajnost :D Par stranica iza samo njegovi postovi kak je fifa super, pa sranje... sad usporeduje fifu sa MoH.om :) :)
UT je postao odvratno dosadan. nakon nepunih mjesec dana igranja više neznam šta bi tamo napravio. promijenio sam već miljon momčadi i formacija i svega i dalje je dosadno. neznam što mi može vratit interes, osim ako slučajno ne uleti messi ili ronaldo ili if wayneić u slijedećih par packova
Ja sam puko, skupljao za Van Persiea, imo 35 k koje sam na kraju spiskao na packove u kojem sam dobio Cabayea :D
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/141581812
jedna ljepotica za kraj večeri
Meni je takodjer FIFA dosadila...ne znam, sve je nekako suhoparno...neda mi se nijedan mod igrati...golove uvjek dajem na istu foru...kada zabijem, u 95% slucajeva osjecaj je ravan nuli...sve mi djeluje preumjetno dok igram tekmu, nisu unijeli duše ni koliko je nokat...cak osjetim onaj izvorni DNA fife na momente, pa me podsjeti na starije fife koje su bile znate vec sta. Jedino gdje se dobro osjecam je sam "meni", kad ugledam to šarenilo i sve žive licence. Proizvod ima potencijal i kvalitet ali mu fali balans i onaj x-factor.
Ja igram samo sa ekipom kad se skupimo i užitak igranja fife 13 je vrhunski. Moram napomenuti da sve postavke stavimo na manual osim šuta. Na taj način igra mi je vrhunska. Još sam neko vrijeme prije toga igrao na strelice, ali sad tek vidim da je na tu gljivu sasvim bolje i veće su mogučnosti. Ekipa,fifa 13, manual...neprocjenjivo
jel moze neko da mi objasni sto su ovi srebrni i bronzi igraci tako skupi sa velikim pacem?
da li ako ja imam samo igrace sa overalom 70 da li mene onda spaja samo protiv protivnika slicne jacine?
Meni je takodjer FIFA dosadila...ne znam, sve je nekako suhoparno...neda mi se nijedan mod igrati...golove uvjek dajem na istu foru...kada zabijem, u 95% slucajeva osjecaj je ravan nuli...sve mi djeluje preumjetno dok igram tekmu, nisu unijeli duše ni koliko je nokat...cak osjetim onaj izvorni DNA fife na momente, pa me podsjeti na starije fife koje su bile znate vec sta. Jedne gdje se dobro osjecam je sam "meni", kad ugledam to šarenilo i sve žive licence. Proizvod ima potencijal i kvalitet ali mu fali balans i onaj x-factor.
Isprobaj manual pa ako i onda napišeš identičan post častim te pivom.
@marcus
Igraš online?
@fikus
Pa pace je daleko najvažniji atribut u fifi. Naravno da su igraći s visokim paceom traženi. Mislim da igra pokušava pronači protivnika sa sličnim overallom, a ako ne može onda ti stavi ili nekog iz jače divizije sa nižim ovr ili nekog iz slabije divizije sa višim ovr.
ne igram online, barem ne sada jer je ps3 kod frenda. svako malo ima jer kupili svi skupa.
Joj ja otvorio onaj za 5k i nista posebno tj smece.Evo mog sqouda http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#feTUlqA9nH1mm:pc Sta mi jos predlazate?
Treba znat igrat obranu. Ne mozes samo letat u igraca. Treba ga pricekat i zatvarat, nije to PES da se zaletavas a on je u sekundi nazad. Jedno je simulacija, drugo je arkada.
Tražim nekog tko bi u napadu igrao sa bentom u 41212. neznam koga bi uzeo. ILi ako imate nekog trećeg do 15k slobodno recite. Hvala
EDIT: uzeo djembu ba - nisam znao šta bi, pa reko idem neku zvjersku 41212 napravit. Još vermalen umjesto smallinga i kreće trganje :D
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#khKnwqG8nH1nH:pc
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#hK6NgoJmnH1nZ:pc
ovaj tim je za mene odlican. samo sam za trojicu dao vise od 10 k a tim ubija :) honda ima topcinu u nogama
Meni je takodjer FIFA dosadila...ne znam, sve je nekako suhoparno...neda mi se nijedan mod igrati...golove uvjek dajem na istu foru...kada zabijem, u 95% slucajeva osjecaj je ravan nuli...sve mi djeluje preumjetno dok igram tekmu, nisu unijeli duše ni koliko je nokat...cak osjetim onaj izvorni DNA fife na momente, pa me podsjeti na starije fife koje su bile znate vec sta. Jedne gdje se dobro osjecam je sam "meni", kad ugledam to šarenilo i sve žive licence. Proizvod ima potencijal i kvalitet ali mu fali balans i onaj x-factor.
Isprobaj manual pa ako i onda napišeš identičan post častim te pivom.
Vjeruj da imam namjeru probati na manual...samo dok zbavim xbox 360 gamepad, koji mi vec po treci put nekim cudom izmice, a 400kn sam pripremio iskljucivo za gamepad...nadam se da cu promjeniti misljenje, jer ipak sam među prvim napravio preorder, nadajuci se najboljem.
Kad vidim da Eto ima 91 pace ne mogu vjerovat. Pa taj covjek nije niti sjena onog Eto'a iz barce i Intera. I dok vidim da je Ibarbo jaci igrac od el Shaarawy.a sta se tice udarca i ostalo. Uff... Dobro da mi je Pato uletio inace bi moro mjenjat. Ovako je ibarbo oso ca :)
Kad vidim da Eto ima 91 pace ne mogu vjerovat. Pa taj covjek nije niti sjena onog Eto'a iz barce i Intera. I dok vidim da je Ibarbo jaci igrac od el Shaarawy.a sta se tice udarca i ostalo. Uff... Dobro da mi je Pato uletio inace bi moro mjenjat. Ovako je ibarbo oso ca :)
To je taj isti Eto'o!
To je taj isti Eto'o!
Ako pod isti podrazumijevaš: igra u duplo slabijoj ligi, ima par godina više pa je sporiji i nema više onu brzinu reakcije onda da, to je isti Eto'o.
sta je ovo danas sa ultimate teamom na pc-u? prije sam mogo odigrat 10 utakmica pa onda uleti posebni kreten sa bronze timom i stisne alt+tab i normalno sjebe mi moral i contracte ali to mogu prozvakat , ali danas su svi takvi evo malo prije ulazim u match i vidim lik ima hazarda balotellia itd i mislio sam da napokon mogu odigrat jednu utakmicu ali odma nakon 10 sekundi i on alt+tab , ja razumijem da oni to rade zbog coins-a ali ako vec imas dobar tim ne vidim razlog da to i dalje radis ... ko god sjedi cijeli dan ispred kompjutera i samo radi alt+tab da dobije 500 coinsa zelim im da umru u mukama eto tolko od mene
Offtopic: Prodajem FIFU 13 za PC/ ili mjenjam za FM2013...na PM
TheDarkSide imaš pp.
Ova igra je meni zakon, ali tek nakon što sam uspio nagovoriti ekipu da sve stavimo na manaul. Da nisam ne bi je ni igrao sa njima. Ne pamtim kada smo toliko uživali u nogometu. Ima stvari koje su mogli i bolje napraviti, ali šta je tu je... Ovo je uvjerljivo najbolja nogometna igrica koju sam ikada igrao. Nisam igrao online tako da ne bih to komentirao, ali očito se sve frustracije pokažu u online igranju. Ja nema teorije da bi više igrao na asisted jer mi je tada igra potpuno nezanimljiva. Ja bi volio upitati ove iz EA zašto rade večinu stadiona tako da je gol udaljen od tribina 30-40 metara, a u stvarnosti nije uopće tako na mnogim stadionima. Več sam stavio bio slike pa da pitam ima li na EA neka staranica za takve stvari jer taj koji je bio zadužen za stadione ili slabo vidi ili voli popiti
Nije savršena, ali ja ju igram i igraću je jako dugo. Nakupiću troznamenkastu satnicu igranja
Ja trenutno iman 150 sati skoro a izašla fifa prije mjesec dana ahahah
Nije savršena, ali ja ju igram i igraću je jako dugo. Nakupiću troznamenkastu satnicu igranja
Ja trenutno iman 150 sati skoro a izašla fifa prije mjesec dana ahahah
Ja 256... so?
Samo kažen da je to lako za skupit