FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13

Neznan meni Manđo očito ne leži,Diouf mi brzinon bude uvik slobodan u šesnestercu a završava sve glavon...
Hvala,isprobat ču ga :)

Mene još nijednom nije izbacilo usred utakmice,ako me izbaci izbaci u 85+ minuti  

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa da, u FUT-u je visa cijena zbog samog imena nego zbog neke drasticne razlike u ocjenama tocnije paceu :D...

Ja se i dalje mucim zabit gol iako ubijam protivnika jer sam skuzija da krivo stiscem s analogom i da sve sta pucam ide u golmana...nakon onog turnira na BPL-u kad smo igrali na semi s reprezentacijama otad ka da mi se sve pomisalo i vise ne znan di tribam stisnit za zabit gol u FUT-u tj. koji smjer odredit ovisno o poziciji u kojoj se nalazim ka da mi vise nema nimalo logike...malo sam otisa na trening pa je nesto bolje i odma sam zareda 4 pobjede, ali opet falijem jos dosta sansi jer mozda nisam ni svjestan sta stiscem :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 15:22 (axest).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Rooney prodan, Benzema i Falcao u napadu, milina :D

Sad ce doletit xavi/fabregas/iniesta/casillas

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel zna neko zasto su srebrni head coaches tolko skupi?

malopre sam dobio u paketu srebrnog sa +10% pas i stavio start price 150 i otislo za 7500 i onda vidim na marketu da se sve cene tako krecu,ali samo za srebrne, zlatni su jeftiniji!?

jel skuplja neko te head coachove i ostalo, ja imam samo zlatne managere za bonus na ugovorima i to je to

0 0 hvala 0
13 godina

vodim 7-1 i izbaci me na desktop u 87 minuti, 0-3 DNF {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Osvojim 1 diviziju i u packu dobijem TOTW Aranga. Reko super, moć ću ga prodat, kad ono frajer se prodaje za 12 k a quick sellom dobiješ 10. LOL.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Počeo sam Career Mode s Atletico Madridom i Falcao želi otići. Kako ću ga zadržat u klubu? HVALA ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Ma gadi mi se i igrat online, svako malo kika i to je najgore kad vodim i normalno da mi je DNF kriminalno loš.

13 godina
Praetorian1 kaže...
BoobZ kaže...

Ma gadi mi se i igrat online, svako malo kika i to je najgore kad vodim i normalno da mi je DNF kriminalno loš.

sad ih yebem na live chatu, reko ocu moje gold packove :D

13 godina
neaktivan
eZo kaže...

Osvojim 1 diviziju i u packu dobijem TOTW Aranga. Reko super, moć ću ga prodat, kad ono frajer se prodaje za 12 k a quick sellom dobiješ 10. LOL.

Da, ja ga uzmemneki dan za 16k reko da nesto zaradimo... evo jos ga nemogu prodat ni za 12k ... kiks

Katastrofalno kreno opet u DIV2... 2 dnf  i 2 poraza...

14 godina
FIFA 13

Evo dogurao sam do 4 divizije na manual, čist solidno mi ide. Samo promotioni od kad sam krenuo igrat tako. Vidjet ćemo dokad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Jbm ti Casillasa kud prije skocio na 260k...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futwiz.com/player-data/5434 

http://www.futwiz.com/player-data/7298

Cijene nusu normalne, je da imaju 5* skils ali opet.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Koji je sa qurac sa serverima. prekine mi tekmu kad sam preokrenuo rezultat.nesposobni idioti

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

http://www.futwiz.com/player-data/5434 

http://www.futwiz.com/player-data/7298

Cijene nusu normalne, je da imaju 5* skils ali opet.

Ovo je čak jefino u odnosu na 12.

Najveća fora je da ih uglavnom vidiš kod ljudi koji uopće ne znaju napraviti 5* poteze.

13 godina
odjavljen
Pobrinho kaže...

Počeo sam Career Mode s Atletico Madridom i Falcao želi otići. Kako ću ga zadržat u klubu? HVALA ;)

jednostavno ga nemoj prodat ,a ako mu istice ugovor ponudi mu bolji 

http://revohd.com
12 godina
protjeran
FIFA 13

Link je najveća liga na balkanu.

Prijavite se slobodno. .Igra se i Liga prvaka,Europa liga. Čak je u planu da se uvedu neke nagrade

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13 =SRANJE

fifa 12=NAJBLIZA REALNOM FUDBALU
13 godina
FIFA 13

Daj red star ne pricaj gluposti. Isti je engine i sve, sta lupas bzvz.

Full me zivcira kad igramo normalnu tekmu, lik izade van i ja ne dobijem 3 boda, samo 250 coinsa i to je to. Ali bitno da se racuna koda si igro cijelu tekmu pa igraci gube contract i fitness.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

fifa 13 je savrsenstvo, isto tako i 12 je jako blizu toga, obje odlicne igre

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

fifa 13 je savrsenstvo, isto tako i 12 je jako blizu toga, obje odlicne igre

daleko od savršenstva...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nije savršena, ali ja ju igram i igraću je jako dugo. Nakupiću troznamenkastu satnicu igranja{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

daleko previše se živciram oko ovog sranja...

igrao od 7 do sad - NITI JEDNA POBJEDA!!!

i što je najbolje, što više sam ih izgubio, to sam više živčan = lošije igram

ali ja kretenu mjesto da prekinem nakon 3, 4 izgubljene i vidim da mi neide danas, ne... uspio u 4. diviziji(seasons) u 10 utakmica osvojiti 1 bod.. rekord... molim da ako netko ima sličan učinak nek mi se hitno javi

više nikad neću igrat "tako dugo dok 1 ne pobjedim" jer mislim da sam sad nastavio, da bi pobjedio taman negdje pred Božić

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:07 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

1 DNF i dva poraza u zadnjim minutama. I to da sam u jednoj tekmi zabio za 2-1 u 88+ i onda popio 2 komada u roku 3 minute u igri jer je abnormalno pocelo lagat iz nekog cudnog razloga i ja naravno izgubio svaki duel koji sam imo :) Al ide se dalje... Jos imam mislim 4 tekme u prvoj divizji i trebaju mi dvije pobjede da sacuvam mjesto :) Bit ce gusto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Daleko je FIFA od savršenstva, igra nema pravu konkurenciju i ovi su se od FIFE 11 već opustili, poprave nešto, ali to je skoro ništa, nadam se da će PES uskoro izbacit normalan nogomet, pa da i ovi krenu naprijed.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

PES ako izbaci normalan nogomet nakon ove katastrofe svaka cast. Ne znam ko ce im platit to :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...

daleko previše se živciram oko ovog sranja...

igrao od 7 do sad - NITI JEDNA POBJEDA!!!

i što je najbolje, što više sam ih izgubio, to sam više živčan = lošije igram

ali ja kretenu mjesto da prekinem nakon 3, 4 izgubljene i vidim da mi neide danas, ne... uspio u 4. diviziji(seasons) u 10 utakmica osvojiti 1 bod.. rekord... molim da ako netko ima sličan učinak nek mi se hitno javi

više nikad neću igrat "tako dugo dok 1 ne pobjedim" jer mislim da sam sad nastavio, da bi pobjedio taman negdje pred Božić

ja sa u 4 diviziji.kako ti je nick?

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Fifa ima nogomet ali grafika je ocajna, face ne lice na nista moraju to sredit.

0 5 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Fifa ima nogomet ali grafika je ocajna, face ne lice na nista moraju to sredit.

zavisi kojih igrača. Oni koji su skenirani izgledaju kao u stvarnosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Face ni ne vidiš, tako da nemaju neku veliku ulogu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice