Neznan meni Manđo očito ne leži,Diouf mi brzinon bude uvik slobodan u šesnestercu a završava sve glavon...
Hvala,isprobat ču ga :)
Mene još nijednom nije izbacilo usred utakmice,ako me izbaci izbaci u 85+ minuti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa da, u FUT-u je visa cijena zbog samog imena nego zbog neke drasticne razlike u ocjenama tocnije paceu :D...
Ja se i dalje mucim zabit gol iako ubijam protivnika jer sam skuzija da krivo stiscem s analogom i da sve sta pucam ide u golmana...nakon onog turnira na BPL-u kad smo igrali na semi s reprezentacijama otad ka da mi se sve pomisalo i vise ne znan di tribam stisnit za zabit gol u FUT-u tj. koji smjer odredit ovisno o poziciji u kojoj se nalazim ka da mi vise nema nimalo logike...malo sam otisa na trening pa je nesto bolje i odma sam zareda 4 pobjede, ali opet falijem jos dosta sansi jer mozda nisam ni svjestan sta stiscem :)
Rooney prodan, Benzema i Falcao u napadu, milina :D
Sad ce doletit xavi/fabregas/iniesta/casillas
jel zna neko zasto su srebrni head coaches tolko skupi?
malopre sam dobio u paketu srebrnog sa +10% pas i stavio start price 150 i otislo za 7500 i onda vidim na marketu da se sve cene tako krecu,ali samo za srebrne, zlatni su jeftiniji!?
jel skuplja neko te head coachove i ostalo, ja imam samo zlatne managere za bonus na ugovorima i to je to
vodim 7-1 i izbaci me na desktop u 87 minuti, 0-3 DNF
Osvojim 1 diviziju i u packu dobijem TOTW Aranga. Reko super, moć ću ga prodat, kad ono frajer se prodaje za 12 k a quick sellom dobiješ 10. LOL.
Počeo sam Career Mode s Atletico Madridom i Falcao želi otići. Kako ću ga zadržat u klubu? HVALA ;)
Ma gadi mi se i igrat online, svako malo kika i to je najgore kad vodim i normalno da mi je DNF kriminalno loš.
Ma gadi mi se i igrat online, svako malo kika i to je najgore kad vodim i normalno da mi je DNF kriminalno loš.
sad ih yebem na live chatu, reko ocu moje gold packove :D
Osvojim 1 diviziju i u packu dobijem TOTW Aranga. Reko super, moć ću ga prodat, kad ono frajer se prodaje za 12 k a quick sellom dobiješ 10. LOL.
Da, ja ga uzmemneki dan za 16k reko da nesto zaradimo... evo jos ga nemogu prodat ni za 12k ... kiks
Katastrofalno kreno opet u DIV2... 2 dnf i 2 poraza...
Evo dogurao sam do 4 divizije na manual, čist solidno mi ide. Samo promotioni od kad sam krenuo igrat tako. Vidjet ćemo dokad.
Jbm ti Casillasa kud prije skocio na 260k...
http://www.futwiz.com/player-data/5434
http://www.futwiz.com/player-data/7298
Cijene nusu normalne, je da imaju 5* skils ali opet.
Koji je sa qurac sa serverima. prekine mi tekmu kad sam preokrenuo rezultat.nesposobni idioti
http://www.futwiz.com/player-data/5434
http://www.futwiz.com/player-data/7298
Cijene nusu normalne, je da imaju 5* skils ali opet.
Ovo je čak jefino u odnosu na 12.
Najveća fora je da ih uglavnom vidiš kod ljudi koji uopće ne znaju napraviti 5* poteze.
Počeo sam Career Mode s Atletico Madridom i Falcao želi otići. Kako ću ga zadržat u klubu? HVALA ;)
jednostavno ga nemoj prodat ,a ako mu istice ugovor ponudi mu bolji
fifa 12=NAJBLIZA REALNOM FUDBALU
Daj red star ne pricaj gluposti. Isti je engine i sve, sta lupas bzvz.
Full me zivcira kad igramo normalnu tekmu, lik izade van i ja ne dobijem 3 boda, samo 250 coinsa i to je to. Ali bitno da se racuna koda si igro cijelu tekmu pa igraci gube contract i fitness.
fifa 13 je savrsenstvo, isto tako i 12 je jako blizu toga, obje odlicne igre
fifa 13 je savrsenstvo, isto tako i 12 je jako blizu toga, obje odlicne igre
daleko od savršenstva...
Nije savršena, ali ja ju igram i igraću je jako dugo. Nakupiću troznamenkastu satnicu igranja
daleko previše se živciram oko ovog sranja...
igrao od 7 do sad - NITI JEDNA POBJEDA!!!
i što je najbolje, što više sam ih izgubio, to sam više živčan = lošije igram
ali ja kretenu mjesto da prekinem nakon 3, 4 izgubljene i vidim da mi neide danas, ne... uspio u 4. diviziji(seasons) u 10 utakmica osvojiti 1 bod.. rekord... molim da ako netko ima sličan učinak nek mi se hitno javi
više nikad neću igrat "tako dugo dok 1 ne pobjedim" jer mislim da sam sad nastavio, da bi pobjedio taman negdje pred Božić
1 DNF i dva poraza u zadnjim minutama. I to da sam u jednoj tekmi zabio za 2-1 u 88+ i onda popio 2 komada u roku 3 minute u igri jer je abnormalno pocelo lagat iz nekog cudnog razloga i ja naravno izgubio svaki duel koji sam imo :) Al ide se dalje... Jos imam mislim 4 tekme u prvoj divizji i trebaju mi dvije pobjede da sacuvam mjesto :) Bit ce gusto :D
Daleko je FIFA od savršenstva, igra nema pravu konkurenciju i ovi su se od FIFE 11 već opustili, poprave nešto, ali to je skoro ništa, nadam se da će PES uskoro izbacit normalan nogomet, pa da i ovi krenu naprijed.
PES ako izbaci normalan nogomet nakon ove katastrofe svaka cast. Ne znam ko ce im platit to :)
daleko previše se živciram oko ovog sranja...
igrao od 7 do sad - NITI JEDNA POBJEDA!!!
i što je najbolje, što više sam ih izgubio, to sam više živčan = lošije igram
ali ja kretenu mjesto da prekinem nakon 3, 4 izgubljene i vidim da mi neide danas, ne... uspio u 4. diviziji(seasons) u 10 utakmica osvojiti 1 bod.. rekord... molim da ako netko ima sličan učinak nek mi se hitno javi
više nikad neću igrat "tako dugo dok 1 ne pobjedim" jer mislim da sam sad nastavio, da bi pobjedio taman negdje pred Božić
ja sa u 4 diviziji.kako ti je nick?
Fifa ima nogomet ali grafika je ocajna, face ne lice na nista moraju to sredit.
Fifa ima nogomet ali grafika je ocajna, face ne lice na nista moraju to sredit.
zavisi kojih igrača. Oni koji su skenirani izgledaju kao u stvarnosti.
Face ni ne vidiš, tako da nemaju neku veliku ulogu.