FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Verovatno ga uzimam samo treba covek da mi javi kroz dva dana da je dobio gamepad i da dojdem da ga pokupim za 20 eura koliko ce me kostati.
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

koji je dobar igrac (obrambeni po mogucnosti) do 16 000 coinsa. ili 2 igraca?

A koju ekipu slazes?

ako slazes italijane moja preporuka OGbona i Daikite (odlican u skoku i za njega kaze coner=gol)

ako francuze onda sakho i yanga mbiwa

i brazilci po meni najjaci par stopera felipe santana i dede u prevodu dva tenka

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo nakon tri dana prodani svi Joao Mutinhoi :D

Krenuo s 3k zavrsio s 22k. (kupljena 2 premium gold packa) Najbolje su isli oni u 4-4-2 kupovo ih za odprilike 2.3k prodavani za preko 5k.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

slažem se sa red starom da je fut stvarno postao dosadan. ja više neznam šta bi radio pa sam napravio takvu pace abuse ekipu da me sram uopće igrat sa njima. ne sviđa mi se nikako to prelako dolaženje do novaca i slično. misim da ču ostat pri pro clubs dok se nešto ne promijeni.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Dajte predlozite neki dobar joystick da si kupim a da nije full skup. Ovaj moj je pred mirovinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Bas kupio ballotelija, lik je zvijer nad zvijerima. Svakako preporucam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Dajte predlozite neki dobar joystick da si kupim a da nije full skup. Ovaj moj je pred mirovinom.

Xbox gamepad za PC. Niti se isplati kupiti nešto jeftinije od njega, a bome ni nešto skuplje.

17 godina
eZo kaže...

Kako ova FIFA zna bit smiješna, strašno. A ovo s kornerima je najveća glupost u igri. I nije do toga da se ne znam branit kod kornera, jer onda se nitko ne zna branit pošto kod svojih kornera uvijek ja prvi dođem do lopte. Jedina nada je izletit s golmanom al onda je to čista kocka.

Interesantno? Nisam do sada dobio dva tri gola iz kornera a primjetio sam da ih ove godine teže i dajem. Isto sam zabio samo par za razliku od prošlih godina kad sam gotovo svaku tekmu zabijao iz kornera..

13 godina
FIFA 13

Moja je ekipa full jadna :D Ali uspio sam nac Abbiatia za 900coinsa. Inace skupljam talijane za 4-4-2, za sad je to ok ekipa pa lagano ide. Ali ne kuzim kako svi ostali imaju sve zlatne igrace poput varele i ostalih 90pace i mozes ih hebat ako profulas tackle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

evo veceras sam osvojio ultimate cup u single palyeru i gold cup u multplayeru i dobio sam 2 gold paketica i  nemogu se jos odlucit koji je bio gori od ta dva :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 1:33 (d3stroy3r_cro).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

JA se ne mogu odluciti da li jos da gazim gamepad jer sam prso danas zbog njega i retardirane fife i njene sudije.Fifa 12 FUT je zakon a ovo mi vise lici na zajebanciju neku smesnu,i gameplay je u fifi 12 imao neku dusu koja te je mamila da je igras iz sata u sat.

fifa 13=FRUSTRACIJA!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 1:35 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram FUT od izlaska FIFE 13. Ima dosta dobru ekipu ali imam pitanje za veterane i one koji igraju duže vremena:

Kada osvojim Season Division 1 title (u online-u i offline) to je to? Nema više progressa kroz lige?

Inače, Origin ID je Crowolf0801 za one koji me žele dodati....

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:18 (Crowolf0801).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Moja je ekipa full jadna :D Ali uspio sam nac Abbiatia za 900coinsa. Inace skupljam talijane za 4-4-2, za sad je to ok ekipa pa lagano ide. Ali ne kuzim kako svi ostali imaju sve zlatne igrace poput varele i ostalih 90pace i mozes ih hebat ako profulas tackle.

Ja pokusavam Abbiatia prodat na aukciji minimalni  ulog je bio 500coinsa vec 3 tjedna... i tek prije 3 dana otisao za 600 coinsa.

14 godina
Crowolf0801 kaže...

Igram FUT od izlaska FIFE 13. Ima dosta dobru ekipu ali imam pitanje za veterane i one koji igraju duže vremena:

Kada osvojim Season Division 1 title (u online-u i offline) to je to? Nema više progressa kroz lige?

Inače, Origin ID je Crowolf0801 za one koji me žele dodati....

Dodaj se u FIFA 13 nickovi temu.

Da, kad osvojiš div 1 to je to. Dobiješ 8000 coinsa, gold pack i krećeš u div 1 ispočetka. Po meni su mogli to još malo razraditi, npr. napraviti još jednu ligu samo za one koji su osvojili title u div 1. To bi bilo cool.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:36 (Hexfire).
12 godina
neaktivan

Dodao.

Koji mod još toplo prepručate?
Career?

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crowolf0801 kaže...

Dodao.

Koji mod još toplo prepručate?
Career?

Meni je seasons nekako najdraži ove godine pošto FUT prebrzo dosadi. Virtual pro tj. pro clubs je zabavan ako imaš par frendova pa igrate skupa koristeći neku vrstu glasovne komunikacije.

Career je meni tak tak. Za tak nešto igram Football manager.

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad idem napravit formaciju, sve kreiram i trebam izac stisnem krug ovo mi se pojavi

Sta bi to trebalo znacit?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
axest kaže...

Kad idem napravit formaciju, sve kreiram i trebam izac stisnem krug ovo mi se pojavi

Gdje točno ti se to pojavi?

Vjerojatno ti kaže da ako ćeš igrat online s tom ekipom bit će ti default formacija. Da bi nju promijenio moraš ići pod seasons.

13 godina
neaktivan

OVako to izgleda kada igras sa TATOM FUT!

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
axest kaže...

Gdje točno ti se to pojavi?

Vjerojatno ti kaže da ako ćeš igrat online s tom ekipom bit će ti default formacija. Da bi nju promijenio moraš ići pod seasons.

To mi se pojavi kad idem ono Edit teams -> Team management i onda tu kreiram formaciju, sa svim onim dodacima, kako se koji igrac krece, koliko igra obranu napad i kad izađem iz tih formacija to se pojavi. Sad nemam pojma jel to nesto bitno tj. da li mi nesto poremeti...Kad idem u seasons uredno se pojavi ta kreirana formacija...moguce jedino da kao nisu isti igraci, da online squads znaci da su poredani kao sto je npr. bila zadnja utakmica te ekipe...Tako npr. u Kolumbiji ( s kojom cu igrat turnir na BPL, btw. moga si se prijavit :P ) u tom Edit teams -> Team management je Perea i jos neki igraci, a kad idem s njima igrat seasons tih nema...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
14 godina
axest kaže...

To mi se pojavi kad idem ono Edit teams -> Team management i onda tu kreiram formaciju, sa svim onim dodacima, kako se koji igrac krece, koliko igra obranu napad i kad izađem iz tih formacija to se pojavi. Sad nemam pojma jel to nesto bitno tj. da li mi nesto poremeti...Kad idem u seasons uredno se pojavi ta kreirana formacija...moguce jedino da kao nisu isti igraci, da online squads znaci da su poredani kao sto je npr. bila zadnja utakmica te ekipe...Tako npr. u Kolumbiji ( s kojom cu igrat turnir na BPL, btw. moga si se prijavit :P ) u tom Edit teams -> Team management je Perea i jos neki igraci, a kad idem s njima igrat seasons tih nema...

Da mi nisi sad rekao ne bih ni skužio da su otvorene prijave.

12 godina
neaktivan
FIFA 13
Zanima me gdje mogu naruciti fifu 13 ultimate edition za pc preko interneta
Marin

0 0 hvala 0
14 godina
15 godina

Po cemu? jer je jeftin?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
Encyanix kaže...

Po cemu? jer je jeftin?

Jer nema xbox znak na ovom okruglom gumbu u sredini. Svi ti fake kineski nemaju to. Barem koliko sam dosad vidio. 

15 godina
Hexfire kaže...
Encyanix kaže...

Po cemu? jer je jeftin?

Jer nema xbox znak na ovom okruglom gumbu u sredini. Svi ti fake kineski nemaju to. Barem koliko sam dosad vidio. 

aha nisam isao za tim ;P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 18:26 (Encyanix).
13 godina
protjeran
FIFA 13

FBS liga ovo linku

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice