FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.251.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Pojeo ga je gibs u svakom slucaju mislim predpostavljam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:35 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Uvijek me zanimalo, odnosno nisam u potpunosti odgonetnu sta sve utjece na rejtinge u FIFI, dal utjecu i kretanja? Al znaci kretanja igraca kad ga ne koristim, znaci vracanje u obranu, markiranje i to. I dal je netko uocio razliku u rejtingu sa igracem koji je u formi i koji nije, jer ja kad igram i ne vidim bas neku razliku..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
TheDarkSide kaže...

Uvijek me zanimalo, odnosno nisam u potpunosti odgonetnu sta sve utjece na rejtinge u FIFI, dal utjecu i kretanja? Al znaci kretanja igraca kad ga ne koristim, znaci vracanje u obranu, markiranje i to. I dal je netko uocio razliku u rejtingu sa igracem koji je u formi i koji nije, jer ja kad igram i ne vidim bas neku razliku..

A ono, nije baš lako uočiti razliku između short pass 90 i 88 ako igrač ima 2 negativna boda zbog forme. Mislim da je to ipak trebalo biti malo izraženije.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj Emenike mi je svaki dan draži, tolko je jak i brz da samo proleti pokraj obrambenog.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ovaj Emenike mi je svaki dan draži, tolko je jak i brz da samo proleti pokraj obrambenog.

Ubica :D

100JKO
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

I mene je maloprije spasio u 90+..

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je jučer produžetcima zabio 5 golova i to protiv jake momčadi, Puyol i Pepe su bili CB, al Puyola je zguro bez problema, makar i on ima visok strenght.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fO7RCK3ZnHO0l:pc

sta kazete na moju momcad, sta bih trebo mijenjat, koga bih jos mogao dovesti

i kako se jos gleda chemistry osim po nacionalnosit i igracima iz istih klubova

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

gleda se formacija - liga- nacionalnost

lnova65
14 godina
lnova65 kaže...
win4crazzy kaže...

gleda se formacija - liga- nacionalnost

I pozicija. To sve čini chemistry pojedinog igrača. Overall chemistry si još možeš podići s trenerom sa formacijom kojom igraš, to je još 10 i po 1 bod ako su trener i igrač iste nacionalnosti.

Evo npr. da bude jasnije, ako igraš 4-3-3 i imaš 11 Španjolaca, a trener ti je Del Bosque, to ti iznosi dodatnih 21 chemistry na ovo koliko se dobije zbrojem chemistry igrača.

Ali uvijek je bolje da svaki igrač ima što viši chemistry nego da je overall 100.

15 godina
FIFA 13

hvala na odgovoru sad mi je jasnije, nego jos jedno pitanje: gdje mogu pogledat chemistry pojedinog igraca(citat na tvoju zadnju recenicu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:55 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Izvinjavam se svima kojima sam tek sad odgovorio na privatne poruke. Tek sad mi je dosao broj poruka koje imam...dosad je pisalo (0) pa nisam ni gledao...a sad igrom slucaja isao sam pisat nekom poruku pa eto vidio sve te neodgovorene poruke. Da nebi ispalo da nezelim odgovorit :)

Imate vi problema sa FIFOM sign in? Mene zeza....

Jučer gotovo cijeli dan, danas bez broblema...

14 godina
win4crazzy kaže...

hvala na odgovoru sad mi je jasnije, nego jos jedno pitanje: gdje mogu pogledat chemistry pojedinog igraca(citat na tvoju zadnju recenicu)

Desnom gljivom na kontroleru možeš kad pregledavaš ekipu. Ili s mišem, mislim da ispod trenera kad si u squad je izbornik. Mislim da su opcije status, player info i još nešto, ne mogu se sad sjetiti.

I max po igraču ti je 9 chem. Ako je u formaciji i na poziciji koju ima, to ti je već 6. Još mu ubaciš kojeg sunarodnjaka ili kolegu iz kluba i to je više manje to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:58 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Osim chemistrya, pazi si  i na fitness i moral... Ovaj RM ti ima fitness 40, nemoj si spustat fitness ispod 89-90

Moral ti je cak i jeftin, do 300 coinsa mozes nabavit gold squad moral(team talk) card...

15 godina
Smece2 kaže...
win4crazzy kaže...

Osim chemistrya, pazi si  i na fitness i moral... Ovaj RM ti ima fitness 40, nemoj si spustat fitness ispod 89-90

Moral ti je cak i jeftin, do 300 coinsa mozes nabavit gold squad moral(team talk) card...

uvijek mi fali novaca za te fitnese, nikako nemogu ulovit onaj za cijeli tim, nego sta znace oni traninzi, recimo +15 passing, +15 heading-- dali to traje samo 1 tekmu ili to cijelo vrijeme traje.

jos sam novi u svemu ovome, dobro mi i ide za sad :D

koja ste vi divizija, ja sam jucer u 3 usao

17 godina
Idealist kaže...

nisam stavio obrazlozenje da se ne bi napravila bespotrebna rasprava tko je u pravu, a tko nije. ne slazem se sa njegovom izjavom. ne sa izjavom da postoje cudne ozljede, odnosno nacin kako se do njih dolazi (u stvarnom zivotu), vec njegovu povezanost stvarnog zivota (amatera) i profesionalnog igraca iz igre (koja bi trebala biti simulacija, a znamo sto su simulacije op. a.) koji se sam od sebe izvrti i povrijedi (impact engine).

Sjeti se kako se ozlijedio canizarez? U kupaonici.. Ja sam si sam potrgao ligamente koljena bez da je itko bio blizu mene. U životu imaš bizarnih ozlijeda koliko hoćeš, na travnjaku pogotovo.  Na njih nisu imuni niti profići niti amateri. Shranja se događaju... no nije mi bila namjera povezivati bilo s čim.  Samo sam rekao da je sve moguće. Ja u igri nisam doživio bizarnu ozlijedu a opet  s druge strane sve više me živciraju suci. To me neusporedivo više živcira od imapct enginea. Idem od centra i protivnik me navlači za dres cijelo vrijeme da bi me srušio na rubu 16 m i dobio samo žuti.  Neki put prođe i bez njega.  Crveni još nisam doživio da padne zbog toga. Općenito je suđenje u khurcu. Od procjena do sviranja situacija na terenu. Protiv first toucha nemam ništa protiv. Skužio sam kako treba štopati loptu i nemam problema s odbijanjem. Impact engine u ovogodišnjoj fifi primjetim manje nego u prošloj. Kao minuse ovogodišnje fife ja bih spomenio suce, dugačke lopte, nasumična izbijanja koja uvijek završe u for za gol protivnika, iritantna povlačenja te nerealan odnos brzine kod pojedinih igrača. Nemoguće je da ronaldo ne uspije pobjeći ivanoviću već ga ovaj bez problema sustigne.. No kad se pogleda situacija na tržištu i što se od nogometnih simulacija nudi, fifa mi je i dalje prvi izbor bez konkurencije..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 0:15 (movie).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Smece2 kaže...
win4crazzy kaže...

uvijek mi fali novaca za te fitnese, nikako nemogu ulovit onaj za cijeli tim, nego sta znace oni traninzi, recimo +15 passing, +15 heading-- dali to traje samo 1 tekmu ili to cijelo vrijeme traje.

jos sam novi u svemu ovome, dobro mi i ide za sad :D

koja ste vi divizija, ja sam jucer u 3 usao

Da fitness cards su skupi, radije si napravi bronze team, i igraj single player tournament onaj silver shield (komp na semi pro), i u zamjene si stavi svoju prvu postavu tako da se odmore. Plus jos dobijes free coins, jer mozes kupovat bronze pack za 400 coinsa, i uvijek ces imat igraca, a ako naleti neki dobar bronze igrac mozes ga prodat...

Isto tako pogledaj si kad udjes u main menu(znaci u main meni-u ne u fut) u onom katalogu (stisnes kocku u main meni-u) dal si mozes uzet coin boost. To ti zavisi o levelu koji si, meni osobno dosta pomoglo jer sam u par navrata dobio one 15x1000 coinsa...

Ti treninzi su shit, vrijede samo jednu tekmu, ja kad ih dobijem u packu odvrtim ih par puta u action house-u, i onda discardam...

Divizija 1

13 godina
FIFA 13

SimeKZ1 mi je nick, pa me dodajte da spanamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da fitness cards su skupi, radije si napravi bronze team, i igraj single player tournament onaj silver shield (komp na semi pro), i u zamjene si stavi svoju prvu postavu tako da se odmore. Plus jos dobijes free coins, jer mozes kupovat bronze pack za 400 coinsa, i uvijek ces imat igraca, a ako naleti neki dobar bronze igrac mozes ga prodat...

Isto tako pogledaj si kad udjes u main menu(znaci u main meni-u ne u fut) u onom katalogu (stisnes kocku u main meni-u) dal si mozes uzet coin boost. To ti zavisi o levelu koji si, meni osobno dosta pomoglo jer sam u par navrata dobio one 15x1000 coinsa...

Ti treninzi su shit, vrijede samo jednu tekmu, ja kad ih dobijem u packu odvrtim ih par puta u action house-u, i onda discardam...

Divizija 1

kombiniram ja njih nekako, tesko mi igrat s bronze igracima, 

odigram koji turnir gdje zaradim neki pack i 2000 coinsa pa od tud skrpam neki fitnes i contract

budem, hvala na prijedlogu to nisam znao, sad cu to odmah pokusat

sta slijedi nakon div 1

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Divizija 1

kombiniram ja njih nekako, tesko mi igrat s bronze igracima, 

odigram koji turnir gdje zaradim neki pack i 2000 coinsa pa od tud skrpam neki fitnes i contract

budem, hvala na prijedlogu to nisam znao, sad cu to odmah pokusat

sta slijedi nakon div 1

Nista... Kad ga osvojis dobijes 8000 coinsa, i premium gold pack

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kada dolaze gold packovi pošto je sada ponedjeljak.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ako netko dobije kakve igrace Bronze ili Silver za 4-4-2 postavu, samo neka javi :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad odigrao u FUT-u protiv lika, Ja sa mojim brazilcima na 100, on sa nekim mjesanim zlatnima sa negdje 44 chem...I dobro pocne utakmica...i dobijem tako glupav gol u prvoj minuti iz kornera...i dobro nastavim ja...pocela rafalna paljba po golu mu, al nece lopta u gol pa ni da je prazan, sve zivo i nezivo ispromasivali mi igraci, doslovno stopostotne šanse...41. minuta...po 150ti put izlazim sam na golmana i idem sa finess shotom ubadat desni kut gore...kad pogodi precku i lopta se vrati napadacu mi na glavu koji NAPOKON zabija za 1:1...nakon toga opet rafalna paljba do 45. minute, kad dajem for emersonu koji sa  ljevog ruba šesnes finesom zabija u desni kut gore neobranjivo 1:2 za mene. Zavrsi prvo pluvrijeme...gledam statistiku...32 udarca, od toga 26 u okvir, i od toga vjerovatno 10-15 stopostotnih šansi, posljed lopte 70-30 za mene, znaci doslovno se igralo samo u njegovoj polovici, tocnije šesnestercu...divim se liku kako je uspio podnijet takav pritisak cijelo poluvrijeme...

Krece drugo poluvrijeme, opet hebena rafalna paljba i promašuju sve zivo i nemoguce...do 61. kad opet sa ruba šesnesterca, ovog puta sa desne strane sa eder luisom pucam u ljevi gornji kut neobranjivo. 1:3 za mene....nakon toga opet rafalna paljba po njegovom golmanu do 73. kad iz kornera volejem emerson zabija za 1:4. Nakon toga nastavila se rafalna paljba po golu mu i nije bilo nikakvih uspijesnih stvari. Statistika nakraju, zao mi je sta nisam slikao, da se fasciniram, sam sebe malo, ali bilo je 63 udarca (44 na gol) i ja sam uspio zabit samo 4 gola...posljed 82:18 znaci ono covijek tako rec lopte nije vidio... ja sam se preznojio igrajuci nakon svih tih promašaja a mogu mislit kako je njemu bilo...ni sam nezna kakva ga je sreca spasila da bude rapsodija od 10-15 golova.

Ne golman mu nije bio spiderman, niti iker na drogama, jednostavno moji su stalno gađali prečke, lopta prolazila za milimetre pored gola i tako dalje.

Nakon ove utakmice sad, odlucio sam zavrsit sa FUT-om za danas:) Nek se momci vrate u formu, jer ovo je van svih normala:) Dal se i vama događale ovakve stvari, da ono doslovno, lopta vam nece u gol ni pod svaku cijenu...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Volim ovakav biznis.

Ajmo vidjet sta je u free packu...

jako lose.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 10:01 (CroChef).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta bi ste vi uradili na mom mestu? Kupiti:

25 1.Xbox gamepad za pc? (oko 25)
0 2.Fifa points za 12 eura?
15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Sta bi ste vi uradili na mom mestu? Kupiti:

ako ces kupovati fifa pointse stavi na ea.com drzavu iz koje si SAD tako da ti cijene budu u dolarima a ne u €

lnova65
13 godina
neaktivan
e sada si me totalno zbunio kako misli da stavim nista te time nisam razumeo) i pritom kupovina fifinih poena jos nije u funkciji.
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
e sada si me totalno zbunio kako misli da stavim nista te time nisam razumeo) i pritom kupovina fifinih poena jos nije u funkciji.

a oprosti ni sam se nisam razumio 

Znaci odes na www.ea.com i tamo se logiras sa svojim origin accountom. Zatim odes pod settings i promijenis drzavu iz koje si u USA.

To je to sada jos samo na web appu odes buy fifa points i cijene ce biti iste ko i sada samo u $

lnova65
13 godina
neaktivan

Kao sto sam i rekao,sve sam ja to sada uradio ali ne radi kupovina fifinih poena!

Ukucao broj kartice,(imam debitnu karticu a ne kreditnu),sve sto treba i kada pritisnem continue ,nece da ide dalje i ne pokazuje mi nikakvu gresku ili slicno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 11:33 (Red_Star_Forever).
14 godina
FIFA 13

Otišao Thiago Silva za 250 tisuca{#}

Anonymous is coming!

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice