FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13

Ja sam skinuo ali to ti je za PS3...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako imat dvi ili vise ekipa?

Jel se to ide vamo u squad selector i onda dodajes igrace u drugi tim? Vamo pise kao da ne moze imat dva ista naziva tog squada, jel to ime ekipe ili sta? Ja bi htio da mi obe ekipe imaju isto ime kluba,isti grb, stadion itd, znaci da samo da igra drugi tim, al sve ostaje isto, jel to moguce? :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 22:12 (axest).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
drakula789 kaže...

svikazete da je lako dopara..a ja ne mogu nikako jucer sampoceo imam broncani tim igram divizuju 5 ali contraxti i neam para sta da radim....Kako da nađem igraca kojeg sam uzoiz paketica....

Vjerojatno si ga poslao u CLUB..od tamo ga pošalji u squad

De daj origin  da mi objasnis...

100JKO
12 godina
neaktivan
FIFA 13

YAYA TOURE- jedan od jacih igraca u igrici, sto posto u top 10

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ima li itko, ili je imao YAYA Tourea. Planiram ga kupit pa me zanima dal je stvarno vrijedan 60 i nešto tisuća.

Sve zavisi sta bi ti igrao ,ako je CM onda si stavio ispred odbarne jedan zid,i ako ima pored njega nekog brzog tehnicki potkovanim onda si u sredini ne gazda vec gospodar.e sada sve zavisi koju formaciju igras?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Aj ti red star kad mi vec dislajkas moje pitanje (?!) odgovori posto mi nije jasno.

Probat cu jednostavnije : Moje, ajmo rec glavno ime kluba je FC Spalato i imam francusku momcad i sad zelim npr. lagano kupovat igrace iz Engleske lige i hoce li se i oni zvat FC Spalato ili moram mijenjat ime njima, ako ne zelim prodat francusku ekipu? I hocu li englezima morat postavljat novi grb,stadion,loptu itd.? Eto valjda je sad jasnije.

Inace, nakon ovog zadnjeg updatea igra mi je ponovo pocela stekat. Prije dok sam igra FUT do updatea islo je fantasticno, ko offline, sad sa svakim trza ne znam u cemu je problem :/ Ili me spaja s nekim igracima koji su daleko, iako mi uvijek pise latency 3 zelene crte ili su oni nesto prckali, nema druge...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 0:13 (axest).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

I meni je sada maloprije trzalo ko ludo. Igrao sam protiv puno lošijih likova i izgubio dve tekme jer me to trzanje ubilo u pojam. Prije je znalo trzati, ali ne na ovaj način.

0 0 hvala 0
14 godina
axest kaže...

Aj ti red star kad mi vec dislajkas moje pitanje (?!) odgovori posto mi nije jasno.

Probat cu jednostavnije : Moje, ajmo rec glavno ime kluba je FC Spalato i imam francusku momcad i sad zelim npr. lagano kupovat igrace iz Engleske lige i hoce li se i oni zvat FC Spalato ili moram mijenjat ime njima, ako ne zelim prodat francusku ekipu? I hocu li englezima morat postavljat novi grb,stadion,loptu itd.? Eto valjda je sad jasnije.

Ništa ne trebaš mijenjat. Samo napravi novi tim u squad selectoru i počni ga sređivati sa eng igračima. Stadion, grb i lopta se vežu za tvoj FUT account, a ne za pojedinu ekipu unutar samog FUT-a. Isto tako treneri, igrači u klubu, kartice itd. Sve ti ostaje isto kao i prije, samo ćeš igrat s drugim igračima. To glavno ime ti ostaje FC Spalato, a ovu eng momčad ti možeš nazvati drugačije npr. FC Spalato englezi tek toliko da možaš lakše razlikovati.

Pro tip: Preko cataloga si možeš kupiti dodatne slotove za momčadi ako ti trenutan broj nije dosta. Ne znam sad koliko je maksimalno moguće.

15 godina
neaktivan
axest kaže...

Inace, nakon ovog zadnjeg updatea igra mi je ponovo pocela stekat. Prije dok sam igra FUT do updatea islo je fantasticno, ko offline, sad sa svakim trza ne znam u cemu je problem :/ Ili me spaja s nekim igracima koji su daleko, iako mi uvijek pise latency 3 zelene crte ili su oni nesto prckali, nema druge...

Ostat ce ti isti grb i sve samo ce se promijenit naziv momcadi

znaci sad kad ulazis u igru pise ti

USER NAME

FC Spalato - ime kluba

FC Spalato - ime tima

Kad napravise engleze onda ce ti pisat kad ulazis u igru:

USER NAME

FC Spalato - ime kluba

I tu ce ti pisat kako vec nazoves engleski tim - ime tima...

Ostalo sve ostaje ukljucujuci stadion, dresove, grbove i ostale gluposti

13 godina
neaktivan
axest kaže...

Pazi ovako meni je glavni naziv ULtra BLur koa neki Nickname i kada igram protiv tebe recimo nece mi pisati Stella rossa,sa kojim timom igram jer je njegov takav naziv vec ULtra Blur mislim da sam bio jasan,a to kada hoces da menjas naziv kluba odnosno nickname moras da obrises kompletno celu ekipu tj ceo klub sa igracima pa da stavis drugi naziv.Evo ja imam 4 ekipe svi imaju svoje nazive tj kako ih prepoznam ali kada krene tekma i bilo koji tim da uzmem pisace mi ULtra Blur!

12 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudi imam problem kada igram fifu 13 nekada mi zakoci i izbaci me automatski iz igre narucito kada igramk ono season molim pomoc

stefan blaskovic

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stefy12345 kaže...

ljudi imam problem kada igram fifu 13 nekada mi zakoci i izbaci me automatski iz igre narucito kada igramk ono season molim pomoc

i ja od nedavno imam takav problem...

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo konačno i moje početne ekipe Serie A (+ uljez) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dWxTQlKqnHNuf:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Napokon se sjetio pitat.

Znaci prosli tjedan je Ribery bio u TOTW i sad me zanima jel postoji mogucnost da se on dobije u paketicu ili se mogu dobiti samo trenutni TOTW igraci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Moze mi neko objasniti kako se sutaju i brane penali ?

hota

0 0 hvala 0
16 godina
hota kaže...

odeš na trening i vježbaš

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
antiljano27 kaže...

Ima li itko, ili je imao YAYA Tourea. Planiram ga kupit pa me zanima dal je stvarno vrijedan 60 i nešto tisuća.

Sve zavisi sta bi ti igrao ,ako je CM onda si stavio ispred odbarne jedan zid,i ako ima pored njega nekog brzog tehnicki potkovanim onda si u sredini ne gazda vec gospodar.e sada sve zavisi koju formaciju igras?

4231 je formacija i igrao bi cdm-a u tandemu sa tioteom. Umjesto palaciosa znači 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gLu1RINwnHNw6:pc

Samo šta mogu dvije dobre momčadi složit od tih novaca što potrošim na njega :D 

13 godina
neaktivan
To je tacno za 70 000 zaista dve dobre ekipe mozes da slozis i da si miran!
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
hota kaže...

odeš na trening i vježbaš

odem ja na trening ali nez da branim golmanom, nece da se baca na stranu, samo onako stoji

hota
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Desnom gljivom se bacaš.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

a little bit of history repeating:)

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemžes više u paketicima dobit prošle TOTW igrace, samo od trenutnog tjedna nazalost, meni se ovaj tjedan ne svidaju iskreno tako da cu se strpit do srijede sa otvaranjem novih packova

15 godina
FIFA 13

svaki put kada idem igrat seasons ovo mi se pojavi {#}

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala svima na odgovorima, shvatija sam sve :)

@Dapa club Da užasno je sinoc bilo, igram protiv lika koji ima vrlo dobru ekipu, ali ne mozes nista jer se teleportiraju igraci, da mi gol u 8 min. i onda vec u 11. svira neki glupi penal...sad ne znam jel taj neki lager ili sta, al ocajno je bilo za igrat tako da sam odma izasa,iako to ne radim. Nije mi se dalo gubit vrijeme na te...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gpimp kaže...

Nemžes više u paketicima dobit prošle TOTW igrace, samo od trenutnog tjedna nazalost, meni se ovaj tjedan ne svidaju iskreno tako da cu se strpit do srijede sa otvaranjem novih packova

Tnx.

Da, ni meni se nesvidjaju... 

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel se meni čini il je Adebayor smeće kakvog nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

STA VI IGRATE ONLINE? IMA LI STA ZANIMLJIVIJE OD OVE OBICNE SEZONE STO PRELAZIS LEVELE? NEKA LIGA ILI TAKO NESTO?

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

koje vi contracte kupujete i koliko ih opcenito placate, i one fitnesse nemogu skupit para za njih nema sanse, svakih 5 tekmi moram uzet 11 contracta i sve ih platim 200 i ostane mi za kiflu a igraci crknu na terenu.

Kako se vi to rijesili?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Gold, po 400 se daju naći, ali treba biti brz, za 450 ih je lagano kupiti.
Što se fitnessa tiče, ne možeš uvijek imati iste igrače u igri. Malo glupo, ali jbg.
Kupi si nekakvu brončanu momčad, i odigraj par tekmi u Offline season da ti se vrati fitness. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

jel moguće ikako u ultimate teamu imati drukčije brojeve igrača, a ne 2-12

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice