FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
JA imam tri ekipe,ok su,i plus imam 30 000 coinsa.IGram diviziju 1,prosli sam osvojio,mislim na titulu.I tako skupljam novcice,za sada necu kupovati jedno vreme,pa onda krecem sa eng mada bidim da su mnogo skuplji nego italijani,francuzi ili brazilci.

I da ne koristim tipa ULtra defensive ili sta vec contra napad i slicno.jer mi nije potrebno.

Nekako se bojim igrati jer sam na tipkovnici, još si nisam uzeo kontroler. No ionako me zabavlja UT u smislu trade-a tako da mi se niti ne igrat previše dok ne nabavim kontroler{#}. Uzeo sam igru prekjučer i jako mi se sviđa pošto mi je ovo prva godina da igram UT, totalno me zarazilo. Trudim se skupiti neku solidnu sumu coinsa i onda složiti ok ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 0:04 (Đapa club).
17 godina
CroChef kaže...

Ma znam, glupo mi je da se pljuje bezveze... 

Pa što pljuješ onda po igri koju igraš?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel se isplati uzet Emenikea za 9000k?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Jedno veliko da!

100JKO
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Đapa club kaže...

Jedno veliko da!

Jbg gotovo je, ali mislim da ga se može nači i za manje.

14 godina
Đapa club kaže...
drakula789 kaže...
Đapa club kaže...

Jedno veliko da!

Jbg gotovo je, ali mislim da ga se može nači i za manje.

Evo ja sam ga sad kupio za 4800 u formaciji 4-4-2. Budem ga malo isprobao. CHM mu je 6 jer je okružen španjolcima, budem vidio kako se ponaša.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ja igram formaciju 4-1-2-1-2, a ona je stvarno skupa.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja sam ga imao osim snage,tehnika mu nije neka,a vise mi se svidja Weliton,ili Doumbia,mada doumbia je pet puta bolji i jeftiniji.

Kako zaraditi novce u fifi 13,pa lepo iz iskustva iz fife 12,e sada sustina cela moja skupljanja novca je da za sto male pare uzeti nekog dobrog igraca,preferiram dve formacije 4-1-2-1-2 sa njom igram sa brazilcima i francuzima a sa italijanima 4-3-3 i i plus danas imam trenutno oko 50 000 coinsa i plus teba da prodam blaznikovskog za 7500 ili 8000 buy now.Mogu slobodno da kazem da neznam sa kojom ekipom bolje igram jer jednostavno usao sam u neki fazon pobednicki za sada,ne zna se ko je ludji COSSU ili Lamela a kod franzica benhalda ili Benarfa,kod brazilaca W.NEI i Jadson.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Doumbia i pogotovo Welliton su skuplji, ali su isto tako dobri, više, manje i bolji. Za Blazinovskog možeš dobiti i više vjerujem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 17:06 (Đapa club).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam kupio emenikea za  2.5K u 3-5-2

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Počelo me izbacivat u seasonsu, imam već 7 poraza zato što me izbaciva aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvoTheIdiot kaže...

Evo i ja sam ga uzeo u 4-1-2-1-2 za 6.8K...

12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
IvoTheIdiot kaže...

Evo i ja sam ga uzeo u 4-1-2-1-2 za 6.8K...

previse, jesi xbox ili ?

15 godina
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 18:50 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Pokusavam da se povezem na internet sa mojim ps3 i sad mi trazi neki ID ONLINE kod da izaberem, sta god ukucam odbije. U cemu je problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

E DAJ MI RECITE JEL MOZES IGRAT ONLINE KAD SKINES FIFU 13 SA INTERNETA???

SDASD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FSFJAPFJSFJFJAS kaže...

E DAJ MI RECITE JEL MOZES IGRAT ONLINE KAD SKINES FIFU 13 SA INTERNETA???

da, imam frenda koji ju skinuo sa origina, kaže da može normalno igrati, mislim da je to neki propust

Pričam i serem bezveze
12 godina
neaktivan

tnx

SDASD
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Novi turnir u UT, neki di je potrebno imati 3 lige u ekipi.

Btw. gledo sam video di lik kupuje 100k packove u Fifi 12, jel ce njih biti i u 13.?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas sam išao otvorit dva gold packa i naravno katastrofa, žao mi je jedino vremena da zaradim coinse i onda ih tako olako potrošim.

1 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Novi turnir u UT, neki di je potrebno imati 3 lige u ekipi.

Btw. gledo sam video di lik kupuje 100k packove u Fifi 12, jel ce njih biti i u 13.?

Često je u 12 bilo nekih super duper promoa sa skupim paketima koji kao imaju sve rare igrače i "higher chance of getting valuable players". I onda sav nabrijan ulupaš 25k na paket i od 12 rare igrača, najbolji je neki nepoznati lik sa 80 overall koji košta 500 golda na AH, a ostale možeš odmah fino quick sell.

I onda proklinješ sam sebe jer si si već 100 puta prije rekao da nećeš ponovno nasjesti i kupiti pack. Al možda u slijedećem bude Messi...

15 godina
FSFJAPFJSFJFJAS kaže...

tnx

javi kako je prošlo svakako

Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

svikazete da je lako dopara..a ja ne mogu nikako jucer sampoceo imam broncani tim igram divizuju 5 ali contraxti i neam para sta da radim....Kako da nađem igraca kojeg sam uzoiz paketica....

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

neda pise da je sve up to date!

lnova65
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

svikazete da je lako dopara..a ja ne mogu nikako jucer sampoceo imam broncani tim igram divizuju 5 ali contraxti i neam para sta da radim....Kako da nađem igraca kojeg sam uzoiz paketica....

Vjerojatno si ga poslao u CLUB..od tamo ga pošalji u squad

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel i vama pokazuje error pri ulasku na stranicu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li itko, ili je imao YAYA Tourea. Planiram ga kupit pa me zanima dal je stvarno vrijedan 60 i nešto tisuća.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice