FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
gurke85 kaže...

U mene nema publike na stadionima...zna li neko u čemu je fora????

Nema ni u HNL-u

Sorry morao sam

15 godina
Praetorian1 kaže...

Nema ni u HNL-u

Sorry morao sam

a bome i na maksimiru u ligi prvaka 

lnova65
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Ma naravno da svi igraju kako žele, ali gledam postove od ranije, to ak igraš na assisted ko da si škart i nemožeš se nazvat nikakvim igračem. i da iskreno velim, nisam ni znao da se to moze mijenjat, ni da to postoji do valjda polovice fife 12, nisam igrao fifu do tada i onda nisam ni mijenjao kad sam skužio.

Pa valjda prije prvog igranja prođeš po opcijama i poštelaš igru onako kako tebi paše?

To je za mene MUST u svakoj igri, prosvljat kroz opcije, konfigurirat video, odnosno grafiku, testirat kako se vrti( FPS ) onda krenut igrat za ozbiljno :)

Ma i da sam vidio taj manual assisted ko da bi mi išta značilo kad sam nisam fifu do tada igrao od 98 fifa world cup il štagod. Sve ostalo poštelam ali ovo nisam ni primijetio ni mijenjao kad sam primijetio

13 godina
neaktivan

nema frke....zanima me ima li kod vas ili je to samo kod mene slučaj da nema publike?

14 godina
gurke85 kaže...

nema frke....zanima me ima li kod vas ili je to samo kod mene slučaj da nema publike?

Izgleda da kod tebe, meni je sve ok. 

15 godina
smjeni Mamića pa da vidiš kak će doć
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan

Da li i ostali imaju problem sa Ultimate team, ja više ne mogu odigrat ni jednu utakmicu. Kada stisnem Play - pa Advance, stoji bijela slika sa muzikom u pozadini i nakon nekoliko sekundi connection lost ili uopće ništa ne piše već samo stoji na tome. Ona fora sa isključivanjem gamepada radi, ali šta mi to znači vrati me na postavu i kad opet odem na Advance ista stvar.

Da li planiraju koji patch da to rješi ili? Prva dva dana sam koliko toliko mogao igrat, ali sad ništa. Da li se patch sam apply-a kad se ulazi u igru ili ga se mora posebno skinuti sa njihove stranice?

13 godina
FIFA 13

Mogu li se oni highlightsi na kraju tekme ikako produziti? 4 sekunde mi ipak nije dovoljno jer ne mogu snimit cijelu akciju. Kad snimam s frapsom fps mi padne na 35 i nije mi uzitak igrat.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Ekipa imam problem kako i ovi ljudi http://forum.ea.com/uk/posts/list/1947385.page, dali ako stavim crackan exe ce me banati (kupio sam key).

7 Da.
1 Ne.
SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gurke85 kaže...

Vjerojatno ti je rendering quality na very low

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 16:30 (Diavol).
13 godina
neaktivan

To je sto je,pitanje je da li ce biti nekog update-a koji ce to resiti,jednostavno treba cekati mesec dana za novim update-om ako ne izadje ranije,ovo sve ti pricam jer sam na live chat-u support fife 13 razgovarao i prenosim ti ono sto su mi rekli.Koa nadaju se da ce to programeri srediti i kao treba da budemo strpljivi ali koliko kada sam pitao ,ne znaju ni oni.Upoznati su sa problemom i to je to!

15 godina
neaktivan
FIFA 13

moze mala pomoc molim vas...izludi me vise ova fifa pa da vidim je li to samo meni ili svima...

prvo kad udjem skida mi taj kao neki j.ebeni update i onda stoji sat vremena i nista ne skine moram cancle

na fut web aplikaciji nikad mi ne pokaze sta sam prodao samo mi doda pare

i kad igram j.ebeni turnir nikad ne mogu zavrsiti...recimo sad cekam finale i trazim protivnika i pojavi se onaj bjeli prozor i kad treba protivnik doci zastopa samo na j.ebenom bjelom prozoru i ne mogu nista nego samo alt f4 i onda kad udjem ponovo nista mi se ne racuna, tj moram ispocetka turnir -.-

jel se ovo samo meni desava ili svi imate ove probleme ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav ljudi, može jedno pitanje. :)

Gdje mogu kupiti samo CD key za FIFU za što manje novca. :) Hvala!

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Zna li neko kada ce FIFA 13 za ps3 biti normalna, bez ovih bugova kada se igra karijera, hoce li to srediti i kad?

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

nekakav update mi se skida...200mb

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Pozdrav ljudi, može jedno pitanje. :)

Gdje mogu kupiti samo CD key za FIFU za što manje novca. :) Hvala!

key4game. na facebook-u...molim {#}

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Sad me doslovno polomi frajer u 16ercu u 90+ minuti i nikom ništa.toliko bizarnih situacija ima što sudac ne svira da je to stvarno loše.mislim da je po suđenju ovo najlošija fifa. nikad se do sad nisam žalio ali ovo je baš loše

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zavrsim utakmicu s likom koji ima voice chat ukljucen, i nakon pola sata cujem ja kako se netko sulja prica, stavlja slusalice... {#} i u meniju i u iducoj utakmci cujem njega...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne mogu s frendom odigrat friendly match, konstantno nam se javlja eror: unable to join game session.

Samo s njim imam taj problem, s ostalim frendovima sve radi.

događa li se isto nekome?

0 0 hvala 0
17 godina

Šta moram podesiti da bi se moji igrači više otvarali prema napred?

BF3:crna_bandera
14 godina
FIFA 13

Neki novi patch dosao? skida mi sad 200.88 mb.

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dosao i popravio sta je trebao da popravi,drugo meni se cini da je smanjena brzina gameplaya ili sam se ja to extra istripovao.Necu da kazem bravo EA jer do toga nije trebalo ni da dodje da se svi nervriamo zbog njihovih zezalica.
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Dosao i popravio sta je trebao da popravi,drugo meni se cini da je smanjena brzina gameplaya ili sam se ja to extra istripovao.Necu da kazem bravo EA jer do toga nije trebalo ni da dodje da se svi nervriamo zbog njihovih zezalica.

Jel imas negdje patch notes?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

:(

Izgubio u finalu gold cupa, gubio 3-0, vratio se na 3-2, pa 4-3  i lik zadnjih 20 min dodavanje iza obrane... uspio sam jedanput presjeci loptu i golman mu obrani

refleksno volejcinu s 3-4 metra. 

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroChef kaže...

:(

Izgubio u finalu gold cupa, gubio 3-0, vratio se na 3-2, pa 4-3  i lik zadnjih 20 min dodavanje iza obrane... uspio sam jedanput presjeci loptu i golman mu obrani

refleksno volejcinu s 3-4 metra. 

Nema nista jadnije.

13 godina
neaktivan
Mrzim te igrace koji cuvaju loptu,to me nervira,i najjaci su mi oni koji imaju pet o odbarni i plus igraju ultra defensive,znaci izgubis zivce dok slozis sansu a pritom moras da pazis da ne sevne gol iz kontre.STa je sa tim umovima ?ili kada stave roze ili plavu loptu,ja ni ne cekam odmah izadjem,jer mi to nije normalno.
15 godina
takvi zaslužuju smrtnu kaznu
ko i debili koji ponavljaju svaki replay
Pričam i serem bezveze
16 godina
FIFA 13

I to je taktika i za to ima lijeka. Njihovo puno pravo da tako igraju. Meni je gore ono što mi je sa bilo.da lik da 2 gola iz 2 udarca a ja iz 19 niti jedan.dvaput je prešao centar

e ovi sa replayom i mene sekriaju i sa svim mogućim uvodnim špicama

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 20:59 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Mrzim te igrace koji cuvaju loptu,to me nervira,i najjaci su mi oni koji imaju pet o odbarni i plus igraju ultra defensive,znaci izgubis zivce dok slozis sansu a pritom moras da pazis da ne sevne gol iz kontre.STa je sa tim umovima ?ili kada stave roze ili plavu loptu,ja ni ne cekam odmah izadjem,jer mi to nije normalno.

Daleko najdebilniji oni koji stave roze dresove i rozu loptu, glavu bi mu razbio.

Ili oni što stišću start kada im golman odbrani i lopta se odbije pa kao ako se odbije meni dok čekam da se neću snaći kada on opet pritisne start. Majka rodi svavakve budale.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 21:03 (EraserHead).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice