FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.336
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
IvanKovacic kaže...

napokon kupio original

ali može mi ko pomoći s kontrolama

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

e to sam složil ali nezam složit kaj bum ga pokretal sa strelica molim vas pomoć

Nisam siguran pošto igram na gamepadu, ali sam slagal frendu, probaj prije tamo stavit na ALTERNATE umjesto CLASSIC, pa složi onda w a s d e 

14 godina
IvanKovacic kaže...

napokon kupio original

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

e to sam složil ali nezam složit kaj bum ga pokretal sa strelica molim vas pomoć

Izgleda da podrška za tipkovnicu nije na nekom zavidnom nivou. Najbolje što sam uspio napraviti je da se krećem sa brojevima na numpad dijelu tipkovnice, strelice uopće ne reagiraju kod namještanja kontrola.

I preporučujem ti da kupiš gamepad. 200 kuna više za daleko bolje iskustvo igranja.

13 godina
neaktivan

Dreammaker? Opet trollas? Ja bog fife? Neznam odkud tebi takve stvari, al zant igrat na assisted i manual nije ista stvar, to bi bar ti trebao znato koji igras manual...tako da usporedbe su ti bezveze...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja vec dva dana nemogu online igrati na FUT, izbriso sam fifu i evo sad cu sa cd instalirati onu kao na pocetku, jer nisam imao nikakvi problema, poslje ovi update oslo sve u pm, nadam se da ce moci ovo ovako raditi hehehe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alenka kaže...

Ja vec dva dana nemogu online igrati na FUT, izbriso sam fifu i evo sad cu sa cd instalirati onu kao na pocetku, jer nisam imao nikakvi problema, poslje ovi update oslo sve u pm, nadam se da ce moci ovo ovako raditi hehehe.

Instalirajte igru, i nemojte radit update ako pita ili krene skidat, idite cancel, pa pogledajte dal ce bez toga funkcionirat...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
alenka kaže...

Instalirajte igru, i nemojte radit update ako pita ili krene skidat, idite cancel, pa pogledajte dal ce bez toga funkcionirat...

Evo sad ce za 5 minuta biti instalirana pa cu da vidim pa javim

13 godina
neaktivan
Sada kada instaliras on odmah ti skida update to sam ja uradio,i toliko od mene u vezi fife necu vise ni da je ukljucim sve dok ne procitam ovde da je to sredjeno.Pozdrav!
13 godina
neaktivan

IvanKovacic

U settingsu imas LS left down right up nesto tako i tu su stavite kontrole ''k'' ''j'' ''l'' ''i'' ako hoces na strelice hodat nadjes dolje gdje su vec strelice stavite, ako je strelica za dole ovamo vidis koje od ovih slova je na tom LS za dole i stavis to slovo umjesto strelice za dolje i ono ce strelicu prebaciti gore . Nadam se da si shvatio

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 15:39 (deadmaus1337).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

ovako sve super radi, cak i mogu napraviti low setings kad igram protiv cup, i zaradjivati coinse znaci sve je super bez update.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

E ovako ja sam kod kupovine imao problema, pa sam trebao dobiti kljuc jos jedan gratis za fifu, kao osteta sto sam imao probleme, i tek mi je danas dosao, prije sam pokusavo prodati kljuc jedan jos sto sam imao, i nije mi to islo dao sam ga dzabe, pa tako evo kome treba neka uzme, ko prvi aktivira njegov je, fifa je standard.

Download-Code: F49F-SS49-ZBHE-E6RL

0 0 hvala 1
14 godina
IvanKovacic kaže...

napokon kupio original

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

Po 100ti put, prije mjenjanja kontrola prebaci sa Classic na alternate ( Na classic su neke žnj tipke za kretanje, a na alternate su strelice)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovi blokovi me zivciraju, mislim one bombe od udarca mi blokaju u zraku, pa tu loptu ne vidiš kad ide, a di da tek blokaš, ajde desi se možda nekad, al u FIFI to bude po 10 puta u utakmici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
alenka kaže...

ovako sve super radi, cak i mogu napraviti low setings kad igram protiv cup, i zaradjivati coinse znaci sve je super bez update.

Super, i ja cu sad reinstall, bas me boli za licencirani napoli

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 16:17 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

evo i ja sam probal full fifu i jako me razocarala u odnosu na demo verziju.Gameplay je 2x brzi od onog na demo verziji.

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
šta sad zbog tog updatea ne može se online igrat UT? ne razumijem...da reinstaliram igru ?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zaš se nebi mogo igrat UT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Zaš se nebi mogo igrat UT?

Ako naletis na neog ko nije skinuo update, u UT igra stane na svimo ekranu i nemoze se nista drugo osim alt f4

13 godina
neaktivan
AU i sta sada,kako ja to da sprecim kada sam pre nekih dva sata izbrisao igru i ponovo instalirao, on je automatski skinuo update bez da ja to uradim.???
14 godina
FIFA 13

Ja sam reinstall napravio i kad se instaliralo sam cancelo download

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa šta ne naprave da se ne može igrat ak se ne updatea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Gospodo mislim da su ključni slideri snjima se može čudo napraviti pa tako riješiti i brzi gameplay

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo odigrao sam 3 tekme online sve na manual osim pucanja koje je na semi. I dvije tekme sam dobio, jednu izgubio. Tako da može se igrat, još kad se naviknem biće puno bolje. 

A ovi koji igraju na assisted su čiteri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kad idem na carreru manegaer mode

i kad biram stadion na kojem ću igrat 

zkj su svi jadni i ne oni top

i kad mogu izabrati dal bum igral 1 sezonu ligu prvkaka ilui ne zkj su samo 23 jaka kluba

dal je to samo ove prve sezone ili

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ako obrisem pa ponovo instaliram fifu ocu izgubit timove koje sam do sada imao u ultimate team-u?
nema smisla igrat nakon ovog zadnjeg patch-a odigram jednu utakmicu i onda tri puta za redom bude siv ekran i ne mogu nista osim alt+f4

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nista ne gubis.ja sam danas tri puta brisao i insta;irao ali mi automatski skida i update i kako ja to da sprecim?
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

Gospodo mislim da su ključni slideri snjima se može čudo napraviti pa tako riješiti i brzi gameplay

Kako si ti to sredio? Probao bi to, al ne znam kako podesiti...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo, pročitao sam 80-tak stranica ove teme i mogu reći da ste fakat nabrijana ekipa :)..u nekim djelovima s onim iščekivanjima cd keya sam umro od smjeha..i navuko sam se pa hoću i ja da kupim da se igram :)..Pitam vas, gdje je najjeftinije da ga kupim i da taj key dobijem što je prije moguće? Preko naših prodavača, paaa recimo baš i nebi kupio...

ovo mi se čini jeftino?

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 18:49 (rookie#4).

0 0 hvala 0
14 godina
rookie#4 kaže...

Evo, pročitao sam 80-tak stranica ove teme i mogu reći da ste fakat nabrijana ekipa :)..u nekim djelovima s onim iščekivanjima cd keya sam umro od smjeha..i navuko sam se pa hoću i ja da kupim da se igram :)..Pitam vas, gdje je najjeftinije da ga kupim i da taj key dobijem što je prije moguće? Preko naših prodavača, paaa recimo baš i nebi kupio...

ovo mi se čini jeftino?

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html 

Yep, uzmi dok je na akciji. g2play je provjereno dobar. Barem što se mojih iskustava tiče.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

pridružujem se i ja preporukama g2playa... po meni daleko najbolji online cd key store!

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam kupio na G2P i dosad nisam dobio nijedan Gold Pack, a kupio sam Ultimate verziju.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice