FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

@KiCo77 

ne razumijem sta hoces reci , jel zelis da provociras ili sta vec, ne znam sta je tvoj cilj. ne da mi se pisat sad toliko opsirno ali nadao sam se da ce nakon "contain-a" koji je toliko exploitan u fifi 12 to biti popravljeno ali vidim da se u fifi 13 ista stvar ponavlja. za sebe mogu potvrditi da sam solidan igrac, dobar kako u odbrani tako i u napadu tako da mi ne mozes tu solit pamet o nekim skilled igracima.

razocaran sam koliko je pace i dalje bitan u 13-ici , slazem se sa vecinom koja kaze da bi brzinu trebalo smanjiti jer ovo je urnebes na terenu. u ultimate team sam odigrao 11 tekmi i nisam zadovoljan igrom, zasad se samo trejdom bavim. digao se toliki hype oko ove fife koja po mom misljenju nije ispunila ocekivanja. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
httpsmaniac kaže...

@KiCo77 

ne razumijem sta hoces reci , jel zelis da provociras ili sta vec, ne znam sta je tvoj cilj. ne da mi se pisat sad toliko opsirno ali nadao sam se da ce nakon "contain-a" koji je toliko exploitan u fifi 12 to biti popravljeno ali vidim da se u fifi 13 ista stvar ponavlja. za sebe mogu potvrditi da sam solidan igrac, dobar kako u odbrani tako i u napadu tako da mi ne mozes tu solit pamet o nekim skilled igracima.

razocaran sam koliko je pace i dalje bitan u 13-ici , slazem se sa vecinom koja kaze da bi brzinu trebalo smanjiti jer ovo je urnebes na terenu. u ultimate team sam odigrao 11 tekmi i nisam zadovoljan igrom, zasad se samo trejdom bavim. digao se toliki hype oko ove fife koja po mom misljenju nije ispunila ocekivanja. 

Pa gledaj, ovo su tvoje rjeci:
"
de mi recite kako pojedini igraci vrse tako jak pritisak i tesko gube loptu, mame im se nahebem,  radi se o seasons modu fife. pa ja cu poludjeti, trenutno sam u drugoj diviziji i vecina njih koristi overpowered real madrid i vrse takav nenormalan pritisak da je to za nepovjerovati a loptu im oduzeti spada u domen naucne fantastike. normalno da ne mislim da je lako doci do prve divizije ali ovo je za nepovjerovati. vjerovatno cu prestati igrati seasons ako se ovo nastavi, namjeravao sam uci u 1 diviziju na assisted settings pa onda igrat na manual do prve divizije, nadam se da ce izaci patch koji ce ovo popraviti. 

"

Ako ti mislis da je RM overpowered, ako im nemozes loptu uzet (ako ti je to "naucna fantastika") onda ocito neznas igrat. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako sam glup, kupim 10 contracta i onda skužim da su svi manager.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Jabulani kaže...

Kako sam glup, kupim 10 contracta i onda skužim da su svi manager.

Ak te tješi, nisi ni prvi ni zadnji kojem se to dogodilo.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma nisam ni gledo ako su player ili manager, samo sam kupovo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam u lovu na srebrne team fitnese... 

nekad se zlatni mogo capnut za 300 sad ispod 1500 nema :(

malo me puklo pa otvaro broncane paketice (da dobijem nekog infroma)... nista :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ocito se neznanjem dodje do druge divizije, ma daj bjezi... i real jest overpowered pa covjece pepe je u vecini slucajeva neprolazan, kad igras protiv njega na fifi rekao bi da je to najbolji stoper na svijetu, TS mu nije ravan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
httpsmaniac kaže...

ocito se neznanjem dodje do druge divizije, ma daj bjezi... i real jest overpowered pa covjece pepe je u vecini slucajeva neprolazan, kad igras protiv njega na fifi rekao bi da je to najbolji stoper na svijetu, TS mu nije ravan.

Igraj UT pa neces tako lako naic na Pepea (nisam siguran dal mislis na Seasons kao mod il Seasons u UT-u, ako je ovo drugo onda zanemari ovaj post)

BTW nemoras s jednim igracem prelazit cijeli tim, koristi malo dodavanje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 22:05 (KiCo77).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Malo pace previše znači u FIFI, mislim bolje je imat igrača sa 75 overall i 90+ pace nego npr. Van Persiea ili Ibru, barem je u mom slučaju tako, više šansi se napravi sa brzim igračima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

J*bem ti patch mrtvi nakon njega jedno 50 puta moram ic ALT+F4 kad mi se onaj bijeli ekran smrzne pri startanju :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako tko ima brazilske igrace u formaciji 4-3-2-1 al dobre, shiny ili pri samom vrhu sta se tice brazila, nek se javi, kupujem! LB Marsela kupujem GK Heltona

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
httpsmaniac kaže...

Pa igraj onda sa slabijim timom ako ti ne ide protiv onih sa 5 zvijezdica. Ne znam što se čudiš, pa mora biti neka razlika između vrhunskih stopera i dobrih stopera. Nemoj ići jedan na jedan s Pepeom ako ga ne znaš proći.

14 godina
FIFA 13

Nakon 20 minuta pokusavanja startanja meča odustao sam, svaki put mi se smrzne tamo gdje bi mi trebao doc drugi igrat(prije onog ready ready ready) jednostavno nemogu igrat.

Od brazilaca imam Rafaela RB (Man Utd) http://futhead.com/fifa/players/7046/#.UHcp4hUxpss

EDIT: Nemogu sad formaciju provjerit jer mi naravno ni webapp neradi ... bas imam srece danas...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 22:20 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Vau, problemi s Originom, apsolutno neočekivano.

Problemi sa Originom nije nista novo,samo mi nije jasno sta su oni radili sa ovim update-om kada se ljudi zale na to da kada traze protivnika u UT online season samo se pojavi pozadina,toliko o njihovom radu!totalno su se opustili sa fifom 13!!!!!!!

15 godina
neaktivan
FIFA 13
My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 22:24 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije samo Pepe zid, i Vidic koji ima 89 je isto zivi zid, sporiji je, al opet, jedan na jedan nema šanse

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ako tko ima brazilske igrace u formaciji 4-3-2-1 al dobre, shiny ili pri samom vrhu sta se tice brazila, nek se javi, kupujem! LB Marsela kupujem GK Heltona

imam 7,8 brazilaca svi oko 80, ali nijedan nije u toj formaciji.

My global position systems are vocally addressed
14 godina
FIFA 13

Bar se formacija lako promijeni, a 4321 ni nije tako skupa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

svako malo mi pri dodavanju duge lopte u for zatrza ima li neka postavka da to ispravi.

<inače radi fluidno ali pri bržem pomaku kamere u stranu mi zatrza.

<ne vjerujem da je do konfe.

Fps mi u tom trenutku padne sa 60 na 58 i to traje djelić sekunde ali je vidljivo i smeta.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 23:05 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Nakon 20 minuta pokusavanja startanja meča odustao sam, svaki put mi se smrzne tamo gdje bi mi trebao doc drugi igrat(prije onog ready ready ready) jednostavno nemogu igrat.

Od brazilaca imam Rafaela RB (Man Utd) http://futhead.com/fifa/players/7046/#.UHcp4hUxpss

EDIT: Nemogu sad formaciju provjerit jer mi naravno ni webapp neradi ... bas imam srece danas...

Nisi jedini kome ne radi igra...Meni na seasonu kresa i nece match naci...

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
httpsmaniac kaže...

Pa igraj onda sa slabijim timom ako ti ne ide protiv onih sa 5 zvijezdica. Ne znam što se čudiš, pa mora biti neka razlika između vrhunskih stopera i dobrih stopera. Nemoj ići jedan na jedan s Pepeom ako ga ne znaš proći.

nije potrebna pomoc nasao sam rjesenje, kada je lopta u protivnickog igraca samo treba drzati brzo trcanje (u mom slucaju RB), LT i A te povremeno X za stand tackle i stvara se ogroman presing na igraca. Nisam htio ovako da se branim ali da bih dosao u diviziju 1 moram {#}. Ne zelim mjenjati ekipu samo zato sto je veca tezina u pitanju. 

Mozete li vi uci na webapp? meni konstantno javlja da mi je pogresan email ili password. 

13 godina
neaktivan
zar je toliko tesko uci u diviziju 1,ja sam tu vec nedelju dana i danas mi se desilo tri puta da osvojim titulu pojavi se lik sa retardima izadje odmah iz igre nakon sudijskog zvizduka i popijem izgubljenu titulu!!!!!!!I onda se iznerviram oteram ea u tri lepe i kasnije nastavim dalje.
13 godina
neaktivan

Ja odkad sam poceo FUT offline 90% golova su mi van šesnest sa mojim ludim brazilcima..projektile stvaram xd..nema potrebe niti se toliko dodavat na world class i legendary...lakse igram nego sa realom, al nebi bilo lose imat i CR7 xd i di mariu za finess shotove koji redovito ulaze sa špiceva šesnest :)

Stvarno moraju napravit te finess shotove tezima, odnosno da golmani bolje se postavljaju i brane ih, jer ovako, svaki finess shot dobro plasiran nijedan golman nema šanse da skine...

13 godina
neaktivan

JA jos nisam dao iz finese suta gol tj dao sam al jednom od kada sam poceo sa fifom i to danas sa coutinjom,lik ima curve 91 wtf,i dribling 91 ajoj.

Kako se izvodi finese corner i slobodan udarac da lopta dobije efej,gledao sam tutirijale ali ne pomaze mi to nista?pa ako ima nekog da mi to lepo objasni sta se drzi i ostalo?Hvala!!!!

Edit:

update tema brazillian: http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#eWeevoAPnHGc8:pc

Slobodno neka preporuka i slicno bi mi dobro dosla?hvala najlepse!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 0:26 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Ciljas uvijek dalji kut, znaci dalju precku, s time da gljivu usmjeris u smjeru te dalje precke, i drzis cijelo vrijeme istodobno sa finess shotom...tako da ce igrac sa nogom koja je na strani te precke zavrnut loptu da je ni 3 golmana ne spase...

Ako stavis gljivu na dalju precku i samo taknes finess shot onda ce on cak i pucat sa krivom nogom i shut ode bezveze ili u blizu precku...

13 godina
neaktivan
Odlicno znam kako se sutira finese sut,barem u fifi 12 mi je bio kao penal, sto ovde kod mene sada u fifi 13 nije taj slucaj!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Odlicno znam kako se sutira finese sut,barem u fifi 12 mi je bio kao penal, sto ovde kod mene sada u fifi 13 nije taj slucaj!

Meni ista pasta, cak mi lakse ulaze u fifi 13 nego dvanesci, zavrnem ga da je svaki golman bespomocan, sta je malo nerealno, valjda ce to sredit...izvjezbao sam se do tolike mjere da sa crte šestes na rubu gađam dalji kut gore neobranjivo za golmana...u više slucajeva golmani samo ostanu...niti se ne bace...

13 godina
neaktivan
A kako se izvodi finese korner i free kick finese????
16 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

ne da mi se pisat sad toliko opsirno ali nadao sam se da ce nakon "contain-a" koji je toliko exploitan u fifi 12 to biti popravljeno ali vidim da se u fifi 13 ista stvar ponavlja. za sebe mogu potvrditi da sam solidan igrac, dobar kako u odbrani tako i u napadu tako da mi ne mozes tu solit pamet o nekim skilled igracima.

Slažem se s tobom, contain koristi masu ekipe i malo mi smeta to samo bar su ispravili onaj "finese" aimbot šut iz fife 12.

U trećoj sam diviziji i 7. na global leaderboardsu na manual..

Nisam igrao asisted pa tražim protivnike isključivo na manual i mogu ti reći da se fino igra nakon 5. divizije.

Neznam dal si ti rekao da igraš na asisted do prve pa na manual dalje, ak nisi soz, al to možda i nije pametno, razmazit će te asisted a ekipa igra super na manual pa..

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Meni ista pasta, cak mi lakse ulaze u fifi 13 nego dvanesci, zavrnem ga da je svaki golman bespomocan, sta je malo nerealno, valjda ce to sredit...izvjezbao sam se do tolike mjere da sa crte šestes na rubu gađam dalji kut gore neobranjivo za golmana...u više slucajeva golmani samo ostanu...niti se ne bace...

Dream kaže da si mu uspio protiv juventusa s realom jedva zabit gol na asisted (izvlačeći se da si umoran) dok je on igrao manual.

Nemože trenutno pisati jer igra seasons (na MANUAL).

Poanta je da ne soliš pamet ekipi..

Sry za dupli post, umijesto dreama pišem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 0:53 (DadoZG).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice