Prvo naša repka (i neke druge), sada Nou Camp... interesira me će što još biti izbačeno do izlaska igre... a mi budale im iz godine u godinu plačamo i podržavamo ih.oni svake godine naprave nekoliko poboljšanja i gluposti (poput izbacivanja momčadi, pada mi i na pamet ona totalna glupost gdje se u MP moglo koristiti samo golmana a ostale igrače je koristio komp na nekoj extra težini...(to je bilo na izlasku 12-ice)).
Stvarno sam ljubitelj serijala (igramo d '94) no misilim da ove godine ništa od virtualnog nogometa...Nadam se poboljšanju u 14 izdanju no sumnjam :(
Malo si ga pretjerao što se gameplaya tiče Fifa13 je daleko bolja od konkurencije(PES). Licence su također svjetlosnu godinu ispred PES-a, odnosno njihovog glavnog konkurenta. Istina izostanak Camp Noua je i mene šokirao, nije mi jasno kako nisu dobili licencu. Reprezentacije rijetko koristim i ne znače mi puno, a one najbitnije su uvijek tu, makar me čudi da nema hrvatske. Mislim da nije stvar novca jer ga developeri imaju, siguran sam da je problem drugačije prirode, ali opet neobjašnjiv.