FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
jerrycro kaže...

Prvo naša repka (i neke druge), sada Nou Camp... interesira me će što još biti izbačeno do izlaska igre... a mi budale im iz godine u godinu plačamo i podržavamo ih.oni svake godine naprave nekoliko poboljšanja i gluposti (poput izbacivanja momčadi, pada mi i na pamet ona totalna glupost gdje se u MP moglo koristiti samo golmana a ostale igrače je koristio komp na nekoj extra težini...(to je bilo na izlasku 12-ice)).

Stvarno sam ljubitelj serijala (igramo d '94) no misilim da ove godine ništa od virtualnog nogometa...Nadam se poboljšanju u 14 izdanju no sumnjam :(

Malo si ga pretjerao što se gameplaya tiče Fifa13 je daleko bolja od konkurencije(PES). Licence su također svjetlosnu godinu ispred PES-a, odnosno njihovog glavnog konkurenta. Istina izostanak Camp Noua je i mene šokirao, nije mi jasno kako nisu dobili licencu. Reprezentacije rijetko koristim i ne znače mi puno, a one najbitnije su uvijek tu, makar me čudi da nema hrvatske. Mislim da nije stvar novca jer ga developeri imaju, siguran sam da je problem drugačije prirode, ali opet neobjašnjiv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 0:54 (Đapa club).
15 godina
FIFA 13
može biti da nisu mogli zbog PES-a, zna se da će PES ove godine imati svih 20 stadiona iz La Lige licencirano. Ali opet mi nije jasno kako su onda Bernabeu, Mestalla i ostali stadioni licencirani?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da agoniji nije kraj sa Nou Campom....Izgleda da u igri nema Napolia( odnosno nije licenciran), i još nekih teamova iz Seria A.

Ja se nadam da je sve ovo jedna velika "mucka", ali koliko vidim bojim se da su stvari istinite, ljudi se na fifa 13 oficijalnom forumu zale, a za nou camp je nastao riot...i naravno spominje se da kako to da je bernabeu licenciran a nou camp ne...

15 godina
FIFA 13

ajde bar jedna pozitivna stvar za nas navijače Barce, bas gledam sad da Alexis, Pedro, Busquets, Thiago i Adriano napokon imaju pravo lice i više nisu random likovi u igri. Znači većina ekipe je riješena što se tiče toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 1:21 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad sam saznao u cemu je caka...ove godine su se mjenjali coveri od PES-a i FIFE tko je pratio. Cristiano je na PES-u a Messi na FIFI...ali...tu je jedna velika caka kojom su EA i KONAMI jedan drugog zajebali...

Kako je PES prije imao Mesija, ostala im je napravljena eksluzivna licenca sa Nou Camp, tako da FIFA nije htjela ili mogla ponudit više da dobe prava.

S druge strane...PES je uzeo CR7...ali licencu stadiona drzi EA...znaci PES nece imat Santiago Bernabeu

Za PES i nije tako strasno jer oni iako imaju vise nelicenciranih nego licenciranih teamova i stadiona :)

15 godina
FIFA 13
nisam baš siguran u to, jedino ako se nešto promijenilo u zadnjih par dana. jer znam da su iz KONAMI-ja rekli da su svih 20 stadion La Lige licencirani. Ali opet sve je moguće, i EA je prije samo 3 dana pisao listu stadiona i tamo je bio Nou Camp, valjda je došlo do nekih problema u ova dva dana.
Ali kakva glupost ako je to istina, bezveze se oko tih licenci stadiona prepiru, a mogli su se lijepo dogovoriti i imali bi oba stadiona, ovako samo gube oni, a i ono što je puno važnije, mi igrači.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To i mene zanima, sta se desilo, da su napoli, nou camp i još neki izletili iz FIFE 13..neka barem naprave neku repliku nou campa s manjim izmjenama da ih se nemoze tuzit da koriste stadion za koji nemaju licencu...

16 godina

Nelicencirana Serie A??!! Je li to potvrđeno?

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nelicencirana Serie A??!! Je li to potvrđeno?

Glavni producent na svom tviteru je potvrdio da nema Nou Campa... i poslije su ga poceli stalno pitat zasto nema Napolija i još nekih teamova..

14 godina
neaktivan

mislim da napoli nije bio licenciran ni u fifi 11 ili fifi 10 to ni nije toliki problem ako su samo dresovi u pitanju... jbga problem je taj što valjda tjeraju onu stvar jedni drugima i to je to. ipak fifa će se igrati kad će ionako izaći dresovi ili stadion camp nou nakon nekoliko dana

15 godina
FIFA 13

još malo manje od sat vremena čekanja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

sunce vam vase, sad sam ljubomoran na vas...cekam tu fifu 13 demo ko bubreg na dijalizu i onda nemogu na komp do subote...aaaaaaaaaaaaaaaa

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

AJMOOOOOOOOOOOOOOO

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

1 0 hvala 0
15 godina
rookica19 kaže...

AJMOOOOOOOOOOOOOOO

{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

and I just caaaaaaaaaaant hiiiiiide iiiiiit :D

ajmo sad OT {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
link za skidanje je????
13 godina
neaktivan
FIFA 13

10:02 je, di je link za skidanje? {#}

6 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Evo Torrent

Mada je čekam bolje direktni link {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Tu ce ga stavit kad izade

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Na official stranici na desnoj strani na twitter feedu su napisali da dolazi između 9 i 10 sati(UK).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
FIFA 13
.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

can't waitttttttttttttttttttt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Majur23 kaže...

Na official stranici na desnoj strani na twitter feedu su napisali da dolazi između 9 i 10 sati(UK).

Na kraju necu stic ni probat prije skole {#}

13 godina
neaktivan
I kada onda mi skidamo demo???????
16 godina
Hojs kaže...
Majur23 kaže...

http://www.worldtimebuddy.com/event?lid=2643743&h=2643743&sts=22455300&sln=9-10&a=show&euid=2937d06c-5ee6-ca84-91c7-f9205e456757

to je kod nas izmedju 10 i 11 kako pise na ovoj stranici

15 godina
Hojs kaže...
Majur23 kaže...

a ako ne stignem probat prije skole onda necu biti dobar u skoli

lnova65
15 godina
FIFA 13
kakve sad to gluposti izmišljaju, rekli su jučer da će za PC izaći točno u 9 sati (po UK vremenu) što je kod nas 10 sati, nisu rekli ništa između 10 i 11. Ovaj EA me sve više počinje živcirati.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
evo ga! na Originu idite u Store pa pod Free Games!
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
FIFA 13

Skida seeeeeeeee!

2.2 GB!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice