FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13

Evo, upravo se skida, tko će dočekat kraj radnog vremena danas.. Sva sreća pa sutra slobodan dan pa mogu prste potrgat na gamepadu.
Tnx za link!

15 godina
matekws kaže...

Evo, upravo se skida, tko će dočekat kraj radnog vremena danas.. Sva sreća pa sutra slobodan dan pa mogu prste potrgat na gamepadu.
Tnx za link!

odkud skidas???? {#}

lnova65
14 godina
neaktivan
FIFA 13

dafuq? jel ti zajebaješ?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Pa normalno da zajebava, demo nije izašao, otvorite stranicu pa vidite.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
15 godina
KiX777 kaže...

Pa normalno da zajebava, demo nije izašao, otvorite stranicu pa vidite.

link?

lnova65
13 godina
FIFA 13

Tu će biti download najvjerovatnije:http://www.ea.com/uk/football/

Sutra u 10:00 stavljam link!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 11:36 (KiX777).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Fifa 13 demo mi je iščekivanija igra od većine full igara{#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Nisi jedini. Kupnja FIFE 12 mi je jedna od najboljih investicija dosad. 

16 godina
Hexfire kaže...
Praetorian1 kaže...

Nisi jedini. Kupnja FIFE 12 mi je jedna od najboljih investicija dosad. 

Meni najisplativija s obzirom na to koliko sam sati uložio. :)

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
Jedva cekam sutra sa skidanjem fife 13 znaci bice ludilo sutra kada krene sa igranjem,samo sto rece neko ovde da bude problema sa instalacijom i sa namestanjem gamepad-a...
13 godina
neaktivan

ljudi pomagajte!zadnjih 7 dana mi i fifa 11 i fifa 12 stopaju!  fps neide preko 45-...a prije je uvijek bio 60!  imate neku soluciju kako da popravim lag??  d3d overrider je vec isproban..neide...PLS HELP!  NE ZELIM DA MI I 13-KA TAKVA BUDE!! sorry ako je off topic al pls pomozite...!!!

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Jedva cekam sutra sa skidanjem fife 13 znaci bice ludilo sutra kada krene sa igranjem,samo sto rece neko ovde da bude problema sa instalacijom i sa namestanjem gamepad-a...

Zato imaš nVidiu i logitech i nema problema...

15 godina
FIFA 13

e da, baš me zanima hoće li popraviti taj problem sa generic gamepadima, osobno imam Xbox gamepad pa nemam problema, ali sam vidio da masu ljudi se žalilo zbog toga i nadam se da neće opet istu stvar ponoviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja više nikad ne uzimam te glupe kontrolere za 100kn, tolko su jadni da sam ih već 2 razbio, bolje mi je dat 200kn za Xboxov, najbolji kontoler koji sam imao.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

Ja više nikad ne uzimam te glupe kontrolere za 100kn, tolko su jadni da sam ih već 2 razbio, bolje mi je dat 200kn za Xboxov, najbolji kontoler koji sam imao.

Naravno, ja isto tako, ali mislim da nije u redu da ti gamepadi rade na velikoj većini igara a u FIFI se moraju koristiti raznorazni fixevi da bi proradili, i bilo bi stvarno ružno od njih da opet ponove istu grešku.

btw nešto me zanima, zna li netko jeli se novac iz UT-a FIFE 12 prenosi u FIFU 13,? eto čisto da znam i da potrošim ovo što imam {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Mislim da su oni u nekom partnerstvu s NVIDIOM i Logitechom i bude li opet problema s gamepadovima i s lagom u offline za one koji imaju ATI,ispali bi najveci gadovi. Nadam se da je ono u 12-ici bilo slucajno i da se to nece ponovit. Meni se ne daje 200 i vise kn jos za Xboxov gamepad jer je ovi od Playstationa najbolji i najkvalitetniji.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Demo za PC izlazi u 9 sati po UK vremenu tj. kod nas u 10. 

Za Xbox 360 između 11-15 sati, a za PS3 isto između 11-15 sati po našem vremenu.

Odbrojavanje: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20120911T10&p0=281&msg=Fifa+13+PC+Demo

Demo će se najvjerovatnije moći skinuti sa http://www.ea.com/intl/football/

Nisi nigde naveo da izlazi demo i za PS3 pa predpostavljam da nije izašao ni FIFA 12 DEMO za PS3 ?

13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...
KiX777 kaže...

Demo za PC izlazi u 9 sati po UK vremenu tj. kod nas u 10. 

Za Xbox 360 između 11-15 sati, a za PS3 isto između 11-15 sati po našem vremenu.

Odbrojavanje: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20120911T10&p0=281&msg=Fifa+13+PC+Demo

Demo će se najvjerovatnije moći skinuti sa http://www.ea.com/intl/football/

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:30 (axest).
13 godina
neaktivan

jesi slijep ili nevidis?  doobro procitaj ponovo!

14 godina

Pa izlazi valjda za sve platforme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 14:39 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

jesi slijep ili nevidis?  doobro procitaj ponovo!

Ups falia sam i to dobro{#} Moja isprika, radio sam noću pa nisam baš pri sebi{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja ni s lagom ni s controlerom nemam problema a imam atijevu grafičku 4870 od 512 mb.

igram sa ps2 controllerom cijelu godinu i sve je oke.. ako nekome treba poslat ću mu na pm ili mailom file od fife 11 za controller i svi problemi će vam bit riješeni samo ćete u igri namjestiti šta vama odgovara.. taj file ću si ostaviti i u fifi 13.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam ATI graficku, i xbox gamepad...ak bude trzakanje zezalo i ove godine, ne poreostaje mi drugo nego RivaTuner i D3DOverrider, i s njim radi FIFA normalno :) Dobra stara fora koju sam skuzio, sasvim slucajno, dok sam testirao se zapravo desava da trzaka :)

14 godina
neaktivan

ja sam iskeširao novi procesor tako da sam miran do daljnjega što se tiče fife

13 godina
neaktivan
ja imam gamepad od soni 2 sa konvektorom,samo da vam kazem,burazer mi zivi u eng i kaze da je sam osecaj kada igras protiv drugogo igraca mnogo bolji,i da je nacuo da su dosta radili pored tih svih inovacija na UT sto mene posebno raduje,jer Ut samo igram po meni najjaci deo u fifi.
13 godina
neaktivan
skala kaže...

ja ni s lagom ni s controlerom nemam problema a imam atijevu grafičku 4870 od 512 mb.

igram sa ps2 controllerom cijelu godinu i sve je oke.. ako nekome treba poslat ću mu na pm ili mailom file od fife 11 za controller i svi problemi će vam bit riješeni samo ćete u igri namjestiti šta vama odgovara.. taj file ću si ostaviti i u fifi 13.

Proba sam i ja tako da mi neko drugi posalje svoj taj file, ali jednostavno nije islo i mora sam skinit FIFU 11, ubacit bas svoj kreirani file i onda je radilo. 

Nadam se da taj file nece trebat za 13-icu i da ce se jednostavno namjestat kontrole kako zelis.

13 godina
neaktivan
skala kaže...

ja sam iskeširao novi procesor tako da sam miran do daljnjega što se tiče fife

Ako imas ATi graficku, mozes ti imat i7 proc opet ce trzakat, to je na relaciji graficka-igra... igra uzima prevelike loopove grafickoj, i onda ova nezna kako da se snađe sa tako velikim odazivom i desava se to sta se desava micro trzakanje...Mislim da je to zato jer je engine napravljen više za konzole...al mozda isprave ove godine, tko zna...

13 godina
neaktivan

ja imam ati graficku 4670 ddr5 1 gb i kad god sam stavljao win 7 trzalo je a kada stavim xp radi savrseno ,sto se kod nekih mojih ortaka to i pokazalo a imaju tri puta jaci i noviji komp od mene,cim su stavili xp fifa radi kao svajcarski sat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:07 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan

eo njega.. sad igram godinu dana već na 4x msaa options rezolucija 1650:1050 i nije mi nikad ni  zatrzalo imam quad core procesor od 3,3 ghz atijevu grafičku i 3 gb rama i nije mi ni zatrzalo a kamoli štekalo.. znam o čemu pričam

13 godina
neaktivan
skala kaže...

eo njega.. sad igram godinu dana već na 4x msaa options rezolucija 1650:1050 i nije mi nikad ni  zatrzalo imam quad core procesor od 3,3 ghz atijevu grafičku i 3 gb rama i nije mi ni zatrzalo a kamoli štekalo.. znam o čemu pričam

Prema tvojoj konfi, meni bi trebalo radit 5× jače.... imam i7 sa 8 jezgra 3.6 ide do 4.2   8GB DDR3 1882 RAM-a   i 2× hd7870 2GB GDDR5 Crossfire mi je ugasen za FIFU 12, al bio on upaljen ili ugasen isto se desava...jednostavno engine zaduzen da vrti grafiku je napravljen a konzole, i onda mi sa jacim PC-ima dobivamo to trzakanje, koje sam rijesio sa Rivatunerom...

Kako onda ti objašnjavaš zašto meni trzaka a tebi ne a?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice