FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Pes2011_gamer kaže...

Fifa Street dolazi na PC?

http://imageshack.us/f/571/23357727.png/

"Igra prvo dolazi na PS3 i Xbox 360 dok će naknadno izaći i PC inačica…"

Bilo bi super kad bi došlo za PC, al sumnjam da hoće.

16 godina
Pes2011_gamer kaže...

Fifa Street dolazi na PC?

http://imageshack.us/f/571/23357727.png/

"Igra prvo dolazi na PS3 i Xbox 360 dok će naknadno izaći i PC inačica…"

ta rečenica na tom siteu i nije baš za fifu street namijenjena... {#}

scrollajte skroz dolje....

http://www.politika.hr/gameri/novosti/8537-the-elder-scrolls-serijal-se-nastavlja-u-mmo-obliku

MuWu
13 godina
neaktivan
FIFA 12

odlucio sam se za silver tim i potrosio sam puno vise nego sto sam htjeo , mislio sam potrosit oko 200k na silver tim i za ostatak kupit casillas-a ali svih 350k je otislo na ovaj team 

http://i.imgur.com/mIvMZ.jpg

morat cu jos skupit 30k za formacije igracima ali i ovako igraju dobro , prva utakmica 11:0 :D

http://i.imgur.com/YkH3N.jpg

ovaj scott sinclair je isus  {#} platio sam ga 85k ali isplatilo se

0 0 hvala 0
15 godina

covjece, od kuda vam tolike pare?

13 godina
neaktivan
FIFA 12

najvise zaradim igranjem , igram samo turnire i imam oko 700 pobjeda i 150 poraza i preko 100 trofeja , znaci po turniru zaradim oko 5k .. pa sad racunaj , drugi nacin zarade je da naprimjer kupis neymara za 20k i kupis 4-1-2-1-2 formaciju za 15k i stavis ga na prodaju za 40k (neymar ne vrijedi toliko ali to je samo primjer) 70% igraca igra 4-1-2-1-2 i tako mozes zaradit pare lagano  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Meni je isto ta formacija dobra, ali mi nekako najbolje paše 4-3-1-2. Radi toga da još više ojačam čistu sredinu, te da dam bekovima malo više prostora da trče naprijed. Nabaviš si dobre, brze bekove tipa maicon, alves i da vidis kako se ljepo igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

zanima me kako rijesiti problem fife 12 fifiaconfig exe

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ulqiorra kaže...

Trebas reinstalirat igru

16 godina
neaktivan
Koji je gamepad (od ova dva dolje) najbolji izbor za igru FIFA 12?

1) Logitech Rumble Gamepad F510

2) Microsoft Xbox 360 Controller for Windows

Kod drugog me najvise privlaci 3 godine garancije, (navodno) fantasticna ergonomija i predivan design, a prvi je prikazan unutar samog izbornika od igre, pa mi zbog tog djeluje kao dobar izbor.

Koji odabrati?

HVALA
Why not make movies, TV shows, books and songs like works of art, like paintings and sculptures? Let there be an original version that costs a lot - depending on the quality, popularity, etc. And anyo
15 godina
The Man kaže...
Koji je gamepad (od ova dva dolje) najbolji izbor za igru FIFA 12?

1) Logitech Rumble Gamepad F510

2) Microsoft Xbox 360 Controller for Windows

Kod drugog me najvise privlaci 3 godine garancije, (navodno) fantasticna ergonomija i predivan design, a prvi je prikazan unutar samog izbornika od igre, pa mi zbog tog djeluje kao dobar izbor.

Koji odabrati?

HVALA

Xbox 360 gamepad definitivno. Najbolji gamepad za PC na tržištu,puno bolji od tog Logitecha.

i sam ga imam i nikad nisam požalio što sam ga kupio. Prije nekih godinu dana je bila recenzija gamepada u BUG-u i ovaj je ostavio sve konkurente u prašini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:34 (antimadridista).
15 godina

Microsoft Xbox 360 Controller for Windows

16 godina
neaktivan
Hvala lega, za tebe znam da si hardcore igrac, tak da tvoj glas vrijedi 2 boda. :)

Trenutno za igranje koristim nepoderivi Logitech Precision Gamepad, tak da se veselim k'o malo dijete sto cu uskoro igrati s gljivama.

Mozda napokon svladam pro tezinu...
Why not make movies, TV shows, books and songs like works of art, like paintings and sculptures? Let there be an original version that costs a lot - depending on the quality, popularity, etc. And anyo
13 godina
neaktivan

Pokusavam reinstalirati,ali mi uopce nece preko uninstal-at igru niti preko origin niti program uninstal

14 godina
neaktivan
Ulqiorra kaže...

Pokusavam reinstalirati,ali mi uopce nece preko uninstal-at igru niti preko origin niti program uninstal

S RevoUninstallerom.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
15 godina
FIFA 12

Da revo je odličan za to.Ako nejde probaj i sa iobit uninstallerom.Biraš forced uninstall.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 12

Evo danas sam kupio FIFA-u
Kad se skine i instalira možemo odigrat pokoju utakmicu 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diavol kaže...
Ulqiorra kaže...

Trebas reinstalirat igru

Uspio sam,thx

14 godina
KiX777 kaže...

Evo danas sam kupio FIFA-u
Kad se skine i instalira možemo odigrat pokoju utakmicu 

Javi se pa bacimo koju.

16 godina
neaktivan
Kupio sam Microsoft Xbox 360 Controller for Windows (52A-00005) i mnogo sam zadovoljan. Adebayor odmah lakse zabija. :)
13 godina
FIFA 12

Molim vas pomoć, skidam igru po treći put!
Odem na launch fifa i onda mi izbaci fifa config has stopped working
odem na uninstall preko revo uninstallater i obriše mi sve skupa i onda opet moram skidat
molim vas pomoć! 
imam W8 CP 
napravio sam novu partraciju pa ću sad probat na nju instalirat 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 9:06 (KiX777).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Možda je problem u Win 8. Znam da sam samo jednom imao problema s fifom i normalni reinstall je sve riješio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

skidao si igru ponovno ili?
btw. jogurt verzija je radila 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 9:22 (KiX777).
14 godina
FIFA 12

Da, skidao sam ponovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Evo da se pohvalim, u 2 dana sam došao u diviziju 7 na h2h {#}
Imam 8 pobijeda za redom! {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja ne pamtim kad sam uspio odigrat do kraja H2H utakmicu došao sam do treće divizije praktički bez igranja, moji protivnici ili su odustajali ili ih je izbacilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Većina mi izađe kad ih vodim 3,4-0

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

a meni nije jasno kako mi u h2h i FUT znaju lagati kad igram,dok npr. pro ranked utakmice ne lagaju nimalo pa zar nije za ocekivat kad su zajedno spojeni 15+ igraca vise lagat nego dvojica

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:14 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Kako vam se čini moj novi UT?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kako vam se čini moj novi UT?

Bez uvrede,blago receno uzas,pola igraca izvan svoje pozicije,imas gold igrace (pretpostavljam da nemas puno love,pa kad ti dodu ugovori budes nahebao),a chemistry da ne pricamo,moj ti je savjet slozi npower championship bronze ekipu,jeftini ugovori,100 chem,i solidna ekipa

14 godina
neaktivan
FIFA 12

dobia sam IF desnog beka iz australije jutros ^^

koliko sam packova kupio i bilo je samo pitanje vrimena

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice