FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Idealist kaže...

ovo je toliko glupo da to nije normalno! igraci mi se ne otkrivaju, stoje ko kreteni i dodajem se cijelo poluvrijeme i imam jedan udarac po golu, a kada protivnik ima loptu, onda moju padaju ko muhe i rupe u obrani su ogromne! je to simulaciji slicno?

Kad san počeja igrat i ja san tako mislija, tija san napravit uninstall, ali srićon nisan. Ne možeš samo stavit dobre igrače bez da si pogodija

njihovu poziciju.Tribaš izabrat taktiku i posložiti grače prema taktici i stavit ih na njihove prave prirodne pozicije (ST, RD, LD, CMD, CM) i da

vidiš kako će se lipo otkrivat, ulazit u napad, nešto slično ko Hajduk 70-ih i 80-ih :)))

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako mi je ovo glupo u UT kad mi  igračima začas istekne ugovor, yebote sad mi je 10 igrača iz prve postave ostalo bez ugovora. Debilno mi je stalno kupovat one kratice za ugovore.

Nego imam pitanje, kad odem pod aukcije i odaberem koga želim kupit, al piše mi nešt da moram nešt dat u itemima, nerazumijem šta?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 20:48 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kako mi je ovo glupo u UT kad mi  igračima začas istekne ugovor, yebote sad mi je 10 igrača iz prve postave ostalo bez ugovora. Debilno mi je stalno kupovat one kratice za ugovore.

Nego imam pitanje, kad odem pod aukcije i odaberem koga želim kupit, al piše mi nešt da moram nešt dat u itemima, nerazumijem šta?

Imaš tri načina kupovanja. Ovo što si ti reko je Trade Offer, dakle ponudiš mu neke igrače, contracte, ostale kartice itd + lovu za igrača. Drugi način je da Biddaš, tj. dižeš cijenu sve dok ne istekne vrijeme. Naravno, nećeš dati previše novca za nekog ko tolko ne vrijedi. Treći je način da ga odmah kupiš ako imaš toliko para, Buy Now. To nije dostupno kod svih igrača.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Njavise me nervira je to kada vodim seda,osam razlike, protivnik pocne da uklazava i tako mi malo pre povredio dva igraca i nece moci da igraju naredna 4 meca,znaci poludeo sam a ne da mi se da dajem na lekove,vec cu igrati offline turnire njih staviti u rezerve kod bronzanih i tako ce proci te njihove ozlede a bas mi se igrao online turnir.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Tešku tekmu sam sad dobio, moj klub ima zvjezdu i pol, ali 58 kemisteri,  a protivnik je imao 3.5 zvjezde, al oko 30 kemisteri, na penalima sam ga pobjedio.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa igram sa tottenhamom protiv blackburna... presjeku mi loptu na njihovoj polovici, krenu u kontru i tu su uvijek njihova 3 igraca na moja 4 obrambena, a kad ja jedva uzmem loptu na svojoj polovici, krenem naprijed, tamo samo adebayor i laganini trckara prema protivnickom golu, a iza njega 5-6 obrambenih... svi moji ostaju i svojoj polovici (jos k tome stavim taktiku da igram na kontre). onda moram stiskati za svako dodavanje dupli pas da mi igrac otrci naprijed. poludis. krenuo sam igrati sezonu, pobjedio sam manchester, man city i jos par klubova bez po muke, a sad jednostavno mi igraci stoje... blackburn radi cuda...

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Prodajem FiFA 2012, cijena je 130 kn

Zainteresirani pošaljite mi pp

LP, Ivan

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Impact engine koliko god je dobar toliko je i loš tj nedorađen.koliko zapinjanja i nepostojećih penala da je to strašno.

glupih situacija gro.

Trčim za protivničkim igračem i nemogu mu prić nego trčim dva metra od njega.Kao da ima nekakav shield .

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Impact engine koliko god je dobar toliko je i loš tj nedorađen.koliko zapinjanja i nepostojećih penala da je to strašno.

glupih situacija gro.

Trčim za protivničkim igračem i nemogu mu prić nego trčim dva metra od njega.Kao da ima nekakav shield .

na ovakve situacije misliš?

radi tog gola sam izgubio 2-1 :(

16 godina

Onaj osjećaj kad si golman i igraš protiv Lolika i Kuky-a (JackSparrow) i zabiješ im s golmanom hat trick :)

14 godina
neaktivan
Ja zaista neznam zasto se ima problem kada se igra protiv barse,kada imaju najsporiju odbranu u igrici osim alvesa koga i ne smatram defanzivcem jer svaki napad barsin kada je,on je u napadu bez obzira dal igrao po levoj ili desnoj strani,tj isao u napad i samim tim toliko prostora za kontru da to nije normalno.Isto tako ima najsporiju sredinu ali najbolji tehnicki potkovanu sto ponekad i nije od tolikog znacaja jer skoro cela sredina ode u napad i samim tim ispadne ko brzi voz ako se kojim slucajem pogresi u pasu,jedna stvar mi nije jasna a to je da ja neznam sa barsom da igram ili nesto pogresno radim u igri samoj,dok sa milanom je sasvim druga prica,znaci retko kada izgubim sa Milanom i sve tekme koje sam izgubio jesu ili konekcija losa ili barsa.
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Ja zaista neznam zasto se ima problem kada se igra protiv barse,kada imaju najsporiju odbranu u igrici osim alvesa koga i ne smatram defanzivcem jer svaki napad barsin kada je,on je u napadu bez obzira dal igrao po levoj ili desnoj strani,tj isao u napad i samim tim toliko prostora za kontru da to nije normalno.Isto tako ima najsporiju sredinu ali najbolji tehnicki potkovanu sto ponekad i nije od tolikog znacaja jer skoro cela sredina ode u napad i samim tim ispadne ko brzi voz ako se kojim slucajem pogresi u pasu,jedna stvar mi nije jasna a to je da ja neznam sa barsom da igram ili nesto pogresno radim u igri samoj,dok sa milanom je sasvim druga prica,znaci retko kada izgubim sa Milanom i sve tekme koje sam izgubio jesu ili konekcija losa ili barsa.

U jednom postu dvije različite stvari veliš.

Nego vidim da vas dosta fura barcine avatare, jeste li vi baš navijači barce ili se takozvani messi navijači barce (mesijevci)?

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
kazem u poslednje vreme tj u zadnjih dva tri dana ne mogu da se povezem sa barsom,mozda zbog toga jer sam navikao na moj UT ili sta vec,nekako mi deluju sporiji i smotani za razliku od moje ekipe,ja navijam za barsu i kada je igrao,ronaldo,ronaldinjo,figo,rivaldo,de la penja,sada mesii jer jednostavno volim da gledam njihov stil.I to nema nikakve veze sa Fifom 12.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

...ovi suci mi polagano počinju dizat živce....jel se to meni čini ili on sudi samo moje prekršaje...i samo ja dobivam kartone...dok protivnička momčad mora napravit neznam kaj da bi uopće razmislil o prekršaju, a kamoli žutom kartonu...crveni karton za protivnika je pak znanstvena fantastika...dok je za mene poprilična realnost....

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Šta je bitnije imat u UT, bolju kemiju ili igrače?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jedno pitanje, mada nisam siguran koliko je na mestu, a nisam video da je neko odgovarao...

primetio sam u poslednjih nekoliko partija da neki igraci sutiraju ka mom golu onu takozvanu "kiflu", kada recimo sa ivice sesnaesterca upyti sut sa bas bas dosta felsa, i time zavlace nemoguce dobre golove u sam gornji ugao gola, a koliko god da ti je dobar golman, nema sanse da to uhvati..mislim, jasno mi je kako se sutira, kako se lobuje, turbo taster kad hoces sut punom nogom itd..ali ovo ne mogu da skapiram kako se izvodi, a mnogo je efektno, kapiram i korisno?

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic

0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Šta je bitnije imat u UT, bolju kemiju ili igrače?

Kemiju.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
dreammaker kaže...

Onaj osjećaj kad si golman i igraš protiv Lolika i Kuky-a (JackSparrow) i zabiješ im s golmanom hat trick :)

onaj osjecaj kad ti meni duvas kitu{#}

{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Počeo sam sezonu sa Bayern Munchenom i nakon par kola počele su glasine da Robben hoće na transfer listu. Kako to riješiti to mi se desilo i u chelseau sa Essienom... Ok da igramo loše kao tim i da nemamo potencijal, ali sve je uredu, a on onako random želi iz kluba. Znam da to neću moć zaustavit.. jer nisam mogao ni sa Essienom, jednstavno odbija pomisao na ugovor.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Počeo sam sezonu sa Bayern Munchenom i nakon par kola počele su glasine da Robben hoće na transfer listu. Kako to riješiti to mi se desilo i u chelseau sa Essienom... Ok da igramo loše kao tim i da nemamo potencijal, ali sve je uredu, a on onako random želi iz kluba. Znam da to neću moć zaustavit.. jer nisam mogao ni sa Essienom, jednstavno odbija pomisao na ugovor.

probaj da pojacas negotiatora na maksimum pa mu onda nudi nov ugovor. EDIT jel' ima toga uopste u 12ici? O.o :))

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 18:47 (lex69).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Zar se igra ne moze instalirati sa istog accounta na 2 razlicita racunala?

Edit: nešto je origin u banani

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 21:04 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jesu li Bastos i Robinho u rodu, mislim isto izgledaju?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesu, ćaća ima je Pele

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
14 godina
neaktivan
lex69 kaže...
Đapa club kaže...

probaj da pojacas negotiatora na maksimum pa mu onda nudi nov ugovor. EDIT jel' ima toga uopste u 12ici? O.o :))

Uspio sam zadržat Robbena... uglavnom ugovor mu je po vikendu bio 200000 eura. Dao sam mu 255000.. svi sretni i zadovoljni. Sada je najplačeniji igrač u ekipi, a kolko dugo ću ga nakon ovoga imat u momčadi još ću vidjet.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 21:22 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sad mi je kemisteri 64, tim mi ima zvjezdu i pol. Al me muči ovo, ja igram s formacijom 4-4-2, a trener bi 4-3-3 i sad mi je kod trenera crvena kocka, jel to bitno utječe na igru?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad mi je kemisteri 64, tim mi ima zvjezdu i pol. Al me muči ovo, ja igram s formacijom 4-4-2, a trener bi 4-3-3 i sad mi je kod trenera crvena kocka, jel to bitno utječe na igru?

Ne utjece na igru, ali ako ti trener podrzaje formaciju koju igras dize ti se kemistri.

16 godina
lex69 kaže...

jedno pitanje, mada nisam siguran koliko je na mestu, a nisam video da je neko odgovarao...

primetio sam u poslednjih nekoliko partija da neki igraci sutiraju ka mom golu onu takozvanu "kiflu", kada recimo sa ivice sesnaesterca upyti sut sa bas bas dosta felsa, i time zavlace nemoguce dobre golove u sam gornji ugao gola, a koliko god da ti je dobar golman, nema sanse da to uhvati..mislim, jasno mi je kako se sutira, kako se lobuje, turbo taster kad hoces sut punom nogom itd..ali ovo ne mogu da skapiram kako se izvodi, a mnogo je efektno, kapiram i korisno?

Ako nisi dirao postavke kontrolera onda ti je to L1+kocka tj tipka za šut.

15 godina
FIFA 12
ne,ako nije dirao postavke kontrolera,onda se takav udarac izvodi sa R1+krug,a lob se izvodi sa L1+krug.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jesu li Bastos i Robinho u rodu, mislim isto izgledaju?

A onda im je i Marcelo u rodu...

14 godina
neaktivan

odgovor lex69

Ja skoro nikad ne pucan punon nogog, skoro 95% šuteva uputin sa felšom pa i one sa 5 metara. Morašdvi tipke skupa stisnit.

Pošto igran na tastaturi meni su to tipke D (pucanje) i F (felš). Isto tako sa kursorom diktiraš koliko će balun ić u stranu.

Ja san u Juventus doveja Ronaldinja i sad iman njega, Del Piera i Pirla u veznom redu i zabija san u sezoni jedno 30-ak golova sa njima na taj naćin, sve izvan šesnesterca. Samo san se zajeba jer nisan Del Piera proda na početku sezone za 12-15 M €, jer sad na kraju sezone

ga niko neće ni za 2 M €.

Jedna stvar koja mi je glupa je ta da san sad završija sezonu na "world class" sa Juventusom (kao prvak, naravno, 4 boda isprid Intera, iz kupa san ispa) i sad su mi došle ponude samo 5 klubova, i to redom dva Manchestera, Bayern, Real i PSG, a ja bi tija uzet neki manji klub i njega napravit velikim, npr. moj Newcastle ili bilo koji drugi manji klub, ali neman ni jednu ponudu malih klubova nego samo ovih 5 velikana koje mi se ne da vodit, niti su mi simpatični.

Eto to mi je malo glupo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 8:22 (andy1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice