FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
amazing kaže...

Isprobao sam i PES 12 i FIFU 12, oduvijek mi je bio drazi PES al je trenutno FIFA bolja , al opet ove godine mi se nije dopao niti PES niti FIFA , na FIFI mi igraci opce ne utrcavaju u prostor kao da su mlitavi i da stoje na mjestu i tesko je oduzet balun, ja mislim da na online-u ima toliko failova da ih nemozes ni izbrojat al sve u svemu to za tackling se nauci vremenom a za igrace , e to neznam jel se moze podesit...

ma moze care se sve podesiti

samo otidzi tamo gdje stimas formaciju i ostalo

imas custom tactics u tu ti je svo rijesenje

stimaj i namjestaj po svojoj volji to jeste kakav stil igre prefiriras

isprobavaj razne taktike dok nenadjes sta tebi odgovara

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pitanje, kad se mogu ulogirat na ovaj web app za UT, trenutno mi se igra skida sa Origina. 

I koja je razlika izmedu Expanded editiona i ove normalne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ovako imam jedno pitanje, kad pucamo slobodni udarac jel postoji koji gumb da se stisne da igrac pukne onak zestoko slobodni al punom  nogom, drzim i strelicu prema gore ili samo kocku i nategnem jace al nije mi to to,  uvijek je nekak cudno pukne

0 0 hvala 0
15 godina
amazing kaže...

Isprobao sam i PES 12 i FIFU 12, oduvijek mi je bio drazi PES al je trenutno FIFA bolja , al opet ove godine mi se nije dopao niti PES niti FIFA , na FIFI mi igraci opce ne utrcavaju u prostor kao da su mlitavi i da stoje na mjestu i tesko je oduzet balun, ja mislim da na online-u ima toliko failova da ih nemozes ni izbrojat al sve u svemu to za tackling se nauci vremenom a za igrace , e to neznam jel se moze podesit...

još jedan u nizu koji nije ni naučio igrati igru kako spada,a već govori da igra nevalja. I da,u online igri uopće nma bugova,barem zasad,odigrao sam bar 30-40 utakmica online i nikad problema,neznam možda ja imam sreće ali stvarno mi sve radi kako treba.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
JackD kaže...

Pitanje, kad se mogu ulogirat na ovaj web app za UT, trenutno mi se igra skida sa Origina. 

I koja je razlika izmedu Expanded editiona i ove normalne ?

ideš na stranicu easportsfootball.com i tamo uđeš u Ultimate Team.

sa Expanded Editionom dobiješ 4 gold packa u Ultimate Teamu svaki mjesec (6 mjeseci)

panisher21 kaže...

ovako imam jedno pitanje, kad pucamo slobodni udarac jel postoji koji gumb da se stisne da igrac pukne onak zestoko slobodni al punom  nogom, drzim i strelicu prema gore ili samo kocku i nategnem jace al nije mi to to,  uvijek je nekak cudno pukne

drži L1,zatim odredi snagu i onda kad odrediš snagu i kad se igrač zaleti,onda drži lijevi analog prema gore. Pazi,nemoj puštati L1 nikako,mora cijelo vrijeme biti pritisnut.

EDIT: evo ti tutorial:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 19:48 (antimadridista).
17 godina
FIFA 12

Pozdrav svima..

Utisci glede nove FIFE uglavnom pozitivni.

Međutim, ovo je prvi put od FIFE 98 da ja moram početi ispočetka tj,

skoro od nule. Igram na semi - pro i ide o.k., još malo pa prebacujem level

više pa nadalje.

Genijalna stvar u carrier modu -masovni transferi i transfer dealine rokovi.

E a da je teška bome jest...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako da branim penale sa golmanom nece nikako da mi se baca u stranu imam logitech precision gamepad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkossam kaže...

kako da branim penale sa golmanom nece nikako da mi se baca u stranu imam logitech precision gamepad

desni analog.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

nemam analoga na gamepadu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkossam kaže...

nemam analoga na gamepadu

onda nikako.

14 godina
neaktivan

Onda ne možeš branit penale. ;)

14 godina
neaktivan
FIFA 12

a kako da namjestim da mi nakon utakmice u carer modu (prva u careru sa mancesterom neki cup se igra)da mi napravi produzetke a da ne ide odmah na penale

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkossam kaže...

a kako da namjestim da mi nakon utakmice u carer modu (prva u careru sa mancesterom neki cup se igra)da mi napravi produzetke a da ne ide odmah na penale

to zavisi od natjecanja,napravljeno je sve kako je i zapravo u svim natjecanjima,nemožeš to mijenjati.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel neko zna jel se moze igrat FUT bez original igre?

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

znam ali na fifi 11 sam igrao reg vrijeme i kad zavrsim igram produzetke i onda penali.a ovdje odmah ide na penale.dali kod tebe je tako i imas oli ti produzetke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rookica19 kaže...

Jel neko zna jel se moze igrat FUT bez original igre?

nemože.

15 godina
mirkossam kaže...

znam ali na fifi 11 sam igrao reg vrijeme i kad zavrsim igram produzetke i onda penali.a ovdje odmah ide na penale.dali kod tebe je tako i imas oli ti produzetke

kažem ti,ovisi koje natjecanje igraš,npr. u Ligi Prvaka budu produžeci pa onda penali,a u superkupu su odmah penali,tako je i zapravo.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Hoce li mi ikad iko pomoci ? igram na strelice na gamepadu od 2 analoga platoon kao za PS2 Ali nemogu nikako raditi fazone trickove na desni analog a na lijevi mogu odredjivat samo taktike molim pomoc hitno :(

Sinterp
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

BOme je igra pravo teška kako protiv kompjutera tako i online. Vrlo često gubimt i po 5:0, koji sam noob, moram puno trenirat. I to sve zbog tactical defendinga, koji je odličan dodatak igri, s njim je igra puno teža.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amazing kaže...

Da bi ti igrači utrčavali u propstor moraš stisnuti l1 i lijevu glivu usmjeri prema igraču za kojeg želiš da ti utrči, za dupli pas dodaj u ovu kombinaciju još x i eto imaš i to... sve se može što ti padne napamet samo treba učiti i naučiti.   zima je duga, netko će prije sve savladati netko kasnije...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ne mogu riješit sad ovaj challenge s Juvetusom igra mi se kreša, jel probo ko igrat taj challeng?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ne mogu riješit sad ovaj challenge s Juvetusom igra mi se kreša, jel probo ko igrat taj challeng?

ja sam uspio,nije bilo nikakvih problema.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja kad stisnem play igra mi se kreša, već 6 puta sam probo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
DEEMon kaže...
antimadridista kaže...
nekog ko ima sve zlatne igrače,a Chemistry npr.30.

Taj sam :)

oćeš odigrati sa mnom jednu da te razbijem :D

Poslao sam ti friend req na originu, na kraju nicka mi piše 83. Večeras ne mogu ali sutra predvečer/večer me slobodno možeš probati dobiti, ako ništa drugo mislim da solidno igram obranu :)

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Nemogu online nista igrati, pise nesto you must accept ea terms and... a nema mi nigdje da prihvatim :S

znaci nemogu se sign in to ea servers ingame.. na originu je sve ok

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 23:20 (rulF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

ja sam uspio,nije bilo nikakvih problema.

Evo prešo i ja taj challenge. Dobio sam Milan 2:0.

A valjda su serveri bili zauzeti pa me krešalo, bitno da sam prešo i sad sam level 6.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim vas, Hoce li mi ikad iko pomoci ? igram na strelice na gamepadu od 2 analoga platoon kao za PS2 Ali nemogu nikako raditi fazone trickove na desni analog a na lijevi mogu odredjivat samo taktike molim pomoc hitno :(

Sinterp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sinterp kaže...

Molim vas, Hoce li mi ikad iko pomoci ? igram na strelice na gamepadu od 2 analoga platoon kao za PS2 Ali nemogu nikako raditi fazone trickove na desni analog a na lijevi mogu odredjivat samo taktike molim pomoc hitno :(

Nisam siguran sto ti ovo fazone znaci, ali trickove radis sa desnom gljivicom i uz to drzis L2/LT (ovisno kakav ti je gamepad)...i to je sve, ako neznas kako koji trick ide imas negdi u opcijama objasnjeno kako i sta ili pogledaj na youtubeu.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav ljudi.moze pomoc molim vas.i ispricavam se unaprijed ako je netko ovo vec napisao ali ima jako puno poruka pa da ne citam sve.

ali uglavnom nemogu pokrenuti fifu 12.instaliram sve normalno prebacim crack i kada idem uci u igru.odma na onom prvom screenu samo izbaci van.ne javi nikakav error niti nista.frendovi su instalirali isto kao i ja sve njima radi a meni ne.jedino se jos jednom frendu javio ovaj isti problem.isto ne zna sta je.

ako itko zna  rjesenje neka napise bio bih zahvalan.hvala unaprijed.

nixamaloumac
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja imam jedan problem a mislim da se tice Net frameworka.Idem tamo na fifa setup pa fifaconfig kako bi si slozio grafiku(valjda se tu slaze) i kad ocu otvorit fifaconfig izbaci mi onaj prozor fifaconfig je naisao na problem i mora se zatvoriti....Jel zna netko kako to rijesit?Imao sam iste probleme i sa jos nekim igrama npr world basketball manager.Skinuo sam si i onaj remove tool za net framework i sve obrisao i instalirao ponovo ali nista

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice