FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Ljudi kako se igra sa frendovima koje si prihvatio?
14 godina
neaktivan

Nemoj me furat pasa veci sam mangup od tebe meni treba samo pomoc ;

Sinterp
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Mojih ruku djelo {#}

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

instalirao sam fifu i nema nikakvih problema sa gampadovima, ni sa stekanjem.... samo peglaj.. posto nisam fan fife bas ali igra mi se svidjela, samo me zanima kako da zamjenim tipke npr. L1 zamjenit sa L2 itd...ty

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha momcino nasmija ti mene slatko {#}

za ti stvarno mislis da je to neko dijelo veliko

skidaj to sa you tuba podhitno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 1:14 (Brus Lee).
17 godina
eZo kaže...

Mojih ruku djelo {#}

Na kojoj je težini igrano kada se svi obrambeni igrači ovako razmiću?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

To je online :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eZo kaže...

To je online :)

Sve jasno....

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ima li šanse da fifa radi na single core procesoru athlon 2.64 sa 2 g-ram na xp-u?

na sedmici opako šteka kad je na minimum grafici?

ima li smisla da stavljam xp gore?

0 0 hvala 0
16 godina

Ne.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
Kako se kupuju igraci u Ultimate Team mislim ne na one pakete nego sam da nadjem nekog igraca?isao sam na onu opciju auction ali kada postavim sta trazim pokazuje mi da ne mogu a neznam zasto i u onim paaketima sve smesni igraci,malo pre igrao protiv nekog covece sve same zvezde preko 75 overal i pitam se kad pre ih pokupovao i kad pre pare tolike sakupio ili ja nemam pojma oko toga svega?
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Moze li mi neko pomoci znaci imam problem FIFA 12 je napravljena na josticima od XBOXA i ima 2 analoga ono napravljeno pa ima li config da skinem da bude ko PC Jojstick jer ja igram na pc na jojsticku molim vas pomoc

Sinterp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koji je vrag s tim Ultimate Teamom? Kako možete igrati s duplim igračima? Nije mi jasno u čemu je gušt?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo da i ja upišem par svojih dojmova nakon par odigranih tekmi...

Inače kao veliki ljubitelj PES serijala (još od iss serije) ,po prvi put moram reći da me fifa oduševila. Svaka čast EA. istina novi PES još nije izašao ali, čini mi se da će po prvi put fifa oduzeti više mog vremena od pes-a.

Napokon su prenjeli nex-gen grafiku na pc i uz odličan gamplay svedjeluje gotovo perfektno. Jedina boljka je to namještanje gamepada( desnu gljivu nisam još nisam uspio namjestiti), dodavanja nekad jesu malo nelogična pogotova dubinska, al nekad malo zavlači loptu, ali sve u svemu online to sve nema veze kad se igra s stvarnim ljudima.

Jedno pitanje, ako netko zna...

Sa pes-om je to  bio problem što se tiče firewall-a i rutera , stalno namještanje portova i resitriranje rutera.

kod fife sad sve radi odlično za sad, nisam primjetio neke restrikcije, ali sam primjeti da svijetli crveni znak firewall restriction!!

zna li netko u čemu je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Desnu gljivu i ti imas isti problem ono nemozes raditi trickove na desni analog,gljivu ili sisu :D ?

Sinterp
14 godina
neaktivan
Hery kaže...

Evo da i ja upišem par svojih dojmova nakon par odigranih tekmi...

Inače kao veliki ljubitelj PES serijala (još od iss serije) ,po prvi put moram reći da me fifa oduševila. Svaka čast EA. istina novi PES još nije izašao ali, čini mi se da će po prvi put fifa oduzeti više mog vremena od pes-a.

Napokon su prenjeli nex-gen grafiku na pc i uz odličan gamplay svedjeluje gotovo perfektno. Jedina boljka je to namještanje gamepada( desnu gljivu nisam još nisam uspio namjestiti), dodavanja nekad jesu malo nelogična pogotova dubinska, al nekad malo zavlači loptu, ali sve u svemu online to sve nema veze kad se igra s stvarnim ljudima.

Jedno pitanje, ako netko zna...

Sa pes-om je to  bio problem što se tiče firewall-a i rutera , stalno namještanje portova i resitriranje rutera.

kod fife sad sve radi odlično za sad, nisam primjetio neke restrikcije, ali sam primjeti da svijetli crveni znak firewall restriction!!

zna li netko u čemu je stvar?

Desnu gljivu i ti imas isti problem ono nemozes raditi trickove na desni analog,gljivu ili sisu :D ?

Sinterp
14 godina
neaktivan

šljaka desne gljiva, ali sve je pomješano... lijevo je gore, desno gore itd. ostale tipke sam složio...

15 godina
neaktivan

Po 4. put ...

1. Make sure you have no folder named FIFA 11 in My Documents, if you have one, rename it to FIFA 11 OLD
2. Download this - http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html
3. Extract the folder named fifasetup2, in your FIFA 12 Game folder ( Ex: C:\Program Files\EA Sports\Fifa 12\Game\ )
4. Opet the folder, double click on fifasetup.exe, Game Settings, go to the Controller tab, and set up all your buttons there, all of them. If everything works fine, click on Ok and Exit. Go to My Documents, there'll be a FIFA 11 folder now. Opet it, take buttonDataSetup.ini and copy/paste it to My Documents\FIFA 12
5. Delete My Documents\FIFA11 and rename FIFA 11 Old to FIFA 11 if you had one at step 1

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:54 (Leglo).
14 godina
FIFA 12

Koji mod najviše igrate: career mode, ultimate team, virtual pro... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DEEMon kaže...

Koji mod najviše igrate: career mode, ultimate team, virtual pro... ?

Ultimate Team je prezarazan,to igram gotovo cijelo vrijeme,a ostalo Career Mode i Head to Head Seasons.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:06 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Jel mi može neko uploadat FIFA 11 buttonDataSetup.ini pošto nemam instlairanu FIFU11...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

igram sa golmanom karijeru i skoro svaku tekmu mu odmah pocne padat ocijena a nis ne radim, padne u roku pol sata tekme na 4.9

u cem je problem{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

može neko reći koja kombinacija tipki u odbrani da igrač poćne napadati protivnika?

to je u pesu bilo e i x, i on ide na njeg i napada ga..

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

igram sa golmanom karijeru i skoro svaku tekmu mu odmah pocne padat ocijena a nis ne radim, padne u roku pol sata tekme na 4.9

u cem je problem{#}

pa bas zato jer nis ne radis golman se ocjenjuje po obranama a ako samo stojis pada ti ocjena

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
stone kaže...

može neko reći koja kombinacija tipki u odbrani da igrač poćne napadati protivnika?

to je u pesu bilo e i x, i on ide na njeg i napada ga..

promjenis s tactical na legacy defending i onda drzis tipku za dodavanje

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan

da al glupo je, igram sa rayom jer imaju najlosijeg golmana i alt bilbao mi nepuca nijednom na gol, (legendary tezina) i ocijena 3.9 i glupan manager veli da idem na klupu al i dalje pocinjem tekme

i tako dosta puta, mislim real mi jednom puko po golu a trebo je 30 puta kolko je rayo jak

15 godina
Nokialino kaže...
Kako se kupuju igraci u Ultimate Team mislim ne na one pakete nego sam da nadjem nekog igraca?isao sam na onu opciju auction ali kada postavim sta trazim pokazuje mi da ne mogu a neznam zasto i u onim paaketima sve smesni igraci,malo pre igrao protiv nekog covece sve same zvezde preko 75 overal i pitam se kad pre ih pokupovao i kad pre pare tolike sakupio ili ja nemam pojma oko toga svega?

ideš na Auction Search i tamo tražiš po kriterijima koji te zadovoljavaju. Nemoj slagati momčad u kojoj ima svega i svačega jer moraš dobro paziti na Team Chemistry,npr. ja sad slažem ekipu Španjolske lige i Chemistry mi je na 70%,bez chemistry.a nema uspjeha u Ultimate Teamu.

Meni su isto svi igrači u trenutnom sastavu preko 75 OVR, dosta sam ih kupio,ali neke sam dobio i u onim paketima koje smo dobili gratis.

Novac na Ultimate Teamu možeš zaraditi tako da npr.naiđeš na nekog dobrog igrača i pratiš mu cijene kako ga ljudi prodaju i po kojoj cijeni,i ako naletiš na nekog jeftinijeg,njega kupiš i onda ga prodaš za skuplju lovu nego si ga kupio. Na taj način sam jučer zaradio 2.000 coinsa na Luisu Fabianu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Golčina Jelavića u Ultimate Team-u

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/96169341

Težina je bila World Class, ne znam zašto piše Amateur

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav svima,

Nikak nemogu složit kontrole na joysticku(Sony PS sa konverterom za pc) da mi radi analog u igri. Jer ili mi igrači trče na strelice ili na analog. I dok složim da mi trče na strelice,analog uopće ne radi kak bi trebao, ni lijevi ni desni. Dok mi je to sve na fifi 11 normalno radilo. Ugl igru sam jučer instalirao i možete zamislit kak sam živčan jer ju nemogu normalno igrat!!!

Ima ko kakvo riješenje ili možda preporuku da si kupim jednostavno novi joystick za PC i bok. Samo neznam kaj uzet jer nebi izdvojio više od 200 kn..

Hvala..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

baš me zanima, dali sam jedini koji se mučim na tipkovnici -.-"

S čime igrate?

33 Gamepadom :)
9 Tipkovnicom -.-"
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 18:44 (fluj).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice