FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Hojs kaže...
Praetorian1 kaže...

Vi koji ste danas naručili cd key preko base hosta, jel vam je stigao, meni nije još?

Ja sam naručio prije dva dana i još nije stigo.

A valjda će doći sutra. Ja  prvi put kupujem kod njih pa neznam koliko im treba da pošalju key.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 21:14 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Hojs kaže...
Praetorian1 kaže...

Vi koji ste danas naručili cd key preko base hosta, jel vam je stigao, meni nije još?

Ja sam naručio prije dva dana i još nije stigo.

A valjda će doći sutra. Ja  prvi put kupujem kod njih pa neznam koliko im treba da pošalju key.

27. su mi rekli da prvo dobivaju oni koji su prije uplatili, 28. da imaju problema sa bankom i kolko vidim danas je to rješeno pa ako ne dođu do ponoči onda vjerojatno sutra popodne.

16 godina
FIFA 12

Gdje se upisuje onaj drugi kod šta se dobije sa base-hosta? 

Nešto za UT. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Nešto za UT. 

Na origin.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Nešto za UT. 

U igri uđi u Store i pisat će ti dolje redeem code.

17 godina
patch123 kaže...

Kako isključiti autosave u igri ?

Ne želim da imati autosave u career modeu,jednostavno neke stvari želim ponovit a zbog toga nisam u mogućnosti.

Napravi zdravo seljačku foru pa recimo tri puta sejvaš istu poziciju i imaš isto toliko prillika za popravak ako ti je to toliko neophodno...

17 godina
DnL kaže...

nVidiu 9600 GT 512 MB...Sve je fluidno ali na Pesu ljepse izgledaju dresovi i face igraca...ali sve u svemu odlicna FIFA 

Jel ima tko mozda Smartbox gamepad i da li mu radi desni analog u Fifi? Hvala

Definitivno na pesu face igrača izgledaju lošije, nešto kao kompići od marty mystery... je li ti kartica podržava shader model 3.0 i dx9.c.. to je nekakav minimum..  poželjno je imati nVidia GeForce 240 ili Radeon 3870

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Solution za desni analogni stick tj problem sa isitm.

L I N K 

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se moze igrat preko gamerangera sa joghurt verzijom (da odigram malo dok ne dode key)?

0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...

Jel se moze igrat preko gamerangera sa joghurt verzijom (da odigram malo dok ne dode key)?

ne,zato što nema LAN opcije u igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Sutra idem konačno po PS3 verziju...

www.fifa-expert.com

Još jednom pozivam PC igrače ukoliko žele organizirane turnire i lige da se prijave,zasada gotovo da nemamo PC igrača,iskoristite priliku jer teško će vam neko dati na nekom forumu cijeli dio za turnir da si organizirate ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Uvijek sam za, al ljudi ne žele, valjda im se ne da registrirat il šta već :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Nekaj mi tu ne štima?  Svaki put kada odem na check for update instalira mi ispočetka onih 42mb a u program and features uvijek piše da je verzija igre 1.0.0? Na PS3 mi je napravio update najnormalnije i igru podigao na verziju 1.0.1.

Zašto mi svaki put iznova skida jednu te istu zakrpu preko origina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja se izvinjavam ali postoo ste svi ovdje igraci fife, a ovo je forum u kojem se nastoji pomoci nekom oko neke greske, ne razumijem zasto niko nije ni pokusao da mi odgovori na post makar sa recenicom da nije upoznat sa problemom. Ne znam mozda nije dovoljno upadljiv, razmisljao sam da otvorim sam temu ali ne znam kosi li se to sa pravilima foruma pa cu da pokusam jos jednom ovdje. Znaci imam problem sa novom fifom i džojsticima. Na tast ide sve ok ali sa džojsticima nakon dodavanja lopta se odbija ko luda. Citao sam negdje da se to desavalo i sa starijim vezijama fife. Ako neko zna bilo sta hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

a hebem ti serveri su offline,ja baš mislio Ultimate Team odigrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

a hebem ti serveri su offline,ja baš mislio Ultimate Team odigrati.

i ja :)

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
antimadridista kaže...

informacija za sve vas što ste naručili igru na Base-Hostu,Onaj drugi key morate reedemati unutar igre tako da s glavnog menija idete na Online,pa "My FIFA 12 Online" ,pa "Visit FIFA 12 Store" ,i u tom meniju izaberite "reedem code".

I onda će te svakog prvog u mjesecu dobivati Gold Pack u Ultimate Teamu pod "My Packs".

visit fifa12 store mi je prazan i ne mogu odabrati nikakvu opciju unutar njega?

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

informacija za sve vas što ste naručili igru na Base-Hostu,Onaj drugi key morate reedemati unutar igre tako da s glavnog menija idete na Online,pa "My FIFA 12 Online" ,pa "Visit FIFA 12 Store" ,i u tom meniju izaberite "reedem code".

I onda će te svakog prvog u mjesecu dobivati Gold Pack u Ultimate Teamu pod "My Packs".

visit fifa12 store mi je prazan i ne mogu odabrati nikakvu opciju unutar njega?

vjerojatno zato što su trenutno serveri offline,ja sam jutros reedemao key bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:32 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I šta kad redeemaš? Kad dobiješ te packove, jer sam ja redeemao i niš nije bilo.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:36 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

vjerojatno zato što su trenutno serveri offline,ja sam jutros reedemao key bez problema.

Istina, evo sada ušao u igru i sve štima. Jedino me sada muči još ona piz...ija da svaki puta kada uđem u origin mogu ponovo skinuti onu zakrpu od 42mb koju mi očito ne registrira jer mi i dalje stoji da je verzija igre 1.0.0.0.

Je li i kod tebe tako?  Probaj otići opet na update pa vidi. I nteresira me što ti piše u programs and features koja ti je verzija igre?

15 godina
eZo kaže...

I šta kad redeemaš? Kad dobiješ te packove, jer sam ja redeemao i niš nije bilo.

dobiješ 4 gold packa u Ultimate Team-u svaki mjesec,prvi pack dobivamo 1.10 vjerojatno

movie kaže...
antimadridista kaže...

Istina, evo sada ušao u igru i sve štima. Jedino me sada muči još ona piz...ija da svaki puta kada uđem u origin mogu ponovo skinuti onu zakrpu od 42mb koju mi očito ne registrira jer mi i dalje stoji da je verzija igre 1.0.0.0.

Je li i kod tebe tako?  Probaj otići opet na update pa vidi. I nteresira me što ti piše u programs and features koja ti je verzija igre?

piše mi 1.0.0.0. Nije samo kod tebe tako,čitam i na EA forumu da to već namjeravaju popraviti.

13 godina
FIFA 12

To za trzanje igre. Tamo gdje skinuo jogurt verziju pročitao da treba izbrisati fifasetup.default.inhi fajl. To je pod C/program files/fifa 12/game. Izbrisao to i prije svakog igranja stisnem ctrl,alt i dalate pa pod task manager stavim fifu.exe na high priority. Nakon toga igra mi više ne trza, a bogami je trzala full. Frend i ja igramo Englesku ligu. Pod ti mislim na ovo. Izaberemo New turnament, Englesku ligu, 2 playera, on uzme United, a ja City. Prvo kolo Wigan-City. Pri odabiru joyisticka on bira Wigan, a ja svoj City i on igrajući za komp mi pokušava uzeti bodove. Nakon 5 kola ja sam treći, a on četvrti. Uzeo sam mu bodove sa Arsenalom(0:0) i Čelzijem(0:1), a ja sam nakon četri pobjede gostovao kod Fulhama i poveo sa 2:1 i tada sam se raskokodakao o tituli i kako ću dignuti pehar u njegovo ime(klasična podbadanja) i tada mi fifa pokazuje svu draž i raskoš,{#} preokret i završava 4:2 za Fulham. Ubio me frend sa kontrama dok sam ja laprdao o tituli{#}Po prvi puta imam osječaj kao da sam u samoj utakmici na nekom Engleskom stadionu. Frend je oduševljen, a jedinu zamjerku ima da mu United sve utakmice domaće igra po suncu, al što njemu ne paše, paše meni{#} Postavke su mix manuala i asisted. Prilagodili smo igru sebi i ti je najbitnije. Ne zamaramo se ni tom tactical defense več vratili na stari način i deri. Imamo neka svoja sveta pravila i toga se držimo. Frend iako je izgubio od Čelzija 0:1 rekao je da je imao osječaj da gleda prijenos koliko je utakmica bila puna tempa i kakvi su pokreti igrača. Svakako moja preporuka za igranjem takve lige ako ste u dvoje ili u troje pa kad vaš klub igra protiv compa ta dva frenda po poluvrijeme nek igraju za comp. Ništa nije savršeno pa tako ni fifa 12, al hvala im za takav hebeno dobar i gotovo stvaran ugođaj igranja Engleske lige{#}Inaće, reza je na 1920-1080,high. Zadovoljan sam grafikom{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 1:22 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima koga za tekmu?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
DinoJMT kaže...

Ja se izvinjavam ali postoo ste svi ovdje igraci fife, a ovo je forum u kojem se nastoji pomoci nekom oko neke greske, ne razumijem zasto niko nije ni pokusao da mi odgovori na post makar sa recenicom da nije upoznat sa problemom. Ne znam mozda nije dovoljno upadljiv, razmisljao sam da otvorim sam temu ali ne znam kosi li se to sa pravilima foruma pa cu da pokusam jos jednom ovdje. Znaci imam problem sa novom fifom i džojsticima. Na tast ide sve ok ali sa džojsticima nakon dodavanja lopta se odbija ko luda. Citao sam negdje da se to desavalo i sa starijim vezijama fife. Ako neko zna bilo sta hvala.

Ja baš ne kužim zbog čega je taj problem. Ja koristim ps2 sony joysticke sa adapterom za pc, a kopirao sam buttonDataSetup fajl iz fife 11. Napiši koji ti koristiš i da li imaš taj buttonDataSetup fajl pa će biti razumnije onima ko će ti pomoći.pozz{#}

14 godina
neaktivan
mariclius kaže...
DinoJMT kaže...

Ja baš ne kužim zbog čega je taj problem. Ja koristim ps2 sony joysticke sa adapterom za pc, a kopirao sam buttonDataSetup fajl iz fife 11. Napiši koji ti koristiš i da li imaš taj buttonDataSetup fajl pa će biti razumnije onima ko će ti pomoći.pozz{#}

decko koji je skinuo sa istog torrenta ko i ja ima isti problem, skino sam taj file od fife 2011 al ne pomaze, djojdici su najlosije kvalitete nisu vrijedni pomena :D ali rade na pesu bez problema.

13 godina
FIFA 12

Poslao sam ti pm u vezi verzije koja provjereno radi dobro.pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se taj problem javio juce oko joysticka a pre toga je radio sasvim normalno a imam od ps2 dualshock joystick sa adapterom i kada primi loptu on je sutne 5 metara ispred sebe,to mi se i pre desavalo na fifi 11 pc ali neznam sta sam radio da bi posle igrao normalno.(stavio sam podesavanje kontrola iz fife 11 tako to je ok ali mi nije jasno zasto vovo se desava sa joystickom dok kada stavim drugi joystick neki xwave koji je los ali ima pecurke tj slicanj ps2 radi sve normalno ali su mu tipke tvrde tj imaju cudan osecaj nema kako da kazem mekocu prilikom pritiskanja i onda mi je on ocaj za  igranje,Pa ako neko zna bilo sta dobro bi dosla pomoc?hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 9:00 (Nokialino).
15 godina
Inastalirao na frisko FIFU i jucer krenem igrati Career s Messijem, tocnije Barcom. Nakon sto sam odigrao par pripremnih tekmi, idem igrat Superkup protiv Madrida, a u Madridu su Sneijder i Cambiasso. Gledam i ne mogu vjerovati. Svi ostali igraci su dobri, ali sto rade ova dvojica u Realu?!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Inastalirao na frisko FIFU i jucer krenem igrati Career s Messijem, tocnije Barcom. Nakon sto sam odigrao par pripremnih tekmi, idem igrat Superkup protiv Madrida, a u Madridu su Sneijder i Cambiasso. Gledam i ne mogu vjerovati. Svi ostali igraci su dobri, ali sto rade ova dvojica u Realu?!

LoL

15 godina
neaktivan

maybe klub ih je kupio o.0

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice