FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
FIFA 12

Jel origin ovaj put sačuva instalaciju ili je još onaj bug iz eadm prisutan da ju svaki put obriše iako sam naštelo da ju sačuva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

po kojoj logici Frenando Torres ima Finishing 88 ????{#}  Trebao bi imati možda 68{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
jel vi u igri imate 3D travu? ja ju samo vidim na onoj pozadinskoj špici u glavnom meniju kada kaka paradira... inače, u nekim dijelovima grafika izgleda čak lošije nego u fifa-i 11... lica su npr. puno bolja u 12, ali dresovi, kopačke, izgledaju malo zastarjelo (npr. kao iz fifa-e 10), na trenutke...

i da li je moguće isključit da mi pri svakom pokretanju igre traži EA connection?
16 godina
Aciboy kaže...
jel vi u igri imate 3D travu? ja ju samo vidim na onoj pozadinskoj špici u glavnom meniju kada kaka paradira... inače, u nekim dijelovima grafika izgleda čak lošije nego u fifa-i 11... lica su npr. puno bolja u 12, ali dresovi, kopačke, izgledaju malo zastarjelo (npr. kao iz fifa-e 10), na trenutke...

i da li je moguće isključit da mi pri svakom pokretanju igre traži EA connection?

i meni je trava malo bzvz a takodje i mene interesuje ovo ea connection nervira  :D

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Odlicna je nova Fifa. Jedino sto me smeta je ta grafika. Dresovi, kopacke,trava lose napravljeno,a pogotovo dresovi sa zadnje strane gdhe nitko nema original brojeve i nekako jadno izgleda. Ostalo je sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DnL kaže...

Odlicna je nova Fifa. Jedino sto me smeta je ta grafika. Dresovi, kopacke,trava lose napravljeno,a pogotovo dresovi sa zadnje strane gdhe nitko nema original brojeve i nekako jadno izgleda. Ostalo je sve ok.

grafika je prekrasna i igra izgleda svjetski kod mene u 1920x1200 4xaa max.... ne znam o čemu pričate?

16 godina

dax_22 i ja smo odigrali sada nekoliko utakmica. Prezadovoljni smo i jedan i drugi igrom. Evo VIDEO  i jednog mog gola koji je pao u zadnjoj tekmi :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 3:37 (dreammaker).
15 godina
FIFA 12

informacija za sve vas što ste naručili igru na Base-Hostu,Onaj drugi key morate reedemati unutar igre tako da s glavnog menija idete na Online,pa "My FIFA 12 Online" ,pa "Visit FIFA 12 Store" ,i u tom meniju izaberite "reedem code".

I onda će te svakog prvog u mjesecu dobivati Gold Pack u Ultimate Teamu pod "My Packs".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

FIFA 12 Demo Skills Tutorial,svakako pogledati:

Ma too,jedini razlog da igram fifu  :D

15 godina
FIFA 12

Igram Be a pro mod i zanima me jel postoju način da zatražim zamjenu nekako jer kad me ozljede ja se moram vuć po terenu do kraja tekme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
i meni je igra odlicna,pravi izazov manager mode igrati na worldclass,bas sam se zadnju tekmu namucio sa stoke cityem par pitanja:zasto nema dinamo zagreb kao klub?tamo mi daju neku korejsku,meksicku i poljksu ligu mislim wtf?? nema pol klubova iz lige prvaka...grafika je kod mene super nisam primjetio ove mane gore navedene
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12
ne znam dal se ikome ovo već dogodilo u igri, ali ja sam ostao zatečen... naime, nabac iz kornera, moj stoper zalijeće u golmana, i vidjelo se da su se jako sudarili u skoku, nato moj stoper pada kao pokošen, ostaje ležat, sudac prekida igru... stoper nije mogao nastavit igru zbog teškog udarca u glavu, pa sam ga odmah morao zamijenit... izvrsno napravljeno... čak dobijem info da se neki igrač malo ozlijedio na treningu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kak se zove mod u kojemu igram prvenstvo, kup i Ligu prvaka?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dali normalno rade sad obicni gamepadovi u fifi,ili su opet usrali stvar ko na demu?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Evo ovako.  Danas sam odigrao par tekmi na PS3 a noćas par na PC verziji igre. Što reći, igra je jednostavno prekrasna. Inače zadnjih godina sam naučio igrati preko PS3 tako da mi je ta verzija nekako draža i bolja.  Jednostavno gamepad na PS3 je za ove PC gamepade bolji. Bar meni. Chillstream mi ne odgovara ergonomski i jednostavno se pogubim na njemu a logitech rumble pad 2 je jednostavno lošiji od PS3 gamepada i igra s ta dva gamepada mi je noćna mora. Sama igra na PC je očekivano grafički ljepša od PS3 verzije i tu prestaju sve prednosti PC verzije nad PS3 verzijom. Instalacijom PS3 verzije igre igra se odmah podiže na verziju 1.01 nakon što skine zakrpu od 45mb. PC verzija je i dalje 1.0.0 Što su to ubacili već na PS3 veziji ne znam niti sam imao prilike pročitati no 45 mb zakrpa je poprilično velika.  Izgleda da ćemo ove godine uživati u najbolje napravljenoj nogometnoj simulaciji svih vremena jako jako dugo... svakom novom tekmom iznenadim se novim mogućnostima igre koje do sada jednostavno nisu nigdje viđene. Samo jedan primjer. Protivnik centrira poluvisoku loptu na nekih 6-7 m od mog gola. Na lopti su moj stoper i protivnički igrač koji se remplaju za poziciju. U tom trenu izlazim s gola i golman preko njih dvojce jednom rukom boksa loptu van 16m i pada na ova dva igrača i obojcu ruši na travu.  Svi padaju.... lopta pada van 16m kako sam rekao ali dočekuje je protivnički igrač i iz prve puca po mom golu koji je sada prazan. Na sreću promašuje gol. Ovakvih situacija vidjeli smo u gotovo svakoj tekmi na televizoru a evo sada po prvi puta vidim i u jednoj nogometnoj igri. Sitnica ali rekao bi da takve sitnice čine jednu cjelinu i jednu igru izdižu iznad druge..  EA svaka čast... gušt je nenadjebiv..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moram te ispraviti, ja sam još noćas skinuo tu istu zakrpu za Fifu 12 na PC-u ;) Desni klik na igru u Originu i updateaj.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
jurica_m kaže...
Kak se zove mod u kojemu igram prvenstvo, kup i Ligu prvaka?

Career Mode.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
dreammaker kaže...

Moram te ispraviti, ja sam još noćas skinuo tu istu zakrpu za Fifu 12 na PC-u ;) Desni klik na igru u Originu i updateaj.

Hvala, nisam znao niti primjetio...  zakaj to ne radi automatski kao na steamu?  Evo upravo nadogradio i PC verziju... Jeste li negdje pročitali kaj se ispravlja tom prvom nadogradnjom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 12:05 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kupljeno.. :)

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jesi kupio bas igru ili cd key? ja svoj cd key jos cekam, uzeo sam ga preko base host-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalingast kaže...

Jesi kupio bas igru ili cd key? ja svoj cd key jos cekam, uzeo sam ga preko base host-a.

Key na g2play, htio sam na base hostu ali oni imaju nekih problema, googlaj ih, nekaj s bankom.

Nude povrat novca i tak nekaj, vele da nije do njih, čekaj da banka to riješi.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
16 godina

A kod njih sam uzeo BF3 key.. Odlično! -.-

13 godina
neaktivan
movie kaže...
DnL kaže...

grafika je prekrasna i igra izgleda svjetski kod mene u 1920x1200 4xaa max.... ne znam o čemu pričate?

Sorry ali ako je tebi ovo odlicna grafika onda ne znam koje si igre igrao dosad. Gameplay odlican ali grafika zaostaje za ostatkom igre. Dresovi su koma. Zanima me zasto mi nece raditi desni analog kad sam sebi namjestam kontrole,a dok je bilo automatski namjesteno radio mi je 

16 godina
FIFA 12

Jel vam se čini da su igrači nekako mutni? Kao da ima previše blura!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

e, decki, kako ste ukucali onaj drugi kod sa base-hosta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

e, decki, kako ste ukucali onaj drugi kod sa base-hosta?

Ides u glavnom meniju na online pa my fifa 12 online i onda reedem code

15 godina
neaktivan
FIFA 12

I šta onda, ja redeemam al kad odem u UT niš se ne desi. Uglavnom, jel itko dobiva ovu poruku

"We have detected your squad file does not match that of your opponent, and have cancelled the match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with, you will need to delete your Online Squad file and re-download."

Non stop mi to piše kad oću igrat head to head seasons a po netu vidim da nisam jedini al još nema rješenja.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo dobio sam cd key, instalirao sam origin, ne mogu napravit account. Trebam li dobiti kakav mail da potvrdim..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Da pitam koja je razlika između ova dva joysticka. Mislim ga koristiti isključivo za FIFU.

Za 80 KN
ZA 300 KN

Zašto bi baš toga uzeli?

I kojeg bi Vi uzeli?

1 Za 80 Kn
26 Za 300 Kn
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 13:30 (Amazon637).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kupiću Fifu 12 samo CD Key preko base hosta, i kud onda moram upisat cd key kad dobijel jel tam u Origin pa pod redeem code?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice