FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
bulls23fan kaže...
Nokialino kaže...

Sad si rekao nesto sto nije tacno ja imam sonijev joystick za sony 2 sa pecurkama i na komp je prikljucen preko njegovog adaptera i super mi radi.

Radi i meni bez problema. Ali ne mogu nikako tipke namjestit.

to je i moj problem sto ne mogu sebi da nastimam kontrole :( zato trazim onaj fifa 11 launcher s kojim mogu nastimati kontrole ako tko ima neki send

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni sutra stiže igra iz slovenije. Jedva čekam.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Nekužim o kakvom štekanju na ATI karticama vi pričate.Sa konfiguracijom pod moj pc igram na max bez ikakvih lagova,štekanja itd.

Btw. ja nemam problema sa kontrolerom koristim PS3 dualshock 3/sixaxis kontroler sa motionin joy i sve radi odlično.

{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Gle nemojte se cudit nekima radi normalno nekima ne. Vecini ne radi kako treba i ti komentari "neznam o cemu pricate" nisu potrebni, ako dosta ljudi kaze da ne radi kako treba onda to trebaju popravit kome ne steka neka bude sretan. Ovisi od kompa do kompa.

Jebasu123 ja prakticki imam jaci komp od tebe pa mi steka a tebi ne to je dokaz da ovisi o kompu i da igrica ima problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 22:56 (PlayMaker10).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

IMas jaci komp al zato on ima jacu grafu sto je sasvim dovoljno...probaj da stavis xp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 23:02 (Nokialino).
15 godina
Nokialino kaže...
IMas jaci komp al zato on ima jacu grafu sto je sasvim dovoljno...

a zasto onda meni trza? (CPU je na 3,5 GHz, GPU je na 950/1200 MHz)

17 godina
bulls23fan kaže...

Nije stvar u procesoru nego u tome šta imaš ATI karticu, ka i ja. Već druga godina za redom a oni nisu u stanju popravit ni najosnovnije gluposti.

nVidia je platila da šteka na ati karticama...

15 godina

nista nije nemoguce...

15 godina
neaktivan
FIFA 12
ne zanima me nista osim onlinea,znan da ste pod dojmom,ali budite iskreni pls jer o tome o ovisi kupovina igre :D jel lagga i tako to

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna neko dobar program snimio sam tekmu pa bi da stavim na youtube znaci celu tekmu,ja sam uspeo da je smanjim na 350 mb e sada da li ima neki program koji bi to smanjio da bi stavio na youtube,a snimao sam preko frapsa?hvala

Ja koliko znam to zavisi od interneta a manje vise do kompa i igrice,jer sam imao problem na fifi 11 kada sam igrao sa bratom a kompovi su na dobri i igramo sve na ful bez trzanja a kada igramo online laga i zakljucili smo da je njemu slabiji net od mog i zato je bilo laga malog ali je moglo da se igra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 23:09 (Nokialino).
16 godina
FIFA 12

Na XP-u imam bolje perfornanse, i na sedmici mi radi kako bi i trebalo, al ipak XP daje koji fps vise.... a to je i logicno

Vi kojima steka na ati karticama, probajte si ukljuciti ovo

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 23:25 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
bulls23fan kaže...

Nije stvar u procesoru nego u tome šta imaš ATI karticu, ka i ja. Već druga godina za redom a oni nisu u stanju popravit ni najosnovnije gluposti.

nVidia je platila da šteka na ati karticama...

Bit će da su za moju zaboravili uplatit..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
ToniMeić kaže...
ne zanima me nista osim onlinea,znan da ste pod dojmom,ali budite iskreni pls jer o tome o ovisi kupovina igre :D jel lagga i tako to

Ne laga, opcija ima dosta i isplati se uzimat. Sam je tactical defending online i užasno se teško branit. Još mi smeta prevelika sličnost golova, golova izdaleka praktički ni nema, il su sa 5 metara u kut malo sa strane jer golman čuda brani kad ideš 1 na 1 il je dodavanje na stranu igraču kojemu je prazna mreža.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
17 godina
FIFA 12

Vi kaj ste skinuli igreu skinul ste je kao amerikanci ili europljani? Ubacio sam kod ali mi ne da skinuti igru i sada mi igra stoji u folderu my games. Nisam se prebacivao na amera, ostao sam u europi...  Kaj to znači da ću morati čekati još dva dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Sta se ne mozete strpiti jos par dana? to mi je zbilja neshvatljivo

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Sta se ne mozete strpiti jos par dana? to mi je zbilja neshvatljivo

meni je neshvatljivo kako pokrivač pogriješi kod prvog gola i sve ode k vragu... ovo je razumljivo, svatko valjda želi što prije zaigrati igru i osvetiti dinama...

16 godina
FIFA 12

ljudi imal itko onaj fifa 11 launcher?? znam da je neko bio postavio ali ne mogu da nadjem pa ako neko moze poslati bio bi zahvalan!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

evo odigrao sat vremena,prvo što sam napravio je to što sam ušao u EA Sports Football Club i onda vas pita koji klub podržavate,izabrao sam Barcelonu.i onda kad sam ušao u igru kreće prava zabava.Prvo sam vidio unutar EA Sports Football Cluba challenge koji mi je stavio zadatak da pobijedim Barcelonu sa Atleticom nakon Barcinog vodstva od 2-0 na Semi Pro težini,naravno taj challenge se odnosi na prošlotjednu utakmicu Barce i Atletica na Nou Campu u kojoj je Barca pobijedila 5-0.zanimljivo je da je Barca u toj utakmici igrala u istom sastavu kao i nekidan protiv Atletica i isto je padala kiša kao nekidan zapravo.Stvarno odlično napravljeno!

Druga stvar,napravio svoj Ultimate Team,odradio jednu utakmicu,pobijedio,laggova nije bilo.

I na kraju počeo Career Mode na 10 minuta i zasad sam oduševljen.Ove ekipe "šeika" kao što je odnedavno Malaga odmah grizu za velike igrače kao u stvarnom životu.Malaga je kupila Rossija iz Vilarreala za 19 milijuna eura,a Chelsea je kupio Kaku iz Reala za 27 milijuna.Da ne govorim koliko mi se sviđaju one sve vijesti koje se pojavljuju,toliko živo i relano da to nije istina.Svaki dan u Career Modu je bitan.

Jednostavno predobro,zasad sam oduševljen i nemam apsolutno nikakvih primjedbi.Idem nastaviti!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 0:28 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 6
14 godina
FIFA 12

Ja također počeo igradi Career mode i to npower league2 sa Macclesfield Town-om.Postavili su cilj pred mene da budem u gornjoj polovici tablice, imam oko 400.000 Eur buđeta i oko 8000 Eur još za plaće. Pa ti probaj nešto kupiti. Zaposlio sam skauta i poslao ga u Hrvatsku. Šalje izvješća svakih mjesec dana, kupio sam jednog klinca 15 god.

Za razliku od Fife 11 sa igračima 50-60 skill je lakše igrati, pogotovo jer su sa druge strane jednako tako loši igrači kojima je lakše uzeti loptu i preci ih. Uglavnom imam dvije pobjede i izgubio sam u kupu od Bury (liga iznad) 2:4 s igračem manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

ja kako god da stavim classic,alternate uvijek mi kontrole pomjesane :S sut mi na trokut itd... {#} a ne mogu ih sam namjestiti nikako

EDIT: napravio sam sad tek pocinje igranje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 1:34 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

ja kako god da stavim classic,alternate uvijek mi kontrole pomjesane :S sut mi na trokut itd... {#} a ne mogu ih sam namjestiti nikako

EDIT: napravio sam sad tek pocinje igranje :)

Šta si napravia da su ti proradile kontrole?

14 godina
neaktivan

Odigrao sam 2 exhibitiona i 1 carrer play sa napravljenim igracem.. Dakle, nemam rijeci, vjerni pratilac PES serijala ove godine definitivno prelazi na fifu.. Kvalitet je kvalitet.

15 godina
FIFA 12

ova full verzija me očarala! Career Mode je predobar,nešto što obavezno morate probati,online modovi odlični,zasad nema štekanja,odigrao dvije utakmice Ultimate Teama i predobro je!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

a ja sam mislio da se ultimate team igra normalno kad ono moras imati original :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DangerousB kaže...

a ja sam mislio da se ultimate team igra normalno kad ono moras imati original :(

pa naravno da moraš imati original kad je to online mode.

14 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

Možeš li nekima od nas otkrit kako si namistia kontrole {#}

14 godina
neaktivan
bulls23fan kaže...
DangerousB kaže...

Možeš li nekima od nas otkrit kako si namistia kontrole {#}

Znači ovako: Idi na "Controller", onda pod "Attack" napravi sljedeće: "Lob Pass/Cross/Header" zamjeni sa "Shoot/Volley/Header". I "Finesse Shot Modifier" zamjeni sa "Sprint". A sada idi na "Defence" i tu zamjeni "Sliding Tackle" sa "Tackle/Puch or Pull ( when chasing )" I da napomenem još jednu stvar, važno je da "Present:" bude na "Classic" prije nego li zamjeniš one gore navedene tipke...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 7:48 (alen177).
14 godina
FIFA 12

Igra je pezarazna, jedino što i meni trza, a sa ovim program RivaTuner224, to nisam uspio ispraviti.

Ne pojavljuje mi se opcija D3DO Overrider. Postoji li sličan program?

Inaće, stadion Juventusa{#}{#} Jedna zamjerka, stadion Reala ima reklame i tribine odmah uz teren dok na igrici su tribine dosta udaljene id terena.

Ja sam kontrole riješio kao i na demo fifa 12, kopirajući ovaj fajl....

http://imageshack.us/photo/my-images/845/captureig.png/

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 7:54 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nemojte svi koji imate org igrat s starijom verzijom khm khm jel šteka.Barem meni,nadam se da će ufinalnoj bt ispravljeno

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dal je neko probao da vara ako znate na sta mislim tj da li su to ispravili?mislim kada pobedis pa ti on zamrzne sliku .
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice