FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

A posto oni vide nas IP i vide da nismo iz USA, jel mozemo ban dobit? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
Diavol kaže...

A posto oni vide nas IP i vide da nismo iz USA, jel mozemo ban dobit? :S

nadam se da ne,ja ću kad skinem igru opet promijeniti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Znači da bi mogli odmah danas i igrat igru na taj način. Također sam stavio da se skida jer nemrem izdržat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

ma vjerujem da nam ne mogu ništa napraviti,ako bilo što bude,kažeš da si živio u Americi prije,pa si se preselio i zaboravio promijeniti lokaciju na accountu {#}

EDIT: i ja skidam,već mi je 13%

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 16:50 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li je netko već skinuo američku verziju ? Ima li posljedica ?

0 0 hvala 0
15 godina
Diavol kaže...
eZo kaže...

Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.

Ne mogu ni ja, ipak trebamo cekat jos 2-3 dana :D

Ja sam je skinuo ali ne mogu igrat don 29,09 od 01,00 sati

dejanceeeeeeeeee
15 godina
FIFA 12
meni se trenutno skida i nema nikakvih posljedica,vjerujem da ih neće ni biti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dejan1471 kaže...
Diavol kaže...
eZo kaže...

Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.

Ne mogu ni ja, ipak trebamo cekat jos 2-3 dana :D

Ja sam je skinuo ali ne mogu igrat don 29,09 od 01,00 sati

kako nemožeš igrati? što ti piše kad probaš ući u igru sa Origina?

15 godina

da igra ne more da se igra do kad sam napisao 

dejanceeeeeeeeee
15 godina
dejan1471 kaže...

da igra ne more da se igra do kad sam napisao 

pa jesi namjestio ono da si iz SAD-a na accountu?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Sad sam citao na forumu od igrice i navodno nisu ama bas nista napravili u vezi stekanja. Meni se cini da oni kao da ne zele zaradu na PC-u!

0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Sad sam citao na forumu od igrice i navodno nisu ama bas nista napravili u vezi stekanja. Meni se cini da oni kao da ne zele zaradu na PC-u!

po forumima ima svakakvih ljudi,najbolje probaj sam pa vidi.

14 godina
neaktivan

na kojem forumu...ako to nisu sredili onda im svaka čast... 

14 godina
neaktivan

ako igras na win 7 32 ili 64 znam da ce ti seckati jer to znam po fifi 11 ako igras na xp igrica ce ti raditi super kao sto je meni i ova fifa 12 demo kao i fifa 11 original.To sam sam zakljuccio da fifa bolje radi na xp nego na win 7 a i imam par ortakak koji imaju mnogo jake racunare ali im je seckalo zbog win 7 gde su probali sve i svasta dok mene nisu poslusali i evo i dan danas im radi savrseno.

na ovoj slici mi pokazuje koju ocenu dobijam sam mojom konfiguracijom za fifu 12.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 18:30 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

ako igras na win 7 32 ili 64 znam da ce ti seckati jer to znam po fifi 11 ako igras na xp igrica ce ti raditi super kao sto je meni i ova fifa 12 demo kao i fifa 11 original.To sam sam zakljuccio da fifa bolje radi na xp nego na win 7 a i imam par ortakak koji imaju mnogo jake racunare ali im je seckalo zbog win 7 gde su probali sve i svasta dok mene nisu poslusali i evo i dan danas im radi savrseno.

na ovoj slici mi pokazuje koju ocenu dobijam sam mojom konfiguracijom za fifu 12.

pa jel ti znas da si ainstaijn otkrio si cudo!

14 godina

Kak će meni radit uz ovu konfu

AMD Radeon HD 6790

2GB rama

intel core duo e7200 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 18:45 (Hazar).
14 godina
neaktivan
uradi isto sto i ja pa stavi sliku pada ti onda kazem i nezaboravi da kazes koji operatvini sistem koristis?
17 godina
Nokialino kaže...

Gluposti!  Ja imam win7 64bit i igra leti ...

14 godina

@Nokialino Pa kak to napraviš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 18:58 (Hazar).
14 godina
FIFA 12

Neznam kakvih problema vi imate. Demo radi bez problema na mom stroju na rezi 1280x720 sve uključeno i nema trzanja na Win 7 x86 instalacija više od godinu dana stara:

Phenom 9650

Ati 4650

3 gb DDR2

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni radi online super, online opcija ima stvarno dosta i oduševljen sam. Još sam da odigramo par međusobno :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
eZo kaže...

Meni radi online super, online opcija ima stvarno dosta i oduševljen sam. Još sam da odigramo par međusobno :)

Dakle igraš online najnormalnije sa američkom verzijom ?!

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam prek Origina skidao. Al radi sve kak spada, valjda je očitala igra key prek Origina.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:27 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja nisam ništa mijenjao po accountu i sad mi piše ready to download kad sam upalio origin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Poceo sam zabijati golove na Legendary, danas sam zabio 3-4 komada ... jedino sto sam promjenio je to da sam stavio obranu na legacy ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Poceo sam zabijati golove na Legendary, danas sam zabio 3-4 komada ... jedino sto sam promjenio je to da sam stavio obranu na legacy ...

hebes to kada ces online morati tactical defending

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

hebes to kada ces online morati tactical defending

ne mislim igrati online...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Štekanje je još prisutno kod ATI grafičkih kartica, i ljudi su još uvik primorani koristit D3 overrider i ostale programe da bi mogli normalno igrat na konfiguracijama koje debelo prelaze zahtjeve igre.

A o gamepadovima bolje da ne govorin ništa. Jer sudeći po ovome ja bi mora kupit neki logitechov ili xboxov gamepad, a to mi napamet ne pada. Jer sa generičkim gamepadom je igra u potpunosti neigriva! Pa ni najobičniji button remap se ne može napravit.

Tipično ze EA. U stanju su uništit dobar proizvod, a to su i napravili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam vjerovatno problem sa procesorom

AMD ATHLON 64 X 2 5000+ 2,66 gHZ s tim da kad stavim novu matičnu će ići na 3.2

imam grafičku ATI RADEON 4870 HD 512 MB

3 GB rama

i xp i sedmicu instaliranu

i da meni hebena fifa šteka i na medium to nemogu vjerovat kakvih kretena ima.. i sad primjer kao ja a ima ih mali milion će šta.. sjest i plakat ne grcam u parama da trošim lovu na komp al brate mili nek se bar mal ugledaju na pes.. ako fifa ovo ne riješi pes će biti konkurentan iz jednog jedinog razloga što svima ne šteka i radi na smooth.. dok će fifu izgleda igrati samo odabarni.. :(((((

14 godina
neaktivan
skala92 kaže...

ja imam vjerovatno problem sa procesorom

AMD ATHLON 64 X 2 5000+ 2,66 gHZ s tim da kad stavim novu matičnu će ići na 3.2

imam grafičku ATI RADEON 4870 HD 512 MB

3 GB rama

i xp i sedmicu instaliranu

i da meni hebena fifa šteka i na medium to nemogu vjerovat kakvih kretena ima.. i sad primjer kao ja a ima ih mali milion će šta.. sjest i plakat ne grcam u parama da trošim lovu na komp al brate mili nek se bar mal ugledaju na pes.. ako fifa ovo ne riješi pes će biti konkurentan iz jednog jedinog razloga što svima ne šteka i radi na smooth.. dok će fifu izgleda igrati samo odabarni.. :(((((

Nije stvar u procesoru nego u tome šta imaš ATI karticu, ka i ja. Već druga godina za redom a oni nisu u stanju popravit ni najosnovnije gluposti.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice