FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

uf, imao sam maraton sada.. 3 sata bez prestanka (nisam ni na wc išao :D)

prvo sam odigrao 2 utakmice na professional i imao sam remi i pobjedu

a onda kreće zabava s puno psovanja, prebacujem težinu na legendary i gubim tekmu za tekmom...

ali igra mi postaje puno zabavnija, čak stvaram puno više šansi nego na pro ali i dobivam 3 put više golova

da, treba skila dosta... mogu reći otprilike da mi je omjer ovakav na legend:

70% izgubio

25% neriješeno

5% pobjedio - jedna ali vrijedna :D

nekada sam vodio i po 2 razlike ali apsolutno se svaka pogreška kažnjava

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Brate meni ne ide u glavu kako to da mi Villa i Messi skaču k'o Blanka Vlašić i uvijek nadvise sve moe obrambene na ubačajima. Bilo da igram s Milanom ili Cityem.

Razumijem da je Barca objektivno najjača momčad, i da su to morali nekako iskazati u igri, ali da se nisu mogli sjetiti nečega što ima veze s mozgom a ne da mi ekipa od 170 zabija glavom.

Ali doslovno, 70% golova koje primim od Barcelone je nabačaj, a svi znamo kako Barca stoji s time zaprave.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Odgovorio mi je Rutter :D

xTommy_CRO Tommy 78
@EASPORTSFIFA Pls optimizay game for pc,so much lag whit geforce gso9600 ,3 gb and dual core ? :D

EASPORTSFIFA EA SPORTS FIFA
.@xTommy_CRO the odd stuttering in PC is something we know about. Just the demo - you won't have that problem in the final game

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 8:00 (Tommy_123).
Moj PC  
6 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo je nevjerovatno.Prošlu utakmicu igram sa Barcelonom protiv Man.Citya.

Napadam ko luđak,10-ak dosta dobrih šansi... ništa neće da uđe.

U 80. minuti Tevez mi pobjegne i zabije.

Izgubio sam utakmicu u kojoj sam imao 10-ak dobrih šansi a oni su svoju jedinu pretvorili u gol.

Sa Barcelonom imam problem realizacije,lako stvorim šanse ali ništa neće da uđe.

Odigrao sam 3 utakmice sa Milanom malo za promjenu i pobijedio sam 2 a jednu sam igrao neriješeno.

Sa njima mi je realizacija puno manji problem,nisam imao puno šansi a opet sam zabio golove.

Mislim se da li da igram sa Milanom ili sa Barcom.

Sa Barcom mi je veći užitak igrati jer stvaram dosta prilika ali se nakon nekog vremena užitak pretvori u frustraciju jer ne mogu zabiti gol.

Sa Milanom nemam puno šansi ali rezultat je tu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja igram na xboxu i igrica je savrsena....samo je teska pun ku*** i fakat treba skilla...makar sam na xboxu stalno igro fifu 11 tesko mi je ovu fifu 12 :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 12
FlyBoy kaže...

Brate meni ne ide u glavu kako to da mi Villa i Messi skaču k'o Blanka Vlašić i uvijek nadvise sve moe obrambene na ubačajima. Bilo da igram s Milanom ili Cityem.

Razumijem da je Barca objektivno najjača momčad, i da su to morali nekako iskazati u igri, ali da se nisu mogli sjetiti nečega što ima veze s mozgom a ne da mi ekipa od 170 zabija glavom.

Ali doslovno, 70% golova koje primim od Barcelone je nabačaj, a svi znamo kako Barca stoji s time zaprave.

Fakat ne kužim kako vi to igrate.  Meni jedino glavom uspije zabiti mrcina ibrahimović.  Golove uglavnom dobijem nakon lošeg timinga pritiskanja gumba u ovom novom sistemu obrane kada mi protivnik pobjegne pa sam zabije ili odigra kombinaciju.  Glavom stavrno jako malo golova dobijam, da ne kažem zanemarivo....  U fifi je jaka karika golman koji doslovce može izaći na svaki centaršut. Ako dobro igrate s golmanom većinu centaršuteva će on sam riješiti...

Kada vratim sistem obrane na staro gotovo da mi i ne mogu zabiti gol bez obzira na težinu igre  dok na ovom novom sistemu obrane znam često zaplivati.  Nema nervoze. Čeka se cijela igra kako bi jednu sezonu žrtvovao kako bi se što više prilagodio

novom načinu igranja obrane...

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Brate skoci jbt izleti sa golmanom ucini nesto nemoj samo gledat kako ti lopta para unutarnju mrezu{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Samo da Vas sve obavijestim, vjerojatno ce te svi koji su narucili i uplatili dobiti Expanded Edition po istoj cijeni.

4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

Samo da Vas sve obavijestim, vjerojatno ce te svi koji su narucili i uplatili dobiti Expanded Edition po istoj cijeni.

Kakva je to edicija,može pojašnjenje?

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Expanded Edition includes 24 sets of FIFA 12 Ultimate Team Gold packs (4 sets per month for six months, starting from October)

2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
FIFA 12

da i meni se to ucinilo da A1 radi na principu toga da radi sve suprotno od toga sto ti napravis , stojis 1v1 s igracem , krenes lijevo , istu milisekundu krene obrambeni lijevo , nema sanse da ga cimas pa da mu prodjes , ako ti to i uspije , ostane jedna njegova noga pa izbije loptu

ista stvar je i u obrani , mozes ti pogadati na koju stranu ce napadac al nemas ni 1% sanse da pogodis , napadac se uvijek u suprotnu :)

a kao sto ste rekli , ako ne pogadas , pocinju se zvrkovi okretati i ti moras negdje kretnuti , i eto ga opet , krecu oni u drugu stranu :P

al jbg igrica je zabavna , idem se jos malo zivcirati kako svi nabacaji zavrsavaju u mojoj mrezi

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
šta se radi u tom ultimate teamu?

u prošloj inačici na PC-u nije bio pa neznam...
0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
šta se radi u tom ultimate teamu?

u prošloj inačici na PC-u nije bio pa neznam...

Kreiraš svoju momčad,kupuješ igrače pomoću novčća koje zaradiš ako dobiš,izgubiš ili odigraš neriješeno.Super da su to stavili,to ću obavezno igrat :D

17 godina
rtzuiop kaže...

da i meni se to ucinilo da A1 radi na principu toga da radi sve suprotno od toga sto ti napravis , stojis 1v1 s igracem , krenes lijevo , istu milisekundu krene obrambeni lijevo , nema sanse da ga cimas pa da mu prodjes , ako ti to i uspije , ostane jedna njegova noga pa izbije loptu

ista stvar je i u obrani , mozes ti pogadati na koju stranu ce napadac al nemas ni 1% sanse da pogodis , napadac se uvijek u suprotnu :)

a kao sto ste rekli , ako ne pogadas , pocinju se zvrkovi okretati i ti moras negdje kretnuti , i eto ga opet , krecu oni u drugu stranu :P

al jbg igrica je zabavna , idem se jos malo zivcirati kako svi nabacaji zavrsavaju u mojoj mrezi

Počni u tim situacija više koristiti golmana.  Nevjerojatno je animiran i svaki izlazak je drukčiji i sto posto realan.  Pravi gušt ga je gledati....

15 godina
FIFA 12
jel to onda bas igras sa tim timom ili si samo menager?
0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
jel to onda bas igras sa tim timom ili si samo menager?

Ti si menađer i igraš,svaki igrač ima određen broj tekmi kad ga kupiš i u   paketu može dobit stadion,dres koji ćeš nosit,loptu i kartice za fitness,ozlijede te produženje ugovora.Pa to možeš iskoristin na svakom igraću.

15 godina
FIFA 12
zvuči super :)
0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Suci u ovoj igrici su smeće.

Ne mogu više gledati kako protivnik složi mog igrača na travu a nema ni faula.

Da se barem drže kriterija nekako bih i razumo ali meni sviraju iste faulove koje njima nisu.

Jako sam zabrinut.Igram već 2-3 dana na legendary i pomak se vidi ali opet jako teško dođem do pobjede.

Bojim se da bih na legendary sa Barcom završio negdje u sredili španjolske lige,ako ne i niže.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:55 (patch123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

narucio bi fifu, pa me zanima kako to funkcionira...posalju mi cd key i di onda skinem igru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalingast kaže...

narucio bi fifu, pa me zanima kako to funkcionira...posalju mi cd key i di onda skinem igru ?

Narućš igru,dobiš podatke,odeš u banku li poštu uplatiš općom uplatnicom i dobiš key prije izlaska ili na dan izlaska igre.Base-host za mene najpouzdaniji :D

16 godina
neaktivan
kalingast kaže...

naruci i meni usput kad budes sebi... Bog ce ti platit{#}

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovaj Ultimate team me podsjeca na stari dobri princip iz ISS-a 2 gdje nisi za lovu kupovao igrace,nego za bodove.Sto jaci igrac vise bodova.Sjecam se da je Ronaldo vrijedio 50 bodova :P

Moj tim tada je bio Kahn,R.Carlos,Stam,Maldini,Jarni,Zidane,Davids,Nedved,Rivaldo,Ronaldo i Ševčenko.To su bili dani,ak ce mi taj mod probudit nostalgiju za 99" i ISS 2 onda skidam kapu

1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Narućš igru,dobiš podatke,odeš u banku li poštu uplatiš općom uplatnicom i dobiš key prije izlaska ili na dan izlaska igre.Base-host za mene najpouzdaniji :D

Kaj nije jednostavnije pay palom?  Sve sam napravio za minutu iz fotelje bez stajanja u redu i izlaska iz kuće...

14 godina
neaktivan
Re: Fifa 12

hahahhahahahahhahahah

kucel
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Kaj nije jednostavnije pay palom?  Sve sam napravio za minutu iz fotelje bez stajanja u redu i izlaska iz kuće...

Svejedno.Nemam 18 pa se neću još s time zajebavat.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

PES 12 EPIC LOSS :D 

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
fluj kaže...

PES 12 EPIC LOSS :D 

Malo si fulao temu ?  {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je osobno drago što je i na Pro teško pobijediti. Bar će prvenstvo biti zanimljivije, a ne ko u PES -u nakon 10 kola riješeno prvenstvo. Dok je teže, onda je nekako i zanimljivije igrati. Da i mene suci živciraju s time što protivniku sudi sve i svašta a meni skoro pa ništa. Osim toga, primjetio sam kod recimo Ibre, Messia, Pata, Kagawe da su momci s loptom jako jako (možda i prejako) brzi s loptom i okretni. I izvoza me na sredini terena, prođe kroz 4 igrača, uđe u 16m nabaci fintu i lako zabije u kut. Ono doima se kao da PC mora zabit gol.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 14:30 (ll2p).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Ok, znam da je offtopic, al htio bih znati (pošto nemam uopće iskustva s tim) kolko je taj base host pouzdan? Jel zna netko za nekakva neugodna iskustva?

Moje jedino neugodno iskustvo je bilo kad sam morao otic uplatit u banku odnosno dat novce{#}

17 godina
dasoo988 kaže...

Moje jedino neugodno iskustvo je bilo kad sam morao otic uplatit u banku odnosno dat novce{#}

Znači ništa bez novca, to je stvarno loša vijest...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice