FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Dajte pomagajte ljudi.

Skinuo sam demo u .zip sa softpedie, i extractam taj zip, i uđem u folder, i unutra kad pokrenem autorun, i odaberem jezik, odmah mi se pojavi play gumb, ali kad ga stisnem pokreće mi Fifu 11.

Kad pokrenem EASetup.exe crasha mi se i izbaci error report.

Jel to samo meni ili?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 12

Evo jedna golčina sa Taiwom

Jhva Elohim Meth.
16 godina
nontryer kaže...

lijepo :D

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo mi je super kak nakon utakmice prikazuju igrače i ocjene.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ovo mi je super kak nakon utakmice prikazuju igrače i ocjene.

to sam i napisao na fifplay play da stave nakon tekme vise analiza

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Dajte pomagajte ljudi.

Skinuo sam demo u .zip sa softpedie, i extractam taj zip, i uđem u folder, i unutra kad pokrenem autorun, i odaberem jezik, odmah mi se pojavi play gumb, ali kad ga stisnem pokreće mi Fifu 11.

Kad pokrenem EASetup.exe crasha mi se i izbaci error report.

Jel to samo meni ili?

domba_Os kaže...

Skinio demo, odlična mi igra, odma odjurio na base-host, uplatio 159kn za key :) ... Do sad nisam nikad kupio sportsku igru/key orig. , eto za sve postoji prvi put ...

Inače; za sve koji ne znaju preimenovati gamepad:

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”

Ovo sam copy-paste-ao s ove stranice: http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/

Gdje ima još nekih stvari koje mogu pomoći ... Jedna od tih je kako instsalirat demo fifa12 ako već imate instaliranu fifa11 ... Ja sam jednostavno unistalirao fifa 11 :)

Dajte ljudi , Čitajte! (moj post s predhodne strane)

17 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

Dajte ljudi , Čitajte! (moj post s predhodne strane)

Meni je ovo pomoglo:

I now found a solution in this news article (german):

If you remove the following registry key

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5

you are able to install the demo while Fifa 11 stays installed.

You should make a backup though, so that you still can uninstall Fifa 11 properly later. 

Samo obavezno spremite kopiju ovog HKEY-a. Desni klik>Export i onda kasnije ga samo opet importate.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FIFA 12

toliko sam oduševljen ovim demom da to nemogu opisati.Ali isto tako znam da će se igra još popraviti što se tiče gameplaya do finalne verzije,jer ovo nije zadnji build igre.Pitate se kako to znam? Sjećate li se prije nego li je izašao demo kad smo gledali sve onoe gameplaye,Ibrahimović je imao kosu u repu kao u stvarnosti,i to je zadnji build igre.A u demu još nema takvu kosu,znači da nismo dobili zadnji build.Jedva čekam 30.9!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja se sad nemogu dočekat cijele igre, pa da s Liverpoolom krenem osvajat. Sad igram demo s otključanim stupnjevima težine, i s produženim vremenom.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

pogledajte ovaj video,igrač se ozlijedio kad je trčao do lopte:

napokon se i ovakve stvari mogu dogoditi,a ne samo kad ga netko udari po nogama,najbolji primjer je Iniesta sinoć.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
9 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Malo mi je čudno ovo sve novo u obrani.

Ne znam više koji gumb držat da ide na njega.   Jel one gore ili X ili kocku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Malo mi je čudno ovo sve novo u obrani.

Ne znam više koji gumb držat da ide na njega.   Jel one gore ili X ili kocku?

ma samo je stvar navike.Držiš L2 da se staviš u poziciju obrane,i kad je najbolji trenutak stišneš krug da mu otmeš loptu,sad neznam koji gamepad imaš i kako su ti namještene kontrole,meni je tako po defaultu na Xbox gamepadu.Uostalom,samo upali onaj tutorial na početku i vježbaj malo i naučit ćeš,ja sam već dosta bolji nego jučer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 13:45 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma jbt igrica kad ne mogu kontrole namjestit. :S

Sve sam opkušaova što ste naveli, sve one fixeve za gamepda, imam dobar, Smartboxov gampead... -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Obrana je stvarno super, najlakše je držat sprint i tipku za dodavanje i igrač vam automtaski ide porema igraču koji ima loptu.

Ja još ne mogu vjerovat koliko je igra napredovala, oduŠEVLJEN sam.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Sve sam opkušaova što ste naveli, sve one fixeve za gamepda, imam dobar, Smartboxov gampead... -.-

I ja imam smartboxov gamepad, samo moraš preimenovat USB gamepad u Logitechov, imaš par stranica prije tutorial, a tipke će ti biti nariktane samo ćeš se trebat naviknut na nove tipke i to je to.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pogledajte ovaj video,igrač se ozlijedio kad je trčao do lopte:

napokon se i ovakve stvari mogu dogoditi,a ne samo kad ga netko udari po nogama,najbolji primjer je Iniesta sinoć.

Ja nemogu vjerovat da je i ovo moguće u igri, super.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Defa.psd kaže...

I ja imam smartboxov gamepad, samo moraš preimenovat USB gamepad u Logitechov, imaš par stranica prije tutorial, a tipke će ti biti nariktane samo ćeš se trebat naviknut na nove tipke i to je to.

Jesam, promijenio sam i ime kontrolera, na ono OEM name...

Pomoć.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma samo je stvar navike.Držiš L2 da se staviš u poziciju obrane,i kad je najbolji trenutak stišneš krug da mu otmeš loptu,sad neznam koji gamepad imaš i kako su ti namještene kontrole,meni je tako po defaultu na Xbox gamepadu.Uostalom,samo upali onaj tutorial na početku i vježbaj malo i naučit ćeš,ja sam već dosta bolji nego jučer.

Imam Logitech rumble Pad 2, ali su mi custom kontrole jer sam stari PES-ovac bio do prošle fife pa sam si namjestio kao u PES-u. Također dobro mi je što mi je prepoznao gamepad u postavkama i na ekranu mi baš pišu tipke kao i na gamepadu.

a već sam se malo ufurao u obranu, znači kao što si rekao, gradim ga, idem prema njemu tj. i onda kocku.

14 godina
nontryer kaže...

jel si to pucao s onim samo za pucanje (krug) ili stisnuo neku od tipki lt rt?

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
FIFA 12

ova igra je jednostavno prezarazna, ja sam oduševljen i ne mogu prestati igrati{#}

ovako nisam bio oduševljen još od starih nastavaka pes. grafika i sam gameplay su mi za deset i naprosto ne mogu vjerovati koliko sam oduševljen fifom 12. Toliko da me stah pomisli da mi nešto crkne jer ja od kad sam naštimao postavke za ps2 joystick ne prestajem igrati hehe{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel može meni netko pomoć? FIFA mi je prepoznala gamepad, ali su različite kontrole, skidao sam i fixeve i promijenio ime gamepada, te sam i ingame mijenjao postavke, ali se opet vrati na stare postavke.

Hvala.

16 godina
Kawabunga kaže...
nontryer kaže...

jel si to pucao s onim samo za pucanje (krug) ili stisnuo neku od tipki lt rt?

Samo šut, sa brzim trčanjem..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
FIFA 12

uf kakvu utakmicu sam sad odigrao sa Barcom protiv Marseille-a.Obožavam gledati statistike na kraju utakmice,Iniesta mi je dobio ocjenu 9.80,imao jednu asistenciju i točna dodavanja 20/20! Sad uvijek gledam statistike jer su stvarno puno poboljšane i vide se svi detalji.

E još jedno pitanje,igrate li na Assisted ili na Manual? Ja igram na Manual jer sam tako navikao od FIFE 11,je malo teže,ali je puno prirodnije i više sliči pravom nogometu nego Assisted.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sve super,osim sta me nervira sta mi nekad prolete nekakve crtice po ekranu,a otkad san instalira za gamepad neki program nemogu vise u settings kad idem igrat al jbg sta je tu je :D 

16 godina
ToniMeić kaže...

sve super,osim sta me nervira sta mi nekad prolete nekakve crtice po ekranu,a otkad san instalira za gamepad neki program nemogu vise u settings kad idem igrat al jbg sta je tu je :D 

kakve crte? probaj ukljuciti vsync možda na taj način riješiš crte

14 godina
Jack Sparrow kaže...
ToniMeić kaže...

kakve crte? probaj ukljuciti vsync možda na taj način riješiš crte

Sa vsync-om se izgubi dosta fps-a pa dok se kamera kreće onak malo zaštekava! Mene zanima kako promijenit na gamepadu kontrole, da ne upravljam sa gljivom neg sa strelicama??

15 godina
neaktivan

a nez odjednom neke crtice al nista posebno,i taj VSYNC san viđao u settingsima ali nemogu do njih otkad san instalira za gamepad program :) samo ulazi u igru bez onog menua ka prije :D i kako da updateam grafičku od ATI Radeona,jer su zastarili :D

15 godina
David87 kaže...

Sa vsync-om se izgubi dosta fps-a pa dok se kamera kreće onak malo zaštekava! Mene zanima kako promijenit na gamepadu kontrole, da ne upravljam sa gljivom neg sa strelicama??

fifa se neigra sa strijelicama.. navikni se na analog, preporuka {#}

0_o
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel može meni netko odogovoriti na moj post iznad...

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

A jel se to uopce da igrati na tastaturu i dal je moguce promjeniti tipke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice