Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
icecold kaže...

Igram uvek sa Čelzijem 4:3:3

Cech

Ivanović - Bosingwa - Terry - A. Cole

Mikel     -     Essien

Lampard

Malouda - Drogba - Anelka

Ima neko predlog za promenu igrača, ili z formaciju a one taktike?

alex mjesto bosingwe i ako hoces ramires mjesto mikela

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Fifa 11

Zna li možda tko koja je to LS tipka? U par tutoriala piše "press LS" a ja neznam koja je to tipka.... Može li mi tko pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promster kaže...

Zna li možda tko koja je to LS tipka? U par tutoriala piše "press LS" a ja neznam koja je to tipka.... Može li mi tko pomoći?

šift....

15 godina
Tommy_123 kaže...
Promster kaže...

šift....

Hvala. Ali mislio sam na ovo ispod. Piše "flick LS up"...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 20:40 (Promster).
15 godina
neaktivan
Promster kaže...
Tommy_123 kaže...
Promster kaže...

šift....

Hvala. Ali mislio sam na ovo ispod. Piše "flick LS up"...

ja redovito sada zabijam s rabonom..jedna od najdražih fora..ai ja igram s x360 kontrolerom..tak da..:D

16 godina

LS znaci Left Stick (lijevi analog)

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
Fifa 11
Ahh, neda mi se više s tim zezati...Ahh valjda ću preživjeti bez Rabone, probao sam igrati s kontrolerom ali nije to to, meni je tipkovnica zakon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promster kaže...
Ahh, neda mi se više s tim zezati...Ahh valjda ću preživjeti bez Rabone, probao sam igrati s kontrolerom ali nije to to, meni je tipkovnica zakon.

hahaha..fifa  se igra s gamepadom jel ima podršku svih 360 stupnjeva...s tastom je crap!

15 godina
Fifa 11
Kako kome...Nekima je bolje s kontrolerom a nekima s tipkovniom, ostali bi to trebali poštovati.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Promster kaže...
Kako kome...Nekima je bolje s kontrolerom a nekima s tipkovniom, ostali bi to trebali poštovati.

ja sam sad nedavno prvi puta u zivotu pokusao igrati sa gamepadom..isto ko i ti nisam ga mogao smisliti :) i trebalo mi je dosta da se naviknem..ali sad kad sam se konacno naviknuo vise nema sanse da igram na tipkovnicu. iako sam jos uvijek na tipkovnici brzi..ali u danasnjim igrama ne mozes vise raditi finte na njoj...

15 godina
Igor666 kaže...
Promster kaže...

ja sam sad nedavno prvi puta u zivotu pokusao igrati sa gamepadom..isto ko i ti nisam ga mogao smisliti :) i trebalo mi je dosta da se naviknem..ali sad kad sam se konacno naviknuo vise nema sanse da igram na tipkovnicu. iako sam jos uvijek na tipkovnici brzi..ali u danasnjim igrama ne mozes vise raditi finte na njoj...

Ja sam bio čak i odlučan u tome da se prebacima na kontroler, igrao sam s njim tjedan ili dva i nikako mi nije išlo. A ovako kad igram protiv frendova ja sam uvjek na tipkovnici, finte na tekmi ne izvodim (osim rainbow 1 na 1 protiv golmana) jer skoro uvjek popušim loptu {#}.

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Jel igra netko preko hamachia??

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Kvalitetu Fife od kad sam je poceo igrati 98 mjerim prema vremenu provedenom uz neku od njenih inacica.Dosad sam najvise vremena proveo uz Fifu 98,nakon nje sam najvise igrao Fifu 2009,ali kako sada stvari stoje Fifa 11 ce ih nadmasiti obje.Toliko je adiktivna da gotovo ne prode dan a da ne odigram najmanje 2 utakmice.Po principu izaberi napamet sam uzeo Blacburn u Menager modu stavio tezinu na Legendary,potrosio kompletni budget kluba i doveo Neymara i lagano se dizem.Prva sezona 5 mjesto.2 sezona doveo Beckhama na posudbu,kupio Hleba i Corluku,prodao Kalinica (preuzasan u Fifi),Neymar rastura konstantno mu se dize vrjednost i jacina,zavrsio kao 3. 3 sezona na pocetku sam trenutno igram s Interom Werderom i Om-om u skupini,napale su mi igrace ozljede slepam se u prvenstvu nakon 6 kola imam 8 bodova i na 9 sam mjestu :/,Beckham se vratio u MLS,ali zato je uletio Deco na posudbu jer je recesija ;).Najbolji nogomet ikad

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:18 (Arnold Šrafncinger).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Kvalitetu Fife od kad sam je poceo igrati 98 mjerim prema vremenu provedenom uz neku od njenih inacica.Dosad sam najvise vremena proveo uz Fifu 98,nakon nje sam najvise igrao Fifu 2009,ali kako sada stvari stoje Fifa 11 ce ih nadmasiti obje.Toliko je adiktivna da gotovo ne prode dan a da ne odigram najmanje 2 utakmice.Po principu izaberi napamet sam uzeo Blacburn u Menager modu stavio tezinu na Legendary,potrosio kompletni budget kluba i doveo Neymara i lagano se dizem.Prva sezona 5 mjesto.2 sezona doveo Beckhama na posudbu,kupio Hleba i Corluku,prodao Kalinica (preuzasan u Fifi),Neymar rastura konstantno mu se dize vrjednost i jacina,zavrsio kao 3. 3 sezona na pocetku sam trenutno igram s Interom Werderom i Om-om u skupini,napale su mi igrace ozljede slepam se u prvenstvu nakon 6 kola imam 8 bodova i na 9 sam mjestu :/,Beckham se vratio u MLS,ali zato je uletio Deco na posudbu jer je recesija ;).Najbolji nogomet ikad

švarci ajd na gameranger da odigramo poštenu tekmu..bar s nekime...:D

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Neznam kako da otvorim port na routeru pa nemogu igrati fifu jer mi izbacuje timed uot kad pokusam s nekim igrat,sad nemam faks iduca 2 tjedna a cu probat uhvatit susjeda da mi pokaze kako jer preko googla nista ne kuzim

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:36 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam kako da otvorim port na routeru pa nemogu igrati fifu jer mi izbacuje timed uot kad pokusam s nekim igrat,sad nemam faks iduca 2 tjedna a cu probat uhvatit susjeda da mi pokaze kako jer preko googla nista ne kuzim

javi se meni..ja ti znam...

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Poslao sam ti poruku pa kad uhvatis vremena napisi mi na privat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BC2 nick: maxsisac_CRO
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

taj covjek je ubojica..svaak mu cast..al moram vam priznati ovov je jedna od najboljih FIFA ikada za pc...neodvajam se od nje..predobra je svaka cast Ea...:DDD

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Jos nista od tvojeg objasnjavanja kak oda otvorim port :/ ,bojis se da te ne rasturim ili? ;)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jos nista od tvojeg objasnjavanja kak oda otvorim port :/ ,bojis se da te ne rasturim ili? ;)

javi mi se na PP..;)..hhahaahahh..:P

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Vec jesam jednom,evo sad i 2 put

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:01 (Arnold Šrafncinger).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vec jesam jednom,evo sad i 2 put

neda mi da ti odgovorim.-.-"

16 godina
neaktivan
Fifa 11

pa napisi tu hebote B-)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa napisi tu hebote B-)

5 min..radim kompilaciju golova..:P

dodi na gameranger..;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:23 (Tommy_123).
16 godina

zanima me koliko je drukcija full verzija od dema na ps 3?kako se online ponasa jel steka?

17 godina
Fifa 11

Ej Tommy, može par pitanja??

Koje fore koristiš, a da su jednostavne, brze i ubojite?

Koja ti je ultimativna taktika s Barcom?? 

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

jednostavno i efikasno ti je bicikl pa skrenes ili onaj okret oko lopte neznam kak se zove, a i rainbow flick ti je efikasan i jednostavan

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

evo..kristim ti..rabonu jako često..brzina i preciznost je presudna kod te fore..rainbow flick..T.around the world,onda m.rulet..za 360 stuppnjeva,bicikl..sve pomale..obožavam foru roll ball fake..

Valdes

D.Alves            Pique                     Puyol                Abidal

J.Maskerano

Xavi                                  Messi                     Afellay

D.Villa

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 20:43 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Uglavnom moj ruter je prema informacijama s interneta prastar nije ni podrzan na PortForward.com-u vjerojatno zato sto ga imam od samih pocetaka adsl neta u hrvata :).Opcije su mu komplicirane i nerazumne,no sjetio sam se da su mi striceki i tete iz T-coma proslog ljeta nakon produzenja ugovora poslali jedan bjeli router koji sam ljen kakav jesam ubacio u ormar pa cu ga sutra prikljucit i pokusat s njim valjda ce bit rezultat neki ;).Ovaj je

Thomson TG 782(i),a ti Tommy_123 imas SpeedTouch kolko vidim po slikama od prije pa sam provjerio na PortForward interface za namjestanje rutera je isti kao i tvoj i ima Game settings opcije sa strane,pa se vjerojatno u iducih dan dva vidimo onlajn ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 21:26 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice