Ja sam našao za 16 eura doduše cd key pa ako hočeš
Ja sam našao za 16 eura doduše cd key pa ako hočeš
sory
Evo poslijednjih par dana igram FIFU 2011. (xbox 360 verzija).
Za početak, odmah cu reći da je meni osobno ova FIFA veliki promašaj.
Prvo, suđenje. Suđenje je katastrofalno loše, nešto potpuno neočekivano.
Svaki manji kontakt je prekršaj, a poneki lakši prekršaji su žuti kartoni.
Zaleđe se sudi iako igrač kojemu je lopta upućena uopće ne dotakne loptu-FAIL!.
Drugo, ove neke promijene u realnosti i samom pristupu igri nemaju veze s vezom, igra treba biti i zabava, a ne da se frustriram igrajući.
Kontrole driblinga su meni IMHO loše odrađene. S tim da mi protivnički igrači uvijek prave istu foru (okretanje s loptom).
Dobro je što su golmani promijenjeni, ne brane nadljudskim sposobnostima kao u prethodnoj verziji.
Bio sam fan prethodne verzije te stoga PES nisam niti probao, ali nakon ovoga moram isprobati novi PES za koji sam čuo da je dobar.
P.S. Ako još budem igrao možda promijenim mišljenje glede nekih stvari.
EDIT: Nakon još par sati igranja, donekle sam promijenio mišljenje.
Suđenje je FAIL, igra je ok izuzevši suđenje.
Jel još kome nvijači bojkotiraju tekme (nema ih na tribinama ali se čuju) i dali imate imena na dresovima? Patch mi je to promijenio..
Jel još kome nvijači bojkotiraju tekme (nema ih na tribinama ali se čuju) i dali imate imena na dresovima? Patch mi je to promijenio..
meni su bojkotirali nakon 3 tekme zaredom koe sam izgubio..:SS..doslo ih je 20,30,..xD.
meni su bojkotirali nakon 3 tekme zaredom koe sam izgubio..:SS..doslo ih je 20,30,..xD.
pa ocito patch je smanjio publiku da bude bolji framerate, neznam, idem u igru provjerit nisam puno igrao nakon patcha
Riješeno, u ccc sam stavio 3D quality na high i to je riješilo problem.
ja odigrao par tekmi sada, sve u redu
Sad sam pdigrao s Ze Robertom jednu Pro utakmicu, dobio sam ocjenu 8 i bio sam man of the match.
Ima li neko nekakav kvalitetan patch, jer su mi sve utakmice noćne i 50% ih je po kiši.
Oni koji kažu da je igra sranje, stvarno ne znan šta bi to njih zadovoljilo. Igra je extra izbalansirana.
Ima li neko nekakav kvalitetan patch, jer su mi sve utakmice noćne i 50% ih je po kiši.
Oni koji kažu da je igra sranje, stvarno ne znan šta bi to njih zadovoljilo. Igra je extra izbalansirana.
1.01 patch navodno to rijesava
ovo sam nesto naso da valjda više svake sezone nece radit nove igre nego ce samo update-ati rostere klubova i malo grafiku i gameplay http://www.gameplay.hr/clanak/1162/fifa-u-buducnosti-iskljucivo-digitalno
Možeš mi stavit link i dali je patch siguran, tj. oće li mi nešto poremetit u dosadašnjoj igri i save-ovima!?
Hvala!!
Evo oficijalni patch
Reinstaliraj igru.
Nemoj Cr*ck stavljat.
Instaliraj patch.
Sad c***kaj sa 1.01 c***kom ;)
Reinstaliraj igru.
Nemoj Cr*ck stavljat.
Instaliraj patch.
ma nabijem ih na ku*ac..
ovo sam nesto naso da valjda više svake sezone nece radit nove igre nego ce samo update-ati rostere klubova i malo grafiku i gameplay http://www.gameplay.hr/clanak/1162/fifa-u-buducnosti-iskljucivo-digitalno
Nesviđa mi se ovo.
Reinstaliraj igru.
Nemoj Cr*ck stavljat.
Instaliraj patch.
a di uzmes taj c***? ili c**** s ovim od prije?
Reinstaliraj igru.
Nemoj Cr*ck stavljat.
Instaliraj patch.
a di uzmes taj c***? ili c**** s ovim od prije?
ja sam s ovim od prije..i igra sad konacno savrseno radi...
prije patch-a mi je stekalo kad kisa pada u manager modu i kad izgubim nekad izlazilo iz igre..sad toga vise nema....
Doveo sam u Liverpool T. Fringsa, njega sam doveo zato jer Essien nije htjeo.
Doveo sam u Liverpool T. Fringsa, njega sam doveo zato jer Essien nije htjeo.
ahah..ja sam doveo novu zvjezdu Javier Pastorea-decko igra fantasticno za 2,3g u man.modu ce biti novi messi..:DD
Dali pacth samo raspakuram u igru ili igru triba ponovo instalirat i ako ne triba dali mi nakon pactha ostanu saveovi??
Dali pacth samo raspakuram u igru ili igru triba ponovo instalirat i ako ne triba dali mi nakon pactha ostanu saveovi??
samo instaliras patch i to je to, meni su ostali sejvovi svi
Kak je Bale juče opet super igro, e sad imam pitanje jel on stvarno tak dobar ili je Maicon tako loš?
Kak je Bale juče opet super igro, e sad imam pitanje jel on stvarno tak dobar ili je Maicon tako loš?
I jedno i drugo.
Maicon je u padu forme(dalke od prošlogodišnje), a Bale je u velikoj formi.
I jedno i drugo.
Maicon je u padu forme(dalke od prošlogodišnje), a Bale je u velikoj formi.
sad se dokazao Bale kakav je igrac..s velikim srcem..odlićno igra..ovo je njegova sezona..odlićan je..:DD
iance samo da znate da sam JA otkrio Balea, samo da se pohvalim
na fifi 06 sam na manageru ga ubacio s youth academy i ownao s njim, isto tako i Llorisa
i pwn
Ja sam ga kupio u jednom pesu,a poslje kad mi je u pes bio dobar kupio sam ga i u manageru 07 ili 08 , neznam sad točno.