Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 812.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Izašao je patch

Prvo što sam primjetio je da sad ima i sunca i sijega u menager modu, nema CTD-a, čujem da nešteka u replayima na sedmici itd.

http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Meni je uredno bilo snijega u manager modu. Samo sunca nije.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Sad će ti se sve lijepo izmjenjivat, meni je prije samo bilo oblačno, kiša, i noć, a sad imam sve.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Lista fixova

1• Fixed a "bug" that is associated with departure at the end of the match in the "manager's career" and "Quick Match".

2• Fixed a "bug" that is associated with the incorrect location of teams in the division when playing in the "manager's career."
Unfortunately, this will not work with previous versions of the game preserve

3• Fix the location of the bulletin board in the game at widescreen monitors.

4• optimize the choice of weather in the "manager's career."

5• Fixed a "bug" in which users have played for one team in the "Network game" 1on1.

6• Fixed a scoring system% SRI (DNF). Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4. Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4.

7• Fixed a problem with micro-delays in the game and video replays.

8• Fixed a minor bug that prevented the ability to change the keyboard settings in the game

9• Optimized work the game on systems with graphics cards from ATI.

10• Fixed form seq. Teams: Lincoln City, Zenit St. Teams: Lincoln City, Zenit St. Petersburg and Montpellier. Petersburg and Montpellie

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 11:47 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Sve je to divno i krasno al daj uredi taj post, sve si duplao.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Fixed.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Lista fixova

1• Fixed a "bug" that is associated with departure at the end of the match in the "manager's career" and "Quick Match".

2• Fixed a "bug" that is associated with the incorrect location of teams in the division when playing in the "manager's career."
Unfortunately, this will not work with previous versions of the game preserve

3• Fix the location of the bulletin board in the game at widescreen monitors.

4• optimize the choice of weather in the "manager's career."

5• Fixed a "bug" in which users have played for one team in the "Network game" 1on1.

6• Fixed a scoring system% SRI (DNF). Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4. Now% SRI (DNF) will be counted and exit through the ALT + F4.

7• Fixed a problem with micro-delays in the game and video replays.

8• Fixed a minor bug that prevented the ability to change the keyboard settings in the game

9• Optimized work the game on systems with graphics cards from ATI.

10• Fixed form seq. Teams: Lincoln City, Zenit St. Teams: Lincoln City, Zenit St. Petersburg and Montpellier. Petersburg and Montpellie

Ima li kakav link

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ja sam instalirao.ali nema kreka za taj patch.pa mi baca van da  moram imat org disk.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

ja sam instalirao.ali nema kreka za taj patch.pa mi baca van da  moram imat org disk.?

heh...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
Tommy_123 kaže...

SAmo 15 eura

https://www.onlinekeystore.com/FIFA-11-EA-DOWNLOAD.html

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Tommy_123 kaže...

heh...

zamjenio sam crack s instalacije..pa lijepo radi..nema trzanja na replayma dok igram po snijegu itd..

15 godina
Fifa 11

Zahvaljujuci ovom usranom patchu upravo reinstaliram igru, jednostavno nakon njega izadje svaki put nakon onog EA SPORTS ili nakon sto mi prikaze Kaka-inu glavu... Ne mogu jos uvijek da vjerujem da su izdali ovako neoptimiziranu igru koju nisu u stanju ni patchem popraviti, cak stavise naprave jos goru stvar kako vidim, stvarno mi se ne igra PES al izgleda da jos jednom nemam izbora.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nešto sam čitao na netu da ovo nije official patch, nego ga je napravila neka ekipa iz Rusije..

"Pravi patch" bi trebao tek doć.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 14:16 (nontryer).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

meni baca error dok pokrenem patch, nece patchirat kak ste vi to napravili?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

A moguće da je Ruski, uglavnom sve sad snjim radi superSmijeh

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

valjda sere onaj mod za grafiku sto sam instalirao, btw ak obrisem igru ostat ce manager mode save?

EDIT: evo radi, poboljsanja u optimizaciji su ocita, prije mi je znalo trzat prilikom kornera sada je jako glatko a u replayima je malo bolje

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 16:39 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Izlazi danas oficijalni patch za Fifu, točnije već je trebao kasni 5 minuta. Onaj patch što sam ja dao je za Rusku verziju ali radi i on.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ajde malo da pricamo o iskustvima tijekom igre, a ne stalno problem sa grafickim i ostalom, stalno se ponavljaju ista pitanja gledajte malo....

Imate li nekog igraca da je dobar a nije skup za menager mode. Igram s tottenhamom i jako dobro stojim mozda 3 na ljestvici. Kupio sam neymara za 12 m i drama lik igra. 

standardna formacija 4-4-2. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

ajde malo da pricamo o iskustvima tijekom igre, a ne stalno problem sa grafickim i ostalom, stalno se ponavljaju ista pitanja gledajte malo....

Imate li nekog igraca da je dobar a nije skup za menager mode. Igram s tottenhamom i jako dobro stojim mozda 3 na ljestvici. Kupio sam neymara za 12 m i drama lik igra. 

pienarr..onda hhmm..onaj iz Santosa..neymar..lik je senzacija moje sezone,...u mojoj barci...prodao sam pedra stavio l.lopeza i ako se ozlijedi ubacujem neymara..iamam predobru postavu.uff

15 godina
Fifa 11

Ja kupio Neymara, Gervinha, Miguel Velosa i još neke što mi je scout našao. Igram trenutno 4-3-3 i solidno funkcionira. U napadu kombiniram ovu dvojicu, Farfana i Huntelara dok mi je Veloso glavni u sredini.

U prvoj sezoni sam bio 1. dok sam u drugoj bio 2. (igrači su mi crkavali, previše utakmica bude u mjesec dana) :D

Mogao bih sada staviti na Legend, da bude veći izazov :)

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

haha..ja s barcom sam napravio,..takvu momcad..uff...BTW:izasao je fifa manager 11

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

taj fifa manager mi se nikako ne sviđa, jedino mi je dobro sučelje ali u svim ostalim elementima je daleko od FM-a

aj, izdržat ćemo još par dana do izlaska, onda kreće haranje europom sa dinamom Cool... lol...

Ode još koju tekmu bacit...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Je li isto kao i onaj prvi patch da ne skidam bez veze

dejanceeeeeeeeee
16 godina
dejan1471 kaže...
Praetorian1 kaže...

Je li isto kao i onaj prvi patch da ne skidam bez veze

Ime i veličina file-a su isti pa mislim da je riječ o istim fileovima, razlika je jedino u tom što je onaj patch valjda za rusku verziju igre.. ali ako ti sve šljaka mislim da nema potrebe da stavljaš i ovaj.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

taj fifa manager mi se nikako ne sviđa, jedino mi je dobro sučelje ali u svim ostalim elementima je daleko od FM-a

aj, izdržat ćemo još par dana do izlaska, onda kreće haranje europom sa dinamom Cool... lol...

Ode još koju tekmu bacit...

haha.istina F je daleko bolji od fife managera..al sta je tu je-..brzo ce 5.10 i ja cu s dinamom..btw vodim sporting 3:0 villa villa,pique..:D

kako volim pucat slobodnjake..0:0 s valenciom..tamo 80 min..i taman me skrsi..25 m i s villom lijepo u gornji lijevi kut..uf.prelijepo.:D:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 22:36 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Fifa 11

dali neko igra online i ima problema s lagom ali samo online? i sto je jos gore u be a pro mi nesteka nego samo 1vs1!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

Cissokho iz Lyona

15 godina
neaktivan
Fifa 11

A. Cissokho za lijevog branica, odlican je!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aha, ka i meni. Sniga i kiše naj više(možda zato šta igran Eng ligu), a sunca samo jednu utakmicu.

Nije mi jasno zašto nema više dnevnih utakmica kad se zna da englezi igraju većinom po danu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice