sad imam drugi problem,,,kad se zelim spojit pise mi connection time out...sad me zanima trebam li jos neki program
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad imam drugi problem,,,kad se zelim spojit pise mi connection time out...sad me zanima trebam li jos neki program
nebi trebao...ak ti se da otvori port 11155 udp,a i ovisi kome se spajas moras bit siguran da je suigracu sve uredu
A mozete koristit Gameranger sam sa njim znao imat problema pa ga vise ne koristim inace dobar program
otvorio sam taj port u firewallu ali i dalje isti problem
fifa 11 soba 2 je napravljena!!1
ima i soba 3 :)
otvorio sam taj port u firewallu ali i dalje isti problem
U ruteru al cek javit cu ti se sad na pp
neam ruter ;)
uzas
svima pise connection timed out
a ako zelite biti host partije nemozete biti jer fifa 11 ima limit koliko partija u lanu moze se odrzavati istovremeno
Zas jednostavno ne koristite Gameranger, hrpa usera, FIFA radi bez problema i ide ko offline.
Zas jednostavno ne koristite Gameranger, hrpa usera, FIFA radi bez problema i ide ko offline.
ako radi onda cemo na gameranger,al ja cu to sutra nemogu danas vise
prvi puta da imam problem sa tunngle-om :(
...
nece niti tu
uglavnom prica se da igra ima zastitu i ove sa vecim pingom od 50 izbaciva
sad dal je to istina neznam,ali moze se ocekivat neki fix od teknogodsa il vec od koga
tak da nece ostat na ovome sam treba dat vremena
nece niti tu
ide bez problema s Gameranger sad sam igrao..:DD
nece niti tu
protiv koga?
nece niti tu
protiv koga?
a nekog noba...koji nezna igrat fifu..ocito pes fan..-.-
nece niti tu
protiv koga?
hehe
ja opet spusio i to 3:0(u prvom poluvremenu)
a sta cete nisam igrao nogomet 3-4 godine :(
zadnja nogometna igra mi je bila fifa 2007
pes10 nesto jako malo
btw da radi sve je super samo se mora otvoriti UDP port 16000
EDIT:sutra laus baca mega drkicu jer je prosle godine onoj bljuvotini od fife 09 dao pet
Meni nikako ne želi ići preko gamerangera, probao sam sa nekoliko frendova i nikako neče.
Kad mi se pokrene fifa onda mi užasno šteka arena mod i kad konačno upijem uči u menu i spojiti se k frendu onda je sve dobro, ali kad treba uči u tekmu samo mi ostane crni ekran i ne miče se dalje.
Isporobao nekoliko puta i nikako neče.
Meni nikako ne želi ići preko gamerangera, probao sam sa nekoliko frendova i nikako neče.
Kad mi se pokrene fifa onda mi užasno šteka arena mod i kad konačno upijem uči u menu i spojiti se k frendu onda je sve dobro, ali kad treba uči u tekmu samo mi ostane crni ekran i ne miče se dalje.
Meni također..
S tim da ja nisam s frendovima isprobao (nemam ih, tek instalirao program) nego s random ljudima.
Da, cuo sam to, ja sam uspio dosad sam s dvojicom bez problema odigrat.
jel mi može netko objasniti kako igrati preko gamerangera.
znači, napravim sobu, neki lik se joina i ja stisnem start. tada mi se pokrene fifa i kako onda dalje...
jel mi može netko objasniti kako igrati preko gamerangera.
znači, napravim sobu, neki lik se joina i ja stisnem start. tada mi se pokrene fifa i kako onda dalje...
Ideš na online modes - multiplayer - lan play.. Kreiraš sobu i čekaš da se netko joina.
nece niti tu
protiv koga?
hehe
ja opet spusio i to 3:0(u prvom poluvremenu)
a sta cete nisam igrao nogomet 3-4 godine :(
zadnja nogometna igra mi je bila fifa 2007
pes10 nesto jako malo
btw da radi sve je super samo se mora otvoriti UDP port 16000
EDIT:sutra laus baca mega drkicu jer je prosle godine onoj bljuvotini od fife 09 dao pet
i fifi 10 je dao -5...onda bi ovoj trebo dat 10
Dajte ljudi jos malo slika...
spojim se preko gameranger u lan i sve pet, al kad krenem igrat kontrole uopće ne reagiraju, igrač samo stoji na mjestu što god ja stisnio.. u čemu je problem?? :\\
meni je upravo taj problem nestao nakon sto sam u routeru omogucio upnp te otvorio 16000 UDP port
1. kako da promjenim rezoluciju?
2.kako da promjenim s kojim tipkama sto radim? kad odem u contorol on mi izbaci da prvo spojim uredjaj koji zelim promjenit
p.s:i oni su poceli ko i pes, majmuni retardirani,nemogu kontrole normalno napravt
1. kako da promjenim rezoluciju?
2.kako da promjenim s kojim tipkama sto radim? kad odem u contorol on mi izbaci da prvo spojim uredjaj koji zelim promjenit
p.s:i oni su poceli ko i pes, majmuni retardirani,nemogu kontrole normalno napravt
sve postavke grafike i controle mozes podesiti tako da pokrenes fifa config
ovi koji su probali pes 2011 i fifu 2011 sta je bolje ove godine, znam da je fifa bar na koznolama nadmasila pes sad m irecite kak ovdje stoji stvar..
ovi koji su probali pes 2011 i fifu 2011 sta je bolje ove godine, znam da je fifa bar na koznolama nadmasila pes sad m irecite kak ovdje stoji stvar..
po meni su negdje na istoj razini za razliku od proslih godina di je pes imao apsolutnu dominaciju
EDIT:govorim za pc
po meni su negdje na istoj razini za razliku od proslih godina di je pes imao apsolutnu dominaciju
na pcu mozda je pes bio bolji ali na kozolama nije...
pa me zanima kak je ove godine a nis.. ak su iste morat cu i jednu i drugu nabavit za xbox 360..