Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 783.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
XXL Gamer kaže...

Dali mi netko može reći kako se rade finte na pc-u sa tipkovnicom, ako se uopče mogu raditi.

Nogomet će u sezoni 2010/2011 sa tipkovnicom igrat samo najteži njubovi :D

Isti oni što hoće COD na PCu igrat sa gamepadom to je ta kategorija ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Što više igram, sve mi je teže čekat full igru, još samo da budu modovi za transfere i dresove, kao što ima Pes.

slažem se s tobom..igrao s chelse-em i bilo je jako teško dobit bayer l..na professional..ali 2 gola za pamcenje..tako da i golmani su izvrsni imao sam barem 3,4 1:1 s golmanom i obranio mi je...svak cast...veliki posao..odlicno..:D

16 godina
Fifa 11

Upravo sam odigrao kao Barcelona 2:2 s Juventusom i 6:7 izgubio na penale. Tekma je bila na professional i 10 min. Ova je igra fenomenalna. Stvarno uživam igrajući. Uopće se neživciram ko u PES-u.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Fifa 11

Stvarno uživam u tekmama, sviđa mi se kontakt igra

Samo slobodnjake pod hitno moram naučit izvodit, njub sam u tome na Fifi :D

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
XXL Gamer kaže...

Dali mi netko može reći kako se rade finte na pc-u sa tipkovnicom, ako se uopče mogu raditi.

Ne to nije ta kategorija jer ako COD neko želi igrat na pc-u sa gamepadom mora kupiti gamepad, a za fifu igrati na tipkovnici ne trebam ništa kupiti,a ne daju mi se pare za gamepad, pa zato pitam ako je moguče raditi finte sa tipkovnicom ako mi ne možeš odgovoriti na pitanje zamolio bi te da niti ne odgovaraš.

ma da
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 21:02 (XXL Gamer).
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Upravo sam odigrao kao Barcelona 2:2 s Juventusom i 6:7 izgubio na penale. Tekma je bila na professional i 10 min. Ova je igra fenomenalna. Stvarno uživam igrajući. Uopće se neživciram ko u PES-u.

istina..s užitkom sam igrao s Chelsiem.uff..:DD..preeedobro..e jel zns postavio sam si u game settings kontroler i kako finte neke osnovne radit ako znas s gljivicom meni s gljvicom do X brzo trcii.xDD

14 godina
XXL Gamer kaže...
Ige kaže...
XXL Gamer kaže...

Ne to nije ta kategorija jer ako COD neko želi igrat na pc-u sa gamepadom mora kupiti gamepad, a za fifu igrati na tipkovnici ne trebam ništa kupiti,a ne daju mi se pare za gamepad, pa zato pitam ako je moguče raditi finte sa tipkovnicom ako mi ne možeš odgovoriti na pitanje zamolio bi te da niti ne odgovaraš.

Kao prvo, COD nije moguće igrati sa gamepadom jer nema podršku za njega :D

kao drugo, treba ti analog jer finte koristiš tako da držiš L2 i mičeš desni analog u određenim smjerovima

@tommy: drži L2 kada radiš finte

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 21:05 (ph3nom_gamer).
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
XXL Gamer kaže...
Ige kaže...
XXL Gamer kaže...

Kao prvo, COD nije moguće igrati sa gamepadom jer nema podršku za njega :D

kao drugo, treba ti analog jer finte koristiš tako da držiš L2 i mičeš desni analog u određenim smjerovima

@tommy: drži L2 kada radiš finte

uff..jedva cekam full..verziju..što više igram demo fifa mi postaje sve draž i bolja..tako da...ova fifa je stvarno pomak na pc-u...uff...gdje je 1.10..:DD

15 godina
neaktivan
Fifa 11

ovoga dali vama pada frame u replayevima na 20fps-a?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

meni pdne s 60 na 53 i to je to...al valjda bu to poboljsali u full verziji

14 godina
Tommy_123 kaže...
TopForumaš kaže...

kada mi je uključen vsync igra mi šteka a 60 fps-a je uvjek prema frapsu

replay pogotovo krene štekat a igra ide u 60 fps-a , nekužim....

isključim vsync i ide sve glatko osim replaya

14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...
TopForumaš kaže...

kada mi je uključen vsync igra mi šteka a 60 fps-a je uvjek prema frapsu

replay pogotovo krene štekat a igra ide u 60 fps-a , nekužim....

isključim vsync i ide sve glatko osim replaya

loše je potimizirana..kak se vec kaže to...valjda ce pop u full verziji..:D

14 godina
Tommy_123 kaže...

a valjda hoće, PES zasad dere FIFU u optimizaciji i grafici

15 godina

Mislim da nije loše optimizirana nego jednostavno sje*bana..

Jeste skuži da replayi i ružno izgledaju, kao da su u .avi formatu..

Vjerojatno će sredit to do izlaska..

Trying is the first step towards failure.
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

a valjda hoće, PES zasad dere FIFU u optimizaciji i grafici

istina..;)

15 godina
Fifa 11

finte imaju sve u igri...

ako mislis kako rabona nisi uspio to je zato sto neki ne mogu...

ako tko ne zna jos zonglirati probajte s drzanjem LT i pritiskanjem RB... samo vidite u postavkama koja vam je koja tipka ako ne znate...

imate i prikaze tipki kako raditi finte u menu opcijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

može link za demo? Thx

EDIT : nvm naša san iden testirati :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 23:14 (JokeKralj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Kakva je kamera(nadam se da je kao na 08),samo da nije kao u 2010 koju smo ja i frend igrali 6minuta i obrisali

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Nakon 2 dana pesa i jedan dan fife mogu zakljuciti samo jedno: Oboje su igre odlicne svaka ima svoju draz i privlaci na igranje. S jedne strane pes je postao potpuno nova fluidnija igra rekao bih, a s druge fifa koja je dosla na pc kao ng....svaka cast konamiju i ea sportsu imamo dvije odlicne nogometne igre ove godine neka nastave tako i u buducnosti

The things you own end up ownig you
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Fifa 11

Citam vase postove i cudim se, svima haman igra stopa u replayima, a meni bas u njima super ide, bez stekanja, a dok igram utakmicu sve je puno zastajkivanja :(

Inace, igra je odlicna, PES je izbrisan s diska, ove godine se FIFA igra...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

Nadam se da će izaći neke usermade HD teksture za teren/travu kao što ima i za PES, jer ova trava bode u oko.

Malo mi se ljepše čini kada u postavkama namjestim mrvicu veći kontrast i brightness (kontrast za jedan pomak veći od brightnes)

Otkad sam probao demo, skoro sam i zaboravio na PES, jednostavno ova igra je genijalna, i na kameru sam se navikao.

Btw. jesam li ja jedini koji mora svaki put iznova namještat kontole kad uđem u igru (ono da se puca s kockom , a ne s krugom, da budu kao u PES-u, ne ono van igre u game settings)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Nadam se da će izaći neke usermade HD teksture za teren/travu kao što ima i za PES, jer ova trava bode u oko.

Malo mi se ljepše čini kada u postavkama namjestim mrvicu veći kontrast i brightness (kontrast za jedan pomak veći od brightnes)

Otkad sam probao demo, skoro sam i zaboravio na PES, jednostavno ova igra je genijalna, i na kameru sam se navikao.

Btw. jesam li ja jedini koji mora svaki put iznova namještat kontole kad uđem u igru (ono da se puca s kockom , a ne s krugom, da budu kao u PES-u, ne ono van igre u game settings)

da moram i ja namjestat u igriViče

meni ne steka ni u animacijama a ni u gameplayu kad sam snimao islo je oko 50 fpsa a ovako preko 60Neodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Dali je isti demo FIFE kao na konzolama ove godine?

0 0 hvala 0
16 godina
chuck norris kaže...

Dali je isti demo FIFE kao na konzolama ove godine?

Ovogodišnja FIFA na PC-u je najsličnija FIFI 2010 World Cup s konzola.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ni sam nemam pojma koliko sam odigro tekmi, stalno mi je predobro, dok sam u Pesu 11 odigro 4 tekme i dosadilo mi. Jedva čekam da vidim kak izgleda manager mod.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Obje igre imaju svojih boljih i lošijih strana.

PES je jači grafički i detaljima, ali FIFA ima lige.

Zamijetio sam gdje je problem kod FIFA-e i to mi smeta, loš prikaz dubine prostora.

Crte terena na bližoj strani travnjaka su jednako debele kao i one na suprotnoj, tako i krug na sredini igrališta, okomita linija koja dijeli travnjak na pola je isto "debela" od početka do kraja umjesto da je uža što je udaljenija, nisu dobro riješene ni crte koje nastaju košenjem trave, trebale su biti uže što je teren dalje od kamere. Uz sve to teren je u FIFA-i preuzak, rekao bih da igrači igraju na travnjaku širokom 40 metara. To se nije trebalo dogoditi jer je igra dobra. Kad se izvodi korner, gol je toliko blizu kao da se rukom može dobaciti... elementarne stvari nisu odrađene kako treba u prikazu realnosti terena i prenošenja stvarnih omjera u igru.

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ni sam nemam pojma koliko sam odigro tekmi, stalno mi je predobro, dok sam u Pesu 11 odigro 4 tekme i dosadilo mi. Jedva čekam da vidim kak izgleda manager mod.

Na ćemu igraš PS3, XBOX, PC?

14 godina
Fifa 11

koliko još ima težina poslije professionala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zekat na PC-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 16:34 (Praetorian1).
14 godina
protjeran
Fifa 11

Zna li itko kako riješiti fifaconfig error sve samo probao neznam što je to uopće inače koristim windows7 vidio sam da još neki imaju taj problem no neznaju kako riješiti.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice