Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 812.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
RE: Fifa 11

Q: What is the main reason why the FIFA 11 PC game will be a FIFA 10 NG porting (+ World Cup improvements) and not directly a FIFA 11 NG porting?

IJ: This is a good question and one that I got asked at pretty much every tour stop. Basically it boils down to the amount of effort required to bring the next gen engine onto PC and the fact that FIFA 11 on console is still in development so it’s very much a moving target. A lot of people seem to think that bringing next gen to PC should be a pretty simple ‘cut and paste’ of the code and BOOM, all done! Not so much. Given the huge effort to achieve this and as mentioned, the fact that the console guys are creating new features that are currently not finished, it was a bit of a moving target to take ALL of the FIFA 11 features. That said, there are some announcements coming out at Gamescom that I think will put to rest a lot of the comparisons as there are a number of features that we can then talk about that will be very much aligned with the console offering. Stay tuned.

evo kako opravdavaju zašto verzije nisu potpuno iste, to je donekle i razumljivo jer je fifa 11 next gen još u razvoju pa nebi imalo dovoljno vremena za portanje

17 godina
Fifa 11

Pošto portaju igru s konzola nadam se da će kontrole biti jasnije,a ne ko u PES-u.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox360 Modder kaže...

Pošto portaju igru s konzola nadam se da će kontrole biti jasnije,a ne ko u PES-u.

ah, neki k*** valjda rade već 2 godine, ak su počeli raditi nakon izlaska fife 10 next gen

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ah šta je MEga killer pametan majke ti!.........da on zna kakva će biti fifa 11 pc.....bolje bi sakrio svoj pes u koš za smeće.....

Antonio Boltek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je moje mišljenje igro sam ja fifu na konzoli ( ps3 ) bila je preljepa i .... ali nije mi bila zabavna ko pes , modovi su mi bili pre ukočeni vidjet ću dali će fifa 11 biti zabavnija ali jedno je sigurno kupit ću i pes i fifu .

15 godina
neaktivan

ma gle svako ima pravo na svoje misljenje , nemam nist protiv toga ...

al doci na forum od fife i pljuvati je , to nema nikakvog smisla...

ak on misli da je pes bolji , nema problema , samo nek to raspravlja sa svojim pes prijateljima a ne da dolazi ovdje rjesavat se kompleksa

15 godina
neaktivan

ja ne pljuvam po fifi i jedva ju čekam ali i pes

15 godina
neaktivan

i nisam rekao da mi je pes bolji nego zabavniji jer mi u fifi jednostavno kontrole ne pašu ( spekljane su ) no možda će u fifi 11 biti bolje .

15 godina
neaktivan
mozes mijenjat kontrole...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

točno tako....ak ti ne paše kakve su kontrole promijeni ih.......ja uvijek kada igram na tipkovnici promjenim......:DD

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan

da na pc-u su dobre no dok sam igro kod prijatelja na ps3 bile su jako spekljane ( driblinzi i neke naprednije kontrole ) i samo da se obratim ovom idiotu ( rtzuiop ) ja fifu igram od fife 2004 i nisam baš neki prevelki fan pesa

15 godina
neaktivan
ja igrao i jos igram fifu 08, grozna je, graficki, animacijama, i zvukom, i meni je i dalje najdraza nogometna igra na svijetu :)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan

znam kaj misliš ja još igram fifu 05 meni je igra predobra

15 godina
neaktivan
Fifa 11

haha..a iss..zbog ćega se vi svađate...prvo pustite da izađu PES DEMO I FIFA DEMO,pa onda vidit koja je bolja..isss..molim vasn..nemojte se svađat..!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja se nesvađam no neki govore da zakaj se govori ovdje o pesu ali fifa se jednostavno mora uspoređivati s pesom jer su to dvije najbolje simulacije nogometa

15 godina
neaktivan
Fifa 11

pa onda nema razlloga za svađanje..iss..pa izaci ce..pa cemo onda vidjeti!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

pa onda nema razlloga za svađanje..iss..pa izaci ce..pa cemo onda vidjeti!!

da.....ali ćemo se načekat......jebate za mjesec i 2 tjedna!!......ne mogu takdugo čekati......

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan

vec sad ti je tesko , zamisli kak ce ti bit zadnjih tjedan dana ? :P

srecom ja sam na maturalcu onda...

15 godina
neaktivan
rtzuiop kaže...

vec sad ti je tesko , zamisli kak ce ti bit zadnjih tjedan dana ? :P

srecom ja sam na maturalcu onda...

a lijepo......ja sam već bil..:DD

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan
Fifa 11

nacekat ces se..a tek ja sutra si ponovi ugradit komp..case moding...jedva cekam..!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 11

Evo novih skrinsa:

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo novih skrinsa:

vec su bili al oke :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
Fifa 11

Ovaj Puyol izgleda ko zombi Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Ova FIFA11 će biti  nešto slično kao world cup na konzolama.Ali , možda je razlog ne izlaska WC-A na PC , upravo taj da se EA nebi ponovno osramotio izdavanjem bljuvotine , a ne igrice.Pa ću baš sa velikim iščekivanjem popratiti izlazak ove igrice , makar i dema.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

Ova FIFA11 će biti  nešto slično kao world cup na konzolama.Ali , možda je razlog ne izlaska WC-A na PC , upravo taj da se EA nebi ponovno osramotio izdavanjem bljuvotine , a ne igrice.Pa ću baš sa velikim iščekivanjem popratiti izlazak ove igrice , makar i dema.

to sam i ja rekao...:DD

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ovaj Puyol izgleda ko zombi Smijeh

hahaha!!..:D

Antonio Boltek
17 godina
Fifa 11

Dobri su skrinsi samo me muči 3., opet sindrom ogromne/malih igrača(?) lopte u Fifi

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivan-zd kaže...

osim toga, već su tada radili na fifi 11 pc, pa bi bilo glupo izgubit vrijeme na ono kaj nam podvaljuju već puno godina

15 godina
Armor kaže...

Dobri su skrinsi samo me muči 3., opet sindrom ogromne/malih igrača(?) lopte u Fifi

mislim da je ove godine lopta u odnosu na igrače onak kak bi trebala biti, bar tako tvrde gameri koji su sudjelovali na pc eventu

15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

no shit!!!!!!!!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice