Fifa 09 demo

poruka: 39
|
čitano: 4.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 09 demo

I ja sam skinuo full verziju i totalna je katastrofa! Igrivost je na razini Fife iz 2004, obrana traljava

golman se šminka umijesto da brani. Komande su "malo" bolje nego u 08 ali sve to skupa nije

dovoljno da me imalo impresionira ili nedaj bože kupim original. Svaka čast na prezentaciji i

brdo "widgeta" koje su ubacili sa strane,ali zaboli me šta moj favorite klub radi trenutno i

kakva mu je forma! HOĆU IGRAT NOGOMET a FIFA nije za to i nikad neće biti. možda FIFA 2020! MOŽDA!!!!

17 godina
Fifa 09 demo

Uglavnom, moja je zamjerka to kaj udarci izgledaju ko proigravanja u for!

Prvi i jedini gol sam zabil s Modrićem iz slobodnjaka!Cool

Dobra stvar je kaj Hrvatska napokon ima veliku ocjenu u jednoj Fif!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 14:32 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 09 demo

ja sam ga skinuo..previse je slican 2008 mislim da je ovo jos jedan pucanj u prazno...ako nfs ne bude ostvario očekivano ea-u se ne pise dobro

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 09 demo

Ove godine cini mi se ko da su se KONAMI i EA odlucili natjecat ko ce bit gori...Prestrasno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 09 demo

Igram igru i ne vjerujem. Trčanje, dodavanje, korneri, slobodnjaci, autevi, čak i komentari komentatora su isti kao u Fifi 07, a u najmanju ruku mi se ne sviđa.

Zatim vidim tutorial za upravljanje s mišem. I onda razmišljam... ček, oni su u godini dana samo uveli kontrole s mišem?! Koju neću ni koristiti... ufff...

Nemam zamjerki na izgled igrača, napokon hrvatska reprezentacija ima igrače sa sličnim oblikom lica kao pravi. I čini mi se da su padovi igrača pri faulu vrlo dobro (realno) napravljeni. Još mi se sviđa i meni. Ostalo, nula...

Nažalost, igra je u istom trenu deinstalirana s kompa, a datoteka skinuta s torrenta je također izbrisana (hvala bogu da sam skinuo ripanu igru...)

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Igram igru i ne vjerujem. Trčanje, dodavanje, korneri, slobodnjaci, autevi, čak i komentari komentatora su isti kao u Fifi 07, a u najmanju ruku mi se ne sviđa.

Zatim vidim tutorial za upravljanje s mišem. I onda razmišljam... ček, oni su u godini dana samo uveli kontrole s mišem?! Koju neću ni koristiti... ufff...

Potpis, istina Namigiva  Ja stvarno neznam koji je k tim likovima iz EA....koga ovi pokusaju shebat...  pa to je stvarno za plakat.
katastrofa
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2008 22:55 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Fifa 09

Imam cijelu verziju fife 09 i neznam kak da ju registriram!!!

Ak zna ko nek se javi!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 14:49 (Kiseljak).

0 0 hvala 0
16 godina

ma sve dobro samo opet publika kartoni !!!!!  tj. svatko ima svoje misljenje

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 17:36 (marinn95).
16 godina
neaktivan
Fifa 09 demo

FIFA 09 je sasvim solidna, mani je bolja igrivost od PES 08 , novi PES nisam igro tako da neznam.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice