Fear 2 problem

poruka: 13
|
čitano: 2.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

Imam problem  sa igrom,kad udjem u nju izbaci mi Sound acceleration error,pa sam cito po forumima pa mi kazu da iskljucim uniduplex modem na device manageru ali vjerujte da ja tog uniduplexa nemam na svom compu.a realtek mi je mi je muzicka integrisana.smanijvao sam hardware accelerator na basic i opet nista,pa ako ima iko da mi pomogne da rijesim ovaj problem.Ja je mogu igrati ali glupo mi je bez zvuka.thx

Core2duo E7200 2.53Ghz DDR2 2 GB DDR2-1066 DUAL CHANNEL KIT ASUS P5Q SE/R motherbard Ati HD4852 DDO 160 gb hard disc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fear 2 problem
dajte ba ljudi malo pomoci nisam valjda djame bacio 50 eura na igru.
Core2duo E7200 2.53Ghz DDR2 2 GB DDR2-1066 DUAL CHANNEL KIT ASUS P5Q SE/R motherbard Ati HD4852 DDO 160 gb hard disc
16 godina
protjeran
Fear 2 problem

Probaj otići u trgovinu gdje si kupio igru i traži da ti zamijene jer oni su to i dužni napraviti..I da probaj ponovno instalirati drivere za zvučnu karticu,možda pomogne..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 17:53 (nfsbaby).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probao sam ja i to da im reklamiram ali kazu da je to do mog kompa.al sad cu nove drivere probat instalirat.

16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

Imas patch na netu. Oko 300 mb. Skini i instaliraj i sve ce raditi,barem je meni pomogloNamigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

ako kompjuterska igra fear 2 spada u mobitele pa ja cu si pucat u glavu

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sačuvaj jedan metak i za mene :))

-No dobro kada smo već tu.. patch nisam našao za fear 2 (mislim da ga još nisu niti izbacili), ali evo ti ovo http://www.projectorigincommunity.com/forum/showthread.php?t=6360 Bit će da nisi jedini sa tim problemom i tu ti je navedeno kako srediti navedeni problem.

16 godina
protjeran
Fear 2 problem

LOOOL

uz zmiju na mobu ide i FEAR 2 :) logično.. kaj nije ? :P

Nema bombe do napalm bombe.. Dual Core 6550; 8800 GTS 640mb, 4 gb, bla bla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

Isprika za patch. Da, postoji već i v1.02. Znači patch si skini, to bi ti trebalo riješiti problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

Ljudi imam problem ne u bugovima i to nego u intervalu 05 tacnije kada se popnem sa liftom da bi nabavijo key za nurse office i napadne mi onaj monster i ja ga kilnem i kad se priblizim liftu i otvorim ga rukama alma naleti na mene i ja je nekako odgurnem i lift se zatvori i padne dole...sve sam pretrazioi nis...ljudi POMAGAJTE plizzzzzzzz hvala unaprijed...

Amar_devil

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve kaj moras napravit da bi dobio zvuk je da odes na START/CONTROL PANEL/ADD OR REMOVE PROGRAMS i tam nađi di ti pise MODEM 56KB I TO SAMO MAKNI SA KOMPA ZNACI UNNISTAL. tak je meni bilo pa sam to maknuo i zvuka ko u prici!! 

__________________________________________________________________________________________________________

ako prestignem drugoga ja sam prvi!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 3:17 (budaletina bez skole).
16 godina

ma samo si instaliraj novi directX

pozzzz

16 godina
neaktivan
Fear 2 problem

Hvala na pomoći! Ja sam isključio "Unimodem Half-Duplex Audio Device" u Device Manageru i sad imam zvuka :)

Pentium4 3.4 GHz, ATI Radeon X550 (256 MB ), 1 GB of RAM
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice