Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

hvala :)

nego dali ima ko iskustva sa mapom koja ima po sebi seoske putebe tj prtenjake makadame itd

neravni blato na putevima itd jednom sam bio naletio na tu mapu i obriso slucajno i sad neznam kako se zove :)

http://prntscr.com/67y1io

nesto poput ovoga  :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali neko ima mod da mogu kipat gdje zelim da postavim one hrpe pa da njija kipujem. Zanima me to zato sto bih na coskove njiva kipovo dubre kad mi se napune. Imam puno krava pa je cesto to puno. A steta da propada nemoram placat umjetni gnoj kad bih to tako radio. Bitno je jos napomenuti da mi to treba za MP

MZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 18:05 (Maki96).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali ima kakav mod za korov na poljima? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
Maki96 kaže...

Dali neko ima mod da mogu kipat gdje zelim da postavim one hrpe pa da njija kipujem. Zanima me to zato sto bih na coskove njiva kipovo dubre kad mi se napune. Imam puno krava pa je cesto to puno. A steta da propada nemoram placat umjetni gnoj kad bih to tako radio. Bitno je jos napomenuti da mi to treba za MP

Probaj ovaj mod

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Zna li tko dali postoji mod za vecu prikolicu za bale, onaj arcusin autostack, ili mozda zna netko dodat na prikolicu priključak.. znaci da vučem npr. 3 autostacka i pokupim polje za par minuta.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

Zna li tko dali postoji mod za vecu prikolicu za bale, onaj arcusin autostack, ili mozda zna netko dodat na prikolicu priključak.. znaci da vučem npr. 3 autostacka i pokupim polje za par minuta.. 

jednostavnije ti je povecati kapacitet same balirke pa ti ispadne manje bala za pokupiti, a kapacitet jednak

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Evo jedno pitanje: Počeo sam igrati mapu The alps v1.1 forest edition i zanjima me kako da tovarim drva na prikolicu i na koju mogu da tovarim?

Pitanje se tiče farming simulator 2013.(Pitanje sam stavio ovdje jer u temi za fs 2013 već par dana čekam odgovor.)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franklstain kaže...

Evo jedno pitanje: Počeo sam igrati mapu The alps v1.1 forest edition i zanjima me kako da tovarim drva na prikolicu i na koju mogu da tovarim?

Pitanje se tiče farming simulator 2013.(Pitanje sam stavio ovdje jer u temi za fs 2013 već par dana čekam odgovor.)

Par dana?  Mogao si vec pet puta naci odgovor na netu

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali neko ima ili zna di ima za skinuti mod za korov na poljima??

nekako je tema zakrzljala hehe niko vise nefarma :)

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

trebam pomoč. kad skinem mod neke modove mi prikaže a neke ne, skidam sa ove stranice http://www.modland.net/farming-simulator-2015/

al imam još jedan problem skinuo sam traktor stavio u modove. prikaže mi mod. kupim ga al onda nastaje problem krenem sa njime i odmah se isprazni spremnik goriva i tako na svakom modu kojeg skinem. gdje je problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

probaj skidati sa ove   http://www.farming2015mods.com/

ili ove   http://www.modhoster.com/

meni uvijek sve radi  samo u nekom folderu imas vise foldera pa ih moras sve izvaditi i staviti u mod folder 

nego dali neko ima neku dobru multifruit mapu ?? i po mogucnosit neravna polja ako nije problem hehehe a moze i normala  5 sam skinio ali na svakoj nesto fali   :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

da li mi neko moze dati link gdje cu skinut onu stranicu gdje mogu sam pravit modove.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Šta je ovo,nema slikica i čavrljanja sa vaših farmi  , ja sad nemam puno vremena pa neigram,al dodjem ponekad na forum al novosti nema 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nema vise nikoga da...izgleda da je tema otisla u k......

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

da li ko zna neku dobru mapu na kojoj mozes dobijati kazne za brzu voznju,ako prodes kroz crveno itd.....

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Zna li netko kako na ovoj mapi namjestiti da se otvarati mogu vrata?,proba sam sa raznim door trigerima,ali nikako uspit namjestit

http://www.modhoster.com/mods/silentvalley--4

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

jeli netko bio u gudovcu?

ima li koja fotka mehanizacije?

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pozdrav svima!

danas sam skinuo UPDATE 1.2,imam FS 2015 CODEX instaliranu ali ovaj patch nemoze da se instalira na nju...Kada otvorim EXE. pokaze poruku FARMING SIMULATOR 2015 ENGLISH NOT INSTAL..

U cemu je problem dali neko zna?

1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Labo12 kaže...

Pozdrav svima!

danas sam skinuo UPDATE 1.2,imam FS 2015 CODEX instaliranu ali ovaj patch nemoze da se instalira na nju...Kada otvorim EXE. pokaze poruku FARMING SIMULATOR 2015 ENGLISH NOT INSTAL..

U cemu je problem dali neko zna?

Nema problema.....zato što taj update ne ide sa FS 2015 CODEX. ;)

10 godina
neaktivan

a dali postoji za CODEX update i dali imate link?

12 godina
neaktivan
Labo12 kaže...

a dali postoji za CODEX update i dali imate link?

Ne.Ukucaj u google pa ti možda izbaci,a i ne znam što će ti taj update.Usput...malo smo se vratili na farmu.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

pozdrav. pitanje u vezi farming simulatora 15. skinuo sam s pirate baya igru od "codex-a" i nemam mapu modova. kako da ih ubacim u igru i kako da hakiram novac,nema one mape savegame pa da samo promijenim money :/
hvala

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Bolje obrisi ovo dok neki od moderatora ne vidi il te netko ne prijavi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

pozdrav. pitanje u vezi farming simulatora 15. skinuo sam s pirate baya igru od "codex-a" i nemam mapu modova. kako da ih ubacim u igru i kako da hakiram novac,nema one mape savegame pa da samo promijenim money :/
hvala

Kako kaže kolega,o tome se ne priča tu ali ovo što kažeš nema veze s vezom ili ne znaš naći to što treba."Hakiranje" je jadan naziv.Nije to kvantna fizika pa da se "hakira".

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Da bi ta mapa postala "vidljiva" mora se pokrenit profil i zapocet igru.Nakon toga se tek vidi mapa.Normalna stvar da nema mape save game kad nemas ni jedan profil.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 20:39 (Xperiax1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Netko kupio?

WOT- johibro *666+999=zlo i naopako