Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015

jel imas mozda link nemogu nac 

krle95
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ukucaj na Google 'Farming Simulator 2015 steam' ili 'Farming Simulator 2015 g2play'.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jel znas mozda da ima negdi besplatno ovo sve moras platit
krle95
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Pa onda moraš skinuti piratsku igru s npr. Kickassa. Tamo dobiješ crack i key, ali nemožeš multi-player igrati. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ma probo sam tamo vec skidat al nemogu,ma ni nzanima me multi-player.
krle95
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Moraš si skinuti neki torrent client, npr. BitTorrent ili uTorrent pa onda nađeš torrent na kickassu i onda stisneš na magnet. Guglaj nešto, snađi se ili mi se javi na PM jer smo debelo u offtopicu, a i baš nebi smio pričati o tim stvarima jer je to warez i mogao bih karton pobrati. 

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

probacu tako nac ak nesto budem trebo javim ti se.hvala na pomoci

krle95
17 godina
neaktivan

Poz.

Jel moguće koji od ova dva moda za silos/silažu povećati na 3.000.000 litara, ako je, jel ima koja dobra duša da to učini i pošalje mi jer ja to ne znam?

http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/objects/silage-silo-mod-v-1-3/

http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/objects/repositionable-silagesilo-mod-v-1-0/

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ljudi, kukuruz i repa nece da mi rastu, 2 dana vec pokusavam da oberem, i nece da porastu, ko zna kako to da resim, ili tako nesto, dobija 3 steama :)

:)

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Hmm... Daj malo više informacija, teško je ovako znati u čemu je problem.

Gdje si ih posadio? Što ti pokazuje u kojem stadiju je rasta tamo kad odeš na informacije o polju? Dal ti je do sad normalno raslo?

Napiši malo više informacija, pa će se onda možda naći u čemu je problem.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Moze pomoc? :)

:)
14 godina
mula kaže...

Ljudi, kukuruz i repa nece da mi rastu, 2 dana vec pokusavam da oberem, i nece da porastu, ko zna kako to da resim, ili tako nesto, dobija 3 steama :)

Igzy20 kaže...

Hmm... Daj malo više informacija, teško je ovako znati u čemu je problem.

Gdje si ih posadio? Što ti pokazuje u kojem stadiju je rasta tamo kad odeš na informacije o polju? Dal ti je do sad normalno raslo?

Napiši malo više informacija, pa će se onda možda naći u čemu je problem.

mula kaže...

Moze pomoc? :)

Čovjek ti je ranije odgovorio bez da si ti na njegovo odgovorio.

Vjerojatno si isključio u postavkama Planth growth.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

http://www.modhoster.com/mods/kemper-cutter-study-2020

dali neko zna di ima cutter ove velicine ali da je preklopni? 

s ovim nigdje nemozes proci a i ima ove znakove po sebi nesvidja mi se :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dali neko ima instalirano i da mu radi

placeable mod??
da mi da link i kaze kako ga postavi na mapu 

ja koji god link skinem on neradi tj nece mi postaviti na mapu a vidim ga u modovima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

dali neko ima instalirano i da mu radi

placeable mod??
da mi da link i kaze kako ga postavi na mapu 

ja koji god link skinem on neradi tj nece mi postaviti na mapu a vidim ga u modovima

Koji? Da probam.

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

pozdrav bećari

da li je neko imao iskustvo da nakom 2 mjeseca igranja farming simulatora 2015 odjedanput polja pšenice koja su po defoltu spremna za žetvu krepaju ,ne rade.žito je do pola izraslo a pokazuje da je spremno za žetvu.

kombajn samo vrti u prazno i stane i uopće ne detektira da je u polju

help please

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 14:16 (shomy72).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Pozdrav svima. Jel igra neko ovu  www.fsmodding.org/fs-2015/maps-2015/west-hump-bridge-farm-map-v1-0/   mapu mozda?

Neznam kako otvorit vrata s ove druge slike :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 15:03 (pancurak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

priđeš vratima pješice i stisneš o ako imaš doortrigger downloadan

17 godina
neaktivan

Ma nisam ga imo instaliran. Sad sve radi :P

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ima li kakav mod za sjecu drva slican k "ponsiju" ali da ne krajca na odredenu duzinu nego da samo rusi kao da ides s motorkom srusiti stablo...??

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
gefufna kaže...

ima li kakav mod za sjecu drva slican k "ponsiju" ali da ne krajca na odredenu duzinu nego da samo rusi kao da ides s motorkom srusiti stablo...??

Pa možeš i s Ponsijem samo srušiti.

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ona Raba, a ja baraba...  

krivi traktor krivi traktor
doslovno vučem cisternu za njom doslovno vučem cisternu za njom
bome troši bome troši
666+999=zlo i naopako
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 23:41 (johi bro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel igra neko West Hump Bridge mapu? Zanima me proizvodnja lime i compost soil. Ili ako neko zna o cem se

radi ako igra na nekim drugim mapama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Nikako nemogu drva da prodam ondje kod vlakova neznam sto pogresno radim nasjeko sma drva na 6m i nece jel treba na manje 

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Nikako nemogu drva da prodam ondje kod vlakova neznam sto pogresno radim nasjeko sma drva na 6m i nece jel treba na manje 

Nema veze duljina.Kad ih istovaraš u onaj kvadrat kod vlaka šta se desi?Otkotrljaju se ?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Da li netko igra ovu mapu? http://www.modhoster.de/mods/norgeholm-2015#video_player

Super je mapa, ima jako puno dodanih stavri i novih kultura. Ima i dosta dodataka koje ne mogu skužiti za što služe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Maki96 kaže...

Nema veze duljina.Kad ih istovaraš u onaj kvadrat kod vlaka šta se desi?Otkotrljaju se ?

Skuzio sma sta sam pogresno radio.Mislio sam da nemoram istvarit na pod nego samo doc prikolicom tu. Sad znam da se mora izvrnit prikolica. Cijelo vrijeme mi je sad tamo bager zato sto kad dodem sa kamionom nemogu ga nikako drugacije izvrnit 

MZ
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...
goransmy kaže...
Maki96 kaže...

Skuzio sma sta sam pogresno radio.Mislio sam da nemoram istvarit na pod nego samo doc prikolicom tu. Sad znam da se mora izvrnit prikolica. Cijelo vrijeme mi je sad tamo bager zato sto kad dodem sa kamionom nemogu ga nikako drugacije izvrnit 

Zato sam si ja "podigao" taj tigger pa se samo navezem.Ne moram kipati.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

narode dali ima negdej komajn za multifruit tocnije suncokret me zanima da kosi ?  :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imas ovaj testiro i super radi

koristi tocne texture za suncokret ali i za kukuruz znaci mozes obadvoje sjeci i bit ce dobra animacija

http://marhu.net/phpBB3/viewtopic.php?f=141&t=1738

P.S. to su headeri za kombajn multifruit mod također mora biti instaliran

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice