Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Eh danas igrao farmu jedno tri sata bez prestanka, samljeo drva i drva, ovršio puno polja i posijao, i naravno kako sam se zaigrao zaboravio usnimiti, i izađe mi iz igre, neka greška i ništa mi se ne usnimi {#} izgubio volju da igram ponovo..kontam si upisati nocac i kupovati strojeve nove sve,neda mi se ispočetka zarađivati heh.. a da li netko zna jel postoji autosave u igri?

1 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali netko zna na koju foru sljaka ovaj stroj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
Xperiax1 kaže...

Dali netko zna na koju foru sljaka ovaj stroj?

Fali ti cisterna između

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Na koju cisternu se moze zakaciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Xperiax1 kaže...

Na koju cisternu se moze zakaciti?

Na ovu prije tog priključka.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Hvala na pomoci,ja sam kupio onu zelenu "garant" pa nije htio zakacit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Deawood zhvaljujem {#} Kako najlakše ubacivati u onaj stroj za sjeckati drva? Stalno moram prelaziti u traktor da sjeckalicu upalim hh..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

a dok ne kupiš traktor (barem Lambo) i onu sijačicu od 52 tisuće €, na onoj Američkoj mapi dobiješ sijede, pol sata mi treba da pretanjuram, pa pol sata posijat, a za vršit otprilike isto...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
colocolo kaže...

Deawood zhvaljujem {#} Kako najlakše ubacivati u onaj stroj za sjeckati drva? Stalno moram prelaziti u traktor da sjeckalicu upalim hh..

Skini neki mod traktor, jer takvi traktori najčešće ostanu upaljeni pa ih moraš manualnu gasiti.

TheAnswer023 kaže...

a dok ne kupiš traktor (barem Lambo) i onu sijačicu od 52 tisuće €, na onoj Američkoj mapi dobiješ sijede, pol sata mi treba da pretanjuram, pa pol sata posijat, a za vršit otprilike isto...

Pa za sve što si naveo možeš unajmiti radnik. Nije ti loše uzeti onu sijačicu koja kultivira/tanjura i sije.

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
colocolo kaže...

Skini neki mod traktor, jer takvi traktori najčešće ostanu upaljeni pa ih moraš manualnu gasiti.

TheAnswer023 kaže...

Pa za sve što si naveo možeš unajmiti radnik. Nije ti loše uzeti onu sijačicu koja kultivira/tanjura i sije.

Koja je ta?

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

S lijeva na desno, 3.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

to je ta što košta 52 000 €, ali nemam još ni za Lambo traktor, a di ću još 52 tisuće € skupit baš me zanima haha

prodao sam sve traktore osim onog žutog (ne znam mu naziva, uglavnom treći slijeva šrot, šrotova), i plug, i digo sav mogući kredit iz banke i trenutno sam na 116 tisuća € (napominjem HARD diff).

tako da prvo za Lamba, pa za tu sijačicu koja je ujedno i tanjurača :D a onda kud koji mili moji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Krenio i ja na hard igrati,za sada nemam ni 10.000$ {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2015

Dok stavim mod u igricu gdje ga mogu kupiti jer ga u marketu nigdje ne vidim

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

gdje se moze skinut igra besplatno i da radi, hvala

1 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Imaš PM, to ti je link za torrent. A ako želiš "legit" onda moraš kupiti.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015
666+999=zlo i naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Hired hand costs $33 per minute of game time, that’s $1980 per hour. That’s big money – get the most from it!

to je bilo za FS 2013, jel ista plaća ostala za ovog "hired gun"-a?
i što je po vašem mišljenju najbolje sijat za što bolji profit sa ovim najosnovnijih kombajnom (3 su stvari mislim, Wheat, Barley ili Canola)?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheAnswer023 kaže...

Hired hand costs $33 per minute of game time, that’s $1980 per hour. That’s big money – get the most from it!

i što je po vašem mišljenju najbolje sijat za što bolji profit sa ovim najosnovnijih kombajnom (3 su stvari mislim, Wheat, Barley ili Canola)?

Ja se za sad držim stare taktike. Sijem canolu i čekam great demand ali koliko sam čitao po stranim forumima bolje se isplati radit misije u kojima treba dostavit određen plod, a ne čekat great demand.

EDIT: Evo slika obavljene misije. Isto možda nerealna zarada kao i s drvima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 15:22 (tomo104).
15 godina
Farming Simulator 2015

Počeo danas igrati i nešto ne kužim. Zašto mi ono čudo neće da sije? Priključim ono, napunim sjeme, dođem na polje, upalim i spustim i jednostavno se ne troši sjeme. Uspio samo jedan red, kasnije neće. Što napraviti?

EDIT: Nevermind, mod sredio problem..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:36 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam jedno pitanje.. Kupio sam FS 15 i instalirao na dva PC-a koja su na istoj mrezi.. Jedan steam account, jedan je u offline modu, a drugi on line.. Zanima me dal mozemo na koji nacin igrat multiplayer??
12 godina

samo ako imas 2 keya inace ne tj.na svakom racunalu moras imati razlicit key koji je aktiviran online

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:49 (meTA).
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ima li tko nekakav savjet za upravljanje sa strojem za mljeti drva? Skoro mi nikad neće pokretna traka uvući drvo, stalno moram sa kranom gurat u stroj, i nekada čak ni tada ne radi kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
TheAnswer023 kaže...

Ja se za sad držim stare taktike. Sijem canolu i čekam great demand ali koliko sam čitao po stranim forumima bolje se isplati radit misije u kojima treba dostavit određen plod, a ne čekat great demand.

EDIT: Evo slika obavljene misije. Isto možda nerealna zarada kao i s drvima.

Ti na forummima stranim nemaju pojam. Kod mene na hardu pise da dostavim npr 50t canole. Misija se placa 7000. I cijena canole je u tom trenutku 500-600/t. A kad sacekam da great demand ona cijena bude 800-900/t i sad racunaj. Ovako dobijem za 50t po cijeni 550 dobijem 27000 i 7000 za misiju. A ako cekam akciju onda bude ako je cijena 850/t onda dobijem 42500. Znaci nisu u pravu. Najbolje je prihvatit sve misije te za odvoz i onda kad ti dode cijena dobijes i za great demand i za misiju. Tako makar ja radim.

MZ
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali ima kakva tipka ili sistem da se mogu pomicati retrovizori 

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2015

Nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ima tko problem da kad ide s najvećim Axial Flowom kombajnirati pa se igra sama od sebe freeza? Mogu sve raditi, ali nemogu kombajnirati iz nekog razloga...

0 0 hvala 0
15 godina
Farming Simulator 2015

Baš me zanima, koju mapu preferirate? Bjornholm ili Westbridge Hills?

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ja igram sad na Bjornholm al editiranu neku sa interneta gdje su mi krave odmah kraj kuće. Iako mi je westbridge hills dobra jer nema puno drveća pa mi traktori ne zapinju stalno za njih.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice