Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

može mala pomoć, ne mogu pokrenuti FS 2103, malo sam iso po datotekama od igrice i onda sam nasao ovo:

Render System
  Driver: OpenGL
  Card Vendor: Microsoft Corporation
  Renderer: GDI Generic
  Version: 1.1.0
  Version 1.3.0 or better is required. Your version is 1.1.0

ako netko zna kako mogu unaprijedit do verzije 1.3.0 jako bi mi pomogao, jer sam luda za igricom a nemogu ju pokrenut

HVALA! :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
headshot kaže...

Dali se može ubaciti npr zelena trava na westbridge hills mapu? Imam Titans dlc i kako god probam promjeniti texture samo se promjeni u onoj običnoj (prvoj) mapi. Ostali modovi kao npr traktori, kombajni... rade normalno.

kako to mislis u 'prvoj'mapi? Texture su dio mape, i za svaku mapu ih treba posebno prilagoditi. Westbridge je originalno bila zasticena mapa i nije se moglo puno toga mijenjati. Ne znam kako je sada, mozda je sad drukcije nakon tih par DLC-ova. Bas zbog toga nisam nikad zaigrao Westbridge.

EDIT: bio bih vjecno zahvalan ako bi mi netko mogao uploadati folder 'kuhn' (oko 22mb) {C:\Program Files\Farming Simulator 2013\data\vehicles\trailers\kuhn } jer sam nesto moddao i malo 'ukakio' onu sjeckalicu za slamu. Nije piratiziranje nego se bojim da mi nece vise dati reinstalirati igru. Nisam siguran jesam li je instalirao 3 ili 4 puta...

Hvala.

EDIT2: Rijeseno. Jos jednom hvala {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 4:52 (BULIGO).
11 godina
neaktivan

Buligo može li da opet postaviš link za izmenjeni hagenstad?

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Mogu, ali: nema vise autokampa, tamo je samo prazna smedja ledina (tamo posadim sumu). Ispred 'kapije' je sistem koji podrzava postavljanje Jenz sjeckalice (njenu utovarnu rampicu postavis ispred vodilica za balvane. S druge strane ograde postavis prikolicu za piljevinu. Jos: na farmi krava imas kavez od zicane mreze za istovariti bale slame/sijena sa Arcusin Autostack-om. Skladiste za krumpir i repu je dolje kod zelj. stanice jer ja tamo ona 3 polja spojim u jedno i nema smisla drugdje uzgajati repu/krumpir kad su najbolje cijene najcesce luka ili zelj. stanica ili vrtni centar, tj. blizu.

Gore gdje se ide kod krava sam postavio treci mostic preko potoka. Meni sluzi samo da na njega postavim jedan od onih TConveyorUNI-ja, gdje istovarujem sijeno/travu sa obliznjih travnjaka.Imas i skladiste hrane kod krava s digitalnim pokazivacima pa ti ne treba vise mod koji pokazuje koliko cega ima na PDA. Ima jos promjena, ne sjecam se vise kojih sve. Mix stanicu nisam postavio na mapu jer je sada dostupna najnovija verzija sa onom cijevi za istovarivanje koja se vrti pa se moze direkt sipati mix u kravlje korito. Ako trebas, skini sa neta i postavi gdje zelis. Ja je imam postavljenu na korito izmedju bunkera za silazu i staje s kravama. Bunker za silazu drzi 600.000l (dvostruko od normalnog), tako da mi ne trebaju oni bunkeri u BGA jer sada imam max 500 krava.

Evo aploaduje se, jako sporo ide :(

EDIT: stalno mi puca upload. Probat cu opet kasno veceras, mozda prodje (144MB).

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 17:35 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Mogu, ali: nema vise autokampa, tamo je samo prazna smedja ledina (tamo posadim sumu). Ispred 'kapije' je sistem koji podrzava postavljanje Jenz sjeckalice (njenu utovarnu rampicu postavis ispred vodilica za balvane. S druge strane ograde postavis prikolicu za piljevinu. Jos: na farmi krava imas kavez od zicane mreze za istovariti bale slame/sijena sa Arcusin Autostack-om. Skladiste za krumpir i repu je dolje kod zelj. stanice jer ja tamo ona 3 polja spojim u jedno i nema smisla drugdje uzgajati repu/krumpir kad su najbolje cijene najcesce luka ili zelj. stanica ili vrtni centar, tj. blizu.

Gore gdje se ide kod krava sam postavio treci mostic preko potoka. Meni sluzi samo da na njega postavim jedan od onih TConveyorUNI-ja, gdje istovarujem sijeno/travu sa obliznjih travnjaka.Imas i skladiste hrane kod krava s digitalnim pokazivacima pa ti ne treba vise mod koji pokazuje koliko cega ima na PDA. Ima jos promjena, ne sjecam se vise kojih sve. Mix stanicu nisam postavio na mapu jer je sada dostupna najnovija verzija sa onom cijevi za istovarivanje koja se vrti pa se moze direkt sipati mix u kravlje korito. Ako trebas, skini sa neta i postavi gdje zelis. Ja je imam postavljenu na korito izmedju bunkera za silazu i staje s kravama. Bunker za silazu drzi 600.000l (dvostruko od normalnog), tako da mi ne trebaju oni bunkeri u BGA jer sada imam max 500 krava.

EDIT: stalno mi puca upload. Probat cu opet kasno veceras, mozda prodje (144MB).

ne tvoju mapu nego one sto si bio pre postavio na bug forum

Nema veze našao sam ih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 22:04 (kuki123).
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Nema veze našao sam ih.

Koje 'one'??{#}

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Nema veze našao sam ih.

Koje 'one'??{#}

One na 98-97

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
kuki123 kaže...

Oce li ta tvoja mapa?

http://howtonetworknow.com/wp-content/uploads/2011/11/bart1.jpg
12 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Oce li ta tvoja mapa?

Nece. Reko kuki da mu vise ne treba?!?

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Otkrio sam novu metodu nalaženja modova,na njoj su svi modovi sveta.Udjete u google i pretražujete po slikama ovu reč farming simulator 2013 i dodate ime moda koji tražite(primer:farming simulator 2013 rogator)i onda udjete u neku sliku i pritisnite poseti stranicu i skineta mod i gotovo.

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Otkrio sam novu metodu nalaženja modova,na njoj su svi modovi sveta.Udjete u google i pretražujete po slikama ovu reč farming simulator 2013 i dodate ime moda koji tražite(primer:farming simulator 2013 rogator)i onda udjete u neku sliku i pritisnite poseti stranicu i skineta mod i gotovo.

Kuki, ti si pravi car! Opet si otkrio toplu vodu!{#}

ja uvijek tako trazim modove. Osobito one koje sam nekad koristio, pa obrisao, i vise neznam gdje sam ih nasao. Ovako ih prepoznam na slici, a ostalo je lako :)

pronasao sam nesto jako dobro! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 1:34 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Kuki, ti si pravi car! Opet si otkrio toplu vodu!{#}

ja uvijek tako trazim modove. Osobito one koje sam nekad koristio, pa obrisao, i vise neznam gdje sam ih nasao. Ovako ih prepoznam na slici, a ostalo je lako :)

pronasao sam nesto jako dobro! {#}

Što to? hrv prijevod ili placeable heaps?

Što se mape tice, pa nije samo kuki tu...ima nas još :-)..hvala

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ima svakakvih modova....ali čemu bi OVO trebalo sluziti??

http://mods2013.com/cummins-double-articulacion-tractor-1-0/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Kurchenju??

To ti je NFS modding...

Vjerovatno modifikacija 

taj je bio na modhosteru, al sad piše da ga nema

666+999=zlo i naopako
12 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

Što to? hrv prijevod ili placeable heaps?

Placeable heaps najnovija verzija 3.1. NE preporucam zasad, jer jos ima bugova koji nisu popeglani, od prijavljivanja svakakvih .lua errora do nemogucnosti 'vadjenja' resursa iz hrpe van. Uglavnom, moze se vaditi nekim od onih tekucih traka, ali ne sa svima i ne sa utovarivacima itd. Ali radi se na tome pa ce uskoro biti i to popeglano. Ja se jos uvijek drzim stare verzije 2.0 i vadim sve sa onom crvenom frezom koju se nakelji na nos traktora. Tako dobra stvar! Samo sam morao brzinu vadjenja povecati sa 220l/sek na 1200l/sek, sad radi dobro, ne moram otic skuhat kavu svaki put kad radim sa prikolicom od 64.000l (vadjenje silaze).Na novom modu mi se svidja sto se vidi svaka hrpa na PDA i koliko cega ima unutra. Ma vidi se i kad se priblizis hrpi na F1(osobito ako u editoru povecas 'display trigger' x i z vrijednosti), ali ovako je jos bolje.

Ne znam sto je s cloudBoxom, nesto steka upolad zadnjih dana. Mozda nisu platili najam server-farme na vrijeme?{#}

12 godina
neaktivan
johi bro kaže...
Mac1981 kaže...

Kurchenju??

To ti je NFS modding...

Vjerovatno modifikacija 

taj je bio na modhosteru, al sad piše da ga nema

Bato, koja oranica! Tamo ne mozes nista raditi bez kompasa i GPS-a.Australija, naravno. Volio bih jednog imati na OGF Australia mapi.Jednom mi je pricao lik iz Kanzasa s kojim sam igrao WoW, da ima farmu i jedna oranica je navodno dugacka 6 milja. Nekih 9-10 km! Lik ima GPS, kompas, lasere i teve u kabini i slicne stvari. Mozda i curu da mu ne bude dosadno dok zaore s kraja na kraj...

EDIT: Onaj BOX od 50GB besplatnih nista ne valja. Upocetku bilo okej, sada seruckaju sa uploadom i nis ne mogu. Presao na DropBox, i gotovo.

Eto vam Hagenstedta

https://www.dropbox.com/s/rq48ezzi2ez8xw0/blueprint.zip

Kritike ce se ignorirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 1:42 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Gledam jedan zanimljivi mod: pekara. Postavi se sa editorom na mapu. Onda se u skladista vozi psenica, jecam, suncokret i voda u tank, i pekara proizvodi kruh, xzy kila na dan. Kruh se onda posebnim sleperom vozi na prodajni trigger koji sami postavimo, npr. u gradu i tu se kruh dovozi i prodaje, slicno kao vunu u predionicu: dodjes do triggera i PUF! prodano.

Malo je komplicirano ali najveci problem mi je sto nemam suncokret. Rado bih zamijenio za recimo kukuruz, ali nemam pojma kako...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Gledam jedan zanimljivi mod: pekara. Postavi se sa editorom na mapu. Onda se u skladista vozi psenica, jecam, suncokret i voda u tank, i pekara proizvodi kruh, xzy kila na dan. Kruh se onda posebnim sleperom vozi na prodajni trigger koji sami postavimo, npr. u gradu i tu se kruh dovozi i prodaje, slicno kao vunu u predionicu: dodjes do triggera i PUF! prodano.

Malo je komplicirano ali najveci problem mi je sto nemam suncokret. Rado bih zamijenio za recimo kukuruz, ali nemam pojma kako...

Uz mapu vojvodina special dobiješ suncokret i soju

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 9:34 (kuki123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
Farming Simulator 2013

Ja sam novi na forumu, ali farming igram dugo otkad je izašao.

Sad mene zanima dali ima neko neku dobru poljsku mapu za preporuciti. Bio bih jako zahvalan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mateo77 kaže...

Ja sam novi na forumu, ali farming igram dugo otkad je izašao.

Sad mene zanima dali ima neko neku dobru poljsku mapu za preporuciti. Bio bih jako zahvalan {#}

Nemam poljske mape ali ja igram knuston mapu

15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Pa instaliraj si suncokret na mapu. To je bar jednostavno, osim ak nije Australija u pitanju...

666+999=zlo i naopako
11 godina
neaktivan
johi bro kaže...
BULIGO kaže...

Pa instaliraj si suncokret na mapu. To je bar jednostavno, osim ak nije Australija u pitanju...

A kako se instalira suncokret

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo jedna PRAVA MULTIFRUIT priksa... krca SVE....ali bas sve...

http://www.ls2011-mods.com/2014/06/01/krampe-bs900-multifruit-beta-sample/

@Buligo..thx na mapi...cemo da vidimo sto si izmikso na njoj :-)

Stavis ovo i imas suncokret...naravno ako imas seeder koji podrzava multi...

http://www.modhost.info/farming-simulator-2013-mods/multi-fruit-v-2-1/

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 18:24 (Mac1981).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ljudi može pomoć?

suncokret mi stoji u kombajnu i nemogu ga istresti u prikolicu,probao sam više prikolica ali ništa.hvala.

0 1 hvala 0
10 godina

Kakva ti prikolica treba velika ili mala ???

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

suncokret stoji u john deereu i nemogu isprazniti ni u jednu prikolicu.

probao sam sve:kamionska prikolica,male prikolice,velike prikolice i ne mogu.

pomozite,jer sam puno posijao suncokreta.plizzzz

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
debeli 140 kaže...

suncokret stoji u john deereu i nemogu isprazniti ni u jednu prikolicu.

probao sam sve:kamionska prikolica,male prikolice,velike prikolice i ne mogu.

pomozite,jer sam puno posijao suncokreta.plizzzz

Treba ti prikolica koja podržava suncokret,znači multifruit trailer...

10 godina

Evo ovo je velika prikolica

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/bbs900-l1-v-1-3-multifruit-mp.html

Mala prikolica 

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/crown-einachskipper-v-1-0-multifruit.html

Još jedna 

http://www.modhoster.de/mods/zmaj-489--10 

Evo jedna ce valjda raditi   {#}

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel zna neko da li moze da se ubaci suncokret u originalnu mapu??? {#}

Inace ja sam nov na forumu...

Gruja99

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: