Malo sam si dotjerao mapu i pičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!
To je Westbridge jeli? Imas oridjidji ili onu narodnu? ja sam malo pogledao ovu drugu i neke stvari fale, npr. uopce nema kamiona od mjekare, sto i nije toliki problem, postoji mod.
'Pogledao' sam mapu jer mi nije nesto specijalno, mislim da ima mnogo boljih kao slobodni modovi. 2 Rivers i OGF Australija jos kotiraju VRLO visoko kod mene :)
Mrsko mi je dati novce za nesto sto mi u biti ne treba. Preradio sam si Hagenstedt, i zadovoljan sam s mapom. A i ona pocetna groznica je prosla, odigram par sati tu i tamo.Skoro godinu i pol igram FS13.
Dobio sam na poklon the Sims 2 Double deluxe, pa sad prasim po tome. Daaaa, znam, stara je ko Metuzalem. Trojku vjerojatno ne bih mogao igrati na nekim normalnim postavkama na svojoj staroj kanti.
@Onaj tko je par postova iznad pitao kako hranim 4000 krava, evo slike moje tvornice stocne hrane d.o.o.
Velika zgrada je 'futterlager' tj skladiste hrane. To je mod koji se instalira s Editorom. Lijeva hrpa je trava, pa do nje silaza, pa slama i najzad gotova mjesavina hrane koja se sipa u jasle.
Lijevo su 3 mijesalice hrane, svaka je dovoljna za otprilike 1000 krava. Sa straznje strane se ubacuje (bagerom ili kamionom itd) trava, silaza i slama, a s prednje strane u veliki crveni tank se proizvodi mjesavina hrane. Otud se vozi u jasle ili ako ima viska, na onu zadnju hrpu u skladistu. Slama se ubacuje prikolicom koja podrzava prijevoz slame.
BULIGO mi mozes dat link od ovog futterlager skladista hrane?