- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo napajanje je ovo..
Da, 450W. Moje je bilo 500W. Ovo sad je 650W. A valjda ovisi od sistema do sistema. najbolje da isprobas tu prikolicu kao jedini mod u folderu. Preimenuj MOD u nesto drugo, npr X_mod, pa napravi novi folder, nazovi ga mod i unutra stavi samo tu prikolicu i vidi steka li igra. Kad si gotov, makni novi folder a stari opet preimenuj u mod. unutra ce ti biti svi modovi otprije, osim moda za prikolicu. Ja imam jos mjesta na HD-u dovoljno, pa za svaku mapu koju igram imam posebni mod folder. U svakom je mapa plus pripadajuci modovi. Nemam sve modove na svim mapama, nego posebnu kolekciju za svaku mapu. Jasno, vecinu modova imam u visestrukim kopijama.
Kako se ubacuju objekti u igri..Ja ubacim u moji dokumenti pa my games pa nađem fs 2013 al ih nemogu nać kasnije u igri..
Kako se ubacuju objekti u igri..Ja ubacim u moji dokumenti pa my games pa nađem fs 2013 al ih nemogu nać kasnije u igri..
Giants Editor
http://ls2013.info/hawe-suw-4000-v-1-0-2/
ovaj mod je u pitanju
a imam oko 30 modova pa je vjerovatno to u pitanju
do sad je sve radilo i eto jučer sam pokušo ubacit i ovu prokolicu za silažu i onda se ono desilo
hvala na pomoći..
a jačina komp. je:
pentium(R)Dual-Core CPU
E6600 3.06Ghz 3.07Ghz
3.50GB RAM-a
A za jačinu napajanja neznam gdje da vidim jačinu(ako se može vidjet)...
Ma nema napajanje veze. Proc i RAM najviše
Poslije kiše, pojavi se duga i donese 1 milju $!!! :P
Svaka cast! Vidio sam dugu u editoru ali se nikad nisam uspio nagovoriti da potrazim svih 100 potkova. Care!
Imas ljepo uredno polje krumpira tamo :)
Pozdrav drugari :)
imam jedno pitanjce dali ima kakav mod za drljanje ovršenog žita ili kukuruza...
kad ovršim ( npr. žito ) onda bi to po drljao ili kultivirao pa onda preorao ...
al da ima neka razliciti tekstura žita kad ga predrljam
a ne ono preorat pa opet drljat....
tumaranje australijom
To si slikao na Mc Mulligan farmi ovaca. Volim Australiju <3
Danima (tjednima) sam marljivo radio i skupljao novac za kupiti onu najvecu oranicu od 50 hektara. Tek kad sam je konacno kupio, sam shvatio u kakvu sam se nevolju uvalio! Nema joj kraja, svaki rad na njoj traje ..danima
Napokon sam je podijelio na 2 jednaka dijela i uglavnom obradjujem jedan dio plus onu poveliku oranicu tik iznad nje.
može li preporuka?
kupujete li one dodatke igri s službene stranice? vrijedi li to za zabavu, odnosno trebam li čekat da nešto naučim pa onda u shopping?
je li za igranje dovoljna kombinacija miš+tipkovnica ili treba joystick (volan)?
puno pitanja za početak ali nadam se nekom odgovoru..
fala na čitanju..
Australiju tek otkrivam.. Citao puno pa reko da i ja vidim sta ima a ima da me nema... Ogromno je i stvarno nije lako. Inače do sad igrao FruechteparadiesV2, sve je bilo dobro dok nisam poceo kupavat mod strojeve onda je sve krenulo kvragu.. od usporene igre do blokiranja kompa.. bilo Xp ili win 8... Isto ko i Mr na 40" tv.u...
kopajuci po hardu naso sam i ets i ets2 instalirane, neda mi se sad i to..
kad poludim od farme skocim na FB i u ribiciju....
Dali postoji neki mod s kojim bi mogao zakačiti prikolicu, balirku ili nešto treće na Case IH Axial-Flow 9230 kombajn?
mod nisam naso, prva slika ti je na kombajnu sa djelom zadnjeg ovjesa. kad bi se mogao produzit dio atachera bilo bi moguce a opet sve to ne znaci nis jer vecina prikolica je previsoka pa bi morao unfoldat kombajn i cjev u polozaj za istovar. da oznacit dio ovjesa ljevi ili desni ili sve skupa.. koliko god zumiro i pokusavao oznacit samo taj dio nejde. posto sam tek poceo.. neko sa vise staza je pametniji pa...
mod nisam naso, prva slika ti je na kombajnu sa djelom zadnjeg ovjesa. kad bi se mogao produzit dio atachera bilo bi moguce a opet sve to ne znaci nis jer vecina prikolica je previsoka pa bi morao unfoldat kombajn i cjev u polozaj za istovar. da oznacit dio ovjesa ljevi ili desni ili sve skupa.. koliko god zumiro i pokusavao oznacit samo taj dio nejde. posto sam tek poceo.. neko sa vise staza je pametniji pa...
Pa produži rudo...
Sto to oni vrse? Cini se nize od zita, kanola?
Moj "team" iz Australije dosao n moj Hagenstedt pomoci u poljoprivrednim radovima.
Sijanje psenice 'Xerion-Style'
Mislim da je pšenica, samo što im je zemlja neka pijeskara i suha pa je i urod nikakav. A nisam baš ni vidio da oru. Jedino ih izvlači velike površine zemljišta
Kod nas je u firmi, preklani bio prosijek oko 8 t/h, stime da su neke njive i sorte imale i preko 9.5, t/h. Lani banana...
Baš me zanima kolko oni imaju prosijek.
U komentarima na Yubitu, neko je napiso da imaju od 100 do 200 eura po hektaru, ovisno o tržišnoj cijeni, al nisam zapazio kolko imaju tona.
Probao sam more realistic i nisam baš oduševljen...
Kad sam zakačio 12m neki sjetvospremač, i vozio uzbrdo, quadtruck stao i krepava , neće vući. LOL. Trebo bi rudo iščupat, a ne stat
Ma, sad taj MR mod ima brdo poklonika, ali ja svejedno mislim da ne moze biti balansiran za sve mape i sve strojeve/uvjete. Prije ili kasnije naletis na sr** kao sto se tebi dogodilo.
Poz. Jel ko igrao ovu mapu?
http://mods2013.com/hagenstedt-modified-map-2013-4-1-5
Mapa je MR skida se u instalacijskom exe fileu...instalira svoje modove a par njih treba naknadno skinut ( ponudi vam na kraju instalacije i pootvara stranice)
Bez tih modova mapa se ne želi loadat.
Meni je zanimljiva... ima par buyable objekata pa ima nekog smisla igrat :-)
Pa ako neko želi probat...da imam s kime podjelit mišljenja :-)
Ma, sad taj MR mod ima brdo poklonika, ali ja svejedno mislim da ne moze biti balansiran za sve mape i sve strojeve/uvjete. Prije ili kasnije naletis na sr** kao sto se tebi dogodilo.
Ja sam sad naviko na MR da obicni nemogu igrat ni 5 min...Zanimljivije je jel manji traktor nemoze vuc pune prikolice,cak i veci imaju problema.Kad se naviknes odlicno je..
Uvijek se na*ebem s onim balama za kravama, Buligo imaš kakvu dobru balirku,prikolicu za transport i neki utovarivač za bale? Mučim se dok ih natovarim jer stalno klize po prikolici, mogu li se i kockaste bale stavljat u mikser?
Uvijek se na*ebem s onim balama za kravama, Buligo imaš kakvu dobru balirku,prikolicu za transport i neki utovarivač za bale? Mučim se dok ih natovarim jer stalno klize po prikolici, mogu li se i kockaste bale stavljat u mikser?
Balerica za travu:
https://app.box.com/s/o1edmkzvqzg6yppitm02
Za slamu:
https://app.box.com/s/1g7hrz469iur06eoaf0w
Prikolica za bale:
https://app.box.com/s/yi9f1opowysw7yadvyai
Problem je sto su balirke preradjene da 'drze' vise sijena i slame nego originali, pa treba u Kuhn mijesalici preraditi kapacitet u .xml-u.
Bala slame drzi 7000l milsim, a sijena nesto manje, 4500 ili tako nesto. Meni je islo na zivce stalno raditi s malim balama pa sam malo povecao kapacitet. Ja sam povecao kapacitet Kuhn mijesalice (prije sam kopirao na sigurno originalni fajl). Kad to napravis, ne radi vise multiplejer (onda vratis original preko 'preradjevine' i opet je multi ok. Ima par mijesalica na netu, pa najbolje njih preraditi.
Za rad s balama sam koristio originalni (malo preradjeni) Deutz agrotron sa mod-vilama za bale koje 'zalijepe' do 4 bale za vile.tipka "O" za zalijepiti/odlijepiti bale.
Imam i balericu za okrugle bale, ali mi je lakse bilo skladistiti/slagati cetvrtaste bale. Ova prikolica je samo-krcajuca.
Ja trenutno drzim 3500 krava, i hraniti ih sa balama mi je postala tlaka, pa koristim prikolice, kamione i skladiste hrane, kao i 3x Mixing Stationa od Marhu.
El ima di kakva prikolica na kojoj stvari koje si stavi na nju i ostaju na njoj kad voziš..recimo palete...alat..kosilice male... do sad isprobao jedno 10ak i uvjek sve padne na prvom zavoju..pri brzini od 10 na sat....glupoooo
Napokon našao.... sve se drži http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/heavy-duty-wool-trailer-v-3-0.html
Nevalja....bloka igru nakon nekog vremena...damn...
@Buligo...da labudica iz cat-a je ok za prevoz strojeva al recimo kad kupiš jedno 6-7 implementa i 2-3 male kosilice (one samohodne) to nemožeš na nju krcat...bar ja nisam uspio :-)... tak da sam moro upregnut sve traktore i follow me :-)
El ima di kakva prikolica na kojoj stvari koje si stavi na nju i ostaju na njoj kad voziš..recimo palete...alat..kosilice male... do sad isprobao jedno 10ak i uvjek sve padne na prvom zavoju..pri brzini od 10 na sat....glupoooo
Napokon našao.... sve se drži http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/heavy-duty-wool-trailer-v-3-0.html
Meni dobro radi ona labudica iz CAT-fleet pack-a.
@ Johi Bro: tako mi je neobicno gledati tvoje skrinsote iz Australije (200 sati sam tamo ulupao), osjecam se kao da si bio kod mene doma dok me nije bilo i prckao po mom dvoristu
Vidim da i ti za tovarenje silaze koristis FrontloaderConveyor. Nakon svih ROPA-mausova, bagera, grajfera itd, i ja sam se smirio i koristim svemoguci FrontloaderConveyor.
P.S. Moze link za mali CAT-ov vilicar? Ja koristim preradjeni Deutz Agrovector (ima skretanje na sva 4 kotaca i 'zapapreni' motor/mjenjac). Koristim ga i za paletiranu vunu.
fala na odgovorima koji post ranije..
uglavnom, počeo sam igrat ali k'o da imam mulder&scally ediciju, naime, sijačica AMAZONE EDX 6000 mi "šeta" po dvorištu!!
neznam kako bolje objasnit, otkačim ju i dok se vratim, deset minuta, nije na istom mjestu a i okrenuta je pa je "lovim" i lupam traktorom da mogu opet zakačit...
neki bug ili?
ako je netko kupovo DLC (väderstad, ursus, marshall...)može li napisati kupujem li samo brand ili dobivam nešto u igri besplatno?
pitanje drugo..koja je zapremina silosâ? unutra držim prilično toga, jer čekam određene pogodnosti pri prodaji, pa me zanima oću li doći do limita skladištenja
inače igra mi se dopala jer ubija monotoniju a nema stresa..
fala na čitanju..
Dali netko koristi ovaj mod, http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=147? Ne znam kak da naštelam dva kombajna da rade zajedno, stalno se sudaraju jer prelaze jedan drugom u traku. Kad kreću fino ih stavim jedan pored drugog i odma nakon prvog okreta sudar.