Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

neam pojma al konto sam reko mozda ima neki nadopuna ,nea veze ,doce i platinum ak vec i nema hehe

13 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

wow kakav patch radi samo na originale

Radi i na sir {#} verziji isprobano {#} 1.4 

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 21:32 (WrongType).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

sa čime se trava može skinut mislim da je nema više na njivi..ako je to moguće  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
max91 kaže...

sa čime se trava može skinut mislim da je nema više na njivi..ako je to moguće  

Preori njivu {#}

P.S. Upravo sam poceo polako prtljati sa Giants Editorom. Bice svasta!!{#}

Upravo obrisao par stabala na Hagenstedtu koja sam mrzio iz dna duse od prvog dana!! {#}

Da, i slijedeci korak: naucio kako se pomicu triggeri na mapi i u modovima.

Npr ovdje na slici je onaj silos-mod. Trigger za iskipavanje je postavljen previse prema 'unutra' i skoro je nemoguce ga aktivirati sa sleperom prolazeci sa strane. Stvar je prilagodjena za iskipavanje u rikverc, ali ja ne mogu voziti u rikverc ove sleperske prikolice sa rudama sa 1 ili 2 osovine da me ubijes. A mod mi je zbilja super, postavim ih par na udaljena mjesta na mapi i ne moram stalno vozit doma prikolice sa urodom ili silni chaff koji sjeckam. Samo kipam unutra dok kombajniram/sjeckam, a kad nemam sto raditi onda s velikim prikolicama vozim doma ili u BGA.

Uspio sam pomaknuti trigger prema van, i sad radi perfektno, dovoljno je proci blizu silosa i aktivira se trigger za iskipavanjem, ne moram u rikverc!!{#}

P.S. Trebam dobru prikolicu koja se moze zakaciti u 'train' tj, vise prikolica u nizu. Sto vece to bolje. Nasao neke na netu ali mi nije uspijelo zakaciti ih, cak niti uz pomoc onih dodatnih kuka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 4:28 (BULIGO).
13 godina
odjavljen
Uzmi stock (3.) zakačio sam ih 9 tako da su super.
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Uzmi stock (3.) zakačio sam ih 9 tako da su super.

Kako si ih zakacio? neka kuka-mod ili se moze bez icega? govoris o 'tipper' a ne o onim wagons za travu??

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Da o tipper, ako neznaš napravim tutorial pa stavim na YT. Vrlo je jednostavno :)

Bez icega, na cisto :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 15:21 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

buligo, znaš da se može birati "tool" kad zakačiš više stvari na traktor, tako staviš jednu prikolicu na polje, dotraš drugu i zakačiš jednu za drugu(jednostavno je jer je samo 1 osovina) onda izabereš da "svijetli" ona najbliže traktoru i otkačiš, vrlo je lako u 2012 toga niej bilo pa ja bilo teže 

SEX

SEX

SEX

SEX

sad kad sam privukao pozornost može li mi netko reći oni placeable objects i placeable mods kako da ih zarotiram (cow water mod) msm da ih zarotiram za 90 stupnjeva ako zna netko bio bih jako zahvalan

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

A di su moji traktori, kombajni, prikolice, sijacice, ovo ono....sve mi nestalo kako zasto nemam pojma.njive su tu, novac je tu a

nijednog vozila  i strojeva mi nema....a u test verziji ih ima u drogm save-u. Mislio sam da je zbog nekih modova zadnjih pa sam probo brisat al nije.

Ako neko zna zbog cega ili jos bolje kako da vratim sve to bio bih mu jako zahvalan.Jel mozda ima neki savepoint u samom save-u da ga mogu editirat ili nesta

pa da ucita od tog vremena? Ako neko zna pisite :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

buligo, znaš da se može birati "tool" kad zakačiš više stvari na traktor, tako staviš jednu prikolicu na polje, dotraš drugu i zakačiš jednu za drugu(jednostavno je jer je samo 1 osovina) onda izabereš da "svijetli" ona najbliže traktoru i otkačiš, vrlo je lako u 2012 toga niej bilo pa ja bilo teže 

SEX

SEX

SEX

SEX

sad kad sam privukao pozornost može li mi netko reći oni placeable objects i placeable mods kako da ih zarotiram (cow water mod) msm da ih zarotiram za 90 stupnjeva ako zna netko bio bih jako zahvalan

A <-- ->D {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:03 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
pancurak kaže...

A di su moji traktori, kombajni, prikolice, sijacice, ovo ono....sve mi nestalo kako zasto nemam pojma.njive su tu, novac je tu a

nijednog vozila  i strojeva mi nema....a u test verziji ih ima u drogm save-u. Mislio sam da je zbog nekih modova zadnjih pa sam probo brisat al nije.

Ako neko zna zbog cega ili jos bolje kako da vratim sve to bio bih mu jako zahvalan.Jel mozda ima neki savepoint u samom save-u da ga mogu editirat ili nesta

pa da ucita od tog vremena? Ako neko zna pisite :D

E znam ja....odes tamo di su ti save fajlovi od igre i onda dole scrolas i vidit ces savegameBackup i onda odaberes save koji ti treba. Otvoris ga i pogledas pod vehicles.xml dali ima vozila i strojeva....ako ima to je to onda...

A oce to tako oce :D

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Da o tipper, ako neznaš napravim tutorial pa stavim na YT. Vrlo je jednostavno :)

Bez icega, na cisto :P

Hvala, ali to ne pali kod svih prikolica/poluprikolica. Za neke treba skinuti inamontirati posebne kuke, neke cak koje se mogu podizati/spustati. Ja to rjesavam promjenom u .xml izmedju tipa prikljucka trailer/trailerLow ali mi ponekad izgleda bzvz jer znaju prednji kotaci malo visiti u zraku. Sto jednostavnije to bolje. Super bi bilo da mogu zakaciti kakav agroliner 80 bez extra kuka.

Agh! Polje 17 na Two Rivers mapi mi je dalo samo 16 bala slame (po 7200). Jos smo daleeekooo od potrebnih 50 na dan :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:09 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

buligo, skini mod paket, kamion sa one dvije kamionke (agroliner se zove il tako nesto) i kad zakopcas te dvije kamionke jos im malo povecas kapacitet i to je sasvim dovoljno... malo je glupo kacit 67535 prikolica, dobro znamo da je to nemoguce napravit u ril lajf i da je ilegalno... iako to nema veze, u igri je sve dozvoljeno, al ipak je ovo simulacija (daleko je to od simulacije al tako se zove :D) i ja se trudim da radim onako kako je zapravo... puno se ljudi "zali" kako ovo nije nikakva simulacija, a upravo oni od nje prave jos vecu arkadu... zato ti preporucam da skines taj mod kamiona, da ne kvaris dozivljaj simulacije ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

http://ls-planet.com/mod/fuhrmann-ff-32000

ja ti imam ovu prikolicu i dosta sam zadovoljan ide 46.000l u  nju i imam zakvacene 3 u nizu za fendta :)

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

skinuo sam mod arcusin prikolicu za bale koaj utovara 48 bala tj 12 "katova" po 4 bale, problem je što ih je nemoguće dohvatiti s defualtanim utovarivačem, ima li netko mod, pod netko mislim na tebe BULIGO jer ti to vjerojatno imaš :) još bi bolje bilo ako može uzimati 2 bale odjednom

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

skinuo sam mod arcusin prikolicu za bale koaj utovara 48 bala tj 12 "katova" po 4 bale, problem je što ih je nemoguće dohvatiti s defualtanim utovarivačem, ima li netko mod, pod netko mislim na tebe BULIGO jer ti to vjerojatno imaš :) još bi bolje bilo ako može uzimati 2 bale odjednom

sta onaj telehandler nemoze dokucit do gore? morao bi :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Predator003 kaže...

ne može, ipak je 12 "katova"

12 godina
neaktivan

u tom i jest problem što se nemože preorat

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
karlo666 kaže...
Predator003 kaže...

zanimljivo... bas me onda zanima kolko to mora bit visoko... aj daj sliku sa balama i handlerom :)

15 godina
neaktivan
max91 kaže...

u tom i jest problem što se nemože preorat

moze... moras ukljucit ono allow to create fields :)

12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Predator003 kaže...
karlo666 kaže...
Predator003 kaže...

zanimljivo... bas me onda zanima kolko to mora bit visoko... aj daj sliku sa balama i handlerom :)

I ja sam to koristio pa odustao jer nisam mogao do onih gore,jedino da se zaletim viljuskarom i srusim cijeli stack hehe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 2:57 (BULIGO).
13 godina
odjavljen
Zaleti se i razruši sve. Ja sam nesposoban uhvatiti balu pa onako i ovako razrušim :/
Jednostavno upikni skroz donju digni i okreni vilice da vrhovi idu dolje ili pokušaj izvaditi srednju pa ćeš ovako i onako srušiti :-P
13 godina
odjavljen
Sry na DP. Možeš tako da upikneš 6 kat i lagano, ali jako lagano digneš sve skupa i staviš pokraj pa ćeš imati half-stack xD
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Sry na DP. Možeš tako da upikneš 6 kat i lagano, ali jako lagano digneš sve skupa i staviš pokraj pa ćeš imati half-stack xD

Ma, odustao sam od tih ogromnih stackova. Telehandler sasvim lijepo radi s onim stackovima 2 x 9, onaj stari manji stacker. A i pazim da nemam previse bala jer program pamti poziciju i smjer bas svake bale u igri, pa je to nepotrebno trosenje resursa. Cim imam neku kolicinu slame, silaze i sijena, sve potrosim za hranu. S 2000 krava nema teorije da imam viska bala. U jednom trenu sam imao preko 1.5 milijuna mix-hrane rezerve, i jos nije to bilo dovoljno za 6 dana jer bi trebalo preko 3 mlijuna mixa rezerve, a to necu nikad imati. Jos nisam nacistu koliko polja mi treba zasijati psenicom da bih dobio dovoljno bala sijena za jedan dan. Jos malo da se 'izgustiram' i onda cu prodati 1000 krava i hraniti samo 1000. vise od toga je prevelika tlaka, osobito kad vise novac nije vazan..

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Deawood kaže...

Ma, odustao sam od tih ogromnih stackova. Telehandler sasvim lijepo radi s onim stackovima 2 x 9, onaj stari manji stacker. A i pazim da nemam previse bala jer program pamti poziciju i smjer bas svake bale u igri, pa je to nepotrebno trosenje resursa. Cim imam neku kolicinu slame, silaze i sijena, sve potrosim za hranu. S 2000 krava nema teorije da imam viska bala. U jednom trenu sam imao preko 1.5 milijuna mix-hrane rezerve, i jos nije to bilo dovoljno za 6 dana jer bi trebalo preko 3 mlijuna mixa rezerve, a to necu nikad imati. Jos nisam nacistu koliko polja mi treba zasijati psenicom da bih dobio dovoljno bala sijena za jedan dan. Jos malo da se 'izgustiram' i onda cu prodati 1000 krava i hraniti samo 1000. vise od toga je prevelika tlaka, osobito kad vise novac nije vazan..

2x9 misliš na onaj koji je došo u igri? on je premal, a ovaj prevelik, probaću nać neki sa 20-26

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

de uslikajte i telehandler pokraj hrpe bala... jako me interesira dokle dohvati :) aj molim vas da vidim, ako nije problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ja nemam bala, staviću sad neku balaricu kapacitet 20 pa da izbalam pa stavim sliku

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ja nemam bala, staviću sad neku balaricu kapacitet 20 pa da izbalam pa stavim sliku

aj nek bude tih 48 bala i telehandler kraj njih da vidim... meni nikako nije jasno da ne moze dokucit a stvarno ima velik domet :S nemogu to zamislit hehe :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

evo par slika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

evo par slika

zanimljivo... probajte skinut onog claas scorpion, on ima malo veci domet al ne puno... a i rijesenje je jednostavno... natovarite 40 bala umjesto 48 i to je to... gornje dvije skinete onda bez problema ;)

edit: hvala sto si se potrudio uslikat ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 13:55 (karlo666).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice